- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.461
Biz de aynı durumdayız .Hamileyken bile daha guzeldi her sey .Ama ben takılmıyorum. Onun da babaliga uyum sureci diye dusunmeye calisiyorum. Eskisi gibi ayni anda yemek yiyemiyoruz .O bebegi tutuyor ben yiyorum sonra mutfagi toplayip yatiyor.Birbirimizi gunde 1 saat görüyoruz belki de .Gece konusmuyoruz bebege bakarken bocalamasın uykusu iyice kaçmasın diye.Bebege bakiyor ,gazini cikariyor ,mamasini yediriyor uyutmak icin caba harciyor .Pazar gunleri evi temizliyor. Ama iletişim yok gibi bir sey .Cunku yorgunluk ve uykusuzluk ikimizi de hircinlastirdi .Hic tahammülümüz yok .Az once eve gircez .Manyak karsi komsum koridorun ortasına cop kovasini koymus .Ben de bebek kucagimda düşebilirdim diye sinirlendim ,tekmeledim .Esim uyardi bebek korktu napiyon diye .Doğumdan sonra kendimize gelemedik bunlar hep ondan .Cok takilma lutfen dun de soyledim gececek.Berbattt.. oğluna bakıyor geceleri uyanıyor altını temizliyor haftasonu sabahları onu uyandrıp ben uyuyorum ilgileniyor ama benmle ilgi sıfır.. hiç böyle olacağını tahmin etmezdim çünkü eşim gözlerimin içine bakardı o ilgiden eser kalmadı
Peki zeytinyagi icirmeyi ve yagla masaji denedin mi ?Ya benim oğlum da bayağı zor yapıyordu, nefesi kesilene kadar ağladığı oluyordu ama bir şekilde yapıyordu, şimdi hiç yapamıyor. Nasıl geçecek nasıl bitecek derken daha beteri başladı yani. Normalde gün içinde 1 2 kez çok zorlanırken artık her dakika zorlanıyor, her dakika canı yanıyor. Normalde memede susan çocuk ne yapsak susmuyor. Neyse ki artık çevre ilgisini çekiyor da, oyuncakla falan bazen susturabiliyoruz.
Bide yatak odama girmesi var bebek beşiği bizim odada seviyor güya dev gibi çocuk. İşte kavga çıkıyor eşimle ister istemez mutsuzum ve suratım hep asık. 9 da odaya gidip oğlumu yanıma yatırıp uyuyorum hapis gibi. Bide bana diyorki eşim neymiş kendi akrabalarıma kahvaltı hazırlarmışım çocuğa kalkmıyormuşum algılayamadı herhalde artık bebeğimiz olduğunu. Ben kaşlarım orman geziyorum 2 aydır. Babasını da hiç sevmiyorum zaten çocuğun sinirden delircem. Bugün hatta tartıştık eşimle bana el kaldırcaktı nerdeyse ama bunların hesabını sonra sorcam. Sadece bekliyorum.Oo çok zor malum göğsümüs hazır bekliyoruz evde sürekli nasıl katlanıyosun
Hepimiz bunalıyoruz canım üstünde durma kendine zararBunaldım ben bide sizi sorayım dedim
Valla senin eşinin ailesi katledilmelik. Bizim hatun gece uyumadı ama gündüz bize izin verdi 4 saat gezdik. Uslu uslu uyudu arada gözünü açtı güldü geri daldı:) yemek bile yedik dışarda çok iyi geldi. Ama eve gelince başa döndük kakasını yaparken yine zorlanmaya başladı beline kadar yaptı banyo yaptırdım şimdide emerek uyuyor yatağa yatınca ağlıyor. Kilo konuşulmuş bende 85le hamile kaldım 88 le doğuma girdim şu an 79 um :)Pazar keyfimizin icine ettiler .Yine cok sinirliyim..
Bebegim uyaninca gezip ikindin kv ye gitcektik .Ama saatlerce uyutamadim ve ikindin evden zor ciktik.Yolda kp aradi ne saydiysa artik esim tmm gelcez tmm 2 saat degil 3 saat durcaz gibi cumleler kullandi .Ben de neyin pazarligini yapiyor gezcez bi pazarımız var dedim .
