2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok haklısın canım , çok güzel ifade etmişsin.

Kesinlikle öyle beni gerçekten bi siz anlıyorsunuz kimse kimseyi yargılamıyor burda destek olmaya yardim etmeye çalışıyoruz birbirimize .. :) iyi ki varsınız kizlarr seviliyorsunuz :)

Gece yattığın yerden emzirip uyumak varken koştur koştur mama hazrla tabi mama gelene kadar ortalığı ykıyor ağlayarak. Maddiyatı hiç soyleme bencede :/

Hiç biri umrumda değil inan. Bi bu konuda değil her konuda insanlar herseye yorum yapıyorya oldum olası soğuğum zaten. Şu mecburiyetler sıkıyo canımı. Kış gelsede herkes inine çekilse

Hemşire bana önümüzdeki ay emmesi azalabilir kilo alımı yavaşlayabilir korkma demişti bizde 2aylık oldk.

Gece yattığın yerden emzirip uyumak varken koştur koştur mama hazrla tabi mama gelene kadar ortalığı ykıyor ağlayarak. Maddiyatı hiç soyleme bencede :/
Maddiyat çok fena. 62 TL conformil mama. Bizimki sifir anne sütü aldığı için 2 buçuk hadi diyelim 3 günde bir kutu bitiyo. 600 TL yapıyor ayda en az. Gelen giden azarliyo ayipliyo bir kısmı da beceriksiz vasıfsız muamelesi yapıyor anne sütü veremedigim için.

O konuda hiç fikrim yok maalesef sanırım en zor olanı memede uyumaymis
Hadi yaa 2 kere bittim ben.
Sabir sabir ...bunlar duzelecek tam gezme tozma kivamina gelecek ve kış kapıya dayanmis olacak .Yanarim yanarim buna yanarım.
Gece aklima sen geliyorsun ne yaptı acaba diye .Ama giremiyorum. Artik yatarak emziriyorum ve + 20 dk filan uyku kazaniyorum.

Kınayacaklarina bir kutu mamayla gelsinler. Millet avarelikten baskalarinin ozel hayatina sariyor .Esimin anneannesi de mama alcak herhalde ne kullanıyorsunuz diye sordu telefonda ya da parasını vercek .Bize boyle dusunceli insan lazim.

2aylık daha ınsallah barı gece uykumu alayım dıorum söle 5-6 saat aralıksız uyusa keske
Aynı şeyleri ben de soyluyodum canım senin gibi daha birkaç hafta öncesine kadar ama inan o uykular da yetmiyor. Çocukla uğraşmak gerçekten çok yoruyormus.. sadece emzirmek bile öyle bir enerjimizi alıyor ki .. sürekli acıkıyorum mesela ve hep yorgunum . Ama yapacak bişey yok

Kınayacaklarina bir kutu mamayla gelsinler. Millet avarelikten baskalarinin ozel hayatina sariyor .Esimin anneannesi de mama alcak herhalde ne kullanıyorsunuz diye sordu telefonda ya da parasını vercek .Bize boyle dusunceli insan lazim.
O nasıl anneanneymis maşallah. Hem modern hem düşünceli Allah razı olsun.

He bi de daha zaten doğumun yorgunluğu var haaala üzerimizde. Bizim dinlenmemiz için en az 1 hafta hiç bişey yapmadan kafa dinlemeniz lazım o da imkansiz

Evet canım 1+ m iki delik oluyor emzik ucunda. Onu sipariş verirken bir de 3+ aldım o da kesikli. Conformil yoğun kıvamlı olduğu için kesikli emzik daha iyi olacak ama bizimki henüz kabul etmedi o kadar fazla akişi
Artık mama miktarı arttı ya o yüzden değiştirsem mi dedim,biberonun 125lşk olandan mı, eşim bir de chicco nun büyük biberonun almıştı geçen ay iki ay ve üzeri için ama kızım onu istemedi o yüzden kendi emzik başlığından gideyim dedim

Ben de hala bu durumu yaşıyorum hatta bebeğimin hasta olduğunu yazmıştım ya anne sütü yeterince alamafığından erkenden hasta oldu diye düşünüp üzüldüm öte yandan bir iki gün misafirler geldi onlar gelmeden mamayı yapıp odaya koymuştum bu muhabbetler dönmesin diye ama gelenlerden birinin dört aylık bebeği vardı ve elinde biberonla geldi çok rahat şekilde içirdi, sütüm yetmedi mama veriyorum dedi. Bir ben yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…