2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten sezaryen ve mama öcüüü korkunç birşeyy. Keyfimizden sanki manyağızya biz
Sormaaa !!! Amcam bile anne sütü alıyor değil mi diyor kibarca. Mama verdiğimi sezeryan olduğumu duyanlar hııı deyiveriyor yaa çıldırıyorum. Sanki biz anne değiliz. Keyfimizden yapıyoruz. Mama basite kaçmak gibi geliyor . Neresi basit. Günde 10kez biberon temizliyorum aman mikrop kalmasın diye.Dışarı çıkması çok zor nerde hazırlıcan da vercen. İşin maddi boyutuna hiç girmiyorum.

İnşallah canım ya.
Biz sünneti yaptırdık, şimdi geceyi atlatalım derdindeyim .Çok kötü olmadı allahtan

Aldığın fiyat yine iyi. Siteyi tavsiye eder misin peki canım ?

İyi geceler, bebeği üç aylık ve biberon kullanan arkadaşlar biberon emziğiniz akışı hızı nasıl kaç delikli, ben Avent’in natural biberonlarından tek deliklisinş hala kullanıyorum ama büyüdü artık az geliyordur dimi üorta akışlı olana geçeyim mi

Oy masallah. Aman nazar degmesin tahtalara vur poponu kasi etrafinda 5 kere don 3 kere zipla.
Yeni dogum yaptigimda babam darlamisti beni de emzireceksiiin mama vermeyeceksiiiin diye. Yahu baba kac cocuk emzirdin nerden biliyosun.

Canim ben hem emziriyorum arada sagip biberonla veriyorum. Ben yokken de biberon veriyolar. Tek delikli 6 aya kadar goturur gibi geliyo bana. Aventin yedek basligini alkistim 6+ yaziyodu sanki.

Canım ben iki aydan beri 2 delikli kullanıyorum çünkü fazla içtiği için tek delikli çok uzun suruyrdu. Bı de naturaldn klasiğe geçtim artik

ben de geri actim canim, icime sinmedi

Uyuma suresı kacıncı ayda uzamaya basladı bırde sadece emzırıyor musun

Ahahha yaptım dediğini ama nafile, yazık dün asi olduk kıyafetleri kopardı.. gece de kaç kere uyandı keyfi yerindeydi ama ateşi vardı fitil verdim düştü şimdilik.. bu uyuyor bi uyanıyor emiyor falan.. çok zormuş su asi ya

Valla canım 7-8 haftalıkken her gün biraz daha arttı sanki. Şuan 10 haftalık. Evet canım sadece emiyor
Kac dakka emzırıorsn we kac saatte bır emzırıorsn bn acaba dakka olarak az emzırdıgım ıcın mı ılk 3saatte kalkıor sonra dusuor bu durum zaman zaman hep oynuor uykulu olup kısa kesıorm gecelerı oda bırakıor zten dger gogsu wermekle ugrasmıorm yatıım bıan once dıe

Yedek başlığı altı aydan sonra vereceksin dimi, üç aylık başlığı varmış orta akışlı imiş

Yok canim ya bura 3. Gorev yerimiz hah budur diyeceğim bi arkasın olmadi canim yaa dedigin gibi bende yanlızlığı cok seviyorum insanların laflarını sözlerini duymaktansa evlatlarinla eşimle mutluyum sukur....

Aynen canım ben de tek göğüs emziriyorum gece. Zaten uykuya dalmadan akşamları bı gosgosumu emerek uyuyor iyice boşalıyor o göğüs. Sonra gece aciktiginda da diğer göğsumü emziriyorum zaten baya dolmuş oluyor o sırada. Kendi ayarlıyor süresini Max 10 dakika emiyor. Uyuduğu için fazla anlamıyor doyup doymadigini ben de zorlamiyorum. Uyandirirsam uykusu kaçar sonra tekrar uğraş uyutcam diye. Ondan gerek duymuyorum. Gündüzleri de canım 55 dakika emdiği bile oldu. En az 20 dk emiyor. Orda keyif yapıyor uyuyor karnını doyuruyor

Bu arada bir ara bizim de öyleydi 3-4 saate acikirdir sonradan düzeldi. Senin bebişin ne kadarlık? Merak etme eninde sonunda düzene gircekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…