2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yapmaya çok çalıştım ama ellerini hep çıkardı ağladı en son vazgeçtim benim kızım da seninkş gibi kayıyor rahat durmuyor hiç
Ben de yapıyorum ve benimki de açıyor veya tırtıl gibi kayıyor :) O yüzden hazır kundaklara bakıyorum bu aralar.

NasilYarDiyeyim fikrin olsun diye yolladım. Tadımlık başlanacak evet. Kontrolümüz Çarşamba soracağım yazarım sana da

Aylık kilo alımı nasıl? Birde tam kaç aylık? Benimkide uzun uyuyor, ama ben uyandırıyodum. şimdide kurulu saat gibi uzun uyumuyor

Ben de kundak almayı düşünüyordum ama büyük namaz başörtüsü vardı annemin evinde beyaz öyle güzel işimi gördü ki vücuduna tam dolanıyor hem de yumuşacık bu arada benim kız bildiğiniz kucağa alıştı yaa gaz maz değil bu koyuyorum ağlıyor alıyorum susuyor hep kucakta gezecek ya da ayakta uyuyacak daha iki aylığa gücümüz yetmiyor bu arada sallayarak uyuyor bırakınca uyanıyor 1 saat bile hiç bırakmadan ayağımda tuttuğum oldu sizin uyutma yöntemleriniz nasıl

Kızlar uyku meleğinin videolarini izleyin uyku için abone olun kanala çok güzel anlatıyor kadın. Orda da söylüyor en zor geçiş memede uyuma imis. İlk iki buçuk ay abartmamak koşulu ile nasil uyutursaniz uyutun alışkanlık yapmaz demis

Kızlar inanılmaz moralim bozuk. Eşimin zoruyla kv kaldığı şehre geldik. Burası soğuk ev buz gibi çocuk üşüdü inşallah hasta etmeyiz derken bugün daha kötü bişey oldu. Kv fiziktedaviye gidiyor eşim bizde biraz dolaşalım onlar yokken dedi salak kafam tamam dedim. Dışarıya çıktık bişeyler yiyelim derken oğlum ağlamaya başladı sonra çığlık çığlığa yıktı ortalığı. Ben zaten bişey yiyemedm emzirmek için yer bakındm ama sokağın ortasında biyer bulamadm hızlı hızlı sakin biyer aramaya başladm. Ben önden eşim arkadan baya dolandık durduk. En son eşim mama yap bari dedi. Buraya gelirken ne olur olmaz diye mama almştm. Termosada su hazırlamştm. Onu yaptm ama su buz gibi olmuş. O şekilde içirmek zorunda kaldım. Biraz sakinledi ama bu kez eşimle tartşmaya başladık. Beni suçlamaya başladı seninle bi iş yapılmaz falan dedi okadar zoruma gitti ki sanki çocuğu ben ağlattım.. çocuk olduğundan beri buz gibiyiz birbirimize karşı artk tahammül edemyrm. Onu takmıyorum da oğluma soğuk suyla mama içirdim içim acıyo inşallahh midesini bozmam içim okadar doluki sizinle paylaşmak istedm

Canim yaa kendim yasamis gibi uzuldum . Babalar sendromda anlasilan .Kendinde sorun arama ve uzulme lutfen .Daha iki gun once ben neler yasadim .Uzulmeye degmez .Dun hic sütüm yoktu nerdeyse uzuntuden Insallah bebegin de hasta olmaz.Gececek bu gunler .

İnşallah canm..babaların rahatlığı beni deli ediyorr

İnşallah canm..babaların rahatlığı beni deli ediyorr
Sanki o anda tek ağlayan bebek bizimki herkese rezil olduk gibi bir his gelirdi kızımda şimdi düşününce ne kadar yormuşum kendimi diyorum sen de üzülme elbet büyüyorlar ikinci sefere daha rahat olursun inşallah eşin gereksiz yere çıkışmış boşver

Aynen öyle cnm kalabalıktan kaçmaya çalışyrm sakin bi yer aradm bulamadm emzirme önlüğüm yanımdaydı ama hem oğlumun mızlızlığı hem eşimin dırdırı yüzünden emzirmeye bile çekindm. Mama vermek zorunda kaldım hemde soğuk suyla

Aylık kilo alımı nasıl? Birde tam kaç aylık? Benimkide uzun uyuyor, ama ben uyandırıyodum. şimdide kurulu saat gibi uzun uyumuyor
Tam olarak 10 haftalık canım. 3,5 kilo doğdu şuan 6,6 nerdeyse ikiye katladı maşallah. Ben gündüzleri com emziriyorum daha doğrusu gündüz kendisi çok istiyor 4-5 saati mememde geçiriyor seninki nasıl canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…