Bir yere gittik saka gibi sadece 15 dk yuruduk ve gezimiz bitti .Neymis gec kalmismisizzz .Neye gec kaldiysak !
Bebek arabada uyudu .Seslerinden dolayi evdeki 10.dk da uyandi gorumce kisisi afilim abla versenee versene yapti .Su an veremem yeni aciyor gozlerini bi kendine gelsin dedim. Bu bi triplere girdi cekti gitti (cok da umrumdaymis gibi ) Sonra Kv ben uyuturum iddiasına girdi .
Aldi cocugu kapandı odaya .Oyuncak bebek degil o her gittigi kucakta uyusaydi ohooo dedim .10 dk sonra agliyor bu diye getirdi .Sonra kp ayni moda girdi ayagina almis salliyor .Biz oglumu sallamiyoruz dedim aldim .Emzirdim neyse .Sira yine baştaki kisiye geldi .Oglum elden ele o kadar cok yoruldu ki onun kucağında baygin düştü en sonunda .Ama meme ariyor ve icini cekiyor .Anlatıyorum bana güveni sarsilacak ver emzircem diye .Vermiyor en son sinirlendim aldim elinden .Kapandim odaya uyuttum .Gelirken de kundakladım yüzünü örttüm. Uyudu artik bakamazsiniz zaten yine uyku saati gecti buraya geldigimiz icin dedim.
Hayir sizden cocuguma bakin ,uyutun diye talepte bulunan mi var.Siz rahatsiz etmeseniz oglum zaten emerken uyuyacak o derece uykusuz .Ayyy ninesinu anlatmadım demi .Nine diyor x tarihinde dogdu su kadar gunluk .Hayir dedim su kadar sen yanlış biliyorsun .Ay benle inatlasmasin mi .Ben dogurdum o çocuğu guldurmeyin beni kendiniz dogurmus gibi iddia ediyorsunuz insan dogurdugu gunu bilmez mi dedim .
Cok sinirliydim surekli her laf arasinda cocugumu benden iyi mi bileceksiniz,cocugum beni istiyor ,cocugum ...diye başlayan cumleler kurdum .Cok da iyi oldu hep onlar mi beni sinir edecek .Biraz da onlar catlasin demi?En son aman yine sevemedik muhabbeti oldu .Ay hadi gelin gece bakin dedim
Ye canım afiyet olsun boşver :)Hamileyken almadık da sonra deli yiyorum şimdi :) hamileyken zaten 20 hafta bulantıdan yiyemedim. Sonra da işte ne bilim normal yedim abue cubur yemedim zararlı öyle. Ama şimdi ciddi yiyorum. Yerken görseniz beni ağzınız açık kalır:)
3 kilo mu aldın vayy hamilelikten önceki kilondan daha zayıfsın demek maşallah sana :) bende 64le kalıp 79la doğuma girdim bugun tartıda 68.9 gördüm 100 gram 100gramdır çok sevindim 68i gördüğüme :))Valla senin eşinin ailesi katledilmelik. Bizim hatun gece uyumadı ama gündüz bize izin verdi 4 saat gezdik. Uslu uslu uyudu arada gözünü açtı güldü geri daldı:) yemek bile yedik dışarda çok iyi geldi. Ama eve gelince başa döndük kakasını yaparken yine zorlanmaya başladı beline kadar yaptı banyo yaptırdım şimdide emerek uyuyor yatağa yatınca ağlıyor. Kilo konuşulmuş bende 85le hamile kaldım 88 le doğuma girdim şu an 79 um :)
Allah kolaylık versin canım kendi halinize bıraksalar keske onun bunun yuzunden kavgalarınız olmasa. En azından bizde sorun var dersin düzeltmeye çalışırsın ama bu gibi durumlarda insanın iyi olası bile gelmez . aklın yetiyoda gücün yetmiyo işteBide yatak odama girmesi var bebek beşiği bizim odada seviyor güya dev gibi çocuk. İşte kavga çıkıyor eşimle ister istemez mutsuzum ve suratım hep asık. 9 da odaya gidip oğlumu yanıma yatırıp uyuyorum hapis gibi. Bide bana diyorki eşim neymiş kendi akrabalarıma kahvaltı hazırlarmışım çocuğa kalkmıyormuşum algılayamadı herhalde artık bebeğimiz olduğunu. Ben kaşlarım orman geziyorum 2 aydır. Babasını da hiç sevmiyorum zaten çocuğun sinirden delircem. Bugün hatta tartıştık eşimle bana el kaldırcaktı nerdeyse ama bunların hesabını sonra sorcam. Sadece bekliyorum.
