- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.441
evlenince kiymete biniyorlar nedense, bizimki de oyle olmustu...Hayır dese ne olcak. Paramız yok diye eşime dert yanarlar anca. Ama hepsi günde 1 paket sigara içiyorlar ne hikmetse ayda 600 lira sigaraya paraları var. Eşim bunu götürüp şu dar zamanlarda birsürü bişeyler almış harçlık vermiş ki onların yüzünden yıllarca çalışıp borç ödedim ben. Ünide eşimi annesi dahil para ister diye resmen yıllarca aramadılar. Şimdi güya çok özlüyorlar hergün arıyorlar
dogruymus canim dun doktor en zor zamandasiniz, simdi karnina igne batar gibi oluyor dedi, 3ay bitene kadar sabredin dedi. Gercekten tam dalacak kuzum tepinmeye basliyor sancidan. Ne zormus, uzuluyor insan...Canım 8. Hafta atağında kas tendon vs gelişimi atak yapoyormuş ve 12. Hafta atağına kadar gazını daha zor çıkarıyormuş bebişlerimiz. 12 hafta atağını takip et atlattığında artık gaz problemleri bitiyormuş. Doğrudur sanırım wonder week öyle diyor
canbebe ve molfix inkini kullandim. Molfix i daha cok sevdim ben. Basta her dakika kirletiyorduk, tecrube kazandik sukurKızlar alt açma bezi ne kullanıyorsunuz? Bide marketlerde bulabilirmiyim şok falan var yakınımda
8.hafta olmasi gereken tarihe gore canimSizinki kaç haftalık doğmasına gereken tarihe göre?
baby&me kullanıyorum memnunumKızlar alt açma bezi ne kullanıyorsunuz? Bide marketlerde bulabilirmiyim şok falan var yakınımda
Valla bende sağlık ocağına gitmeyi düşünüyodum :) haberleşiriz
Benim de kolum sakatlandı ama 30 kilo almıştım, 23 24 kilosunu verdim sayesinde :) oturup kalma gibi şansım olmuyor sürekli zıp zıp ayaktayız :)Yaa yerim o tombul popolarını. Benim oğlumda biraz tombul gerçekten taşımak çok zor. 4 aylık olsun kanguruyla anca taşırım. Bel iflas şuan. Annesi de koca totolu zaten ikimiz zor gidiyoruz:)
Ay o 8. haftadan sonra daha zor olur diyorlar, bizim gerçekten şuan öyle. Inşallah seninki öyle olmaz. Eskiden biz yardım edince hemen çıkarıyordu gazınu, tuvaletini de artık uğraş uğraş olmuyor. Geceden olan tuvaleti sabaha ancak yapıyor. Hep mızmız doğal olarak8.hafta olmasi gereken tarihe gore canim
Ya ben 17 kilo almıştım 12 sini vermiştim 40ı çıkmadan hemen ama memlekete bi gidip geldim acaip yedim ve 5 kilo geri almışım resmen ve tatlı isteğimi kontrol edemiyorumBenim de kolum sakatlandı ama 30 kilo almıştım, 23 24 kilosunu verdim sayesinde :) oturup kalma gibi şansım olmuyor sürekli zıp zıp ayaktayız :)
Tam hesaplamadım canım ama 10-15 gün kadar sanırım. Lohusalık bitti 1 hafta sonra adet oldum 5 gün o bitti 8-9 gün sonra adet oldum oda 4 gun kadar sürdü en uzun ara şimdi oldu 16-17 gün kadarKaç gün var adetlerin arasında
evlenince kiymete biniyorlar nedense, bizimki de oyle olmustu...
dogruymus canim dun doktor en zor zamandasiniz, simdi karnina igne batar gibi oluyor dedi, 3ay bitene kadar sabredin dedi. Gercekten tam dalacak kuzum tepinmeye basliyor sancidan. Ne zormus, uzuluyor insan...
canbebe ve molfix inkini kullandim. Molfix i daha cok sevdim ben. Basta her dakika kirletiyorduk, tecrube kazandik sukur
Ben baby me kullanıyorum ama e bebek uzak geldi gözüme markette varmıdır diye düşündüm :)baby&me kullanıyorum memnunum
Ay ne güzel az kilo almışsın hamilelikte, nasıl başardın bunu :) valla benim diyete ihtiyacım olmuyor, herkes böyle iyi kilo verme artık diyor ama kendiliğinden gidiyor zaten kilolar koşturmaktan :) yavaş yavaş azaltarak başla bence, birden kesmek iyi değil, az az yersin tatlılarıYa ben 17 kilo almıştım 12 sini vermiştim 40ı çıkmadan hemen ama memlekete bi gidip geldim acaip yedim ve 5 kilo geri almışım resmen ve tatlı isteğimi kontrol edemiyorumbişeyler yapmam lazım berbat durumdayım artık başlamak istiyorum biyerden
Benimki hep oyle daha zorunu dusunemiyorum.Dun gece 3 te uyandi kakasini 7 ye kadar yapamadı .Allah yardimcimiz olsun.Ay o 8. haftadan sonra daha zor olur diyorlar, bizim gerçekten şuan öyle. Inşallah seninki öyle olmaz. Eskiden biz yardım edince hemen çıkarıyordu gazınu, tuvaletini de artık uğraş uğraş olmuyor. Geceden olan tuvaleti sabaha ancak yapıyor. Hep mızmız doğal olarak
Berbattt.. oğluna bakıyor geceleri uyanıyor altını temizliyor haftasonu sabahları onu uyandrıp ben uyuyorum ilgileniyor ama benmle ilgi sıfır.. hiç böyle olacağını tahmin etmezdim çünkü eşim gözlerimin içine bakardı o ilgiden eser kalmadıEşlerinizle aranız nasıl??
