- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.201
Eki Görüntüle 2191120
kronik_unutkan bu uygulamayı senden gördüm çok güzelmiş ya herkese tavsiye ediyorum
Bir beden eğitimi öğretmeni olarak seni kınıyorumBizimkide ateş yok ama mızmız hiç bi şekilde memnun edemiyorum , denemediğim yol kalmadı öğleden beri ne emiyor ne biberon alıyor varsa yoksa emzik , karnı bomboş ama yok almıyor , ilk okulda takla bile atamazdım hep kaçardım beden derslerinden kızımın emeceğini bilsem nerdeyse amuda kalkıcambu bebeler bizi elinde oynatıyor
Sizde mi bugun asi oldunuz canimBizimkide ateş yok ama mızmız hiç bi şekilde memnun edemiyorum , denemediğim yol kalmadı öğleden beri ne emiyor ne biberon alıyor varsa yoksa emzik , karnı bomboş ama yok almıyor , ilk okulda takla bile atamazdım hep kaçardım beden derslerinden kızımın emeceğini bilsem nerdeyse amuda kalkıcambu bebeler bizi elinde oynatıyor
Örtmenim ben cok iyiydim beden eğitimi derslerindeBir beden eğitimi öğretmeni olarak seni kınıyorum
Evet ates düşürücü gitmeden verdim ama cok az verdim 1 cay kasiginin 3/2 si.Ikinci de yarim olcek verdim.Ağrı kesici verdigin halde mi canim
Ben de geceleri yatarak emzirmede buldum careyi .Boynum ve omzum tutuluyor. Ama o emene kadar uyuyorum. Sonra kalkip bezdi gazdi derken yine yoruluyorum.Bir de yatak visco .Cocuk icin hic iyi degil .Kafasi gömülüp gidiyor .Uyursa emzirme yastığı koymaya çalışıyorum. Her seferinde uyanıyor.Kızlar oğlum atakta diye 3 gündür bizimle uyutuyoruz ama kalkıp emziriyordum. Dün gece 8 de yattım yanına bi uyandık saat 10.30. Kalkmadım yatarak emzirdim uyumaya devam etti bi uyandık saat 1.30 yatarak emsirdim bez değiştirmedim bi uyandık saat 4 yine aynı tekrar 6da kalktı ve kaka yapacaktı. Bezini açtım derin uyuduğu için çiş bile az yapmıştı. Ve kaka yaptı değiştrdim falan 7.30 gibi tekrar uyuduk 9.30 a kadar. Çok güzel dinlendim bende o da güzel uyudu. 8.hafta atağını bir atlatsak artık ne yapacağımızı şaşırdık
Emzik tokluk hissi oluşturuyor. Emzigi verme bir sure acıktığını hissetsin.Bizimkide ateş yok ama mızmız hiç bi şekilde memnun edemiyorum , denemediğim yol kalmadı öğleden beri ne emiyor ne biberon alıyor varsa yoksa emzik , karnı bomboş ama yok almıyor , ilk okulda takla bile atamazdım hep kaçardım beden derslerinden kızımın emeceğini bilsem nerdeyse amuda kalkıcambu bebeler bizi elinde oynatıyor
Benimki de emerek uyuyor .Genelde uyaniyor 5 dk icinde.Geceleri yatarak emziriyorum oldugu yerde kaliyor .Sadece emerek uyutmayi nasil duzeltiriz oneriniz var mi? Emzirip yerine koyunca 1 dk uyuyormus numarasi yapiyor. Gozler kapali uyudu, uyuyacak diyorum. Sonra aglayip gözleri açıyor yeniden emmek istiyor. Pış pis hak getire pış pisliyorum. Sırt ustu dönüp kıvranıyor. Beni al diyip ağlıyor. Sonra tabi mecbur geri aliyorum. Yeniden emzirme olayına dönüyoruzsallanmayi da istemiyor
Genelde annelerini yalancı çıkarıyor bu bebişler başkalarının yanındaInsallah bizimde öyle olur ama hiç umudum yok
O konuda hiç fikrim yok maalesef sanırım en zor olanı memede uyumaymisSadece emerek uyutmayi nasil duzeltiriz oneriniz var mi? Emzirip yerine koyunca 1 dk uyuyormus numarasi yapiyor. Gozler kapali uyudu, uyuyacak diyorum. Sonra aglayip gözleri açıyor yeniden emmek istiyor. Pış pis hak getire pış pisliyorum. Sırt ustu dönüp kıvranıyor. Beni al diyip ağlıyor. Sonra tabi mecbur geri aliyorum. Yeniden emzirme olayına dönüyoruzsallanmayi da istemiyor
Evet playstore baby daybookYaa bi ben bulamadım şöyle uygulama. Play storedan indirdin demi canım ? Bendeki apple store onda yok bu uygulama. Babydaybook tu sanırım adı ama Türkçe mi adı İngilizce?
