2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah bizimde öyle olur ama hiç umudum yok
Bende arkadasla kuaföre gitmiştim yeni tanıştığı kızda peşine takılmış gelmiş normalde emrivaki şekilde yabancılarla tanışmayı sevmem hatta yeni insan görmek bile istemiyorum seslenmedim kuaförde takıldık biraz o kız bebeğe biberon verdiğmi görünce sütüme mama vermeme kadar karıştı sağolsun. Akşamına arkadas msj attı bebek görmeye gelcez eşimle diye. Tamam dedim. O kız bende gelcem diyo oda gelecekmiş dedi eşiyle gelir. Günlerdir kendime bile tahammülüm yok başım sürekli dönüyo valla çok unutkanlaştım kendimi bir yerde unutmadığma şükrediyorum birde böyle emrivakiler canımı sıkıyo. 4gün sonra izne ayrılcaz burdan gidecez eşimle gitmeden görüşelim istiyolar. O yeni tanıştğm kıza da hak veriyorum çevrem hep asker ve eşleriyle dolu oda yeni evlenmiş tanışmak arkadaş olmak istiyo gurbette ama ben kimseyi güdecek durumda değilm hiç kimseyle gorusmuyorum bana bi faydaları yok geçen düğüne gittik evlendiğmden beri tanıdğm kız biberon verdiğmi gördü aa emmiyo mu diyo düğünün ortasında emziriyim istersen dedim sırf bu muhabbetler yüzünden bebek büyüyene kadar hiç kimseyle görüşmek istemiyorum. Artk şu süt konusu acaip sinirlerimi bozuyor .

Göğsümü kesip atmak istiyorum ne işe yaramaz şeysiniz diye bağırarak.

Çok haklısınız bizim cevremizde sanırım bu tip insanlarla dolu ilk sordukları emiyor mu yahu sıze ne ıyı de bide normal mi sezeryan mı diyen bir gurup var bunlara gore normal doğurmak üç yaşına kadar emzirmek gurur kaynağı çünkü başka meziyetleri yok bence çok sinir oluyorum

Ayyy canim bende asker eşiyim anliorum seni inam bende lojmanda yeniyim hosgeldin geliolar ayak üstü cocuk aglio başlıyorlar emzirsene acikti o simdi yeni tanistigim insana oglum emmeyi reddedip yürüyerek hoplatarak mi emziyorum deyim yanio artik gelenle kapıda muhabbet ediyorum davet etmiyorum içeri ne dedikodumu yapıyorlardır bilirsin lokman ortamını:)

Yorgunluk harap ediyor insanı. Yatsa uyusa sende biraz dinlenir işlenirsin. Misafirleri takma kaç kişi geldi mutfak falan hep dağınıktı benim toplayıp gittiler hatta. Her çocuk bir olmuyor. Kimi koyduğun yerde uyuyor kimi de bizimkiler gibi ne yapsan uyumuyor.

canim ne yanlisi yapabiliriz ki? 64 gun oldu, uyumuyor dedigin gibi. Gunduz ayni tarif ettigin gibi 5 10 dk, bazen memede yarim saat
Ne bileyim düzen oturtmak için çok mı erken davranıyoruz. Ben bir uyutma şeklinde ısrarcı olamıyorum .Her seferinde farklı şekilde uyuyor bu da kafasını karıştırıyor bence . Ama uyusunda nasıl uyursa uyusun diye bakıyorum .

