- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.261
ya sen etrafin lafina bakmasana canim. Bizi buradaki arkadaslar disinda kim anliyor ki? Bazen eslerimiz bile anlamiyor, oz anneler bile anlamiyor...
Neyse ne yani kimi.ne ilgilendirir?
Yeter artik.bu dayatmalar. İsteyen gider keyfi sezaryen olur, isteyen de biberon verir emzik verir. Baslayacagim toplum baskisina. Toplum suan uykusuz kalmiyor, biz kaliyoruz. O yuzden de istedigimiz tercihi yapariz.
Kesinlikle öyle beni gerçekten bi siz anlıyorsunuz kimse kimseyi yargılamıyor burda destek olmaya yardim etmeye çalışıyoruz birbirimize .. :) iyi ki varsınız kizlarr seviliyorsunuz :)ya sen etrafin lafina bakmasana canim. Bizi buradaki arkadaslar disinda kim anliyor ki? Bazen eslerimiz bile anlamiyor, oz anneler bile anlamiyor...
Yeter artik.bu dayatmalar. İsteyen gider keyfi sezaryen olur, isteyen de biberon verir emzik verir. Baslayacagim toplum baskisina. Toplum suan uykusuz kalmiyor, biz kaliyoruz. O yuzden de istedigimiz tercihi yapariz.
2aylık daha ınsallah barı gece uykumu alayım dıorum söle 5-6 saat aralıksız uyusa keskeBu arada bir ara bizim de öyleydi 3-4 saate acikirdir sonradan düzeldi. Senin bebişin ne kadarlık? Merak etme eninde sonunda düzene gircekler
Hmm demekki ben 6 aylik olani almisim. 6. aya kadar yenidogani kullanirim herhalde bi sorun yasamadik henuz.Yedek başlığı altı aydan sonra vereceksin dimi, üç aylık başlığı varmış orta akışlı imiş
Gece yattığın yerden emzirip uyumak varken koştur koştur mama hazrla tabi mama gelene kadar ortalığı ykıyor ağlayarak. Maddiyatı hiç soyleme bencede :/Sormaaa !!! Amcam bile anne sütü alıyor değil mi diyor kibarca. Mama verdiğimi sezeryan olduğumu duyanlar hııı deyiveriyor yaa çıldırıyorum. Sanki biz anne değiliz. Keyfimizden yapıyoruz. Mama basite kaçmak gibi geliyor . Neresi basit. Günde 10kez biberon temizliyorum aman mikrop kalmasın diye.Dışarı çıkması çok zor nerde hazırlıcan da vercen. İşin maddi boyutuna hiç girmiyorum.
Hiç biri umrumda değil inan. Bi bu konuda değil her konuda insanlar herseye yorum yapıyorya oldum olası soğuğum zaten. Şu mecburiyetler sıkıyo canımı. Kış gelsede herkes inine çekilseya sen etrafin lafina bakmasana canim. Bizi buradaki arkadaslar disinda kim anliyor ki? Bazen eslerimiz bile anlamiyor, oz anneler bile anlamiyor...
Hemşire bana önümüzdeki ay emmesi azalabilir kilo alımı yavaşlayabilir korkma demişti bizde 2aylık oldk.iyi geceler kızlar beyadır kızımdan dolayı giremiyorum çarşamba günü 2 aylık olacak sürekli emmek istiyor gündüzleri en fazla yarım saat uyuyor ev işi hiç bir şey yapamıyorum kollarım ağrımaya başladı artık ne zaman sık emmeyi bırakır uyur kızlar
Maddiyat çok fena. 62 TL conformil mama. Bizimki sifir anne sütü aldığı için 2 buçuk hadi diyelim 3 günde bir kutu bitiyo. 600 TL yapıyor ayda en az. Gelen giden azarliyo ayipliyo bir kısmı da beceriksiz vasıfsız muamelesi yapıyor anne sütü veremedigim için.Gece yattığın yerden emzirip uyumak varken koştur koştur mama hazrla tabi mama gelene kadar ortalığı ykıyor ağlayarak. Maddiyatı hiç soyleme bencede :/
1+m mi kullandığınUçları farkli.naturel anne memesine yakinmis. Klasik sanırım daha az gaz yapiyor
Hadi yaaO konuda hiç fikrim yok maalesef sanırım en zor olanı memede uyumaymis
Sabir sabir ...bunlar duzelecek tam gezme tozma kivamina gelecek ve kış kapıya dayanmis olacak .Yanarim yanarim buna yanarım.eh bu saat oldu 65 kere uyuttum o 66 kere uyandi.
Artik tukendim ya hayattan sogudum
Battaniyeye sardim acaba bir sey olur mu, yarim kundak gibi yani. Daha once hic oyle uyumamisti. Gerci 5 dakkaya uyanir da...
