2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Az bile tepki vermişsin ben senin yerinde olsam hiç uyandırıp götürmezdim kapıyı kitlerdim küsen küssün darılan darılsın ve ertesi gün tutar yolu anneme giderdim bu kadar anlayışsızlık olmaz.

Yeni keşfettiğinden canım bizimki de emzirdikten sonra gazını çıkarmak için omzuna koyduğumda da yumruğunu şapır şupur emiyo hiç engel olmuyorum çünkü o sahne çok hoşuma gidiyo hayranım elini emmesine

Kızlar ben ne zaman d vitamini versem çocuğa gazlaniyo. Hep onu suçlu buluyorum. Gittim probiyotikli d vitamini aldım yine aynı. Hiç vermesem ne olur acaba bugüne kadar toplasan 10 gün verdim zaten

Bıngıldağın kapanması için önemli d vitamini bende çoğu zaman unutuyorum ama yine de hatırladıkça veriyorum. Arkadaşım kullanmadı oğlu bir buçuk yaşında bıngıldağı kapanmadı şimdi mecbur kullanıyo

Iste cok ilginc.Mesela bir gun once aşıdan gelmistik .Dışarıdan yemek soyledi ,tatli aldi.Ben genelde yemekten sonra mutfaga girmem .Oglumu uyutmak uzun sürdüğü için esim toplar mutfagi ,camasir asilacaksa asar.Copleri koyar ve sessizce gidip yatar. Sadece soz konusu onlar olunca 2 3 saatte enteresan bir tipe dönüşüyor.
Senin icin kotu tecrube olmus .Bizimki ana kuzusu degil.Ana ,baba,nine ,dede kuzusu filan .
Az bile tepki vermişsin ben senin yerinde olsam hiç uyandırıp götürmezdim kapıyı kitlerdim küsen küssün darılan darılsın ve ertesi gün tutar yolu anneme giderdim bu kadar anlayışsızlık olmaz.
Dogumda annemle aralarinda sorun yasamislardi .Simdi gidersem annem arada kalacak .Kadini da uzmelerini istemiyorum .Zaten tansiyon problemi var.Cogu seyi anlatmam bile. Kafaya takip hastanelik oluyor cunku.Degilse milyon kere gitmistim.

Gunduz uykusu Ayneno sekildeydi bizimki de hatta tam düzelmiş değil hala. Saati geliyor uyutuyordum zarrr zor 5-10 dk sonra ağlıyor yine uyutuyorum bu sefer 30. Dakikada kalkıyordu. Hangi kitapta okudum hatırlamıyorum çocuk birkaç kere 2 saat falan uyumaya alisinca daha zamanla artacak o uzun uyumalari diyordu. Bir de ben sallamadan uyutunca biraz çözüldü gibi. Hafif uyansa da bakıyor ki her şey aynı devam ediyor uykusuna. Şuan sabah uykusunu 2 saat uyudu. Dün de böyle uyumustu ama öğleden sonralar hala yarım saat maalesef. Bugün odasıni kararttim biraz onun da etkisi olabilir

Seni o kadar iyi anlıyorum ki şöyle bi gerçek var erkekler evlenmeden önce bağımsız olsa bile evlendikten sonra kendi analarına ailelerine daha bir düşkün oluyorlar neden bilmiyorum anaları da kıskanıyor tabi o ayrı imkanın varsa yeniden tayin iste uzak bir şehire kafan rahat olur en azından ya da kendi anneni çağır sizde kalsın bir süre

Mothercare besık kullanan war mı yada bılgısı olan 6aya kadr mı o besık annemın ewı ıcın burda kaldıkca kullanması ıcın besık arıorum sallanan bsy ne tawsıye edersnz
Canim ben joie kullaniyorum e bebekten aldim ama benimkisi anakucagi diye geçiyor yalniz cok memnunum... kolik kizimi rahatlatti resmen.. hem sallaniyor hem titreşimli ... 13kg siniri var ...

Anladım canım o zaman kesin çizgini çekmen lazım artık eşine de ailesine de bu zamansız gelme görme işi bitsin

Anladım canım o zaman kesin çizgini çekmen lazım artık eşine de ailesine de bu zamansız gelme görme işi bitsin
Anlamiyorlar ki .Allah a havale ettim .Kucucuk bebegin duzenini huzurunu bozuyorlar.
Evet tam dedigin gibi.Evlenmeden oncesini de biliyorum. Telefonlarini bile acmazdi .Kiymet bindi.Ben de daha da abartmasin diye takmiyor gibi görünmeye calisiyorum. Cunku ailen soyle desem daha da duskunlesecek.

