- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.381
Bende de başka uyku tulumu var ama bu ince olduğu için rahat o yüzden kışın da kullanırım diye düşünüyorum canım.Kış için başka birşey var bende canım, ince lazım zaten. Bu iş görür o zaman.
Ben gazdan çok çektiğim için uyusada uyandırmadan çıkartmaya çalışıyorum canım uyanırsa saatlerce gaz sancısı çekmesindense 15 dk tekrar uyutmaya çalışıyorum ama Her zaman uyanmıyor bile yada 2-3 dkda uyuyor bazen.Kızlar gece uyurken emzirince gazını nasıl çıkarıyorsunuz??
Oğlum acıkıp kalkıyor gece emziriyorum uyuyor memede,yatırıyorum. Bir süre sonra sancı geliyor kıvranıyor. Kaldırınca geğiriyor sonra. Her zaman olmasa da arada oluyor. uykudan iyice uyanmış oluyor bu sefer sancı yüzünden.napsam bilemedim??
Kızlar bizde geçen gün kavga ettik eşimle. Şimdi alttan aldım birşey yokmuş gibi davrancan ama yeri gelince ona hesabını soracağım kırıcı laflarının. Eşimin hiç sevmediğim abisinin oğlu 2,yıllık üni kazandı bizim şehirde. Geldi bigün kayda gitti. Cuma günü tekrar gelcekmiş ve aşin bana geleceğini cuma sabahı 7 de söylüyor ve ne kadar kalacağı belirsizmiş yurtta yedekmişmiş onu da bana sonradan söylüyor. Evim zaten 2 oda. Biri bizim biri bebeğin odası ve tuvalet tek banyoyla beraber. Geçen yeğeni geldiğinde yeğeni çukarmış pantolonunu falan bizim yatak odasına as demiş bizimki oraya asmış. Birde bebek yatağı yatak odamızda yeğeni bebek odasında yattığı için oğlumun her ihtiyacını bizim odada hallediyorum ve yeğeni ben yatak odasındayken gelip duruyor bizim odada bebeği sevmeye. Eşim buna izin veriyor. Ben yeri geliyor emzirme atletiyle yatıyorum ne bileyim yabancı gece gündüz wcye giremiyorum rahat evde yabancı olunca. Birde o aptal abisinin oğlu olunca iyice delirdim. Düğünümüzde aptal borçları yüzünden kp bize vereceği düğün paramızı ona verdi ve dımdızlak ortada kaldık. Neler çektik onun yüzünden. Kendisi borcu ödemedi bile ve kp 65 yaşında amelelik yaparak kv ile ödediler yine de onlar değerli. Zaten çok görgüsüzler. Hasta olursun doğum yaparsın ne gelirler ne hediye ne bişey. Oğluş sünnet oldu annesine söylemiş bizimki ki ben yeğeninden duuyorım beni arayıp tebrik eden bile yok. Annesiyim torunlarının. Afedersiniz ama tam öküzler. İçimden boşver çocuğun ne suçu var diyorum ama işte evde çok huzursuzum. Ne zaman yurt çıkacağı da belli değil. Birde utanmadan sigara içiyor yeğeni çok zenginlermiş gibi. Haftasonu para yok diye 25 lira yol parası veremezmiş ama sigara içiyor. Bu kadar hesap kitap bilmez aptallar. Ayy gece gece size içimi dökeyim ddm bende. Cumadan beri içten içe çok gerginim.
85 günlüğüz. Ve ben 40 çıktıktan sonra 3.ye adet oldum
Bende öyle düşünüyorum biraz rahat edeydik :)Bende 47.gün adet olmuştum canım. Sonra 15gün geçti 2gün kanama oldu. Neden bilmiyorum. Şimdi yine adet zamanım gelir artık. Millet 5-6ay olmuyor biz pedden kurtulamadık resmengerçi olmak da iyi diyorlar ama ne bileyim. Biraz rahat edeydik diyorum ben de.
Oğlumda 2 gündür gece uyanıp 2saat uyumuyor aşıdan sonra oldu. Eşim yardımcı oluyo sağolsunGünaydın kızlar bizim kızın şu 2 gecedir uykuları bi acaip oldu, saat basi kalkıyor zor dalıyor uykuya.
