2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şu an en müsait olmayan yer Sizin eviniz. Bunu düşünememeleri de ekstra çaba istiyor yani... Niye bu erkekler Hayır demeyi bilmiyor anlamıyorum

Bu yüzden Benimki emmeye kalkarsa geri uyuyamıyor. Gazını çıkarmazsan kıvranır uyuyamaz, çıkarırsan uyanır. Biraz daha sabredeceğiz

Günaydın kızlar bizim kızın şu 2 gecedir uykuları bi acaip oldu, saat basi kalkıyor zor dalıyor uykuya.
Bizim de 4 gündür çok acayip oldu. gece olacak diye korkuyorum. akşam böyle bir moralim bozuluyor. bir günleri bir günlerini Tutmuyor.

Doktor gazdan dolayı diyor O yüzden şu muhteşem Üç ayın bitmesini bekliyorum

Kızlar 2 tane 204lü prima kulak çöpü alt açma minderi tamizleme pamuğu sabun falan aldım e bebekten .hepsi elzem ihtiyaçlar ve 610 lira tuttu. Sadece prima 184 lira zaten. Allah kolaylık versin valla herkese
Amin canım amin. nasıl büyüyecekler bilmiyorum Bu kadar masrafla

Biz bugun gunesin tadini cikaracaktik .Cunku burda havalar hizla soğuyor. Sabahin 6 sindan beri uyumayan oglumu guc bela uyuttum sonuc uyanmasini bekliyoruz. Yine gezme iptal oldu .Direk kv ye gitcez .Amaan dedim uyusun da ne yapayim gezmeyelim.
Hoş ben yataga koyduktan 10 dk sonra uyanmış. Esim pispislayip duruyor. Boyle kaliteli uyku mu olur .

Valla mecbur kalmadıkça gitmiyorum oraya e fatura yolladık diyip duruyor e kardeşim benim akıllı telefonum yoksa İnternetim yoksa nasıl olucak tamamen saçmalık kaldı ki gelen faturayı açmak ayrı anlamak ayrı dert

Oğlum tam bir aylık tı oldugunda lokal anestezi yaptılar eşim girdi yanında ben girmedim dayanamam dıye sonra benı çağırdılar giydirin dıye üşümüştü hemen giydirdik göğsüme yasladım uyudu eve gelince bi ıkı kere çiş yaparken ağladı sonra daha ağlamadı şükür atesi falan da olmadı karton bardak koyun dedı doktor bezlerken kremini sürdük bir haftada dikişler düştü çok şükür şimdi oldu da bitti diyoruz

Canım 350. Falanmış 1 haftaya çıkar demiş şükür yurt müdürü. Hayır kalması hadi neyse de hem kafamız falan hiç uymuyor zaten hayat tarzlarımız herşey çok farklı. Evimdeki herşeye kem kem bakıyorlar annesi falan. Az önce mıtfaktayım bebek yatak odasında bizim malum. Telsizden sesi geldi bi baktım bebeği almaya bizim yatak odasına giriyor sormadan. Hemen arkasından gittim biz hallederiz dedim sen otur ağlayınca. Eşime de sabah söyledim burası bizim özelimiz girmesine izin verme dedim öyle rahatca

Aynen oyle .Esim döküm almadan çıkmıyor. Esime bensiz git iadeye dedim .Çığrından çıkarırlar insani .

Yok yaa cok rahatmis .Sen cocuk degilsin ki 17 18 yaşında bir gencsin .Düşünebilmesi gerek .Benim yegenim yatak odasini gec ebeveyn koridoruna adim atmamistir .Sen her hatasinda esine soyle ki anlasin bu isin boyle olmayacagini .1 haftada çıkacağını sanmiyorum ben .