Netten alıyorum bende canım bebekle yakın olsa da gidemediğim için. Kargo eve geliyor.Tam hesaplamadım canım ama 10-15 gün kadar sanırım. Lohusalık bitti 1 hafta sonra adet oldum 5 gün o bitti 8-9 gün sonra adet oldum oda 4 gun kadar sürdü en uzun ara şimdi oldu 16-17 gün kadar
Ben baby me kullanıyorum ama e bebek uzak geldi gözüme markette varmıdır diye düşündüm :)
Bunaldım ben bide sizi sorayım dedimİyi, neden ?
Hamileyken almadık da sonra deli yiyorum şimdi :) hamileyken zaten 20 hafta bulantıdan yiyemedim. Sonra da işte ne bilim normal yedim abue cubur yemedim zararlı öyle. Ama şimdi ciddi yiyorum. Yerken görseniz beni ağzınız açık kalır:)Ay ne güzel az kilo almışsın hamilelikte, nasıl başardın bunu :) valla benim diyete ihtiyacım olmuyor, herkes böyle iyi kilo verme artık diyor ama kendiliğinden gidiyor zaten kilolar koşturmaktan :) yavaş yavaş azaltarak başla bence, birden kesmek iyi değil, az az yersin tatlıları
Ya benim oğlum da bayağı zor yapıyordu, nefesi kesilene kadar ağladığı oluyordu ama bir şekilde yapıyordu, şimdi hiç yapamıyor. Nasıl geçecek nasıl bitecek derken daha beteri başladı yani. Normalde gün içinde 1 2 kez çok zorlanırken artık her dakika zorlanıyor, her dakika canı yanıyor. Normalde memede susan çocuk ne yapsak susmuyor. Neyse ki artık çevre ilgisini çekiyor da, oyuncakla falan bazen susturabiliyoruz.Kvye geldik .Oncesinde gezecektik telle arayip rahatsiz ettiler .Ve onlarin yuzunden gezemedik.Geldik neyse cocuk araniyo ac diyom anlamiyorlar .Ellerinden cekmek zorunda kaldim .Hele bir ninesi var .Çocuğumun dogum tarihi konusunda benle inatlasiyor . X te doğmadı y de dogdu .Ben dogurdum bennn dedim .
Uyku saatimiz geldi .Zaten duzenli sayilabi
Benimki hep oyle daha zorunu dusunemiyorum.Dun gece 3 te uyandi kakasini 7 ye kadar yapamadı .Allah yardimcimiz olsun.
Benim eşim tam tersi evin her işini yapar bana bırakmaz ama bebekle asla ilgilenmez bn yemek yer veririm eline yerim geri verir yada bi lavabo ihtiyacımda alır elimden soeun bu da değil bugün evlilik yıldönümümüzdü programımıza annesiyle babasını dahil etti..onlarda gelsin mi diyo bide swn yalnız kalmayı düşünmedikten yalnız olmamız gerektiğini bilmedikten sonra sorsan ne sormasan ne gelseler ne gelmeseler ne.akşam da tüm gün somurttun zehir ettin diyo saatlerdir ayrı odada film izliyor suçluda olduk iyi miBerbattt.. oğluna bakıyor geceleri uyanıyor altını temizliyor haftasonu sabahları onu uyandrıp ben uyuyorum ilgileniyor ama benmle ilgi sıfır.. hiç böyle olacağını tahmin etmezdim çünkü eşim gözlerimin içine bakardı o ilgiden eser kalmadı
Valla bebekle ilgili soruyorsan o konuda eşim bana yardımcı sıkıntı olmuyor sağolsun. Ama eşimin ailesiyle ilgili bişey olursa o zaman sıkıntı çıkıyor tartışıyoruz sürekli. İlişki konusunda da bi sıkıntı yok eski duruma yakın devam ediyor sayılır. Ama şu kv kp kb bilmem ne olayları var buara bizde eşimin yeğeni burayı kazandı 1 haftadır bizde kalıyor erkek ve yurtta yedek asilini bekliyor. Bu konuda tartışma gırla.Bunaldım ben bide sizi sorayım dedim
Oo çok zor malum göğsümüs hazır bekliyoruz evde sürekli nasıl katlanıyosunValla bebekle ilgili soruyorsan o konuda eşim bana yardımcı sıkıntı olmuyor sağolsun. Ama eşimin ailesiyle ilgili bişey olursa o zaman sıkıntı çıkıyor tartışıyoruz sürekli. İlişki konusunda da bi sıkıntı yok eski duruma yakın devam ediyor sayılır. Ama şu kv kp kb bilmem ne olayları var buara bizde eşimin yeğeni burayı kazandı 1 haftadır bizde kalıyor erkek ve yurtta yedek asilini bekliyor. Bu konuda tartışma gırla.
Ay hamilelik halimi gördüm :) eşim diyor, o zaman bir şey demedim ama seni doyuramıyorduk ya diyor :) çikolata yiyorsun iki üç tane, gidip meyve alıyorsun, sonra tekrar başka bir şey alıp yiyorsun ve açım diyordun diyor :)Hamileyken almadık da sonra deli yiyorum şimdi :) hamileyken zaten 20 hafta bulantıdan yiyemedim. Sonra da işte ne bilim normal yedim abue cubur yemedim zararlı öyle. Ama şimdi ciddi yiyorum. Yerken görseniz beni ağzınız açık kalır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?