2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bondigo piyanolu aldım oyun halısını indirimle 140a geldi. Yarım saat oyalanıyor.

sonsuzzz oinone27 teyzeleri tesekkur ederiz.Oglum tum yuz hatları ile bana benziyor .Tum huylari da baba .Sinirli olma vs
ben şubat indiriminde sevimli orman halısını aldım şimdi 100tl olmuş 40küsüre almıştım. Şaşırdım görünce. 10dk falan oyalanıyor
Ismini bile unuttum. Tiny love f.price baktim cok uçuktu.
Bende bondigo piyanolu aldım oyun halısını indirimle 140a geldi. Yarım saat oyalanıyor.
Ben de oyle istiyordum aslinda .Niye aldiysam .Of esim de kurmus paketi zedelenmis almazlar iade.

Çok zedelenmediyse alırlar canım içine sinmediyse eğer. Ben hem uygun olsun hem özellikli olsun dedim bunu seçtim. Bazılarının tüm oyuncakları benzerdi bunun hepsi farklı maymun var bi tane çekince ses çıkıyo en çok onu sevdik 3 kerede çekti başardı müzik çalınca heyecanlanıyor :)

Canım abiler elim ayağım evden çıkmasi hazırlanması , çantayı tut v.s bayağı yardımcılar yoksa tek çıkamam çünkü ufaklık fena çığlığı basıyor anında bebek arabasında ona bi alışsa kolay ama böyle böyle cikarsam ufaktan alisacak inşAllah.
Senin icin iyi olmuş 1 saat de iyi en azından havan değişti yavaş yavaş alışıp düzene girer benim büyük oğlum da fenaydi alisiyo insan

Uykusunda emzireyim belki güzel emer mama istemez dedim. 10 dk emdi çığlığı bastı ve yine mama aldı. Tamam artık beni emiyor ama ben bu çocuğu mamasız emziremez oldum her beslenmeden sonra mama alıyor. 1 saatte emse 10 dkda emse ağlıyor sakinleştiremiyorum Mamadan 1 saat sonra falan uykusu gelince emzireyim diyorum bu seferde memede uyuyor doğru düzgün emmiyor. Siz nasıl yapıyorsunuz

Kızlar bizde geçen gün kavga ettik eşimle. Şimdi alttan aldım birşey yokmuş gibi davrancan ama yeri gelince ona hesabını soracağım kırıcı laflarının. Eşimin hiç sevmediğim abisinin oğlu 2,yıllık üni kazandı bizim şehirde. Geldi bigün kayda gitti. Cuma günü tekrar gelcekmiş ve aşin bana geleceğini cuma sabahı 7 de söylüyor ve ne kadar kalacağı belirsizmiş yurtta yedekmişmiş onu da bana sonradan söylüyor. Evim zaten 2 oda. Biri bizim biri bebeğin odası ve tuvalet tek banyoyla beraber. Geçen yeğeni geldiğinde yeğeni çukarmış pantolonunu falan bizim yatak odasına as demiş bizimki oraya asmış. Birde bebek yatağı yatak odamızda yeğeni bebek odasında yattığı için oğlumun her ihtiyacını bizim odada hallediyorum ve yeğeni ben yatak odasındayken gelip duruyor bizim odada bebeği sevmeye. Eşim buna izin veriyor. Ben yeri geliyor emzirme atletiyle yatıyorum ne bileyim yabancı gece gündüz wcye giremiyorum rahat evde yabancı olunca. Birde o aptal abisinin oğlu olunca iyice delirdim. Düğünümüzde aptal borçları yüzünden kp bize vereceği düğün paramızı ona verdi ve dımdızlak ortada kaldık. Neler çektik onun yüzünden. Kendisi borcu ödemedi bile ve kp 65 yaşında amelelik yaparak kv ile ödediler yine de onlar değerli. Zaten çok görgüsüzler. Hasta olursun doğum yaparsın ne gelirler ne hediye ne bişey. Oğluş sünnet oldu annesine söylemiş bizimki ki ben yeğeninden duuyorım beni arayıp tebrik eden bile yok. Annesiyim torunlarının. Afedersiniz ama tam öküzler. İçimden boşver çocuğun ne suçu var diyorum ama işte evde çok huzursuzum. Ne zaman yurt çıkacağı da belli değil. Birde utanmadan sigara içiyor yeğeni çok zenginlermiş gibi. Haftasonu para yok diye 25 lira yol parası veremezmiş ama sigara içiyor. Bu kadar hesap kitap bilmez aptallar. Ayy gece gece size içimi dökeyim ddm bende. Cumadan beri içten içe çok gerginim.

Benimki de 11 haftalık, kiloları aynı. Korkuyorum kilo almaz diye, pek memede durmuyor emmek istemiyor gündüzleri

Kızlar bondingo oyun halısı instagramda @serisonubebek adlı yerde 125 tl, 5 tl ye peluş oyuncaklarda var. Ben aldım. çok güzeller. Güvenilir yer. Tavsiye ederim. Normalde aynı peluşlar 40-60 arası. Ama titreşimi felan çalışmıyor, 5 tl ye satıyorlar

Bu kocaların kafalarına vura vura söylemediğin müddetçe anlamıyolar valla akıllı mantıklı bi insan yok hiç . İçini döktüğün iyi olmuş canım sıkılma hiç ama o çocuğu da göndermeye bak evden. Ben abim varken bile rahatsız oluyodum yatak odama girmesinden. Bebekler daha çok küçük ya ne sanıyo bunlar

Bizmki arabayı seviyordu şimdi hiç yatmayı hoşlanmıyo kucağıma alınca susuyo etrafı izliyo :) böyle olduğunu bile bile günlerdir dışarı çıkıyoruz eşimle bizde aranıyoruz valla reziliğe emzik ağzındayken susuyo ama inatlaşıp emziği almadığı zaman çığlığı basıyo. Yolun ortasında durup emziği ağzına dayayıp tutturana kadar şebeklikler yapıyorum konusuyorum arabayı ileri geri yapıyorum öyle öyle kandırıyorum arada bir ayağımı eziyorum ama olsun ben kazanıyorum sonunda :)

Benimki de 11 haftalık, kiloları aynı. Korkuyorum kilo almaz diye, pek memede durmuyor emmek istemiyor gündüzleri
Kilosu nasıl? Ne zaman istiyorsa o zaman ver canım. Benimki mesela bu gece çok aktif emmek istiyor. Dün bütün gün etmesine rağmen. Hiç belli olmuyorlar.. her an yeni sürprizler . Mama takviyesi de yapıyor musun canım? Kilosu kaç? Korkma o alır kilo merak etme pozitif dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…