Şu an en müsait olmayan yer Sizin eviniz. Bunu düşünememeleri de ekstra çaba istiyor yani... Niye bu erkekler Hayır demeyi bilmiyor anlamıyorum
Hayır dese ne olcak. Paramız yok diye eşime dert yanarlar anca. Ama hepsi günde 1 paket sigara içiyorlar ne hikmetse ayda 600 lira sigaraya paraları var. Eşim bunu götürüp şu dar zamanlarda birsürü bişeyler almış harçlık vermiş ki onların yüzünden yıllarca çalışıp borç ödedim ben. Ünide eşimi annesi dahil para ister diye resmen yıllarca aramadılar. Şimdi güya çok özlüyorlar hergün arıyorlar

Offf öyle deme yaa zaten çok bunaldım eşimle de tartışcam onun yanında tartışmak istemiyorum. Sürekli yemek yapmam gerekiyor. Eşim yeriz bişeyler diyor ama taş kökü mü yiyecekler. Ama kpss çalışıp atancam hırs yaptım özelde bebek olunca çalışmamı istemedi eşim diye bıtaktım işi ev hanımcılığı yapıyorum böyle aptallarla uğraşıyorum. Atanırım uzak bi ile eşimde gelemez ben eş durumu yapana kadar gitcem eşime de tavrımı köycam ama bu yaptıklarını ödetcem.çok sinirliyim

Ya bunlar 50 sene olmuş köylerinden büyük şehre gelmişler ama bi gör zerre kendini geliştirme yok. Orda nasılsa şehirde de öyle kolonileriyle gelip aynen yaşamaya devam etmişler. Dünyada neler oluyor insanlar nasıl yaşıyor görgü denen bişey ne zerre haberleri yok. Okumamışlar görmemişler ne para hesabı biliyorlar ne bişey. Biz dünür tanışmasına girtik kırmızı hışırtılı eşofmanla aptal abisi evde karşıladı bizi yengeleri eşofmanla. Babam gitmiş 500 liraya gümüş set almış mutfaklarına bide bunların ne bilsin adam ki bende ailesini hiç görmemiştim eşimin. Kv resmen küflendirip kırdı attı daha 6 ayda hepsini saygısız görgüsüz. Yazık çocuk ne bilecek bazı şeyleri ailede görmemiş ki. Kötü bir çocuk değil iyidir yardım eder ne istesem ama işte gelirken annesi babası bana kalmaya gönderiyorlar ne çocuk görmeye geldiler ne sünnet kutladıkar ne ev görmeye geldiler. Hediye bari yollayın yeğeninize oğlunuzla nerdeee. Kımıl zararlısı olur anca bunlardan başka biley değil. Ayy oerşembeden beri bastırıyorum kendimi sizle konultukça içim dökülüyor sağolun kızlar ya. Ailene de anlatamıyorsun herşeyi üzülürler diye

Şu son 2-3 haftadır bebeğim çıldırıyor resmen. Tamam kolik ama 3 ayı doldu, hadi doğması gereken tarihe göre 3 ayı dolmadı ondan desek, ona da 1 hafta kaldı. Ama bizim çocuk eskisinden daha kötü. Eskiden bir şekilde gazını tuvaletini yapıp memede uyuyordu. Şimdi uğraşıyoruz uğraşıyoruz, bazen hiç yapamıyor, bazen yapıyor ama tamamen rahatlayamıyor. Bende bu kadar gaz olmuyor, minicik bedeni nasıl bu kadar gazla doluyor anlamıyorum artık. Eskiden en azından memede uyuyup kalıyordu, can çekişir gibi değildi. Artık memede de sürekli ağlıyor, çok canı yanıyor ne zaman bitecek bu ızdırap uyku falan zaten yok aylardır ama onun acı çektiğini görmek hepsinden beter

Gaz sorunumuz yok çok şükür kendiliğinden çıkartıyor gazini, nedense 2 gecedir uykusu tuhaflardı.

Kizlar spiral taktiran var mi aranizda.
Ben adet olmadim hala.
Kazaya kurban gitmek istemiyorum.
Devlet hast. Ayni gun takarlar mi
Düzensizlik olabilir korkma. Ben de daha taktırmadım. Haftaiçi yaptrsam çok iyi olacak. Sağlık ocağında takıyolar diyodu arkadaşım bilmiyorum hiç araştırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…