- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.361
Uyudu kolumu cekeyim diyorum kimildaniyor .Tekrar agzina meme veriyorum 2 3 cekip daliyor .Bari göğsümü kapatayim oyle uyuyalım diyorum ben kapatmaya çalışırken yakaliyor
@demlicaykeyfi
Ince sayılır canım çok kalın değil. 1.5 togmuş. Baya sıcak tutuyor sonbharı çıkartır ama kışı çıkartmaz üstüne battaniye örterimHalonun kumaşı nasıl canım ince mi?
Bende bondigo piyanolu aldım oyun halısını indirimle 140a geldi. Yarım saat oyalanıyor.Gezme gezme dedim dandik bir oyun halisina 130 Tl , Fisher Price in bebek arabasina takilan bi oyuncağına 30 Tl bayıp geri geldim eve.
Oyun halisini cok daha fonksiyonlu bir sey istiyordum yagmur ormanı filan .300 350 Tl oyle olanlar .Yazik gunah dedim .Belki ilgisini bile çekmeyecek.
Ismini bile unuttum. Tiny love f.price baktim cok uçuktu.ben şubat indiriminde sevimli orman halısını aldım şimdi 100tl olmuş 40küsüre almıştım. Şaşırdım görünce. 10dk falan oyalanıyor
Ben de oyle istiyordum aslinda .Niye aldiysam .Of esim de kurmus paketi zedelenmis almazlar iade.Bende bondigo piyanolu aldım oyun halısını indirimle 140a geldi. Yarım saat oyalanıyor.
Çok zedelenmediyse alırlar canım içine sinmediyse eğer. Ben hem uygun olsun hem özellikli olsun dedim bunu seçtim. Bazılarının tüm oyuncakları benzerdi bunun hepsi farklı maymun var bi tane çekince ses çıkıyo en çok onu sevdik 3 kerede çekti başardı müzik çalınca heyecanlanıyor :)
Canım abiler elim ayağım evden çıkmasi hazırlanması , çantayı tut v.s bayağı yardımcılar yoksa tek çıkamam çünkü ufaklık fena çığlığı basıyor anında bebek arabasında ona bi alışsa kolay ama böyle böyle cikarsam ufaktan alisacak inşAllah.Bu kez 1 saat gezebildik 10 dakikadan sonragayet başarılıydı. Ama gündüz 1 de baslayan ve 4 te basarisiz sonuclanan uyku çalışmalarım yuzunden vicdan yaptim. Cunku gezerken uyuyamadi .Huzursuzdu .Etraftaki her ses her ışık aşırı rahatsiz etti .Belki biraz dolansak yorgunluktan bayilacakti .Ama ben istemedim çünkü orda uyusa bile eve gelince uykusu bölünecek ve avm de cok uyarıldığı icin huzursuzlugu devam edecekti .
Senin gibi cok cocuklu annelere hayranim zaten .Masallahiniz var. Ben aglarsa emzirme odasi veya arabaya kac dk da kosarim onu hesapliyorum .2.kez avm ye gittik. Birincisi cok kotuydu emzirme odasindan çıkamadık .Bu sefer cok uykusuzdu aşırı tepki vermedi. Ben de sadece e bebeke girip çıkıp sonlandirdim gezmeyi .
Benimki de 11 haftalık, kiloları aynı. Korkuyorum kilo almaz diye, pek memede durmuyor emmek istemiyor gündüzleriTam olarak 10 haftalık canım. 3,5 kilo doğdu şuan 6,6 nerdeyse ikiye katladı maşallah. Ben gündüzleri com emziriyorum daha doğrusu gündüz kendisi çok istiyor 4-5 saati mememde geçiriyor seninki nasıl canım?
