- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.341
Kızlar inanılmaz moralim bozuk. Eşimin zoruyla kv kaldığı şehre geldik. Burası soğuk ev buz gibi çocuk üşüdü inşallah hasta etmeyiz derken bugün daha kötü bişey oldu. Kv fiziktedaviye gidiyor eşim bizde biraz dolaşalım onlar yokken dedi salak kafam tamam dedim. Dışarıya çıktık bişeyler yiyelim derken oğlum ağlamaya başladı sonra çığlık çığlığa yıktı ortalığı. Ben zaten bişey yiyemedm emzirmek için yer bakındm ama sokağın ortasında biyer bulamadm hızlı hızlı sakin biyer aramaya başladm. Ben önden eşim arkadan baya dolandık durduk. En son eşim mama yap bari dedi. Buraya gelirken ne olur olmaz diye mama almştm. Termosada su hazırlamştm. Onu yaptm ama su buz gibi olmuş. O şekilde içirmek zorunda kaldım. Biraz sakinledi ama bu kez eşimle tartşmaya başladık. Beni suçlamaya başladı seninle bi iş yapılmaz falan dedi okadar zoruma gitti ki sanki çocuğu ben ağlattım.. çocuk olduğundan beri buz gibiyiz birbirimize karşı artk tahammül edemyrm. Onu takmıyorum da oğluma soğuk suyla mama içirdim içim acıyo inşallahh midesini bozmamiçim okadar doluki sizinle paylaşmak istedm
Hepsi aynı istisnasizİnşallah canm..babaların rahatlığı beni deli ediyorr
Oyy maşallah dudaklara bak tam sevmelik :)Uyudu kolumu cekeyim diyorum kimildaniyor .Tekrar agzina meme veriyorum 2 3 cekip daliyor .Bari göğsümü kapatayim oyle uyuyalım diyorum ben kapatmaya çalışırken yakaliyor
demlicaykeyfi
Ben halo kullanıyorum canım kundak olarak. İleride uyku tulumu olarak kullanıcam o yüzden geç kalmış sayılmazsın. Ayrıca bebeklerde moro refleksi 4.ayda bitmiyor azalıyor ben 6.aya kadar kundaklamayı düşünüyorum çünkü bugün yine denedim kundaksız yarım saatte uyanıyor tekrar uyuttum bi yarım saat daha uyudu sonra uyutamadım. Akşam üstü kundak yaptım 2 saat hiç uyanmadan uyudu. Uyku kalitesi artıyor bence hem kışında kolları sıcak olur. Ama benim kızım çok azimli o cırtcırtlardan bile elini çıkartıyor bazen :)Kızlar owli, halo, woombie, summer infant gibi kundaklar kullanan var mı ? memnun musunuz?
Ben bu sıralar kundak meselesine taktım, tutumluanneden bir iki birsey aldım hatta ama daha onların mevsimi gelmedi. Hatta bir de babyjem yıldızlı kundak aldım, bugun geldi güzel birşey gibi ama o da biraz kalınca. İnce, kolları ile kendini uyandırmasını engelleyen birşey alayım diyorum. Şimdi ince battaniye ile yarım kundak yapıyorum ama bizim bıdık kolları çıkarıyor, bazen kundagı açıyor.
