- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.241
Sormaaa !!! Amcam bile anne sütü alıyor değil mi diyor kibarca. Mama verdiğimi sezeryan olduğumu duyanlar hııı deyiveriyor yaa çıldırıyorum. Sanki biz anne değiliz. Keyfimizden yapıyoruz. Mama basite kaçmak gibi geliyor . Neresi basit. Günde 10kez biberon temizliyorum aman mikrop kalmasın diye.Dışarı çıkması çok zor nerde hazırlıcan da vercen. İşin maddi boyutuna hiç girmiyorum.Zaten sezaryen ve mama öcüüü korkunç birşeyy. Keyfimizden sanki manyağızya biz
İnşallah canım ya.oy oy oy hepsi ust uste gelmis, gerci bizim de asi zamani geldi, ben de cok korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok maalesef. İnsallah atesleri cikmadan uyurlar...
ay amin canim. Elimiz mahkum mecbur alicaz ya, yapsinlar bakalim zamlari...
ne kadar yuzsuzlermis... İnsan bir ozur diler. Gercekten 2 aylik bebe bunlar ya. Buyuk adam performansi beklemelerini anlamak mumkun degil.
Benimkini de sali gunu uyutmadilar saatlerce, azdirdilar cocugu, hani uyku penceresi falan hak getire. Bunlar hepbir agizdan konustukca cocuk uyarildi. Sonuc ne oldu tabi ki, uyku duzeni bozuldu.
Ben ataga yormuyorum kesinlikle kv.lerin herrrrrrrr dakka her aksam bu cocugu sozum ona sevme seanslari yuzunden bu cocugun uykusu bozuldu. Uyumuyor dalamiyor. Bin defa ben uyaniyorum. Ogullari salonda uyuyor kendileri kus tuyu yataklarinda 20 saat uyuyor.
Nefret ediyorum butun dusuncesiz insanlardan. Hep bu pasif kocalarimiz yuzunden ama. Ailelerine yaranacaklar diye olan bize oluyor.
Aldığın fiyat yine iyi. Siteyi tavsiye eder misin peki canım ?Dün cosmeticadan 208li 3 noya 150.90 TL verdim 2 3 gün önce 130küsürlerdeydi keşke ozaman alsaymışım diyorum
canım Allah sana sabır versin eşine ve ailesinede akıl fikir inşallah bu tepkiden sonra böyle şeyler yaşanmaz
Oy masallah. Aman nazar degmesin tahtalara vur poponu kasi etrafinda 5 kere don 3 kere zipla.Canım bence bebekler kendileri ayarliyorlar aciktiklari zamanı.. emin ol aç olsa uyanirdı. Benim kızım da öyle gittikçe uzadı uyuma süresi. 8 saat acikmadan uyuduğu oluyor. Sonra da acikmasinı meme aramasindan anlıyorum. Aglamiyor dda acıktım diye. Bi 7-8 dakika emip tekrar devam uyuyor. O esnada da gözünü açmıyor zaten. Geçen gün rekor kırdı 12 saat 20 dakika uyudu ve hiç acikmadan. Kilo problemi yoksa uyandırıp emzirmeye gerek de yok bence
Yeni dogum yaptigimda babam darlamisti beni de emzireceksiiin mama vermeyeceksiiiin diye. Yahu baba kac cocuk emzirdin nerden biliyosun.Sormaaa !!! Amcam bile anne sütü alıyor değil mi diyor kibarca. Mama verdiğimi sezeryan olduğumu duyanlar hııı deyiveriyor yaa çıldırıyorum. Sanki biz anne değiliz. Keyfimizden yapıyoruz. Mama basite kaçmak gibi geliyor . Neresi basit. Günde 10kez biberon temizliyorum aman mikrop kalmasın diye.Dışarı çıkması çok zor nerde hazırlıcan da vercen. İşin maddi boyutuna hiç girmiyorum.
