- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.221
Bende arkadasla kuaföre gitmiştim yeni tanıştığı kızda peşine takılmış gelmiş normalde emrivaki şekilde yabancılarla tanışmayı sevmem hatta yeni insan görmek bile istemiyorum seslenmedim kuaförde takıldık biraz o kız bebeğe biberon verdiğmi görünce sütüme mama vermeme kadar karıştı sağolsun. Akşamına arkadas msj attı bebek görmeye gelcez eşimle diye. Tamam dedim. O kız bende gelcem diyo oda gelecekmiş dedi eşiyle gelir. Günlerdir kendime bile tahammülüm yok başım sürekli dönüyo valla çok unutkanlaştım kendimi bir yerde unutmadığma şükrediyorum birde böyle emrivakiler canımı sıkıyo. 4gün sonra izne ayrılcaz burdan gidecez eşimle gitmeden görüşelim istiyolar. O yeni tanıştğm kıza da hak veriyorum çevrem hep asker ve eşleriyle dolu oda yeni evlenmiş tanışmak arkadaş olmak istiyo gurbette ama ben kimseyi güdecek durumda değilm hiç kimseyle gorusmuyorum bana bi faydaları yok geçen düğüne gittik evlendiğmden beri tanıdğm kız biberon verdiğmi gördü aa emmiyo mu diyo düğünün ortasında emziriyim istersen dedim sırf bu muhabbetler yüzünden bebek büyüyene kadar hiç kimseyle görüşmek istemiyorum. Artk şu süt konusu acaip sinirlerimi bozuyor .Insallah bizimde öyle olur ama hiç umudum yok
Çok haklısınız bizim cevremizde sanırım bu tip insanlarla dolu ilk sordukları emiyor mu yahu sıze ne ıyı de bide normal mi sezeryan mı diyen bir gurup var bunlara gore normal doğurmak üç yaşına kadar emzirmek gurur kaynağı çünkü başka meziyetleri yok bence çok sinir oluyorumBende arkadasla kuaföre gitmiştim yeni tanıştığı kızda peşine takılmış gelmiş normalde emrivaki şekilde yabancılarla tanışmayı sevmem hatta yeni insan görmek bile istemiyorum seslenmedim kuaförde takıldık biraz o kız bebeğe biberon verdiğmi görünce sütüme mama vermeme kadar karıştı sağolsun. Akşamına arkadas msj attı bebek görmeye gelcez eşimle diye. Tamam dedim. O kız bende gelcem diyo oda gelecekmiş dedi eşiyle gelir. Günlerdir kendime bile tahammülüm yok başım sürekli dönüyo valla çok unutkanlaştım kendimi bir yerde unutmadığma şükrediyorum birde böyle emrivakiler canımı sıkıyo. 4gün sonra izne ayrılcaz burdan gidecez eşimle gitmeden görüşelim istiyolar. O yeni tanıştğm kıza da hak veriyorum çevrem hep asker ve eşleriyle dolu oda yeni evlenmiş tanışmak arkadaş olmak istiyo gurbette ama ben kimseyi güdecek durumda değilm hiç kimseyle gorusmuyorum bana bi faydaları yok geçen düğüne gittik evlendiğmden beri tanıdğm kız biberon verdiğmi gördü aa emmiyo mu diyo düğünün ortasında emziriyim istersen dedim sırf bu muhabbetler yüzünden bebek büyüyene kadar hiç kimseyle görüşmek istemiyorum. Artk şu süt konusu acaip sinirlerimi bozuyor .
Göğsümü kesip atmak istiyorum ne işe yaramaz şeysiniz diye bağırarak.
