- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.401
Şu an en müsait olmayan yer Sizin eviniz. Bunu düşünememeleri de ekstra çaba istiyor yani... Niye bu erkekler Hayır demeyi bilmiyor anlamıyorumKızlar bizde geçen gün kavga ettik eşimle. Şimdi alttan aldım birşey yokmuş gibi davrancan ama yeri gelince ona hesabını soracağım kırıcı laflarının. Eşimin hiç sevmediğim abisinin oğlu 2,yıllık üni kazandı bizim şehirde. Geldi bigün kayda gitti. Cuma günü tekrar gelcekmiş ve aşin bana geleceğini cuma sabahı 7 de söylüyor ve ne kadar kalacağı belirsizmiş yurtta yedekmişmiş onu da bana sonradan söylüyor. Evim zaten 2 oda. Biri bizim biri bebeğin odası ve tuvalet tek banyoyla beraber. Geçen yeğeni geldiğinde yeğeni çukarmış pantolonunu falan bizim yatak odasına as demiş bizimki oraya asmış. Birde bebek yatağı yatak odamızda yeğeni bebek odasında yattığı için oğlumun her ihtiyacını bizim odada hallediyorum ve yeğeni ben yatak odasındayken gelip duruyor bizim odada bebeği sevmeye. Eşim buna izin veriyor. Ben yeri geliyor emzirme atletiyle yatıyorum ne bileyim yabancı gece gündüz wcye giremiyorum rahat evde yabancı olunca. Birde o aptal abisinin oğlu olunca iyice delirdim. Düğünümüzde aptal borçları yüzünden kp bize vereceği düğün paramızı ona verdi ve dımdızlak ortada kaldık. Neler çektik onun yüzünden. Kendisi borcu ödemedi bile ve kp 65 yaşında amelelik yaparak kv ile ödediler yine de onlar değerli. Zaten çok görgüsüzler. Hasta olursun doğum yaparsın ne gelirler ne hediye ne bişey. Oğluş sünnet oldu annesine söylemiş bizimki ki ben yeğeninden duuyorım beni arayıp tebrik eden bile yok. Annesiyim torunlarının. Afedersiniz ama tam öküzler. İçimden boşver çocuğun ne suçu var diyorum ama işte evde çok huzursuzum. Ne zaman yurt çıkacağı da belli değil. Birde utanmadan sigara içiyor yeğeni çok zenginlermiş gibi. Haftasonu para yok diye 25 lira yol parası veremezmiş ama sigara içiyor. Bu kadar hesap kitap bilmez aptallar. Ayy gece gece size içimi dökeyim ddm bende. Cumadan beri içten içe çok gerginim.
Insanın çok hoşuna gidiyor değil miYanımda küçük bir gaz bombası yatıyormuş haberim yok pırtına uyandık ikimizde
Bu yüzden Benimki emmeye kalkarsa geri uyuyamıyor. Gazını çıkarmazsan kıvranır uyuyamaz, çıkarırsan uyanır. Biraz daha sabredeceğizKızlar gece uyurken emzirince gazını nasıl çıkarıyorsunuz??
Oğlum acıkıp kalkıyor gece emziriyorum uyuyor memede,yatırıyorum. Bir süre sonra sancı geliyor kıvranıyor. Kaldırınca geğiriyor sonra. Her zaman olmasa da arada oluyor. uykudan iyice uyanmış oluyor bu sefer sancı yüzünden.napsam bilemedim??
Bizim de 4 gündür çok acayip oldu. gece olacak diye korkuyorum. akşam böyle bir moralim bozuluyor. bir günleri bir günlerini Tutmuyor.Günaydın kızlar bizim kızın şu 2 gecedir uykuları bi acaip oldu, saat basi kalkıyor zor dalıyor uykuya.
Amin canım amin. nasıl büyüyecekler bilmiyorum Bu kadar masraflaKızlar 2 tane 204lü prima kulak çöpü alt açma minderi tamizleme pamuğu sabun falan aldım e bebekten .hepsi elzem ihtiyaçlar ve 610 lira tuttu. Sadece prima 184 lira zaten. Allah kolaylık versin valla herkese
Valla mecbur kalmadıkça gitmiyorum oraya e fatura yolladık diyip duruyor e kardeşim benim akıllı telefonum yoksa İnternetim yoksa nasıl olucak tamamen saçmalık kaldı ki gelen faturayı açmak ayrı anlamak ayrı dertNe zaman e bebekten alisveris yapsam sorun yasiyorum .O yuzden tedirginim yine tartiscam diye.
Bir defa post çekmedi diye 2.kez ödeme istediler. Internet bankacılığına baktim cekilmis .Gosteriyorum 2.kez para almaya calisiyorsunuz diye hala inatlasiyor kadin .
