- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.181
Sen bunu hakediyorsun demesi yenilir yutulur değil süründür bence. Bizimkide bi hallerde kavga edince toparlanıyor sonra tekrar tembele bağlıyor. Açlıktan başım ağrıdı makarna yapayim dedim yine uyandı emip emip ağlıyor. Tahammül sınırlarını zorluyor artıkAynı hisleri taşıyorum canım , ev dağınık , misafir gelmek istiyor , yemek ne yapabildim ne yiyebildim , çocuk durmuyor , eşimde bu aralar bi uyku düşkünlüğü başladı , sanırsın o bekliyor beşiğin başında her fırsatta uyuyor , dün aşıdan sonra saçma sapan bi sebepten bana tepki gösterdi ağlattı sinirden beni kızdırdığını ve yaptıklarını söyledim ve çok bunaldığımı aynı böyle yapmaua devam edicem sen bunu hakediyorsun falan dedi , o kadar kırıldım ki sessiz sessiz ağladım kızıma yansımasın diye , saatler sonra sakinleşmiş geldi öpüyor elimi ayağımı özür diliyor ama ne fayda .Onada söyledim zaten bir çocuk sahibi oldum ama hepinizi iyi tanıdım diye ...
Aksama dogru basladi .Ben gitmeden calpol vermistim .Aksam ustu ateslendi Aksam 6da tekrar verdim.Ama gece 12den sonra yine yukseldi atesi .Tekrar vermedim .Sabaha kadar basinda nobet tuttuk .Ertesi gun oglen normale döndü. Cok mizmizlanmisti.Nezaman baslio ates canim aşıdan nekadar sürdü peki
Geceye dikkat edin canim.Ben uyuyor diye ölçümü biraz erteledim yarim saatte yukselmis 2 tıkBugün bizde iki ay aşılarımızı olduk rota da yaptırdım. Çok ağladı kuzum.Ne zamandır sıkıntısını çekiyodum oldu bitti çok şükür inşallah ateşsiz atlatırız bir iki günü
Sen bunu hakediyorsun demesi yenilir yutulur değil süründür bence. Bizimkide bi hallerde kavga edince toparlanıyor sonra tekrar tembele bağlıyor. Açlıktan başım ağrıdı makarna yapayim dedim yine uyandı emip emip ağlıyor. Tahammül sınırlarını zorluyor artık
Ağrı kesici verdigin halde mi canimGeceye dikkat edin canim.Ben uyuyor diye ölçümü biraz erteledim yarim saatte yukselmis 2 tık
sallamayi denedik tabi ama o sekilde uyumuyorNasil yani sallamiyormusun
Benim bebe de iki kere misafirin yanda kucagimda tutarken sızdı .Hani huysuzdu cabalamadan uyuyor dediler.Deliye döndüm .Tum marifetini sergileseydi keske .En azından ağlamıyor. Benimki çığlık atarak uyandı. Emzirdim mamasını yedirdim gazı çıktı. Yeni huyu banyo yaparken küvet filesine yatmamak dedim üzerime alıp yıkayayım. Banyoda keyfi yerindeydi üzerini giydiriyorum diye sinirlendi yıktı ortalığı kendim giyinemedim bornozla kaldım. Koydum emzirme yastığına emdi uyudu 15 dk sonra uyandı yine çığlık. Her türlü ağlıyorsun ağla kızım dedim giyindim artık şimdide hamakta mızmızlanıyor. Şu hamak olmasa kafayi yerdim. Evim harabe gibi aksama yemek yok açım çok sinirliyim yarında is arkadaşlarım gelecek 2 aydır erteliyorum. Bence kimse kimsenin bebeğini görmeye gitmemeli sanki sirk maymunu bu benim çocuğum sevilecek çocuk değilki gayet çileden çıkaran çocuk göreceklerde ne olacaksa, bu ara birkaç kisi dışında dünyaya tepkiliyim.