Nasılsın canım ? Bebişler nasıl♡C cisse0932 Gerçekten zor bir durum ama eşinin artık bir bebeğiniz olduğunu ve senin en azından ilk bir yıl bütün zamanını bebeğine ayıracağını bilmesi gerekir. Sen misafir ağırlayamazsın yani bunu benim k.v. ve k.p de anlamıyor ama en azından eşim anlıyor. Sende kavga etmeden bu durumu anlatabilsen belki anlardı.
Bende 80 ile hamile kaldım 105 ile doğuma girdim şimdi 75 kiloyum sanırım dahada inerim bu gidişle yakında tüp bebek tedavileri öncesindeki halime dönebilirim.3 kilo mu aldın vayy hamilelikten önceki kilondan daha zayıfsın demek maşallah sana :)
Zeytinyağı içiren birinin çocuğunun solunum yolu tıkanmış, bunu duydum ve o yüzden denemedim hiç ama masajı yapıyoruz. Dediğim gibi şu son 2 3 haftadır işe pek yaramıyorlar, ondan önce yarıyordu ama şimdi tek çare onu yapana kadar oyalamak, mümkünse uyutmaya çalışmak çünkü uyuyup uyanınca kendi kendine yapıyorPeki zeytinyagi icirmeyi ve yagla masaji denedin mi ?
Canım onunda alışma süreci öyle düşün. En azından bebekle ilgileniyor. Belki zamanla düzelir. Belkş farketmeden sende soğuk davranıyorsundur yorgunluktan bebekten vs.Berbattt.. oğluna bakıyor geceleri uyanıyor altını temizliyor haftasonu sabahları onu uyandrıp ben uyuyorum ilgileniyor ama benmle ilgi sıfır.. hiç böyle olacağını tahmin etmezdim çünkü eşim gözlerimin içine bakardı o ilgiden eser kalmadı
Iyi yapmışsın canım. Çok biliyorlar sahiplenmeyi ama gerçekten ihtiyaç olduğunda ortada yoklar nedense. İlk torunmu ve bu kadar sık görüşür müsünüz sürekli?Pazar keyfimizin icine ettiler .Yine cok sinirliyim..
Bebegim uyaninca gezip ikindin kv ye gitcektik .Ama saatlerce uyutamadim ve ikindin evden zor ciktik.Yolda kp aradi ne saydiysa artik esim tmm gelcez tmm 2 saat degil 3 saat durcaz gibi cumleler kullandi .Ben de neyin pazarligini yapiyor gezcez bi pazarımız var dedim .
Bir yere gittik saka gibi sadece 15 dk yuruduk ve gezimiz bitti .Neymis gec kalmismisizzz .Neye gec kaldiysak !
Bebek arabada uyudu .Seslerinden dolayi evdeki 10.dk da uyandi gorumce kisisi afilim abla versenee versene yapti .Su an veremem yeni aciyor gozlerini bi kendine gelsin dedim. Bu bi triplere girdi cekti gitti (cok da umrumdaymis gibi ) Sonra Kv ben uyuturum iddiasına girdi .
Aldi cocugu kapandı odaya .Oyuncak bebek degil o her gittigi kucakta uyusaydi ohooo dedim .10 dk sonra agliyor bu diye getirdi .Sonra kp ayni moda girdi ayagina almis salliyor .Biz oglumu sallamiyoruz dedim aldim .Emzirdim neyse .Sira yine baştaki kisiye geldi .Oglum elden ele o kadar cok yoruldu ki onun kucağında baygin düştü en sonunda .Ama meme ariyor ve icini cekiyor .Anlatıyorum bana güveni sarsilacak ver emzircem diye .Vermiyor en son sinirlendim aldim elinden .Kapandim odaya uyuttum .Gelirken de kundakladım yüzünü örttüm. Uyudu artik bakamazsiniz zaten yine uyku saati gecti buraya geldigimiz icin dedim.