Zaten sezaryen ve mama öcüüü korkunç birşeyy. Keyfimizden sanki manyağızya biz

Lojman değil heryer oyle ben lojmanda hiç otırmadm tokideyiz bir komşumun evine gtmedim evime gelmediler çevrem komple asker ve eşleri hepsi ayrı şehirlerden 3.yıla gircez burda ama onlar olmasada olurdu eşim zorla tanıştırdı zamanında sıkılmayım diye ama gruplaşmalar çok oluyo sanki kimin umrundaysa. Boşver konuşsunlar namın yürüsün emzir diyenlerede yalnız emzirmeyi tercih ediyorum de anlasınlar reddetme olmasa bile belki çekiniyon olabilir sonuçta benm doğuma arkadssların yarısı geldi oturacak yer yoktu millet yere oturdu benm yatağıma 4 kişi oturdu ben bacağımı büktüm oturdum diğer arkadas 3aylık bebeğiyle geldi yanımızda açtı emziriyo ne eşim girebildi odaya ne abim bişey olunca tlfnla arıyoduk birbirimizi sırf bu yuzden amelıyata giderken eşimi goremedim ben zahmet etmeyin doğuma gırerken ailem zaten yanmda olacak sızle sonra gorusuruz desemde geldiler sırf bebeği merak ettıklerı için eğer gercekten beni düşünselerdi 2 kez üst üste kürtaj olduğmda yalnızdm bi eşim vardı abla gibi kızkardes gbi herseyime koştu benm mutlu anımda yanıma koşanlar en umutsuz üzgün oldugumda nerdeydi o yuzden zaten yalnızlığı seviyodum temelli soyutladım kendmi milletten. Doğum yaptğm gunden beri bebek gormeye gelen bitmedi yolda belde gorunce anca selamlaştığımız insanlar ısrar kıyamet geldi 1haftalıktım ayaklarım davul gbi şiş karnım sanki doğurmamışım bebek içerde kalmş gbi psikoloji sıfır dikiş ağrısı bi yandan misafir güttüm düşün şöyle yüzümün bezini yırtıp bişeyde demiyorum ki

Velhasıl insanlar denişik :)))

haftaya memlekete gıdecez 1ay sonra dönecem kafa dinlerim az. Sen yeni taşındın dimi sevdn mi peki kafa dengi var mı :)

eh bu saat oldu 65 kere uyuttum o 66 kere uyandi.
Artik tukendim ya hayattan sogudum

Battaniyeye sardim acaba bir sey olur mu, yarim kundak gibi yani. Daha once hic oyle uyumamisti. Gerci 5 dakkaya uyanir da...

Ne bicim bebek bunlar, neden uyumaya ihtiyac duymuyorlar ben geberiyorum artik gunduzleri basim donuyor. Mesaji tamamlamadan uyandi

ya sen etrafin lafina bakmasana canim. Bizi buradaki arkadaslar disinda kim anliyor ki? Bazen eslerimiz bile anlamiyor, oz anneler bile anlamiyor...
Neyse ne yani kimi.ne ilgilendirir?

Yeter artik.bu dayatmalar. İsteyen gider keyfi sezaryen olur, isteyen de biberon verir emzik verir. Baslayacagim toplum baskisina. Toplum suan uykusuz kalmiyor, biz kaliyoruz. O yuzden de istedigimiz tercihi yapariz.

ben 17 saat sancinin uzerine sezaryen oldum. Bu surenin yarisi suni sanciydi.
Keske bastan gidip keyfi sezaryen olsaydim. Saatlerce alttan muayene oldum, baya bildigin bebegin basina kadar ellerini soktular. Benim bedenim degil mi bu, karari da ben veririm, yeter bu toplum baskisi ya akil verenler kendileri yapsin bir cocuk normal dogurup 5 yil emzirsin.

Kadinlara cok fazla baski ve dayatma var.

iyi geceler kızlar beyadır kızımdan dolayı giremiyorum çarşamba günü 2 aylık olacak sürekli emmek istiyor gündüzleri en fazla yarım saat uyuyor ev işi hiç bir şey yapamıyorum kollarım ağrımaya başladı artık ne zaman sık emmeyi bırakır uyur kızlar

Bir kaç ay sonra gülerek hatırlarız bu anları inşallah . Pes etmemek dirayetli olmak lazım yeni nesle karşı. Bir değişik bunlar yarım kundak başlarda yapıyordum ben elleriyle sıçrayıp kendini uyandırmıyordu iyi oluyordu . Fakat gece yapmadım hiç. Korktum olurda açmaya çalışır yüzünü falan kapatır diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…