2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Funda Ucuk Er in yazisi cok hosuma gitti. Ilerde biz de böyle yazarız .Gecti gitti zor gunlerdi ...diye
Liya bebekken yok yahu epey de dana olana kadar, o uyuyunca evde hayat dururdu. Ne bileyim parmak ucu ebeveyn dansı olsun, sifonu yarım çekme olsun ( hasta olduğu günler bazen hiç çekmeme ,Allah’ım affetsin‍) öncelikli hobi alanlarımızdandı. Hatta bir gün hatırlıyorum misafirimiz var. Gürültü olacak uyanıp beni sabaha kadar ayağa dikecek diye gözlerinin içine bakıyorum çocuk uyanmadan kalksalar diye, dilim aa oturuyorduk daha derken ve de( Allah’ım tekrar affetsin hiç böyle bir insan değilim normalde, ahh uykusuzluk) Çocukları da var ve aman sessiz olun da diyemiyorsun. Sonra bizim vuvuzela uyandı mı?
Allahım uykuyu da alamayınca uyku başa vurdu mu? Misafirler kaçarcasına olay mahalinden uzaklaştıklar, ihale de bize kaldı mı? O saatte atladık arabaya, tabii apartmana da muhtarlıktan ilan verdik o arabaya atlayıncaya kadar. Müthiş bir resital: Liya’nın “ Uykusuz Her Gece” senfonisi
.
.
Sonra uyudu şehirde geze geze. Biz de kaçan keçileri de toplayıp, aklımızı başımıza devşirip eve döndük. İşte sonra alınıyorlar akşama misafir kabul etmeyince. ( Siz bebeğe göre yaşamayın, o size uysunlar filan.) Neyse efendim, dün gece tuvalete kalkmışken Liya’nın ( artık açık) kapısını görünce o günler geldi aklıma. Sifonu çekerken eskinin alışkanlığı bir ürperme gelse de, ardından gelmeyen ağlamaya binlerce kez şükrettim. Sonuç olarak büyüyorlar ve net bilgi geçiyor. Sonrası işte böyle dizi çıkmış pijamadan normal insan kıyafetlerine evriliyorsunuz

Eklentiler

• 38A60E45-8C60-44BC-A1BB-0FDFE3C5F9A1.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 85419FFC-ECE4-4533-B9AB-96AAE42A6F46.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 45
  • D969BD77-7B1A-419E-AC15-3B8ED25D98C8.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 988AFC21-46E0-4542-865F-82EB2A93220E.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 94818B9B-BEEC-4EF6-BA21-338FCF3FAB39.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 0259148F-C05A-4632-929E-CAF872CA5A2D.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 55
  • 682105B9-CF4C-41DC-B6C6-FF9804235D41.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 0C05EF54-5D3F-479B-B84B-B659E0D89107.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 44
Lcw dan alışveriş yaptım bebeğe. 2 tane alt, 4 tane uzun kollu zıbın, bir tane kalın alt üst takim, iki kısa kol atlet, 5 tane çorap, bir tane uyku tulumu 180 civarı bişey tuttu

Ben lcw nin kalitesini pek beğenmedim canım. 1 yenidoğan takımı hediye gelmişti, 2-3 yıkamaya dayanamadı ağzı burnu yamuldu ve alt kısmının rengi soldu. Makinede hassas ayarda yıka istersen uzun kullanmak için.

Kızlar owli, halo, woombie, summer infant gibi kundaklar kullanan var mı ? memnun musunuz?
Ben bu sıralar kundak meselesine taktım, tutumluanneden bir iki birsey aldım hatta ama daha onların mevsimi gelmedi. Hatta bir de babyjem yıldızlı kundak aldım, bugun geldi güzel birşey gibi ama o da biraz kalınca. İnce, kolları ile kendini uyandırmasını engelleyen birşey alayım diyorum. Şimdi ince battaniye ile yarım kundak yapıyorum ama bizim bıdık kolları çıkarıyor, bazen kundagı açıyor.

İnsanlar çok anlayışsız oyle muamele ediyorsa bu onların ayıbı. Sen evladın için en iyisini ister kendinden vazgeçersin .

Eskiden 120 lik natüral cam avent vardı. Hem iki tane kırdım hem de 120 yetmemeye başladı. 260lik klasik + Pp biberon aldım. 150 içiyor artık. Hem de biberonu kavramaya başladı yakında biberon tutar bu cam olmamalı artık. Seninkinde gaz sorunu varsa Chicco micco alma geçene kadar

Çok güzelmiş yazi

AA gerçekten mi? Ama şöyle bişey var sen daha iyi markaları gördüğün için bunun daha kalitesiz olduğunun farkına varabiliyorsun. Ben en fazla lcwya cikabildim kalite olarak o yüzden kullandıklarım arasında en memnun kaldığım o. Bı de hemen kuculuyorlar ya çok yikanmadi kıyafetleri belki 5 defa bu zamana kadar

Canım kundaklar bildiğim kadarıyla 3-4. Aylara kadar işe yarıyor hatta bizimki 4. Aya girdik ve kundak devri kapandı ellerini ağzına goturemeyince çok sinirlenmeye başladı. Eğer senin de az kaldıysa 3-4. aylara masraf yapma. Geçici çözümler bul

4 aydan sonra moro refleksleri bitiyor. Kendilerini uyandırmayı bırakıcaklar o yüzden ben almadım. Kundaklayınca gazını çıkaramıyor sabah daha fazla eziyet ediyor bizimki

Sifon çekmeyen tek ben değilmişim

kızlar fikrinizi öğrenmek istiyorum. eşimin erkek kardeşi (35 yaş civarı bekar iş güç sahibi adam) morali bozulduğunda falan düzelsin diye bizim bebeğin fotolarına bakıp bakıp ağladığını söylüyormuş. bu bana tuhaf geliyor? sizce normal mi ? ilk yeğen sendromu mu? yoksa annelik içgüdüleri fazla geldiği için ben mi abartıyorum?

1 ay daha sabredicez canim. 3 aydan sonra duzene girer diyor doktor

Canim yaklasik 1,5 aydir owli kundak kullaniyoruz. Kesinlikle uyku suresi ve dalma hizi iyilesti. Elleri kollari fingir fingirdi. Bi de onu artik uykuyla bagdastirdigi icin hop uyuyo. Kumasi cok ince yada kalin degil tam 1 kat kiyafet gibi dusun. Uyutmadan 1 kat kiyafetni cikarip oyle kundakliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…