Kızlar inanılmaz moralim bozuk. Eşimin zoruyla kv kaldığı şehre geldik. Burası soğuk ev buz gibi çocuk üşüdü inşallah hasta etmeyiz derken bugün daha kötü bişey oldu. Kv fiziktedaviye gidiyor eşim bizde biraz dolaşalım onlar yokken dedi salak kafam tamam dedim. Dışarıya çıktık bişeyler yiyelim derken oğlum ağlamaya başladı sonra çığlık çığlığa yıktı ortalığı. Ben zaten bişey yiyemedm emzirmek için yer bakındm ama sokağın ortasında biyer bulamadm hızlı hızlı sakin biyer aramaya başladm. Ben önden eşim arkadan baya dolandık durduk. En son eşim mama yap bari dedi. Buraya gelirken ne olur olmaz diye mama almştm. Termosada su hazırlamştm. Onu yaptm ama su buz gibi olmuş. O şekilde içirmek zorunda kaldım. Biraz sakinledi ama bu kez eşimle tartşmaya başladık. Beni suçlamaya başladı seninle bi iş yapılmaz falan dedi okadar zoruma gitti ki sanki çocuğu ben ağlattım.. çocuk olduğundan beri buz gibiyiz birbirimize karşı artk tahammül edemyrm. Onu takmıyorum da oğluma soğuk suyla mama içirdim içim acıyo inşallahh midesini bozmam
içim okadar doluki sizinle paylaşmak istedm