2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Neden agliyormus bakıp bakıp gülümsemesi gerekmez miydi? Benim amcam da askere gideceği zaman benimle bir odaya kapanıp beni öpüp öpüp ağlamış nasıl birakcam diye. İlk yeğen değildim ama o ara en küçük en sevilesi benmisim. Çok anormal gelmedi o yuzden

Canım ben ağustos 1de dogurdum :) Şu an 52 günlük, biraz vaktimiz var. ama masraf konusunu düşünüyorum tabiki yine de.

Değer diyorsun yani ...
Çok tatlı görünüyor bu arada :)

Çok haklısın canım , çok güzel ifade etmişsin.
sag ol canim. Sabrimizi bebegimize kullanmamiz gerekiyor. Etrafimizdakiler tuketmesin artik yeter...
Kesinlikle öyle beni gerçekten bi siz anlıyorsunuz kimse kimseyi yargılamıyor burda destek olmaya yardim etmeye çalışıyoruz birbirimize .. :) iyi ki varsınız kizlarr seviliyorsunuz :)
aynen oyle valla. Burasi terapi gibi. Hepiniz zaman ayirip yaziyorsunuz sag olun
Hiç biri umrumda değil inan. Bi bu konuda değil her konuda insanlar herseye yorum yapıyorya oldum olası soğuğum zaten. Şu mecburiyetler sıkıyo canımı. Kış gelsede herkes inine çekilse
az kaldi canim kişa. Her kafadan ses cikmasi gicik bir durum. Sanki fikirlerini soran oldu
canim bugun dr kontrolune gittik
En zor zaman bu ay dedi, 1 ay daha sabret geçecek dedi. Bebekler kaygi yasamaya basliyormus. Anneye yapisiyormus o yuzden. Dun cok sinir oldum en son saat 2ydi uyudu. Ama sonra da sinirlendigime uzuldum, yazik, bize ihtiyaclari var diye. Dr kis da olsa disari cikar hava aldir dedi. O kadar bunaldik ki, cikaririz bence =D

Cocuk tam dalacakken karni agriyor, kisir donguye giriyor, uyu uyan uyu uyan yapa yapa artik uyumaya direniyor dedi. Ama şu gaz derdi gecsin, o kendi uyku ritmini olusturur merak etme dedi. Kafam rahatladi biraz.

Esime de sana ne sikayet edersem haklisin de yeter dedim =D haklisin lafi tek duymak istedigim suan
cok guzelmis

Canım sonsuzzz un dedigi yenidogan lar gerçekten cok dandik.Alisveris yaparken begenmeyip almamistim ordan.Ama 3 6 bir suru sey aldim .Hep de canli renkler fosfor yeşili ,kirmizi filan var iclerinde .Solmadi ve tiftiklenmedi.Urunden urune fark ediyor .Ablam da ogluma kis icin ordan alisveris yapmis .Sorun yok .Zaten 3 5 kere giydiriyoruz küçülüyor. Iclerinde hic giydiremedigim 0 3 ler oldu .Insan uzuluyor.
Sifon çekmeyen tek ben değilmişim
Cok tatlisin.
Dr psikolog gibi yaklasmis senin durumu gorunce :))
Gerçekten artik soyle dusunuyorum .Cocuklarimiz bir daha bebek olmayacak .Ve biz bu gunleri bile özleyeceğiz. Artik fazla dusunmemeye calisiyorum.
Su anki halimizi bir görsen .Saat kaç 1 den beri uyutmaya calisiyorum.Tam uyudu gaz sancisi girdi .Bir daha uyuttum 10.dk da kaka yapti .3 .de koyarken uyandi .En sonunda yanina yattim 2 saattir yatakta yuvarlaniyoruz.

Ben tülbentle kundaklıyorum

Olabilir canım, birde afillimin dediği gibi üründen ürüne farkediyor olabilir. Özellikle mothercare lerin 0-3 ay zıbınlarını 3 aydır kullanıyorum ki defalarca kaka olduğu için cif’in kırmızı renkli ürününde beklettim, taş gibi hala..

evet ya motive etmeye calisiyor. Esim diyor ki acaba bu gaz sana 1 ay daha yeter mi
anneyi yaninda istiyorlar işte 7 24. Sensorlu mu bu cocuk dedim, yataga koyarken direkt uyaniyor, evet dedi dr senin kokunu ariyor =)
onlar da uyuyamamaktan yorgun dusuyor canim, şu gaz bir geçse hayirlisiyla rahatlasalar.

Sali gunu saglik ocaginda aşilari yapilacak, onu da atlatsak red med yapmadan dr rotayi da 3.ayda muhakkak yaptirin dedi, ishal olan bir bebege cift serum baglamis sivi kaybini engellemek icin

Uyudu kolumu cekeyim diyorum kimildaniyor .Tekrar agzina meme veriyorum 2 3 cekip daliyor .Bari göğsümü kapatayim oyle uyuyalım diyorum ben kapatmaya çalışırken yakaliyor
demlicaykeyfi
oyy yavrum masallah, annesinin kokusunu ariyor ne yapsin kuzu

Kizlar bebegim tam iki aylik kafasını surekli sağ tarafa eğri tutuyor bu normal mi. Sonradan düzelir mi yoksa bi doktora goturmeli miyim sizce ?
Normal değil. Benimki de aynı. Doktor en azından uyanıkken oyalarken diger tarafa döndür, ilgisini çekmeye çalış dedi. Ben bazen de hafif bir destekle diğer yana çevirip uyutuyorum, basında bekliyorum. Kafa şekli daha cok 3. aya kadar oturuyormuş, dikkat etmek lazım.

Kolumda rezil rezil uyumak istiyor .Su oyuntulu emzirme yastigini koyayim diyorum yok.Direk yataga da koyamiyorum .Çöküyor bogulma riski olusur diye korkuyorum .
Allah korusun canim. Ben direk yattigimiz yere koyuyorum ama salonda koltuk sert baya.

Kızlar bu tamany krem geldı bana ne kadr kullanılıor sabah ogle aksam yapabılırmıyım masaj
Ben sadece çok gazlı olunca kullanıyorum. Prospektüs falan okumadım acıkcası, Almanca zira. Ama iki mercimek tanesi kadar sıkıyorum yaklaşık. Bir de internette nasıl sürüleceğini gösteren bir masaj videosu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…