Bizimki de kucağa alıştı. Başka kimsede de durmuyor benim kucağımda durup etrafı izlesin, uyurken kucakta olsun vs vs. Yorucu oluyor inatla yatırıyorum inatla ağlıyorBen de kundak almayı düşünüyordum ama büyük namaz başörtüsü vardı annemin evinde beyaz öyle güzel işimi gördü ki vücuduna tam dolanıyor hem de yumuşacık bu arada benim kız bildiğiniz kucağa alıştı yaa gaz maz değil bu koyuyorum ağlıyor alıyorum susuyor hep kucakta gezecek ya da ayakta uyuyacak daha iki aylığa gücümüz yetmiyor bu arada sallayarak uyuyor bırakınca uyanıyor 1 saat bile hiç bırakmadan ayağımda tuttuğum oldu sizin uyutma yöntemleriniz nasıl
Ben onu 1 ay önce keşfettim canım tam doyduğundan emin olunca gazını çıkartıp kucağımda pışpışlıyorum mızırdanıyor ama bi süre sonra uyuyor ve uyanmıyor ne zaman memede uyusa kenara koymaya kalmadan açıyor gözleri, ee oda haklı ağzından bişey eksiliyor bebenin :)Kızlar uyku meleğinin videolarini izleyin uyku için abone olun kanala çok güzel anlatıyor kadın. Orda da söylüyor en zor geçiş memede uyuma imis. İlk iki buçuk ay abartmamak koşulu ile nasil uyutursaniz uyutun alışkanlık yapmaz demis
Inşallah dokunmaz canım içini ferah tut bişey olmaz biraz sıcak tutarsın olur biter. Eşini de anlamadım sen ne yaptında sana patlıyor ki? Bu erkekler herkesten çok lohusa zaten.Kızlar inanılmaz moralim bozuk. Eşimin zoruyla kv kaldığı şehre geldik. Burası soğuk ev buz gibi çocuk üşüdü inşallah hasta etmeyiz derken bugün daha kötü bişey oldu. Kv fiziktedaviye gidiyor eşim bizde biraz dolaşalım onlar yokken dedi salak kafam tamam dedim. Dışarıya çıktık bişeyler yiyelim derken oğlum ağlamaya başladı sonra çığlık çığlığa yıktı ortalığı. Ben zaten bişey yiyemedm emzirmek için yer bakındm ama sokağın ortasında biyer bulamadm hızlı hızlı sakin biyer aramaya başladm. Ben önden eşim arkadan baya dolandık durduk. En son eşim mama yap bari dedi. Buraya gelirken ne olur olmaz diye mama almştm. Termosada su hazırlamştm. Onu yaptm ama su buz gibi olmuş. O şekilde içirmek zorunda kaldım. Biraz sakinledi ama bu kez eşimle tartşmaya başladık. Beni suçlamaya başladı seninle bi iş yapılmaz falan dedi okadar zoruma gitti ki sanki çocuğu ben ağlattım.. çocuk olduğundan beri buz gibiyiz birbirimize karşı artk tahammül edemyrm. Onu takmıyorum da oğluma soğuk suyla mama içirdim içim acıyo inşallahh midesini bozmamiçim okadar doluki sizinle paylaşmak istedm
Kolay gelsin canım iyi eğlencelerBenim koala ile 2.kez avm macerasına atiliyoruz .Bana sans dileyin. Yine emzirme odasina tıkılıp gezmeden gelmek istemiyorum
bugun bizim kontrol vardi butun hastaneye rezil olduk yine canim. Artik alistim ya her gidisimizde ayni. Onlugu takip emzireceksin susmuyorsa ne yapalim. Bebek bu sonucta, bakan baksin...Aynen öyle cnm kalabalıktan kaçmaya çalışyrm sakin bi yer aradm bulamadm emzirme önlüğüm yanımdaydı ama hem oğlumun mızlızlığı hem eşimin dırdırı yüzünden emzirmeye bile çekindm. Mama vermek zorunda kaldım hemde soğuk suyla
Maşallah size. Umarım bundan sonra hep rahat olur arada olur tabi öyle şeyler.Biz dün mevlüt okuttuk kızıma, bir uslu bir sakindi ki sormayın. Insanlar bu mu huysuz dediğiniz bebek ağlamayı geç mızırdanmıyor bile dediler annem çok ağlıyordu yeni yeni sakinleşti falan dedi hiç inanmamış gibiydiler. Sonra kızım beni utandırmadı ve bastı çığlığı
Gerçi açlıktan ağladığını iddia edip durdular bu seferde, derdi olmasa ağlamaz aç bu çocuklar havada uçuştu. Neyse yine de çok güzeldi herşey istediğim gibiydi ve şaka bi yana çok şükür kızım beni pek üzmedi rahat geçirdim günü :)
Bizim heryerine baktı doktorlar ama bilmiyorum yine de canım o zamanlar 7-8 saat ağlardı şimdi daha az ağlıyor maşallahı var.Maşallah size. Umarım bundan sonra hep rahat olur arada olur tabi öyle şeyler.