Hayir sizden cocuguma bakin ,uyutun diye talepte bulunan mi var.Siz rahatsiz etmeseniz oglum zaten emerken uyuyacak o derece uykusuz .Ayyy ninesinu anlatmadım demi .Nine diyor x tarihinde dogdu su kadar gunluk .Hayir dedim su kadar sen yanlış biliyorsun .Ay benle inatlasmasin mi .Ben dogurdum o çocuğu guldurmeyin beni kendiniz dogurmus gibi iddia ediyorsunuz insan dogurdugu gunu bilmez mi dedim .
Cok sinirliydim surekli her laf arasinda cocugumu benden iyi mi bileceksiniz,cocugum beni istiyor ,cocugum ...diye başlayan cumleler kurdum .Cok da iyi oldu hep onlar mi beni sinir edecek .Biraz da onlar catlasin demi?En son aman yine sevemedik muhabbeti oldu .Ay hadi gelin gece bakin dedim
Bende öyle yapayım en iyisi canımNetten alıyorum bende canım bebekle yakın olsa da gidemediğim için. Kargo eve geliyor.
Bende hamileyken 12 kilo aldım 11 kilosu gitti doğumdab sonra ama şu son 1 ayda o kadar acıkıyorum ki kesin 4-5 kilo almışımdır :)Hamileyken almadık da sonra deli yiyorum şimdi :) hamileyken zaten 20 hafta bulantıdan yiyemedim. Sonra da işte ne bilim normal yedim abue cubur yemedim zararlı öyle. Ama şimdi ciddi yiyorum. Yerken görseniz beni ağzınız açık kalır:)
Benim eşim ilgilidir hoştur benle de ilgilenir bebeklede ama bizimde bu yıl yıldönümümüzde çok canımı sıktı kutlama falan zaten beklemiyordum ama içten 1-2 söz bekliyordum. Nice yıllarımız olsun dedi geçti. Her fırsatta lafını soktum ama umursamıyor artık sanırım. Belki onlarında alışma sürecidir bu durum canım sen çok sıkma canını.Benim eşim tam tersi evin her işini yapar bana bırakmaz ama bebekle asla ilgilenmez bn yemek yer veririm eline yerim geri verir yada bi lavabo ihtiyacımda alır elimden soeun bu da değil bugün evlilik yıldönümümüzdü programımıza annesiyle babasını dahil etti..onlarda gelsin mi diyo bide swn yalnız kalmayı düşünmedikten yalnız olmamız gerektiğini bilmedikten sonra sorsan ne sormasan ne gelseler ne gelmeseler ne.akşam da tüm gün somurttun zehir ettin diyo saatlerdir ayrı odada film izliyor suçluda olduk iyi mi
Ayy inanamıorum. Hem suçlu hem güçlü olmuş eşin canım kıyamam sana. Çıkma odadan boşver. Zaten senin akraban benim akrabam olayını anlamıyorum. Bende kendi akrabalarımla daha yakınım eşiminkilerle de olmam gerektiği anlamına gelmiyor ki bu herkes herkesi yıllar sonra tanıyıp sevmek zorunda mı sanki. Eşimde bana diyor sen annemi benimseyemedin diye evet diyorum o beni benimsedi mi sanki kızı gibi davrandı mı da benden benimsememi bekliyorsun diye. Nedense erkekler böyle bi beklenti içine giriyor. Bide aranızda kan bağı yokken uzun süre sizde kalması hele ki emziriyorken çok saçma. Ben bazen memeler açık geziyorum evde, bazen kucağımda emzirirken mama yapıyorum, bazen tuvaletten çıkarken üstümü zor düzeltiyorum bebeğim ağlıyor diye. Nasıl rahat edebilirsin ki bu kadar stres altında.Bide yatak odama girmesi var bebek beşiği bizim odada seviyor güya dev gibi çocuk. İşte kavga çıkıyor eşimle ister istemez mutsuzum ve suratım hep asık. 9 da odaya gidip oğlumu yanıma yatırıp uyuyorum hapis gibi. Bide bana diyorki eşim neymiş kendi akrabalarıma kahvaltı hazırlarmışım çocuğa kalkmıyormuşum algılayamadı herhalde artık bebeğimiz olduğunu. Ben kaşlarım orman geziyorum 2 aydır. Babasını da hiç sevmiyorum zaten çocuğun sinirden delircem. Bugün hatta tartıştık eşimle bana el kaldırcaktı nerdeyse ama bunların hesabını sonra sorcam. Sadece bekliyorum.