Bir defasında da bütün urunleri 2 kez okutmus .E fatura gonderdik diyor .Link acilmiyor .Zorla kağıda döküm alip gosterdim bu urunler niye 2 kez gecti diye .Ozur dilemek yerine pişkinlik yapiyorlar.
Oğlum tam bir aylık tı oldugunda lokal anestezi yaptılar eşim girdi yanında ben girmedim dayanamam dıye sonra benı çağırdılar giydirin dıye üşümüştü hemen giydirdik göğsüme yasladım uyudu eve gelince bi ıkı kere çiş yaparken ağladı sonra daha ağlamadı şükür atesi falan da olmadı karton bardak koyun dedı doktor bezlerken kremini sürdük bir haftada dikişler düştü çok şükür şimdi oldu da bitti diyoruzKızlar sünnet yaptıranlar tahlil falan oluyor mu , bir de nasıl yapıyorlar bildiğin bıçak gibi bir aletle kesiyorlar mi yoksa daha rahat bir yöntemi mi var , biz çocuk doktoruna sorduk bizim hastanede ürolog yapıyormuş ayrıca anestezi lokal mi oluyor diye sordum o da tam emin değilim ama galiba genel oluyor ama tam değil yarım narkoz dedi bebek kıpırdamasın diye yarı uykulu sersem gibi oluyor dedi ürolojiye daha randevu almadık ama bizi neler bekliyor acaba yaptıranlar hangi aşamaları hangi şekilde atlattınız zahmet olmazsa yazar mısınız
Canım 350. Falanmış 1 haftaya çıkar demiş şükür yurt müdürü. Hayır kalması hadi neyse de hem kafamız falan hiç uymuyor zaten hayat tarzlarımız herşey çok farklı. Evimdeki herşeye kem kem bakıyorlar annesi falan. Az önce mıtfaktayım bebek yatak odasında bizim malum. Telsizden sesi geldi bi baktım bebeği almaya bizim yatak odasına giriyor sormadan. Hemen arkasından gittim biz hallederiz dedim sen otur ağlayınca. Eşime de sabah söyledim burası bizim özelimiz girmesine izin verme dedim öyle rahatcaC cisse0932 2odali ve bebekli evde yatılı misafir ne alaka .Hem de erkek .Esin saçmalamış. Gecen sene yegenim de yurt cikana kadar bizde kaldi .Ama benim evim 4 oda .Bebek de yoktu. Hem de gelmeden esime sordum Senin icin sorun olur mu eger sorun olacaksa hic kalmasin 3 5 gun kalinca gitsin diyeceksen diyemem dedim.O da tamam dedi sagolsun .Yegenim 2 ay kaldı. 1 ayi hamileligi yeni ogrendigim doneme denk gelmisti .Her iste yardimci oldu.Beraber gittik alisverise .Temizligi beraber yaptık. Esim o donem kursa gidiyordu .Aksamlari 10 11 de giriyordu eve.Ben de yalniz kalmamis oldum .Ama seninki apayri bir durum. 7 kat yabancin .Emzirme donemindesin üstelik.Bence esinle konus .Yurtta kacinci yedek bilmiyorum ama eger sira coksa 1 2 ay surer .Hatta bazilarina 3.ayda bile cikiyor.Gitsinler ozel yurda versinler.Senin basina niye sardilar ki.
Aynen oyle .Esim döküm almadan çıkmıyor. Esime bensiz git iadeye dedim .Çığrından çıkarırlar insani .Valla mecbur kalmadıkça gitmiyorum oraya e fatura yolladık diyip duruyor e kardeşim benim akıllı telefonum yoksa İnternetim yoksa nasıl olucak tamamen saçmalık kaldı ki gelen faturayı açmak ayrı anlamak ayrı dert
Yok yaa cok rahatmis .Sen cocuk degilsin ki 17 18 yaşında bir gencsin .Düşünebilmesi gerek .Benim yegenim yatak odasini gec ebeveyn koridoruna adim atmamistir .Sen her hatasinda esine soyle ki anlasin bu isin boyle olmayacagini .1 haftada çıkacağını sanmiyorum ben .Canım 350. Falanmış 1 haftaya çıkar demiş şükür yurt müdürü. Hayır kalması hadi neyse de hem kafamız falan hiç uymuyor zaten hayat tarzlarımız herşey çok farklı. Evimdeki herşeye kem kem bakıyorlar annesi falan. Az önce mıtfaktayım bebek yatak odasında bizim malum. Telsizden sesi geldi bi baktım bebeği almaya bizim yatak odasına giriyor sormadan. Hemen arkasından gittim biz hallederiz dedim sen otur ağlayınca. Eşime de sabah söyledim burası bizim özelimiz girmesine izin verme dedim öyle rahatca