Canim ben hem emziriyorum arada sagip biberonla veriyorum. Ben yokken de biberon veriyolar. Tek delikli 6 aya kadar goturur gibi geliyo bana. Aventin yedek basligini alkistim 6+ yaziyodu sanki.İyi geceler, bebeği üç aylık ve biberon kullanan arkadaşlar biberon emziğiniz akışı hızı nasıl kaç delikli, ben Avent’in natural biberonlarından tek deliklisinş hala kullanıyorum ama büyüdü artık az geliyordur dimi üorta akışlı olana geçeyim mi
Canım ben iki aydan beri 2 delikli kullanıyorum çünkü fazla içtiği için tek delikli çok uzun suruyrdu. Bı de naturaldn klasiğe geçtim artikİyi geceler, bebeği üç aylık ve biberon kullanan arkadaşlar biberon emziğiniz akışı hızı nasıl kaç delikli, ben Avent’in natural biberonlarından tek deliklisinş hala kullanıyorum ama büyüdü artık az geliyordur dimi üorta akışlı olana geçeyim mi
ben de geri actim canim, icime sinmediBir kaç ay sonra gülerek hatırlarız bu anları inşallah . Pes etmemek dirayetli olmak lazım yeni nesle karşı. Bir değişik bunlaryarım kundak başlarda yapıyordum ben elleriyle sıçrayıp kendini uyandırmıyordu iyi oluyordu . Fakat gece yapmadım hiç. Korktum olurda açmaya çalışır yüzünü falan kapatır diye.
Uyuma suresı kacıncı ayda uzamaya basladı bırde sadece emzırıyor musunCanım bence bebekler kendileri ayarliyorlar aciktiklari zamanı.. emin ol aç olsa uyanirdı. Benim kızım da öyle gittikçe uzadı uyuma süresi. 8 saat acikmadan uyuduğu oluyor. Sonra da acikmasinı meme aramasindan anlıyorum. Aglamiyor dda acıktım diye. Bi 7-8 dakika emip tekrar devam uyuyor. O esnada da gözünü açmıyor zaten. Geçen gün rekor kırdı 12 saat 20 dakika uyudu ve hiç acikmadan. Kilo problemi yoksa uyandırıp emzirmeye gerek de yok bence
ertesi gün baktığımda kalmamıştı belki yenilenmiştir stokları hemen geldi bi problem yaşamadım canımAldığın fiyat yine iyi. Siteyi tavsiye eder misin peki canım ?
Ahahha yaptım dediğini ama nafile, yazık dün asi olduk kıyafetleri kopardı.. gece de kaç kere uyandı keyfi yerindeydi ama ateşi vardı fitil verdim düştü şimdilik.. bu uyuyor bi uyanıyor emiyor falan.. çok zormuş su asi yaOy masallah. Aman nazar degmesin tahtalara vur poponu kasi etrafinda 5 kere don 3 kere zipla.
Yeni dogum yaptigimda babam darlamisti beni de emzireceksiiin mama vermeyeceksiiiin diye. Yahu baba kac cocuk emzirdin nerden biliyosun.
Canim ben hem emziriyorum arada sagip biberonla veriyorum. Ben yokken de biberon veriyolar. Tek delikli 6 aya kadar goturur gibi geliyo bana. Aventin yedek basligini alkistim 6+ yaziyodu sanki.
Valla canım 7-8 haftalıkken her gün biraz daha arttı sanki. Şuan 10 haftalık. Evet canım sadece emiyorUyuma suresı kacıncı ayda uzamaya basladı bırde sadece emzırıyor musun
Klasikler arasındaki fark nedir cnmCanım ben iki aydan beri 2 delikli kullanıyorum çünkü fazla içtiği için tek delikli çok uzun suruyrdu. Bı de naturaldn klasiğe geçtim artik
Kac dakka emzırıorsn we kac saatte bır emzırıorsn bn acaba dakka olarak az emzırdıgım ıcın mı ılk 3saatte kalkıor sonra dusuor bu durum zaman zaman hep oynuor uykulu olup kısa kesıorm gecelerı oda bırakıor zten dger gogsu wermekle ugrasmıorm yatıım bıan once dıeValla canım 7-8 haftalıkken her gün biraz daha arttı sanki. Şuan 10 haftalık. Evet canım sadece emiyor
Yedek başlığı altı aydan sonra vereceksin dimi, üç aylık başlığı varmış orta akışlı imişOy masallah. Aman nazar degmesin tahtalara vur poponu kasi etrafinda 5 kere don 3 kere zipla.
Yeni dogum yaptigimda babam darlamisti beni de emzireceksiiin mama vermeyeceksiiiin diye. Yahu baba kac cocuk emzirdin nerden biliyosun.
Canim ben hem emziriyorum arada sagip biberonla veriyorum. Ben yokken de biberon veriyolar. Tek delikli 6 aya kadar goturur gibi geliyo bana. Aventin yedek basligini alkistim 6+ yaziyodu sanki.
