2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gece uyurken emzirince gazını nasıl çıkarıyorsunuz??

Oğlum acıkıp kalkıyor gece emziriyorum uyuyor memede,yatırıyorum. Bir süre sonra sancı geliyor kıvranıyor. Kaldırınca geğiriyor sonra. Her zaman olmasa da arada oluyor. uykudan iyice uyanmış oluyor bu sefer sancı yüzünden.napsam bilemedim??

Kış için başka birşey var bende canım, ince lazım zaten. Bu iş görür o zaman.
Bende de başka uyku tulumu var ama bu ince olduğu için rahat o yüzden kışın da kullanırım diye düşünüyorum canım.
Ben gazdan çok çektiğim için uyusada uyandırmadan çıkartmaya çalışıyorum canım uyanırsa saatlerce gaz sancısı çekmesindense 15 dk tekrar uyutmaya çalışıyorum ama Her zaman uyanmıyor bile yada 2-3 dkda uyuyor bazen.

Haklısın canım yatılı misafir kadın olunca bile rahat edemiyoruz kaldı ki genç bir erkek. Yatak odana girmesi çok yanlış sen uyar müsait olmayabilirim girmessen sevinirim diye. Hadi şimdi yurt bekliyo ya çıkmazsa ne olacak hep sizde mi kalacak ahh bu erkekler

85 günlüğüz. Ve ben 40 çıktıktan sonra 3.ye adet oldum

Bende 47.gün adet olmuştum canım. Sonra 15gün geçti 2gün kanama oldu. Neden bilmiyorum. Şimdi yine adet zamanım gelir artık. Millet 5-6ay olmuyor biz pedden kurtulamadık resmen gerçi olmak da iyi diyorlar ama ne bileyim. Biraz rahat edeydik diyorum ben de.

Bende öyle düşünüyorum biraz rahat edeydik :)

Ben de aynı dertten muzdaribim lohusa kanamam 30.günlerde bitti kırkım çıkmadan tekrar kanama oldu gecen hafta da yine çok az kanama oldu toplasan bi pedi bile doldurmaz ilk doğumda bir sene olmadım bi tuhaflık var ama doktora gitmeye korkuyorum alttan muayene falan eder dıye

Evet denedik .Oglum ayagiyla dokunmaya calisiyor. Ama hic bir fonksiyonu yok .Ayagiyla ses çıkarabileceği bir urun alcam .Tepinirken 2 kere gazini cikardi.Iyi olcak gibi.Sagolun kizlar .

Evet denedik .Oglum ayagiyla dokunmaya calisiyor. Ama hic bir fonksiyonu yok .Ayagiyla ses çıkarabileceği bir urun alcam .Tepinirken 2 kere gazini cikardi.Iyi olcak gibi.Sagolun kizlar .
Cnm e bebek ten aldıysan açsanda değiştirirler benım aldığım da fili müziği çalışmıyordu ertesi gün değiştik

Vala bende oyleyım 49 gün oldu hala kanamam devam esıyor hiç kesilmiyor. En azından kesilsede artık aydan aya düzenli regl olsam isdiyorum.

Cnm e bebek ten aldıysan açsanda değiştirirler benım aldığım da fili müziği çalışmıyordu ertesi gün değiştik
Ne zaman e bebekten alisveris yapsam sorun yasiyorum .O yuzden tedirginim yine tartiscam diye.
Bir defa post çekmedi diye 2.kez ödeme istediler. Internet bankacılığına baktim cekilmis .Gosteriyorum 2.kez para almaya calisiyorsunuz diye hala inatlasiyor kadin .
Bir defasında da bütün urunleri 2 kez okutmus .E fatura gonderdik diyor .Link acilmiyor .Zorla kağıda döküm alip gosterdim bu urunler niye 2 kez gecti diye .Ozur dilemek yerine pişkinlik yapiyorlar.

C cisse0932 2odali ve bebekli evde yatılı misafir ne alaka .Hem de erkek .Esin saçmalamış. Gecen sene yegenim de yurt cikana kadar bizde kaldi .Ama benim evim 4 oda .Bebek de yoktu. Hem de gelmeden esime sordum Senin icin sorun olur mu eger sorun olacaksa hic kalmasin 3 5 gun kalinca gitsin diyeceksen diyemem dedim.O da tamam dedi sagolsun .Yegenim 2 ay kaldı. 1 ayi hamileligi yeni ogrendigim doneme denk gelmisti .Her iste yardimci oldu.Beraber gittik alisverise .Temizligi beraber yaptık. Esim o donem kursa gidiyordu .Aksamlari 10 11 de giriyordu eve.Ben de yalniz kalmamis oldum .Ama seninki apayri bir durum. 7 kat yabancin .Emzirme donemindesin üstelik.Bence esinle konus .Yurtta kacinci yedek bilmiyorum ama eger sira coksa 1 2 ay surer .Hatta bazilarina 3.ayda bile cikiyor.Gitsinler ozel yurda versinler.Senin basina niye sardilar ki.

Gezebildiğinize sevindim canım. biz de bugün parka çıktık çok şükür Rezil olmadan 1 saat geçirdik. ayaklarım açıldı resmen Ne zamandır yürüyemiyorum

Kızlar sünnet yaptıranlar tahlil falan oluyor mu , bir de nasıl yapıyorlar bildiğin bıçak gibi bir aletle kesiyorlar mi yoksa daha rahat bir yöntemi mi var , biz çocuk doktoruna sorduk bizim hastanede ürolog yapıyormuş ayrıca anestezi lokal mi oluyor diye sordum o da tam emin değilim ama galiba genel oluyor ama tam değil yarım narkoz dedi bebek kıpırdamasın diye yarı uykulu sersem gibi oluyor dedi ürolojiye daha randevu almadık ama bizi neler bekliyor acaba yaptıranlar hangi aşamaları hangi şekilde atlattınız zahmet olmazsa yazar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…