Ne bicim bebek bunlar, neden uyumaya ihtiyac duymuyorlar ben geberiyorum artik gunduzleri basim donuyor. Mesaji tamamlamadan uyandi
Ben de 1 numara var ama artık mana miktarı arttığı için cabuk mu yoruluyor diye 3+m yi inceledimHmm demekki ben 6 aylik olani almisim. 6. aya kadar yenidogani kullanirim herhalde bi sorun yasamadik henuz.
Evet canım 1+ m iki delik oluyor emzik ucunda. Onu sipariş verirken bir de 3+ aldım o da kesikli. Conformil yoğun kıvamlı olduğu için kesikli emzik daha iyi olacak ama bizimki henüz kabul etmedi o kadar fazla akişi1+m mi kullandığın
Kınayacaklarina bir kutu mamayla gelsinler. Millet avarelikten baskalarinin ozel hayatina sariyor .Esimin anneannesi de mama alcak herhalde ne kullanıyorsunuz diye sordu telefonda ya da parasını vercek .Bize boyle dusunceli insan lazim.Maddiyat çok fena. 62 TL conformil mama. Bizimki sifir anne sütü aldığı için 2 buçuk hadi diyelim 3 günde bir kutu bitiyo. 600 TL yapıyor ayda en az. Gelen giden azarliyo ayipliyo bir kısmı da beceriksiz vasıfsız muamelesi yapıyor anne sütü veremedigim için.
Aynı şeyleri ben de soyluyodum canım senin gibi daha birkaç hafta öncesine kadar ama inan o uykular da yetmiyor. Çocukla uğraşmak gerçekten çok yoruyormus.. sadece emzirmek bile öyle bir enerjimizi alıyor ki .. sürekli acıkıyorum mesela ve hep yorgunum . Ama yapacak bişey yok2aylık daha ınsallah barı gece uykumu alayım dıorum söle 5-6 saat aralıksız uyusa keske
O nasıl anneanneymis maşallah. Hem modern hem düşünceli Allah razı olsun.Kınayacaklarina bir kutu mamayla gelsinler. Millet avarelikten baskalarinin ozel hayatina sariyor .Esimin anneannesi de mama alcak herhalde ne kullanıyorsunuz diye sordu telefonda ya da parasını vercek .Bize boyle dusunceli insan lazim.
He bi de daha zaten doğumun yorgunluğu var haaala üzerimizde. Bizim dinlenmemiz için en az 1 hafta hiç bişey yapmadan kafa dinlemeniz lazım o da imkansizAynı şeyleri ben de soyluyodum canım senin gibi daha birkaç hafta öncesine kadar ama inan o uykular da yetmiyor. Çocukla uğraşmak gerçekten çok yoruyormus.. sadece emzirmek bile öyle bir enerjimizi alıyor ki .. sürekli acıkıyorum mesela ve hep yorgunum . Ama yapacak bişey yok
Evet bazen cok düşüncesizlik ederler ama bu konuda bir cok kisiye gore cok iyi.Allah razı olsun.O nasıl anneanneymis maşallah. Hem modern hem düşünceli Allah razı olsun.
Artık mama miktarı arttı ya o yüzden değiştirsem mi dedim,biberonun 125lşk olandan mı, eşim bir de chicco nun büyük biberonun almıştı geçen ay iki ay ve üzeri için ama kızım onu istemedi o yüzden kendi emzik başlığından gideyim dedimEvet canım 1+ m iki delik oluyor emzik ucunda. Onu sipariş verirken bir de 3+ aldım o da kesikli. Conformil yoğun kıvamlı olduğu için kesikli emzik daha iyi olacak ama bizimki henüz kabul etmedi o kadar fazla akişi
Ben de hala bu durumu yaşıyorum hatta bebeğimin hasta olduğunu yazmıştım ya anne sütü yeterince alamafığından erkenden hasta oldu diye düşünüp üzüldüm öte yandan bir iki gün misafirler geldi onlar gelmeden mamayı yapıp odaya koymuştum bu muhabbetler dönmesin diye ama gelenlerden birinin dört aylık bebeği vardı ve elinde biberonla geldi çok rahat şekilde içirdi, sütüm yetmedi mama veriyorum dedi. Bir ben yapamadımMaddiyat çok fena. 62 TL conformil mama. Bizimki sifir anne sütü aldığı için 2 buçuk hadi diyelim 3 günde bir kutu bitiyo. 600 TL yapıyor ayda en az. Gelen giden azarliyo ayipliyo bir kısmı da beceriksiz vasıfsız muamelesi yapıyor anne sütü veremedigim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?