2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah bende olurum benmki zaten duzensizdi pkodan dolayı. Yumurtlama dönemimdeyim eşim sünüp duruyor yaklastırmıyorum korkudan
Ben yumurtlama dönemim ne zaman onu bile bilmiyorum sürekli adet olduğum için yumurtlama gelmeden kanama başlıyor
Kızım 3 aylik oldu daha adet olmadim lohusa kanamam 1 hafta oldu sonra hiç bişey yok umarim en yakın zamanda olurum.
Oda kötü canım şişlik olur. Umarım olursun bi an önce

Canım 8. Hafta atağında kas tendon vs gelişimi atak yapoyormuş ve 12. Hafta atağına kadar gazını daha zor çıkarıyormuş bebişlerimiz. 12 hafta atağını takip et atlattığında artık gaz problemleri bitiyormuş. Doğrudur sanırım wonder week öyle diyor

Hep sıkinti paylasacak degilizya kizlar farkettigim guzel bi seyide sizinle paylasmak istedim. Belki ilgisiz eslerin bi nebze harekete gecmesini saglar. Cok sukur Allaha sadece anne sutuyle besleniyoz biz. Esimin iki nobeti ust uste geldi gecen ne gogsum doldu ne sizladi iki gundur evde hafta sonu malum sutum daha bol. Sagolsun her isime yardim ettigi gibi isi bitincede cocugu alir yine. Uzun lafin kisasi kafasi rahat vucudu dinlenmis annenin yani hayirli esin sute bile faydasi var.. Allah merhamet versin eslerimize bolca..

omzuma alıyorum ama uyuduğu için çıkmıyor bi 10dk belki çıkar umuduyla hafif hafif sırtına vuruyorum çıkmazsa yatırıyorum

Insanın çok hoşuna gidiyor değil mi
ne tuhaf şeymiş annelik
biri pırtlayınca yada altına yapınca bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmemişti hiç :)

Hay agzindan bal damlamis week in insallah insallah

1 haftası var tam, inşallah dediğin gibi olur da düzelir. Valla yorgunluktan ölüyorum artık.

Kızlar alt açma bezi ne kullanıyorsunuz? Bide marketlerde bulabilirmiyim şok falan var yakınımda

Eminim çok yorucu canım inş geçer geçecek sabretcez artık. Az kalmış 10 güne inş düzelir
Ah ah annelik ne kadar zormuş. Inşallah rahatlarız artık. Uykusuz kalmamdan çok onun canının yanmasına üzülüyorum. Ne yapsam susmuyor. Bir de tombul, taşımaktan kolum ağrıyor artık. Koca popolu emekle artık taşımak çok zor seni diye takılıyorum, gülüyor :)

Kızlar emzirirken spor yapılabilr mi? Kaslarda birken laktik asit süte geçiyor spor yapmayın diyorlar. Bu konuda uzmanla çalışan var mı? Diyetisyene giden falan?

Yaa yerim o tombul popolarını. Benim oğlumda biraz tombul gerçekten taşımak çok zor. 4 aylık olsun kanguruyla anca taşırım. Bel iflas şuan. Annesi de koca totolu zaten ikimiz zor gidiyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…