2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 3 ayından sonra uykusunda sıkıntı yaşarsam uyku eğıtımı vericem ama şimdilik salamamak cok zor. Ama cok fazla salasamda uyku ile iygili bir sorunum yok sadıce duzen getırmem gerekecek.

Emzirirken beslenmene dikat etmelisin oğlun kucağındayken de olsa bir şeyler atışdır. Ac kalma eşini ve diğerlernı takıp strese girime boşuna

Benim kızım tam

Kızım tam üç aylık 5,5 kg ikili takımlardan ve tulumda almak istiyorum 4-6 mı alsam çok mu bol gelir
Canim tabloya dikkatli bakarsan 2-4M yazıyor... sanki sana 2-4 uygun ... 2-4 ay oluyor. Benim kizim da 5.300gr ve ben 2-4 aldim bakalim henüz elime gecmedi nasil olacak bilmiyorum

Canım şenin şu kv ve kp e ben sinir oldum artık burdan!! Bebekli evde ne çay keyfi kahve keyfi sen diğer odada çocukla uğraşırken yani?? Bu durumu kesinlikle eşinle konuş senin halini görmüyor mu ya? İşten gelince veriyor musun çocuğu ver biraz uğraşsın strese girsin..öyle sevmekle olmuyor çocuk bakmak valla. Stresi çeken biziz babalara göre hava hoş. İşten geldim Yorgunum lafları boş,biz napalım 7-24 mesaideyiz resmen!! Bak geçende çok daraldım uyumadı ağlayıp durdu delirdim artık eşim de diğer odada uyuyordu akşam üzeri sesimizi de duymadı. Kalkınca verdim çocuğu hadi bak biraz ben ölcem uykusuzluktan dedim gittim odaya yattım. Uyuyamadım tabi dinliyorum bunları. Başta güzel güzel oynaşıyor çocukla. Altını filan değiştirdi uyutmaya çalışıyor yok deliriyor çocuk mızmızlanıyor sürekli. Ses tonundaki çaresizliği hissettim resmen yawrum uyusana neden uyumuyorsun diyodu en son :) geldim odaya aldım kucağıma oğlumu. Noldu dedim he noldu!? Bir saatte çıldırdın bakıyorum da ben napayım dedim. Hak verdi bana. Çok daraldım balkona çıkayım bi hava almaya diyo. Bazen erkeler anlamıyor bizi canım yaşatıp öğretmek gerek sözle de olmuyor bazen. Umarım eşin de aklını başına alır da düzelir bir an önce. Gece uyumadığında oğlun eşin ne yapıyor?o başka odada uyuyor mu? Öyleyse uyandır onu bence. Çaresiz gibi yap kendini delircem artık de ver kucağına çocuğu. Aman yarın işe gidiyo filan diye düşünme o seni düşünüyor mu ki? Uykusuz gözlerle gitsin bakalım bi işe seni anlıyor mu sonra görürüz

Banada aynisini soyledi dun hemsire canim... aylik asisiyla ayni gun yapilmali yada 1ay sonra dedi rota icin... aylik asimiz dun idi kacirdik... ekim20 de de rota yapilacak insallah

Doktora sor bence de canım. Bana fazla gibi geldi aç kaldığı süre. Gerçi traccy nin kitapta kesintisiz uyku da yazıyordu gece yatmadan önce mama yüklemesi yapılabilir diye. Belki iyice doyduğundan kalmamış olabilir senin bebiş de. Sen yine de 5saat sonraya filan alarm kur da besle bakalım içecek mi. İçmezse demek ki aç değil dersin en azından.

Benimki de 5saat uyanmayınca şok oldum resmen. Kilo alımı iyi dedi doktor. Acıkınca kalkar kendi dedi. 5saatten sonra da bölük pörçük uyumasa keşke. 2den sonra hep parça parça uyuyor. İnş düzene girer.

Peki bişey sorucam canım seninki de gündüz uykuya dalmakta zorlanıyor mu??5- 10dk sonra açıyor benimki gözleri fal taşı gibi. Yine devam ediyorum uyutmaya uyudu diyorum yine aynı. En sonunda uyuyor bu sefer de yarım saatlik döngüye geliyor tekrar kalkıyor. Dün ikindiye geliyordu saat yataktan kalkamadık. Uyut besle altını al tekrar uyut uyansın geri uyut tekrar acıksın besle vs vs. Nasıl olacak bu uykuya dalma işi bilmiyorum valla ama sinirlerimi yerinden oynatıyor artık!

Diğer tum konularda anlayisli bir insanken onlar soz konusu olunca sacmaliyor .Buna deliriyorum. Ya genel hali olsa öküz bu anlamiyor diyecem ama kasten yapması delirtiyor.
Emzirirken beslenmene dikat etmelisin oğlun kucağındayken de olsa bir şeyler atışdır. Ac kalma eşini ve diğerlernı takıp strese girime boşuna
Yeni kahvalti yapabildim. Tabii memede sut filan kalmadi.Zaten mamayi reddediyor .Daha yeni mama almadim .Ac kaldi cocuk.