Ayyy canim bende asker eşiyim anliorum seni inam bende lojmanda yeniyim hosgeldin geliolar ayak üstü cocuk aglio başlıyorlar emzirsene acikti o simdi yeni tanistigim insana oglum emmeyi reddedip yürüyerek hoplatarak mi emziyorum deyim yanio artik gelenle kapıda muhabbet ediyorum davet etmiyorum içeri ne dedikodumu yapıyorlardır bilirsin lokman ortamını:)Bende arkadasla kuaföre gitmiştim yeni tanıştığı kızda peşine takılmış gelmiş normalde emrivaki şekilde yabancılarla tanışmayı sevmem hatta yeni insan görmek bile istemiyorum seslenmedim kuaförde takıldık biraz o kız bebeğe biberon verdiğmi görünce sütüme mama vermeme kadar karıştı sağolsun. Akşamına arkadas msj attı bebek görmeye gelcez eşimle diye. Tamam dedim. O kız bende gelcem diyo oda gelecekmiş dedi eşiyle gelir. Günlerdir kendime bile tahammülüm yok başım sürekli dönüyo valla çok unutkanlaştım kendimi bir yerde unutmadığma şükrediyorum birde böyle emrivakiler canımı sıkıyo. 4gün sonra izne ayrılcaz burdan gidecez eşimle gitmeden görüşelim istiyolar. O yeni tanıştğm kıza da hak veriyorum çevrem hep asker ve eşleriyle dolu oda yeni evlenmiş tanışmak arkadaş olmak istiyo gurbette ama ben kimseyi güdecek durumda değilm hiç kimseyle gorusmuyorum bana bi faydaları yok geçen düğüne gittik evlendiğmden beri tanıdğm kız biberon verdiğmi gördü aa emmiyo mu diyo düğünün ortasında emziriyim istersen dedim sırf bu muhabbetler yüzünden bebek büyüyene kadar hiç kimseyle görüşmek istemiyorum. Artk şu süt konusu acaip sinirlerimi bozuyor .
Yorgunluk harap ediyor insanı. Yatsa uyusa sende biraz dinlenir işlenirsin. Misafirleri takma kaç kişi geldi mutfak falan hep dağınıktı benim toplayıp gittiler hatta. Her çocuk bir olmuyor. Kimi koyduğun yerde uyuyor kimi de bizimkiler gibi ne yapsan uyumuyor.En azından ağlamıyor. Benimki çığlık atarak uyandı. Emzirdim mamasını yedirdim gazı çıktı. Yeni huyu banyo yaparken küvet filesine yatmamak dedim üzerime alıp yıkayayım. Banyoda keyfi yerindeydi üzerini giydiriyorum diye sinirlendi yıktı ortalığı kendim giyinemedim bornozla kaldım. Koydum emzirme yastığına emdi uyudu 15 dk sonra uyandı yine çığlık. Her türlü ağlıyorsun ağla kızım dedim giyindim artık şimdide hamakta mızmızlanıyor. Şu hamak olmasa kafayi yerdim. Evim harabe gibi aksama yemek yok açım çok sinirliyim yarında is arkadaşlarım gelecek 2 aydır erteliyorum. Bence kimse kimsenin bebeğini görmeye gitmemeli sanki sirk maymunu bu benim çocuğum sevilecek çocuk değilki gayet çileden çıkaran çocuk göreceklerde ne olacaksa, bu ara birkaç kisi dışında dünyaya tepkiliyim.
Sizde mi bugun asi oldunuz canim
Doktor normal diyor ama bana hiç normal gelmiyor . Günde 10 saat ancak uyuyoruz . Koca insan gibi. Bana bile yetmiyor o kadar uyku. Sen bebeksin nasıl büyüyecen.Benim kızım 9 a kadar uyuyor genelde. Öğleden sonra uyumuyor huzursuzluğu yok ama esnediği halde uyuyamıyor.
Bir beden eğitimi öğretmeni olarak seni kınıyorum
Geçmiş olsun cnm biz bugun olduk sonuncusunda cok ağladı yakiyormus cok yavrum zor sustuDün olduk canım bizde 3 tane aşı birde rota aşısı olduk
Ne bileyim düzen oturtmak için çok mı erken davranıyoruz. Ben bir uyutma şeklinde ısrarcı olamıyorum .Her seferinde farklı şekilde uyuyor bu da kafasını karıştırıyor bence . Ama uyusunda nasıl uyursa uyusun diye bakıyorum .canim ne yanlisi yapabiliriz ki? 64 gun oldu, uyumuyor dedigin gibi. Gunduz ayni tarif ettigin gibi 5 10 dk, bazen memede yarim saat
Kızlar galiba yavaş yavaş deliriyorum. Gün içinde belki 20 kere bebek ağlaması duyuyorum hemen bebeğin yanına koşuyorum ama o uyuyor oluyor. Son günlerde çok sıklasti ya
Geçmiş olsun cnm biz bugun olduk sonuncusunda cok ağladı yakiyormus cok yavrum zor sustu
Yaa ainn bebislerimiz saglam bizdenSizede geçmiş olsun canım 3 tane iğne biz olsak bizde ağlarız geriliriz .
