2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evlenince kiymete biniyorlar nedense, bizimki de oyle olmustu...
dogruymus canim dun doktor en zor zamandasiniz, simdi karnina igne batar gibi oluyor dedi, 3ay bitene kadar sabredin dedi. Gercekten tam dalacak kuzum tepinmeye basliyor sancidan. Ne zormus, uzuluyor insan...
Kızlar alt açma bezi ne kullanıyorsunuz? Bide marketlerde bulabilirmiyim şok falan var yakınımda
canbebe ve molfix inkini kullandim. Molfix i daha cok sevdim ben. Basta her dakika kirletiyorduk, tecrube kazandik sukur

Yaa yerim o tombul popolarını. Benim oğlumda biraz tombul gerçekten taşımak çok zor. 4 aylık olsun kanguruyla anca taşırım. Bel iflas şuan. Annesi de koca totolu zaten ikimiz zor gidiyoruz:)
Benim de kolum sakatlandı ama 30 kilo almıştım, 23 24 kilosunu verdim sayesinde :) oturup kalma gibi şansım olmuyor sürekli zıp zıp ayaktayız :)

8.hafta olmasi gereken tarihe gore canim
Ay o 8. haftadan sonra daha zor olur diyorlar, bizim gerçekten şuan öyle. Inşallah seninki öyle olmaz. Eskiden biz yardım edince hemen çıkarıyordu gazınu, tuvaletini de artık uğraş uğraş olmuyor. Geceden olan tuvaleti sabaha ancak yapıyor. Hep mızmız doğal olarak

Benim de kolum sakatlandı ama 30 kilo almıştım, 23 24 kilosunu verdim sayesinde :) oturup kalma gibi şansım olmuyor sürekli zıp zıp ayaktayız :)
Ya ben 17 kilo almıştım 12 sini vermiştim 40ı çıkmadan hemen ama memlekete bi gidip geldim acaip yedim ve 5 kilo geri almışım resmen ve tatlı isteğimi kontrol edemiyorum bişeyler yapmam lazım berbat durumdayım artık başlamak istiyorum biyerden

Kaç gün var adetlerin arasında
Tam hesaplamadım canım ama 10-15 gün kadar sanırım. Lohusalık bitti 1 hafta sonra adet oldum 5 gün o bitti 8-9 gün sonra adet oldum oda 4 gun kadar sürdü en uzun ara şimdi oldu 16-17 gün kadar

baby&me kullanıyorum memnunum
Ben baby me kullanıyorum ama e bebek uzak geldi gözüme markette varmıdır diye düşündüm :)

Ay ne güzel az kilo almışsın hamilelikte, nasıl başardın bunu :) valla benim diyete ihtiyacım olmuyor, herkes böyle iyi kilo verme artık diyor ama kendiliğinden gidiyor zaten kilolar koşturmaktan :) yavaş yavaş azaltarak başla bence, birden kesmek iyi değil, az az yersin tatlıları

Kvye geldik .Oncesinde gezecektik telle arayip rahatsiz ettiler .Ve onlarin yuzunden gezemedik.Geldik neyse cocuk araniyo ac diyom anlamiyorlar .Ellerinden cekmek zorunda kaldim .Hele bir ninesi var .Çocuğumun dogum tarihi konusunda benle inatlasiyor . X te doğmadı y de dogdu .Ben dogurdum bennn dedim .
Uyku saatimiz geldi .Zaten duzenli sayilabi
Benimki hep oyle daha zorunu dusunemiyorum.Dun gece 3 te uyandi kakasini 7 ye kadar yapamadı .Allah yardimcimiz olsun.