Hayır dese ne olcak. Paramız yok diye eşime dert yanarlar anca. Ama hepsi günde 1 paket sigara içiyorlar ne hikmetse ayda 600 lira sigaraya paraları var. Eşim bunu götürüp şu dar zamanlarda birsürü bişeyler almış harçlık vermiş ki onların yüzünden yıllarca çalışıp borç ödedim ben. Ünide eşimi annesi dahil para ister diye resmen yıllarca aramadılar. Şimdi güya çok özlüyorlar hergün arıyorlarŞu an en müsait olmayan yer Sizin eviniz. Bunu düşünememeleri de ekstra çaba istiyor yani... Niye bu erkekler Hayır demeyi bilmiyor anlamıyorum
Offf öyle deme yaa zaten çok bunaldım eşimle de tartışcam onun yanında tartışmak istemiyorum. Sürekli yemek yapmam gerekiyor. Eşim yeriz bişeyler diyor ama taş kökü mü yiyecekler. Ama kpss çalışıp atancam hırs yaptım özelde bebek olunca çalışmamı istemedi eşim diye bıtaktım işi ev hanımcılığı yapıyorum böyle aptallarla uğraşıyorum. Atanırım uzak bi ile eşimde gelemez ben eş durumu yapana kadar gitcem eşime de tavrımı köycam ama bu yaptıklarını ödetcem.çok sinirliyimYok yaa cok rahatmis .Sen cocuk degilsin ki 17 18 yaşında bir gencsin .Düşünebilmesi gerek .Benim yegenim yatak odasini gec ebeveyn koridoruna adim atmamistir .Sen her hatasinda esine soyle ki anlasin bu isin boyle olmayacagini .1 haftada çıkacağını sanmiyorum ben .
Ya bunlar 50 sene olmuş köylerinden büyük şehre gelmişler ama bi gör zerre kendini geliştirme yok. Orda nasılsa şehirde de öyle kolonileriyle gelip aynen yaşamaya devam etmişler. Dünyada neler oluyor insanlar nasıl yaşıyor görgü denen bişey ne zerre haberleri yok. Okumamışlar görmemişler ne para hesabı biliyorlar ne bişey. Biz dünür tanışmasına girtik kırmızı hışırtılı eşofmanla aptal abisi evde karşıladı bizi yengeleri eşofmanla. Babam gitmiş 500 liraya gümüş set almış mutfaklarına bide bunların ne bilsin adam ki bende ailesini hiç görmemiştim eşimin. Kv resmen küflendirip kırdı attı daha 6 ayda hepsini saygısız görgüsüz. Yazık çocuk ne bilecek bazı şeyleri ailede görmemiş ki. Kötü bir çocuk değil iyidir yardım eder ne istesem ama işte gelirken annesi babası bana kalmaya gönderiyorlar ne çocuk görmeye geldiler ne sünnet kutladıkar ne ev görmeye geldiler. Hediye bari yollayın yeğeninize oğlunuzla nerdeee. Kımıl zararlısı olur anca bunlardan başka biley değil. Ayy oerşembeden beri bastırıyorum kendimi sizle konultukça içim dökülüyor sağolun kızlar ya. Ailene de anlatamıyorsun herşeyi üzülürler diyeYok yaa cok rahatmis .Sen cocuk degilsin ki 17 18 yaşında bir gencsin .Düşünebilmesi gerek .Benim yegenim yatak odasini gec ebeveyn koridoruna adim atmamistir .Sen her hatasinda esine soyle ki anlasin bu isin boyle olmayacagini .1 haftada çıkacağını sanmiyorum ben .
Gaz sorunumuz yok çok şükür kendiliğinden çıkartıyor gazini, nedense 2 gecedir uykusu tuhaflardı.Bizim de 4 gündür çok acayip oldu. gece olacak diye korkuyorum. akşam böyle bir moralim bozuluyor. bir günleri bir günlerini Tutmuyor.
Doktor gazdan dolayı diyor O yüzden şu muhteşem Üç ayın bitmesini bekliyorum
Düzensizlik olabilir korkma. Ben de daha taktırmadım. Haftaiçi yaptrsam çok iyi olacak. Sağlık ocağında takıyolar diyodu arkadaşım bilmiyorum hiç araştırmadımKizlar spiral taktiran var mi aranizda.
Ben adet olmadim hala.
Kazaya kurban gitmek istemiyorum.
Devlet hast. Ayni gun takarlar mi
Annem bana yaptığı kundağı verdi bebekken beni onunla kundaklamış sende bebişini bununla sar dedi . kocaman♡ kışın hep onunla kundaklarımOnu ben de düşündüm ama kumaşı pek esnek değil. Bana biraz hareket edebilmeli gibi geliyor içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?