Kızlar gündüz uyumayan kızıma uyku eğitimi vermeye çalışıyorum. Beşiğini hafif sallıyorum dalana kadar ama dalması neredeyse yarım saati buluyor. Gözleri kapalı ama hareket halinde oluyor genelde. Daldıktan sonra odadan çıkıyorum yarım saat sonra uyanıyor. Bebeklerde derin uyku yarım saat sürüp sonra tekrar hafif uykuya geçiyorlar okuduğuma göre. Daha uzun uyumasını nasıl sağlarım bunu başaran var mı

Günde kaç kere temizlesem?
Yarim cay bardağı kaynamış soğutulmuş suya bir cay kaşığı karbonat koy.temiz bir tülbentle dil damak yanak içi ve kendi göğsünü günde 2 ya da 3 eğer sonuç alırsak günde 1 kez temizle,bırakma temizlemeyi kısır döngü seklinde oluyor. Bitti diyorsun yeniden başlıyor. İlk basta yine almayacak göğsünü acimadigini anlayana kadar ağlayacak ,inşallah sadece pamukcuktur biz boyle atlattik

ayni modelden bende de var işte, normalde bizimle ilgilenir. Ama ailesi gelince zahmet edip bir cay bile koymuyorlar. Esim bir de onlara hizmet edip yoruluyor sonra bize enerjisi kalmiyor. Annesinin daha yardim etmesi gerekirken... Hatta bir sefer bana dedi annesi, cay olmustur getir dedi, umursamadim, esime seslendi x nereye kayboldun cay oldu diye... Elin ayagin yok mu ki adam isten gelmis ben aç uykusuz yorgunum, siz aksama kadar kaseyi devirip yatiyorsunuz.
40 yasindaki kizina hizmet eder ama... Oglen 12de uyanir kizi, ona tekrar kahvalti hazirlanir...
Kimin ihtiyaci var bunu anlamiyorlar. Resmen evlat ayrimi yapiyorlar. Hem de maddi manevi her yonden...

Canim tabloya dikkatli bakarsan 2-4M yazıyor... sanki sana 2-4 uygun ... 2-4 ay oluyor. Benim kizim da 5.300gr ve ben 2-4 aldim bakalim henüz elime gecmedi nasil olacak bilmiyorum
Sadece bir ay giymelik olmasın diye emin olamadım ama kalıplar fark edebilir sen giydirdiğinde bakalım nasıl olacak

Gecen gun okumustum nerde oldugunu hatirlayamadim .Tam daldi dediginiz anda yarim saat deyince uyaniyorsa bilin ki sizi yokluyor kendini guvende hissetmek icin diyordu.
Su an bizde gaz sorunu oldugu icin uykuya yogunlasamiyorum ama eger sizinki gibi bir sorun yasasaydim belli bir sure uyaninca beni gorebilmesi icin basinda beklerdim .Gozunu acinca pispislardim kaldirmadan.

Normalde ben hic bir hareketlerini tinlamayan konuşur larken dinleyip gecen biriydim.Fazla sohbetlerine dahil olmam zaten .Ama cocugum soz konusu olunca isler degisti.Allah bize sabir onlara vicdan,merhamet ve anlayis versin insallah.

Kizlar bebegim tam iki aylik kafasını surekli sağ tarafa eğri tutuyor bu normal mi. Sonradan düzelir mi yoksa bi doktora goturmeli miyim sizce ?

valla gelip kendileri cocuga uyumayi ogretse neyse o zaman tamam derdim. Ama dedigin gibi sabir, emek hep anneden. Biz nasil ogrendik acaba uyumayi, bizim nesil ayakta carsafta falan sallanan bir nesil ablam sallamadigima inanamadi hatta, eksiklik olarak goruyor resmen

Normalde ben hic bir hareketlerini tinlamayan konuşur larken dinleyip gecen biriydim.Fazla sohbetlerine dahil olmam zaten .Ama cocugum soz konusu olunca isler degisti.Allah bize sabir onlara vicdan,merhamet ve anlayis versin insallah.
amin canim. Tabi ki bebekler olunca isler degisti. İnsan sinir oluyor hele ki şu ilk 3 ayda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…