Pazar keyfimizin icine ettiler .Yine cok sinirliyim..
Bebegim uyaninca gezip ikindin kv ye gitcektik .Ama saatlerce uyutamadim ve ikindin evden zor ciktik.Yolda kp aradi ne saydiysa artik esim tmm gelcez tmm 2 saat degil 3 saat durcaz gibi cumleler kullandi .Ben de neyin pazarligini yapiyor gezcez bi pazarımız var dedim .
Bir yere gittik saka gibi sadece 15 dk yuruduk ve gezimiz bitti .Neymis gec kalmismisizzz .Neye gec kaldiysak !
Bebek arabada uyudu .Seslerinden dolayi evdeki 10.dk da uyandi gorumce kisisi afilim abla versenee versene yapti .Su an veremem yeni aciyor gozlerini bi kendine gelsin dedim. Bu bi triplere girdi cekti gitti (cok da umrumdaymis gibi ) Sonra Kv ben uyuturum iddiasına girdi .
Aldi cocugu kapandı odaya .Oyuncak bebek degil o her gittigi kucakta uyusaydi ohooo dedim .10 dk sonra agliyor bu diye getirdi .Sonra kp ayni moda girdi ayagina almis salliyor .Biz oglumu sallamiyoruz dedim aldim .Emzirdim neyse .Sira yine baştaki kisiye geldi .Oglum elden ele o kadar cok yoruldu ki onun kucağında baygin düştü en sonunda .Ama meme ariyor ve icini cekiyor .Anlatıyorum bana güveni sarsilacak ver emzircem diye .Vermiyor en son sinirlendim aldim elinden .Kapandim odaya uyuttum .Gelirken de kundakladım yüzünü örttüm. Uyudu artik bakamazsiniz zaten yine uyku saati gecti buraya geldigimiz icin dedim.
Hayir sizden cocuguma bakin ,uyutun diye talepte bulunan mi var.Siz rahatsiz etmeseniz oglum zaten emerken uyuyacak o derece uykusuz .Ayyy ninesinu anlatmadım demi .Nine diyor x tarihinde dogdu su kadar gunluk .Hayir dedim su kadar sen yanlış biliyorsun .Ay benle inatlasmasin mi .Ben dogurdum o çocuğu guldurmeyin beni kendiniz dogurmus gibi iddia ediyorsunuz insan dogurdugu gunu bilmez mi dedim .
Cok sinirliydim surekli her laf arasinda cocugumu benden iyi mi bileceksiniz,cocugum beni istiyor ,cocugum ...diye başlayan cumleler kurdum .Cok da iyi oldu hep onlar mi beni sinir edecek .Biraz da onlar catlasin demi?En son aman yine sevemedik muhabbeti oldu .Ay hadi gelin gece bakin dedim

Netten alıyorum bende canım bebekle yakın olsa da gidemediğim için. Kargo eve geliyor.

Hamileyken almadık da sonra deli yiyorum şimdi :) hamileyken zaten 20 hafta bulantıdan yiyemedim. Sonra da işte ne bilim normal yedim abue cubur yemedim zararlı öyle. Ama şimdi ciddi yiyorum. Yerken görseniz beni ağzınız açık kalır:)

Ya benim oğlum da bayağı zor yapıyordu, nefesi kesilene kadar ağladığı oluyordu ama bir şekilde yapıyordu, şimdi hiç yapamıyor. Nasıl geçecek nasıl bitecek derken daha beteri başladı yani. Normalde gün içinde 1 2 kez çok zorlanırken artık her dakika zorlanıyor, her dakika canı yanıyor. Normalde memede susan çocuk ne yapsak susmuyor. Neyse ki artık çevre ilgisini çekiyor da, oyuncakla falan bazen susturabiliyoruz.

Benim eşim tam tersi evin her işini yapar bana bırakmaz ama bebekle asla ilgilenmez bn yemek yer veririm eline yerim geri verir yada bi lavabo ihtiyacımda alır elimden soeun bu da değil bugün evlilik yıldönümümüzdü programımıza annesiyle babasını dahil etti..onlarda gelsin mi diyo bide swn yalnız kalmayı düşünmedikten yalnız olmamız gerektiğini bilmedikten sonra sorsan ne sormasan ne gelseler ne gelmeseler ne.akşam da tüm gün somurttun zehir ettin diyo saatlerdir ayrı odada film izliyor suçluda olduk iyi mi

Bunaldım ben bide sizi sorayım dedim
Valla bebekle ilgili soruyorsan o konuda eşim bana yardımcı sıkıntı olmuyor sağolsun. Ama eşimin ailesiyle ilgili bişey olursa o zaman sıkıntı çıkıyor tartışıyoruz sürekli. İlişki konusunda da bi sıkıntı yok eski duruma yakın devam ediyor sayılır. Ama şu kv kp kb bilmem ne olayları var buara bizde eşimin yeğeni burayı kazandı 1 haftadır bizde kalıyor erkek ve yurtta yedek asilini bekliyor. Bu konuda tartışma gırla.

Oo çok zor malum göğsümüs hazır bekliyoruz evde sürekli nasıl katlanıyosun

Ay hamilelik halimi gördüm :) eşim diyor, o zaman bir şey demedim ama seni doyuramıyorduk ya diyor :) çikolata yiyorsun iki üç tane, gidip meyve alıyorsun, sonra tekrar başka bir şey alıp yiyorsun ve açım diyordun diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…