Birde benim kızımda her gün ayni sate ağlama kırızıne giriyordu. Kulağı ağırdığnı soyledı ablam şımdı tek yapdığım kulağnı sıcak tutmak ve o krızleri yaşamıyoruz şimdilik yaşadığımdada kulağna 1 damla ilac damlatıyorum cok kısa surede rahatlıyor. Bende kolık olduğnu düşünüyordum hep meğer sorun kulakdaymış.
Canım ben hastanede sıram yaklaştı diye polikliniğin önünde emzirdim. Emzirme odasına gitsem sıram geçerdi. Onuda geç belediye otobüsünde emzirdim. Kimi garipsedi kimi takdir etti. Ama insanlar hamile insanı görünce şaşırmıyorsa, bebek sevmeyi biliyorsa o bebeğin karnı doyarkende garipsememeli, 5 yaşında bi çocuk otobüste simit yiyor diye kimse garipsemiyorsa emzirmede garipsenmemeli mecbur kalındığında, doğal bi süreç bu sonuçta.bugun bizim kontrol vardi butun hastaneye rezil olduk yine canim. Artik alistim ya her gidisimizde ayni. Onlugu takip emzireceksin susmuyorsa ne yapalim. Bebek bu sonucta, bakan baksin...
7-8 saat mi?Bizim heryerine baktı doktorlar ama bilmiyorum yine de canım o zamanlar 7-8 saat ağlardı şimdi daha az ağlıyor maşallahı var.
Zaten kendini geçip ona üzülür oluyorsun canım oda yıpratıyor insanı. Sesi kısılırdı ağlarken, hep gazdandı o zamanlar. Şimdi kendisi bi nebze atıyor gazı.7-8 saat mi?
Zavalıcık o kadar ağlamak onun içinde zor. olur ne cekdığnı iyi anlıyorum milanada oyleydı, her ağladığında dr gotururduk ne oldu diye ama hiç bir şey cıkmazdı, ama cok şukur bu öyle değil şimdilik.
Gitikce daha iyi olucak inşallah boyle boyle buyuyorlar işde napalım, onlara birşey olmasında biz her şeye razıyız.Zaten kendini geçip ona üzülür oluyorsun canım oda yıpratıyor insanı. Sesi kısılırdı ağlarken, hep gazdandı o zamanlar. Şimdi kendisi bi nebze atıyor gazı.
Sağlıkla büyüsünler ama arada bizde dinlenelim :) gerçi benim kızım maşallah uyuyor ama burda bebeği hiç uyumayanlar var anne içinde zor o durumda.Gitikce daha iyi olucak inşallah boyle boyle buyuyorlar işde napalım, onlara birşey olmasında biz her şeye razıyız.
Yaa bende mothercareden kısa kollu zıbın almıştım yakası genişleyenlerden ağzı burnu yamuldu. 30derecede yıkıyorum halbuki. Yakası açıldığından mı acaba.Olabilir canım, birde afillimin dediği gibi üründen ürüne farkediyor olabilir. Özellikle mothercare lerin 0-3 ay zıbınlarını 3 aydır kullanıyorum ki defalarca kaka olduğu için cif’in kırmızı renkli ürününde beklettim, taş gibi hala..
