2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Beşiğinde bir saat kadar uyudu çok şükür. Dikkat edeceğim bu tavsiyelerine canım

Aynı dertten muzdaribiz. Gündüz uykusu hiç yok bizimde. Sabah 5buçukta kalktık saat kaç oldu 25 dk uyuduk sadece. Şaşırıp kalıyorum. Ağlamıyor huzursuzluk da yok ama ne yaptıysam uyutamıyorum. Memede uyuyor 5dk sonra uyanıyor . Kucakta uyuyor beşiğe koyuyorum hemen gözler açılıyor. Çingene beşiği ayakta sallama anakucağı hepsini denedim yok. Böyle olunca düzende oturtamıyorum. Bir yerlerde yanlış yapıyorum ama nerde.

En azından ağlamıyor. Benimki çığlık atarak uyandı. Emzirdim mamasını yedirdim gazı çıktı. Yeni huyu banyo yaparken küvet filesine yatmamak dedim üzerime alıp yıkayayım. Banyoda keyfi yerindeydi üzerini giydiriyorum diye sinirlendi yıktı ortalığı kendim giyinemedim bornozla kaldım. Koydum emzirme yastığına emdi uyudu 15 dk sonra uyandı yine çığlık. Her türlü ağlıyorsun ağla kızım dedim giyindim artık şimdide hamakta mızmızlanıyor. Şu hamak olmasa kafayi yerdim. Evim harabe gibi aksama yemek yok açım çok sinirliyim yarında is arkadaşlarım gelecek 2 aydır erteliyorum. Bence kimse kimsenin bebeğini görmeye gitmemeli sanki sirk maymunu bu benim çocuğum sevilecek çocuk değilki gayet çileden çıkaran çocuk göreceklerde ne olacaksa, bu ara birkaç kisi dışında dünyaya tepkiliyim.

Benim kızım 9 a kadar uyuyor genelde. Öğleden sonra uyumuyor huzursuzluğu yok ama esnediği halde uyuyamıyor.

Hiç uyumayan kızım arkadaşlarım geldiğinde akşama kadar uyudu hem de kendiliğinden

Aynı hisleri taşıyorum canım , ev dağınık , misafir gelmek istiyor , yemek ne yapabildim ne yiyebildim , çocuk durmuyor , eşimde bu aralar bi uyku düşkünlüğü başladı , sanırsın o bekliyor beşiğin başında her fırsatta uyuyor , dün aşıdan sonra saçma sapan bi sebepten bana tepki gösterdi ağlattı sinirden beni kızdırdığını ve yaptıklarını söyledim ve çok bunaldığımı aynı böyle yapmaua devam edicem sen bunu hakediyorsun falan dedi , o kadar kırıldım ki sessiz sessiz ağladım kızıma yansımasın diye , saatler sonra sakinleşmiş geldi öpüyor elimi ayağımı özür diliyor ama ne fayda .Onada söyledim zaten bir çocuk sahibi oldum ama hepinizi iyi tanıdım diye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…