Kızlar bondingo oyun halısı instagramda @serisonubebek adlı yerde 125 tl, 5 tl ye peluş oyuncaklarda var. Ben aldım. çok güzeller. Güvenilir yer. Tavsiye ederim. Normalde aynı peluşlar 40-60 arası. Ama titreşimi felan çalışmıyor, 5 tl ye satıyorlar
Bu kocaların kafalarına vura vura söylemediğin müddetçe anlamıyolar valla akıllı mantıklı bi insan yok hiç . İçini döktüğün iyi olmuş canım sıkılma hiç ama o çocuğu da göndermeye bak evden. Ben abim varken bile rahatsız oluyodum yatak odama girmesinden. Bebekler daha çok küçük ya ne sanıyo bunlarKızlar bizde geçen gün kavga ettik eşimle. Şimdi alttan aldım birşey yokmuş gibi davrancan ama yeri gelince ona hesabını soracağım kırıcı laflarının. Eşimin hiç sevmediğim abisinin oğlu 2,yıllık üni kazandı bizim şehirde. Geldi bigün kayda gitti. Cuma günü tekrar gelcekmiş ve aşin bana geleceğini cuma sabahı 7 de söylüyor ve ne kadar kalacağı belirsizmiş yurtta yedekmişmiş onu da bana sonradan söylüyor. Evim zaten 2 oda. Biri bizim biri bebeğin odası ve tuvalet tek banyoyla beraber. Geçen yeğeni geldiğinde yeğeni çukarmış pantolonunu falan bizim yatak odasına as demiş bizimki oraya asmış. Birde bebek yatağı yatak odamızda yeğeni bebek odasında yattığı için oğlumun her ihtiyacını bizim odada hallediyorum ve yeğeni ben yatak odasındayken gelip duruyor bizim odada bebeği sevmeye. Eşim buna izin veriyor. Ben yeri geliyor emzirme atletiyle yatıyorum ne bileyim yabancı gece gündüz wcye giremiyorum rahat evde yabancı olunca. Birde o aptal abisinin oğlu olunca iyice delirdim. Düğünümüzde aptal borçları yüzünden kp bize vereceği düğün paramızı ona verdi ve dımdızlak ortada kaldık. Neler çektik onun yüzünden. Kendisi borcu ödemedi bile ve kp 65 yaşında amelelik yaparak kv ile ödediler yine de onlar değerli. Zaten çok görgüsüzler. Hasta olursun doğum yaparsın ne gelirler ne hediye ne bişey. Oğluş sünnet oldu annesine söylemiş bizimki ki ben yeğeninden duuyorım beni arayıp tebrik eden bile yok. Annesiyim torunlarının. Afedersiniz ama tam öküzler. İçimden boşver çocuğun ne suçu var diyorum ama işte evde çok huzursuzum. Ne zaman yurt çıkacağı da belli değil. Birde utanmadan sigara içiyor yeğeni çok zenginlermiş gibi. Haftasonu para yok diye 25 lira yol parası veremezmiş ama sigara içiyor. Bu kadar hesap kitap bilmez aptallar. Ayy gece gece size içimi dökeyim ddm bende. Cumadan beri içten içe çok gerginim.
Hangısı canım bakım bnm acıl almam gerekBen kullaniyorum canim elektrikli-pilli cok memnunum
Hemde cok allah butun bebeklere ve annelere huzur versınSağlıkla büyüsünler ama arada bizde dinlenelim :) gerçi benim kızım maşallah uyuyor ama burda bebeği hiç uyumayanlar var anne içinde zor o durumda.
Bizmki arabayı seviyordu şimdi hiç yatmayı hoşlanmıyo kucağıma alınca susuyo etrafı izliyo :) böyle olduğunu bile bile günlerdir dışarı çıkıyoruz eşimle bizde aranıyoruz valla reziliğeCanım ben 3 oğlumla gündüz o maceraya atildim hayeg iyiydi sadece şu Bebek arabasında durma olayı fena yatmıyor onda ama kucakta boncuk boncuk bakti hep 1.5 2 saat durduk e bebekten bir iki bişey alıp eve geldik umarim sizde sorunsuz gezersiniz
Kilosu nasıl? Ne zaman istiyorsa o zaman ver canım. Benimki mesela bu gece çok aktif emmek istiyor. Dün bütün gün etmesine rağmen. Hiç belli olmuyorlar.. her an yeni sürprizler . Mama takviyesi de yapıyor musun canım? Kilosu kaç? Korkma o alır kilo merak etme pozitif dusunBenimki de 11 haftalık, kiloları aynı. Korkuyorum kilo almaz diye, pek memede durmuyor emmek istemiyor gündüzleri
Yanımda küçük bir gaz bombası yatıyormuş haberim yok pırtına uyandık ikimizde
Kış için başka birşey var bende canım, ince lazım zaten. Bu iş görür o zaman.Ince sayılır canım çok kalın değil. 1.5 togmuş. Baya sıcak tutuyor sonbharı çıkartır ama kışı çıkartmaz üstüne battaniye örterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?