Benim koala ile 2.kez avm macerasına atiliyoruz .Bana sans dileyin. Yine emzirme odasina tıkılıp gezmeden gelmek istemiyorum
Halonun kumaşı nasıl canım ince mi?Oyy maşallah dudaklara bak tam sevmelik :)
Ben halo kullanıyorum canım kundak olarak. İleride uyku tulumu olarak kullanıcam o yüzden geç kalmış sayılmazsın. Ayrıca bebeklerde moro refleksi 4.ayda bitmiyor azalıyor ben 6.aya kadar kundaklamayı düşünüyorum çünkü bugün yine denedim kundaksız yarım saatte uyanıyor tekrar uyuttum bi yarım saat daha uyudu sonra uyutamadım. Akşam üstü kundak yaptım 2 saat hiç uyanmadan uyudu. Uyku kalitesi artıyor bence hem kışında kolları sıcak olur. Ama benim kızım çok azimli o cırtcırtlardan bile elini çıkartıyor bazen :)
Bizimki de kucağa alıştı. Başka kimsede de durmuyor benim kucağımda durup etrafı izlesin, uyurken kucakta olsun vs vs. Yorucu oluyor inatla yatırıyorum inatla ağlıyor
Ben onu 1 ay önce keşfettim canım tam doyduğundan emin olunca gazını çıkartıp kucağımda pışpışlıyorum mızırdanıyor ama bi süre sonra uyuyor ve uyanmıyor ne zaman memede uyusa kenara koymaya kalmadan açıyor gözleri, ee oda haklı ağzından bişey eksiliyor bebenin :)
Inşallah dokunmaz canım içini ferah tut bişey olmaz biraz sıcak tutarsın olur biter. Eşini de anlamadım sen ne yaptında sana patlıyor ki? Bu erkekler herkesten çok lohusa zaten.
Kolay gelsin canım iyi eğlenceler
Bu kez 1 saat gezebildik 10 dakikadan sonragayet başarılıydı. Ama gündüz 1 de baslayan ve 4 te basarisiz sonuclanan uyku çalışmalarım yuzunden vicdan yaptim. Cunku gezerken uyuyamadi .Huzursuzdu .Etraftaki her ses her ışık aşırı rahatsiz etti .Belki biraz dolansak yorgunluktan bayilacakti .Ama ben istemedim çünkü orda uyusa bile eve gelince uykusu bölünecek ve avm de cok uyarıldığı icin huzursuzlugu devam edecekti .guzel haberlerini bekliyorum canim
Senin gibi cok cocuklu annelere hayranim zaten .Masallahiniz var. Ben aglarsa emzirme odasi veya arabaya kac dk da kosarim onu hesapliyorum .2.kez avm ye gittik. Birincisi cok kotuydu emzirme odasindan çıkamadık .Bu sefer cok uykusuzdu aşırı tepki vermedi. Ben de sadece e bebeke girip çıkıp sonlandirdim gezmeyi .Canım ben 3 oğlumla gündüz o maceraya atildim hayeg iyiydi sadece şu Bebek arabasında durma olayı fena yatmıyor onda ama kucakta boncuk boncuk bakti hep 1.5 2 saat durduk e bebekten bir iki bişey alıp eve geldik umarim sizde sorunsuz gezersiniz
ben şubat indiriminde sevimli orman halısını aldım şimdi 100tl olmuş 40küsüre almıştım. Şaşırdım görünce. 10dk falan oyalanıyorGezme gezme dedim dandik bir oyun halisina 130 Tl , Fisher Price in bebek arabasina takilan bi oyuncağına 30 Tl bayıp geri geldim eve.
Oyun halisini cok daha fonksiyonlu bir sey istiyordum yagmur ormanı filan .300 350 Tl oyle olanlar .Yazik gunah dedim .Belki ilgisini bile çekmeyecek.
Yaa bende mothercareden kısa kollu zıbın almıştım yakası genişleyenlerden ağzı burnu yamuldu. 30derecede yıkıyorum halbuki. Yakası açıldığından mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?