Evet canm. Oğluma bndan verdi s .OcağıBizm d vitamini bitti bundan veriliyor mu bebişe diyodum
Yok canim ya bura 3. Gorev yerimiz hah budur diyeceğim bi arkasın olmadi canim yaa dedigin gibi bende yanlızlığı cok seviyorum insanların laflarını sözlerini duymaktansa evlatlarinla eşimle mutluyum sukur....Lojman değil heryer oyle ben lojmanda hiç otırmadm tokideyiz bir komşumun evine gtmedim evime gelmediler çevrem komple asker ve eşleri hepsi ayrı şehirlerden 3.yıla gircez burda ama onlar olmasada olurdu eşim zorla tanıştırdı zamanında sıkılmayım diyeama gruplaşmalar çok oluyo sanki kimin umrundaysa. Boşver konuşsunlar namın yürüsün emzir diyenlerede yalnız emzirmeyi tercih ediyorum de anlasınlar reddetme olmasa bile belki çekiniyon olabilir sonuçta benm doğuma arkadssların yarısı geldi oturacak yer yoktu millet yere oturdu benm yatağıma 4 kişi oturdu ben bacağımı büktüm oturdum diğer arkadas 3aylık bebeğiyle geldi yanımızda açtı emziriyo ne eşim girebildi odaya ne abim bişey olunca tlfnla arıyoduk birbirimizi sırf bu yuzden amelıyata giderken eşimi goremedim ben zahmet etmeyin doğuma gırerken ailem zaten yanmda olacak sızle sonra gorusuruz desemde geldiler sırf bebeği merak ettıklerı için eğer gercekten beni düşünselerdi 2 kez üst üste kürtaj olduğmda yalnızdm bi eşim vardı abla gibi kızkardes gbi herseyime koştu benm mutlu anımda yanıma koşanlar en umutsuz üzgün oldugumda nerdeydi o yuzden zaten yalnızlığı seviyodum temelli soyutladım kendmi milletten. Doğum yaptğm gunden beri bebek gormeye gelen bitmedi yolda belde gorunce anca selamlaştığımız insanlar ısrar kıyamet geldi 1haftalıktım ayaklarım davul gbi şiş karnım sanki doğurmamışım bebek içerde kalmş gbi psikoloji sıfır dikiş ağrısı bi yandan misafir güttüm düşün şöyle yüzümün bezini yırtıp bişeyde demiyorum ki
Velhasıl insanlar denişik :)))
haftaya memlekete gıdecez 1ay sonra dönecem kafa dinlerim az. Sen yeni taşındın dimi sevdn mi peki kafa dengi var mı :)
Aynen canım ben de tek göğüs emziriyorum gece. Zaten uykuya dalmadan akşamları bı gosgosumu emerek uyuyor iyice boşalıyor o göğüs. Sonra gece aciktiginda da diğer göğsumü emziriyorum zaten baya dolmuş oluyor o sırada. Kendi ayarlıyor süresini Max 10 dakika emiyor. Uyuduğu için fazla anlamıyor doyup doymadigini ben de zorlamiyorum. Uyandirirsam uykusu kaçar sonra tekrar uğraş uyutcam diye. Ondan gerek duymuyorum. Gündüzleri de canım 55 dakika emdiği bile oldu. En az 20 dk emiyor. Orda keyif yapıyor uyuyor karnını doyuruyorKac dakka emzırıorsn we kac saatte bır emzırıorsn bn acaba dakka olarak az emzırdıgım ıcın mı ılk 3saatte kalkıor sonra dusuor bu durum zaman zaman hep oynuor uykulu olup kısa kesıorm gecelerı oda bırakıor zten dger gogsu wermekle ugrasmıorm yatıım bıan once dıe
Bu arada bir ara bizim de öyleydi 3-4 saate acikirdir sonradan düzeldi. Senin bebişin ne kadarlık? Merak etme eninde sonunda düzene girceklerKac dakka emzırıorsn we kac saatte bır emzırıorsn bn acaba dakka olarak az emzırdıgım ıcın mı ılk 3saatte kalkıor sonra dusuor bu durum zaman zaman hep oynuor uykulu olup kısa kesıorm gecelerı oda bırakıor zten dger gogsu wermekle ugrasmıorm yatıım bıan once dıe
Uçları farkli.naturel anne memesine yakinmis. Klasik sanırım daha az gaz yapiyorKlasikler arasındaki fark nedir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?