2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bir beden eğitimi öğretmeni olarak seni kınıyorum

Sizde mi bugun asi oldunuz canim

Ağrı kesici verdigin halde mi canim
Evet ates düşürücü gitmeden verdim ama cok az verdim 1 cay kasiginin 3/2 si.Ikinci de yarim olcek verdim.
Ben de geceleri yatarak emzirmede buldum careyi .Boynum ve omzum tutuluyor. Ama o emene kadar uyuyorum. Sonra kalkip bezdi gazdi derken yine yoruluyorum.Bir de yatak visco .Cocuk icin hic iyi degil .Kafasi gömülüp gidiyor .Uyursa emzirme yastığı koymaya çalışıyorum. Her seferinde uyanıyor.
Emzik tokluk hissi oluşturuyor. Emzigi verme bir sure acıktığını hissetsin.
Benimki de emerek uyuyor .Genelde uyaniyor 5 dk icinde.Geceleri yatarak emziriyorum oldugu yerde kaliyor .

O konuda hiç fikrim yok maalesef sanırım en zor olanı memede uyumaymis

benimki de ayni yaa. Bu sekilde sadece biz uyutabiliyoruz, o da dezavantaj. Sallanmayla uyumadi hic, aglamayi bile birakmadi. Ancak uyanip uyanip emecek+kusacak+gazdan dolayi yine uyanacak...
O konuda hiç fikrim yok maalesef sanırım en zor olanı memede uyumaymis
ayy tuh ya ne yapicaz biz =(( baska turlu uyumuyor dogdugundan beri =/

Canım bence bebekler kendileri ayarliyorlar aciktiklari zamanı.. emin ol aç olsa uyanirdı. Benim kızım da öyle gittikçe uzadı uyuma süresi. 8 saat acikmadan uyuduğu oluyor. Sonra da acikmasinı meme aramasindan anlıyorum. Aglamiyor dda acıktım diye. Bi 7-8 dakika emip tekrar devam uyuyor. O esnada da gözünü açmıyor zaten. Geçen gün rekor kırdı 12 saat 20 dakika uyudu ve hiç acikmadan. Kilo problemi yoksa uyandırıp emzirmeye gerek de yok bence

Benim oğlumda yatakta emzirip koyarsam ve yanına uzanıp sırtıma pat pat yaparsam kucak dışında uyıyor ama bu şekilde :)

Kızlar galiba yavaş yavaş deliriyorum. Gün içinde belki 20 kere bebek ağlaması duyuyorum hemen bebeğin yanına koşuyorum ama o uyuyor oluyor. Son günlerde çok sıklasti ya
Canim sürekli tetikte bekliyorsun ya hep uyanır mi ağlarsa ya duyamazsam filan die düşününce bende gayipten sesler duyuyorum

Valla canım çok güzel anlatmışsin. Ne desen doğru ama ne yaparsan yap erkekler anlamaz. Çünkü kafaları başka türlü çalışıyor. Anlıyorum gibi oluyorlar bu kaç kez dikkat ediyorlar mesela bazı şeylere sonra yine aynı. Benim dilimde tüğ bitiyor bazen laf anlatmaktan. Bi de alıngan ki sorma, sanırsın o doğurmuş o lohusa.. yok çok benciller istediğin kadar uğraş anlamazlar. Bence boşuna zaman kaybı .onlara harcicagim eforu çocuğuma harcarım daha iyi ne hali varsa görsünler. Zamanla takmamayı sinir olmamayi da öğreneceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…