Zaten sezaryen ve mama öcüüü korkunç birşeyy. Keyfimizden sanki manyağızya bizÇok haklısınız bizim cevremizde sanırım bu tip insanlarla dolu ilk sordukları emiyor mu yahu sıze ne ıyı de bide normal mi sezeryan mı diyen bir gurup var bunlara gore normal doğurmak üç yaşına kadar emzirmek gurur kaynağı çünkü başka meziyetleri yok bence çok sinir oluyorum
Lojman değil heryer oyle ben lojmanda hiç otırmadm tokideyiz bir komşumun evine gtmedim evime gelmediler çevrem komple asker ve eşleri hepsi ayrı şehirlerden 3.yıla gircez burda ama onlar olmasada olurdu eşim zorla tanıştırdı zamanında sıkılmayım diyeAyyy canim bende asker eşiyim anliorum seni inam bende lojmanda yeniyim hosgeldin geliolar ayak üstü cocuk aglio başlıyorlar emzirsene acikti o simdi yeni tanistigim insana oglum emmeyi reddedip yürüyerek hoplatarak mi emziyorum deyim yanio artik gelenle kapıda muhabbet ediyorum davet etmiyorum içeri ne dedikodumu yapıyorlardır bilirsin lokman ortamını:)
eh bu saat oldu 65 kere uyuttum o 66 kere uyandi.Ne bileyim düzen oturtmak için çok mı erken davranıyoruz. Ben bir uyutma şeklinde ısrarcı olamıyorum .Her seferinde farklı şekilde uyuyor bu da kafasını karıştırıyor bence . Ama uyusunda nasıl uyursa uyusun diye bakıyorum .
ya sen etrafin lafina bakmasana canim. Bizi buradaki arkadaslar disinda kim anliyor ki? Bazen eslerimiz bile anlamiyor, oz anneler bile anlamiyor...Bende arkadasla kuaföre gitmiştim yeni tanıştığı kızda peşine takılmış gelmiş normalde emrivaki şekilde yabancılarla tanışmayı sevmem hatta yeni insan görmek bile istemiyorum seslenmedim kuaförde takıldık biraz o kız bebeğe biberon verdiğmi görünce sütüme mama vermeme kadar karıştı sağolsun. Akşamına arkadas msj attı bebek görmeye gelcez eşimle diye. Tamam dedim. O kız bende gelcem diyo oda gelecekmiş dedi eşiyle gelir. Günlerdir kendime bile tahammülüm yok başım sürekli dönüyo valla çok unutkanlaştım kendimi bir yerde unutmadığma şükrediyorum birde böyle emrivakiler canımı sıkıyo. 4gün sonra izne ayrılcaz burdan gidecez eşimle gitmeden görüşelim istiyolar. O yeni tanıştğm kıza da hak veriyorum çevrem hep asker ve eşleriyle dolu oda yeni evlenmiş tanışmak arkadaş olmak istiyo gurbette ama ben kimseyi güdecek durumda değilm hiç kimseyle gorusmuyorum bana bi faydaları yok geçen düğüne gittik evlendiğmden beri tanıdğm kız biberon verdiğmi gördü aa emmiyo mu diyo düğünün ortasında emziriyim istersen dedim sırf bu muhabbetler yüzünden bebek büyüyene kadar hiç kimseyle görüşmek istemiyorum. Artk şu süt konusu acaip sinirlerimi bozuyor .
ben 17 saat sancinin uzerine sezaryen oldum. Bu surenin yarisi suni sanciydi.Çok haklısınız bizim cevremizde sanırım bu tip insanlarla dolu ilk sordukları emiyor mu yahu sıze ne ıyı de bide normal mi sezeryan mı diyen bir gurup var bunlara gore normal doğurmak üç yaşına kadar emzirmek gurur kaynağı çünkü başka meziyetleri yok bence çok sinir oluyorum
Bir kaç ay sonra gülerek hatırlarız bu anları inşallah . Pes etmemek dirayetli olmak lazım yeni nesle karşı. Bir değişik bunlareh bu saat oldu 65 kere uyuttum o 66 kere uyandi.
Artik tukendim ya hayattan sogudum
Battaniyeye sardim acaba bir sey olur mu, yarim kundak gibi yani. Daha once hic oyle uyumamisti. Gerci 5 dakkaya uyanir da...
Ne bicim bebek bunlar, neden uyumaya ihtiyac duymuyorlar ben geberiyorum artik gunduzleri basim donuyor. Mesaji tamamlamadan uyandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?