İnşallah bende olurum benmki zaten duzensizdi pkodan dolayı. Yumurtlama dönemimdeyim eşim sünüp duruyor yaklastırmıyorum korkudanBende öyle düşünüyorum biraz rahat edeydik :)
Ben de aynı dertten muzdaribim lohusa kanamam 30.günlerde bitti kırkım çıkmadan tekrar kanama oldu gecen hafta da yine çok az kanama oldu toplasan bi pedi bile doldurmaz ilk doğumda bir sene olmadım bi tuhaflık var ama doktora gitmeye korkuyorum alttan muayene falan eder dıyeBende 47.gün adet olmuştum canım. Sonra 15gün geçti 2gün kanama oldu. Neden bilmiyorum. Şimdi yine adet zamanım gelir artık. Millet 5-6ay olmuyor biz pedden kurtulamadık resmengerçi olmak da iyi diyorlar ama ne bileyim. Biraz rahat edeydik diyorum ben de.
Çok zedelenmediyse alırlar canım içine sinmediyse eğer. Ben hem uygun olsun hem özellikli olsun dedim bunu seçtim. Bazılarının tüm oyuncakları benzerdi bunun hepsi farklı maymun var bi tane çekince ses çıkıyo en çok onu sevdik 3 kerede çekti başardı müzik çalınca heyecanlanıyor :)
Kızlar bondingo oyun halısı instagramda @serisonubebek adlı yerde 125 tl, 5 tl ye peluş oyuncaklarda var. Ben aldım. çok güzeller. Güvenilir yer. Tavsiye ederim. Normalde aynı peluşlar 40-60 arası. Ama titreşimi felan çalışmıyor, 5 tl ye satıyorlar
Kızım 3 aylik oldu daha adet olmadim lohusa kanamam 1 hafta oldu sonra hiç bişey yok umarim en yakın zamanda olurum.Bende öyle düşünüyorum biraz rahat edeydik :)
Cnm e bebek ten aldıysan açsanda değiştirirler benım aldığım da fili müziği çalışmıyordu ertesi gün değiştikEvet denedik .Oglum ayagiyla dokunmaya calisiyor. Ama hic bir fonksiyonu yok .Ayagiyla ses çıkarabileceği bir urun alcam .Tepinirken 2 kere gazini cikardi.Iyi olcak gibi.Sagolun kizlar .
Vala bende oyleyım 49 gün oldu hala kanamam devam esıyor hiç kesilmiyor. En azından kesilsede artık aydan aya düzenli regl olsam isdiyorum.Bende 47.gün adet olmuştum canım. Sonra 15gün geçti 2gün kanama oldu. Neden bilmiyorum. Şimdi yine adet zamanım gelir artık. Millet 5-6ay olmuyor biz pedden kurtulamadık resmengerçi olmak da iyi diyorlar ama ne bileyim. Biraz rahat edeydik diyorum ben de.
Ne zaman e bebekten alisveris yapsam sorun yasiyorum .O yuzden tedirginim yine tartiscam diye.Cnm e bebek ten aldıysan açsanda değiştirirler benım aldığım da fili müziği çalışmıyordu ertesi gün değiştik
Gezebildiğinize sevindim canım. biz de bugün parka çıktık çok şükür Rezil olmadan 1 saat geçirdik. ayaklarım açıldı resmen Ne zamandır yürüyemiyorumBu kez 1 saat gezebildik 10 dakikadan sonragayet başarılıydı. Ama gündüz 1 de baslayan ve 4 te basarisiz sonuclanan uyku çalışmalarım yuzunden vicdan yaptim. Cunku gezerken uyuyamadi .Huzursuzdu .Etraftaki her ses her ışık aşırı rahatsiz etti .Belki biraz dolansak yorgunluktan bayilacakti .Ama ben istemedim çünkü orda uyusa bile eve gelince uykusu bölünecek ve avm de cok uyarıldığı icin huzursuzlugu devam edecekti .
Senin gibi cok cocuklu annelere hayranim zaten .Masallahiniz var. Ben aglarsa emzirme odasi veya arabaya kac dk da kosarim onu hesapliyorum .2.kez avm ye gittik. Birincisi cok kotuydu emzirme odasindan çıkamadık .Bu sefer cok uykusuzdu aşırı tepki vermedi. Ben de sadece e bebeke girip çıkıp sonlandirdim gezmeyi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?