Seninki ozur dilemis yine .Ben aksam ne olacak merakla bekliyorum .Aynı hisleri taşıyorum canım , ev dağınık , misafir gelmek istiyor , yemek ne yapabildim ne yiyebildim , çocuk durmuyor , eşimde bu aralar bi uyku düşkünlüğü başladı , sanırsın o bekliyor beşiğin başında her fırsatta uyuyor , dün aşıdan sonra saçma sapan bi sebepten bana tepki gösterdi ağlattı sinirden beni kızdırdığını ve yaptıklarını söyledim ve çok bunaldığımı aynı böyle yapmaua devam edicem sen bunu hakediyorsun falan dedi , o kadar kırıldım ki sessiz sessiz ağladım kızıma yansımasın diye , saatler sonra sakinleşmiş geldi öpüyor elimi ayağımı özür diliyor ama ne fayda .Onada söyledim zaten bir çocuk sahibi oldum ama hepinizi iyi tanıdım diye ...
Yapmaya çok çalıştım ama ellerini hep çıkardı ağladı en son vazgeçtim benim kızım da seninkş gibi kayıyor rahat durmuyor hiçKızlar bebeğinizi uyuturken yarım kundak yapıyor musunuz?? Yapmalı mıyız??
Ben yapıyorum ama oğlum en hikmetse kollarını çıkarmayı başarıyor. Elleri başının iki tarafında teslim olmuş gibi bir vaziyette uyumayı seviyor. Devam etmeli miyim acaba kundak yapmaya. Gece uyurken yüzüne filan getirirse örtüyü diye korkuyorum. Reflü yatağından kayıp bizim yatağa iniyor resmen. Küçük bir solucan gibi bi uyanıyorum yataktan kaya kaya inmiş gitmiş
Cnm endişe etme bızde dün olduk şimdiye kadar ateş çıkmadı şükürBugün bizde iki ay aşılarımızı olduk rota da yaptırdım. Çok ağladı kuzum.Ne zamandır sıkıntısını çekiyodum oldu bitti çok şükür inşallah ateşsiz atlatırız bir iki günü
Oy maşallah subhanallah ne kadar tatlı görünüyo yerim ya her halleri ayrı güzel
canim ne yanlisi yapabiliriz ki? 64 gun oldu, uyumuyor dedigin gibi. Gunduz ayni tarif ettigin gibi 5 10 dk, bazen memede yarim saatAynı dertten muzdaribiz. Gündüz uykusu hiç yok bizimde. Sabah 5buçukta kalktık saat kaç oldu 25 dk uyuduk sadece. Şaşırıp kalıyorum. Ağlamıyor huzursuzluk da yok ama ne yaptıysam uyutamıyorum. Memede uyuyor 5dk sonra uyanıyor . Kucakta uyuyor beşiğe koyuyorum hemen gözler açılıyor. Çingene beşiği ayakta sallama anakucağı hepsini denedim yok. Böyle olunca düzende oturtamıyorum. Bir yerlerde yanlış yapıyorum ama nerde.
Allah yardımcın olsun belli ki anlayış ve görgü yoksunu bir eş ailesi var sen fizan a da kaçsan bir yolunu bulurlar gibime geliyorBenim bebe de iki kere misafirin yanda kucagimda tutarken sızdı .Hani huysuzdu cabalamadan uyuyor dediler.Deliye döndüm .Tum marifetini sergileseydi keske .
Seninki ozur dilemis yine .Ben aksam ne olacak merakla bekliyorum .
Biz de yapmadı cnm ama mızmozlığı çok oldu, meme reddi yaşadımKizlar 2 ay karma asisi olduk bugun ates yapar mi bu asi
Benim oglumda suan cok huysuz mızmızlanıyor herseyeBiz de yapmadı cnm ama mızmozlığı çok oldu, meme reddi yaşadım
4 damla veriyorumGünde kaç damla verıyorsun
Biz de yapmadı cnm ama mızmozlığı çok oldu, meme reddi yaşadım
Kızlar oğlum atakta diye 3 gündür bizimle uyutuyoruz ama kalkıp emziriyordum. Dün gece 8 de yattım yanına bi uyandık saat 10.30. Kalkmadım yatarak emzirdim uyumaya devam etti bi uyandık saat 1.30 yatarak emsirdim bez değiştirmedim bi uyandık saat 4 yine aynı tekrar 6da kalktı ve kaka yapacaktı. Bezini açtım derin uyuduğu için çiş bile az yapmıştı. Ve kaka yaptı değiştrdim falan 7.30 gibi tekrar uyuduk 9.30 a kadar. Çok güzel dinlendim bende o da güzel uyudu. 8.hafta atağını bir atlatsak artık ne yapacağımızı şaşırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?