2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen bunu hakediyorsun demesi yenilir yutulur değil süründür bence. Bizimkide bi hallerde kavga edince toparlanıyor sonra tekrar tembele bağlıyor. Açlıktan başım ağrıdı makarna yapayim dedim yine uyandı emip emip ağlıyor. Tahammül sınırlarını zorluyor artık

Nezaman baslio ates canim aşıdan nekadar sürdü peki
Aksama dogru basladi .Ben gitmeden calpol vermistim .Aksam ustu ateslendi Aksam 6da tekrar verdim.Ama gece 12den sonra yine yukseldi atesi .Tekrar vermedim .Sabaha kadar basinda nobet tuttuk .Ertesi gun oglen normale döndü. Cok mizmizlanmisti.

Geceye dikkat edin canim.Ben uyuyor diye ölçümü biraz erteledim yarim saatte yukselmis 2 tık

Neden öyle bi kelime kullandı bilmiyorum , kızın olmasa büyük kavga ederdim ama el kadar bebeğin yanında bunları yapmak istemiyorum, bizimki de yemiyor bugün öğleden beri aç , meme biberon ne verdiysem yalayıp yalayıp bırakıyor aç oldugu için uyuyamıyorda , delirmeye az kaldı

Parislim cnm sabah akşam sürebılırsın göbek deliğini cap olarak düşün bir cm kenarlara saat yönünde masaj yaparak sür inşallah işe yarar

Benim bebe de iki kere misafirin yanda kucagimda tutarken sızdı .Hani huysuzdu cabalamadan uyuyor dediler.Deliye döndüm .Tum marifetini sergileseydi keske .
Seninki ozur dilemis yine .Ben aksam ne olacak merakla bekliyorum .

Yapmaya çok çalıştım ama ellerini hep çıkardı ağladı en son vazgeçtim benim kızım da seninkş gibi kayıyor rahat durmuyor hiç

Cnm endişe etme bızde dün olduk şimdiye kadar ateş çıkmadı şükür
Ama ablamız okuldan grip getirdi o bulaştı sanırım hapsırıp duruyor

canim ne yanlisi yapabiliriz ki? 64 gun oldu, uyumuyor dedigin gibi. Gunduz ayni tarif ettigin gibi 5 10 dk, bazen memede yarim saat

Benim bebe de iki kere misafirin yanda kucagimda tutarken sızdı .Hani huysuzdu cabalamadan uyuyor dediler.Deliye döndüm .Tum marifetini sergileseydi keske .

Seninki ozur dilemis yine .Ben aksam ne olacak merakla bekliyorum .
Allah yardımcın olsun belli ki anlayış ve görgü yoksunu bir eş ailesi var sen fizan a da kaçsan bir yolunu bulurlar gibime geliyor valla benim kv yan dairede gun içinde Bı kaç kere gelir oğlan uyuyo olursa sessizce bakıp gider ağlıyorsa emecek olursa yine gider yanında emzırmeyeceğimi biliyor çünkü tecrübeli :) :)

Kızlar oğlum atakta diye 3 gündür bizimle uyutuyoruz ama kalkıp emziriyordum. Dün gece 8 de yattım yanına bi uyandık saat 10.30. Kalkmadım yatarak emzirdim uyumaya devam etti bi uyandık saat 1.30 yatarak emsirdim bez değiştirmedim bi uyandık saat 4 yine aynı tekrar 6da kalktı ve kaka yapacaktı. Bezini açtım derin uyuduğu için çiş bile az yapmıştı. Ve kaka yaptı değiştrdim falan 7.30 gibi tekrar uyuduk 9.30 a kadar. Çok güzel dinlendim bende o da güzel uyudu. 8.hafta atağını bir atlatsak artık ne yapacağımızı şaşırdık

Biz de yapmadı cnm ama mızmozlığı çok oldu, meme reddi yaşadım

Bizimkide ateş yok ama mızmız hiç bi şekilde memnun edemiyorum , denemediğim yol kalmadı öğleden beri ne emiyor ne biberon alıyor varsa yoksa emzik , karnı bomboş ama yok almıyor , ilk okulda takla bile atamazdım hep kaçardım beden derslerinden kızımın emeceğini bilsem nerdeyse amuda kalkıcam bu bebeler bizi elinde oynatıyor

Evet ya benimki de yanıma sokulup uyumak istiyor boynumun altına altına giriyor korkuyorum uyuyamıyorum

Sadece emerek uyutmayi nasil duzeltiriz oneriniz var mi? Emzirip yerine koyunca 1 dk uyuyormus numarasi yapiyor. Gozler kapali uyudu, uyuyacak diyorum. Sonra aglayip gözleri açıyor yeniden emmek istiyor. Pış pis hak getire pış pisliyorum. Sırt ustu dönüp kıvranıyor. Beni al diyip ağlıyor. Sonra tabi mecbur geri aliyorum. Yeniden emzirme olayına dönüyoruz sallanmayi da istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…