Sonradan duzelir mi acaba. Bazen oturduğum yerde emzirirken uyuyakaliyorum. Bu sabah aynisi oldu oturma kemiğim, boynum, sirtim mahvoldu :'(O konuda hiç fikrim yok maalesef sanırım en zor olanı memede uyumaymis
Benim kullanmadığım özellikleri uyuma ve emzirme, uyumuyor ve memeden inmiyor çünküEki Görüntüle 2191120
kronik_unutkan bu uygulamayı senden gördüm çok güzelmiş ya herkese tavsiye ediyorum
benimki de ayni yaa. Bu sekilde sadece biz uyutabiliyoruz, o da dezavantaj. Sallanmayla uyumadi hic, aglamayi bile birakmadi. Ancak uyanip uyanip emecek+kusacak+gazdan dolayi yine uyanacak...Sadece emerek uyutmayi nasil duzeltiriz oneriniz var mi? Emzirip yerine koyunca 1 dk uyuyormus numarasi yapiyor. Gozler kapali uyudu, uyuyacak diyorum. Sonra aglayip gözleri açıyor yeniden emmek istiyor. Pış pis hak getire pış pisliyorum. Sırt ustu dönüp kıvranıyor. Beni al diyip ağlıyor. Sonra tabi mecbur geri aliyorum. Yeniden emzirme olayına dönüyoruzsallanmayi da istemiyor
ayy tuh ya ne yapicaz biz =(( baska turlu uyumuyor dogdugundan beri =/O konuda hiç fikrim yok maalesef sanırım en zor olanı memede uyumaymis
Canım bence bebekler kendileri ayarliyorlar aciktiklari zamanı.. emin ol aç olsa uyanirdı. Benim kızım da öyle gittikçe uzadı uyuma süresi. 8 saat acikmadan uyuduğu oluyor. Sonra da acikmasinı meme aramasindan anlıyorum. Aglamiyor dda acıktım diye. Bi 7-8 dakika emip tekrar devam uyuyor. O esnada da gözünü açmıyor zaten. Geçen gün rekor kırdı 12 saat 20 dakika uyudu ve hiç acikmadan. Kilo problemi yoksa uyandırıp emzirmeye gerek de yok benceCanım o kadar saat aç kalması normal mi? Yoksa uyurken verdin mi mama? 5-6saat uyumalarını anlarım da 9buçuk saat fazla geldi bana? Gece biz de bi 5saat uyuduk hayretler içindeyim resmen. Sonra 2saat saat başı kalktık gaz çıkardık filan bu saat oldu uyutmaya çalışıyorum esneyip duruyor tam dalıyor derken açıyor gözleri pat diye neden dalamıyor bu çocuk yapıştım kaldım yatağa saatlerdir ölcem açlıktan artık geceden beri
Nasıl uyuduAman Allahım inanamiyorum kizim sallanmadan uyudu ins kalkmaz 20 dk dir bir sikinti yok.
Yaklasik 10 dk kadar emdi o arada telden ninni actim uyudu pusetine koydum hâlâ uyanmadı. Bugün çokta güzel gün içinde uyudu. Pusette yatarken bile hep salliyorduk iyice dalsın diye.Nasıl uyudu
Canim sürekli tetikte bekliyorsun ya hep uyanır mi ağlarsa ya duyamazsam filan die düşününce bende gayipten sesler duyuyorumKızlar galiba yavaş yavaş deliriyorum. Gün içinde belki 20 kere bebek ağlaması duyuyorum hemen bebeğin yanına koşuyorum ama o uyuyor oluyor. Son günlerde çok sıklasti ya
Valla canım çok güzel anlatmışsin. Ne desen doğru ama ne yaparsan yap erkekler anlamaz. Çünkü kafaları başka türlü çalışıyor. Anlıyorum gibi oluyorlar bu kaç kez dikkat ediyorlar mesela bazı şeylere sonra yine aynı. Benim dilimde tüğ bitiyor bazen laf anlatmaktan. Bi de alıngan ki sorma, sanırsın o doğurmuş o lohusa.. yok çok benciller istediğin kadar uğraş anlamazlar. Bence boşuna zaman kaybı .onlara harcicagim eforu çocuğuma harcarım daha iyi ne hali varsa görsünler. Zamanla takmamayı sinir olmamayi da öğreneceğizCanım şenin şu kv ve kp e ben sinir oldum artık burdan!! Bebekli evde ne çay keyfi kahve keyfi sen diğer odada çocukla uğraşırken yani?? Bu durumu kesinlikle eşinle konuş senin halini görmüyor mu ya? İşten gelince veriyor musun çocuğu ver biraz uğraşsın strese girsin..öyle sevmekle olmuyor çocuk bakmak valla. Stresi çeken biziz babalara göre hava hoş. İşten geldim Yorgunum lafları boş,biz napalım 7-24 mesaideyiz resmen!! Bak geçende çok daraldım uyumadı ağlayıp durdu delirdim artık eşim de diğer odada uyuyordu akşam üzeri sesimizi de duymadı. Kalkınca verdim çocuğu hadi bak biraz ben ölcem uykusuzluktan dedim gittim odaya yattım. Uyuyamadım tabi dinliyorum bunları. Başta güzel güzel oynaşıyor çocukla. Altını filan değiştirdi uyutmaya çalışıyor yok deliriyor çocuk mızmızlanıyor sürekli. Ses tonundaki çaresizliği hissettim resmen yawrum uyusana neden uyumuyorsun diyodu en son :) geldim odaya aldım kucağıma oğlumu. Noldu dedim he noldu!? Bir saatte çıldırdın bakıyorum da ben napayım dedim. Hak verdi bana. Çok daraldım balkona çıkayım bi hava almaya diyo. Bazen erkeler anlamıyor bizi canım yaşatıp öğretmek gerek sözle de olmuyor bazen. Umarım eşin de aklını başına alır da düzelir bir an önce. Gece uyumadığında oğlun eşin ne yapıyor?o başka odada uyuyor mu? Öyleyse uyandır onu bence. Çaresiz gibi yap kendini delircem artık de ver kucağına çocuğu. Aman yarın işe gidiyo filan diye düşünme o seni düşünüyor mu ki? Uykusuz gözlerle gitsin bakalım bi işe seni anlıyor mu sonra görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?