Mide bulantisindan birşey yiyemiyodum. Vitamin bebesi bizim kız:)3 kilo mu aldın vayy hamilelikten önceki kilondan daha zayıfsın demek maşallah sana :) bende 64le kalıp 79la doğuma girdim bugun tartıda 68.9 gördüm 100 gram 100gramdır çok sevindim 68i gördüğüme :))
Iyi olmaya çalışıyorum Allahtan bebislerim iyiler, sen nasılsın senin bebişin nasıl?Nasılsın canım ? Bebişler nasıl♡
iyi yapmissin en azindan cevabini vermissin... İcimizde patlayana kadar... Zamanla anlarlar sen kararli durdukçaPazar keyfimizin icine ettiler .Yine cok sinirliyim..
Off 30 kilo. Helal olsun maşallah. Bu gidişle dahand zayıflarsın. Koltuk altı kararması yaşıyodun sen gebelikte. Son ayda bende de çok kararma oldu. Şimdi açıldı çok şükür eski halime döndüm. Karnımdaki karalık ve gebelik çizgimde beyazlıyor. Sen naptın vucut toparlandı mı ? Bi göbüş kaldı oda gideydi. Emzirsem daha çabuk toparlardım. Emzirmek hem bebeğe hem anneye faydalı çok faydalıBende 80 ile hamile kaldım 105 ile doğuma girdim şimdi 75 kiloyum sanırım dahada inerim bu gidişle yakında tüp bebek tedavileri öncesindeki halime dönebilirim.
Zeytinyağını ısıtıp soğutarak asitliğini alman gerek birde direkt içirme mamasına yada sagdigin süte karıştırıp verebilirsinZeytinyağı içiren birinin çocuğunun solunum yolu tıkanmış, bunu duydum ve o yüzden denemedim hiç ama masajı yapıyoruz. Dediğim gibi şu son 2 3 haftadır işe pek yaramıyorlar, ondan önce yarıyordu ama şimdi tek çare onu yapana kadar oyalamak, mümkünse uyutmaya çalışmak çünkü uyuyup uyanınca kendi kendine yapıyor
Direk içirince yutamıyor yağı o yüzden tıkanma yapabiliyor canım mama veriyorsan mamaya karıştır zeytinyağını sadece anne sütüysede biraz sağıp yağla karıştırıp kaşıkla verebilirsin. Bize çocuk doktorumuz bu şekilde verebilirsin bi zararı olmaz demişti.Zeytinyağı içiren birinin çocuğunun solunum yolu tıkanmış, bunu duydum ve o yüzden denemedim hiç ama masajı yapıyoruz. Dediğim gibi şu son 2 3 haftadır işe pek yaramıyorlar, ondan önce yarıyordu ama şimdi tek çare onu yapana kadar oyalamak, mümkünse uyutmaya çalışmak çünkü uyuyup uyanınca kendi kendine yapıyor
Sen artık hiç mi emziremiyordun? Ama yine de 6 ay sürermiş toparlanma. Benim göbekte sarkma var o halen toparlamadı. Havalar biraz serinlesin korse takacağım ama sıcakta olmuyor.Off 30 kilo. Helal olsun maşallah. Bu gidişle dahand zayıflarsın. Koltuk altı kararması yaşıyodun sen gebelikte. Son ayda bende de çok kararma oldu. Şimdi açıldı çok şükür eski halime döndüm. Karnımdaki karalık ve gebelik çizgimde beyazlıyor. Sen naptın vucut toparlandı mı ? Bi göbüş kaldı oda gideydi. Emzirsem daha çabuk toparlardım. Emzirmek hem bebeğe hem anneye faydalı çok faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?