Normalde her gece yardim ediyor .Bebek cok az uyuyor gerçekten tukeniyorum .O bakarken uyuyamasam da uzaniyorum .Biraz da ona guvendi herhalde zaten gece ben de kalkıyorum uyumasa ne olur uyuturum ben havasina girdi.
Sinirim yatismadigi icin gece gece kavga etmemek icin yardim almadim bu gece. Ama onlarda yuz yok yine aynısını yapabilecek potansiyeldeler.Bir de esim kucakladi aksam cocuk mayisik bir sekilde gogsune yaslandi .Babacı olcak bu diyorlar iyice çıldırdım. Yaa babası bırakın da sizden yakın olsun .
@Kizilcik123 canim ben de anlasamayagimizi en bastan biliyordum .Bu nedenle tayinimi il merkezine istedim ilk atamada .Ve onlar ne yaptı 3 5 ay sonra buraya taşındı. Boyle oyun kurguladiklarini bilsem gider Ankara ,Nevsehir filan yazardim.

Kızlar ne oluyor anlamıyorum. Bebeğim 2 gündür emmiyor. Ağzına bile almıyor. Basıyor yaygarayı. Aç olsada emmiyor. Ağzında pamukçuk yok. 77 günlük.Zar zor ayakta emzirmeye çalışıyorum. Ayakta emzirmekten kollarım koptu. Napacağımı şaşırdım.Durumu yaşayan yada fikri olan var mı

ben de bana cay bile getirmeyi dusunmemelerine kadar hep benzerlerini yasadigim icin seni cok iyi anliyorum canim...
Ama ben geri koylerine donecekler diye idare ediyordum. Buradaki evlerine döndüklerinde kesin sinirlarimi cizecegim... Esime de birakmayip kendim konusacagim.

İkimiz de ogretmeniz, emin olsunlar cocuk buyutmeyi gelisimini onlardan iyi biliyoruz.

Zaten senin tepkinden sonra hala cay kahve keyfi yapmalari baya yuzsuzluk. Esinin de senin acligini toklugunu dusunmesi gerekiyor. Hicbir sey olmasa, kendi bebeginin anne sutu alabilmesi icin.
Ama bu erkek milleti tuhaf...

of ya asilari yaptiriyorum ama gicik da oluyorum. Tam duzene oturttugun cocugu azdiriyor

Gerçi bu işin memeleketi yok ama eşin konyalı sanırım. Konyalı bi ana kuzusuyla bi nişan atma olayım vardı. O gün bu gündür Konyalı adam dedimmi kaçarım. Hoş bizimkinin de pek farkı yok ana kuzuluğunda da, bi boşanma davası hepsini diZe getirdi, daha bi kere gelebildiler evime :)

sen o kocayı iyi bi hakla, ver eline mamayı tüm gece yataktan kalkma bakalım bi görsün uyuyan bebeğin kıymetini

Banada aynisini soyledi dun hemsire canim... aylik asisiyla ayni gun yapilmali yada 1ay sonra dedi rota icin... aylik asimiz dun idi kacirdik... ekim20 de de rota yapilacak insallah

Bizmde ekim 20de aylık aşımız var.
O gün rotayı da yaptırırız artık napalım

Valla öyle biz de çok zor durumdayız ama kendi yemeğimden kisarim gerekirse 3 ay dışarda yemem et yemem gene veririm o parayi. Uykuda huzur var çünkü hem çocuk mutlu oluyo hem sen. İki ay sonra görürüm seni
haklisin canim insallah bebeler uyur yaa sanki egitimde ne ogretecekler, onu da dusunuyorum, yine biz sabredicez, uygulayacagiz. Keske gelip onlar ogretseydi hazira konsaydik

37.3 ateş değil ki?? Bizimkinin normal ateşi o. Neresinden olcuyorsun?
Hep 35ti ateşi. Ona rağmen teni sıcak oluyodu. Gece mamasını verirken yüzüne dokundum yanıyodu her tarafı. Koltuk altındam ölçtüm öyle çıktı. Eşime söyledm oda aceleyle ateşi fazla şurup ver hemen deyince panikledim daha da yükselecek diye.

Canım benimkilerde biberonu istemiyor bu haftadan beri zorla veriyorum. hep meme istiyorlar ama süt yetmiyor yani imkanı yok. Bu seferde açlıktan sinirleniyorlar. Emzik konusunda aynı durumdayız .

Sen yine de karbonatla temizle

gunduz ne olacak ben de cok caresizim. Gece de bozuldu bizim 12 de 1 de uyuyor

Bu yuzden diyorum işde iyi beslenki bebeğinde iyi beslensin.

Anladım canım biz calpola alışınca bebekler için de parol olduğunu bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…