2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2 bebekle seni hafifletmesi gerekirken yani oda 3.cü çocuğun olmuş iyi mi. Sabret canım zamanla kesilir ayağı sizden (inşallah) .

Bizde iyi şükür 65günlük olduk haftaya memlekete gidiyoruz abimin düğünü var 1ay sonra evime geleceğim yaşayıp gidiyoruz yaşadığm şehirde kapımı çalan yok tek başımayım arkadaslarla istediğm zaman görüşüyorum (kimseyi görmek istemiyorum uzun süre)

Teşekkür ederim öneri için :)

Sen artık hiç mi emziremiyordun? Ama yine de 6 ay sürermiş toparlanma. Benim göbekte sarkma var o halen toparlamadı. Havalar biraz serinlesin korse takacağım ama sıcakta olmuyor.
Nerde yasıyosun serinlemedi mi artık ? Burası da çok sıcaktı doğumdan 1hafta sonra takmaya başladım korseyi. Netten aldığm sıkı korseyide 1aydır kullanıyorum bacaklarım bile geçmiyodu içinden şükür adetten sonra hafifledim sen adet oluyormusun ?

Biberondan sonra bebeğim emmeyğ reddetti bende üstüne düşmedim sonradan düştüm sağma makinesi aldım çiftli elektrkli ama süt gelmedikçe moralim bozuluyor sağmıyorumda. Eds yöntemi deneyeceğim kateter siparişi verdim bekliyorum yarın geliyo inşallah. Bebeğim sakin bi bebek benim tek derdim emzirmek..

Bir ay memlekette kalacaksın yani senin içinde iyi olur inşallah.
Bu arada benimde vücudumdaki koyulasmalar düzeldi baya.
Benim k.v. Çok düşüncesiz ya tam delirmelik, ama ikiz olunca mecburum. Bazen diyorum Allah beni bununla sınıyorsa bir sebebi vardır diye ama umarım bu sınav geçicidir.

Mide bulantisindan birşey yiyemiyodum. Vitamin bebesi bizim kız:)
9 ay mı sürdü bulantı ?

Ben 3gebelik yaşadım 3ünde de mide bulantısı nedir bilmedim. Bu sonuncuda sadece midem çok dolu gibiydi ağzıma az az su geliyodu okadar.

Vitamin bebeği değil ya ilk 3ay senin depondaki vitaminleri çekti süpürdü hanım kız :) o alacağını aldı senden :)

Haklısın, bizlerin imtihanı kağıt kalemle olmuyor kul kul ile sınanıyor sabret bu hep böyle kalacak değil biliyorum. Allah kolaylık versin bebişlerinle inşallah sağlıkla büyüt sinir stres sahibi olmadan♡

Dene o yöntemi görmüştüm inşallah emmeye geri döner.
Ben istanbul kadiköyde oturuyorum ama evim çok sıcak hen cam açık yatıyoruz benim evin soğuması kasım ayını bulur.

Sezaryana gittiğim gün bile kustum ben işyerinde 37. Haftaya kadar çalıştım müdürün üzerine bile ha ha neyse konuşmayayım velhasıl çok çektim

eşinin ailesine topluca bi uğramak lazım bence :)

Valla iste ona bi çare ben de bulamadım canım. Bizde de oluo o arada. Bazen rahatsız etmiyor bazen ediyor..

İnşallah bir an önce geçer zaten bebek olduğundan beri kendime bakmaya fırsat bulamıyorm saçlarımı banyodan sonra kuratamıyrm bile topuz yapıp geçiyorum. Makyaj desen hakgetire unuttum gittim. Dışarıya çıkarken süsleneyim diyorum maşayı ısıtyrm oğlum uyanıyor mızırdanıyo öylece bırakyrm. Alışveriş yapacak zaman bulamıyrm..Tüm bu psikolojinin üstüne eşin islgisizliğide eklenince tam doğum sonrası depresyonuna dalıyorum.. eski beni eski hayatımı fellik fellik gezip eşimle deli gibi eglendiğimz günleri çok özlüyorum.. (ama herşeye rağmen oğlumu iyi ki doğurdum)

Afilim92 off seninde eşinin ailesi zehir ediyor hayatı ya.. el kadar bebe uzaktan sevin kucakta sevilmezki daha bunlar yazık biyerleri ağrıyordur elden ele gezerken.. bizde haftasonunu kv de geçirdk aynı olmasada hemen hemen aynılar zar zor uyuttuğum çocuğun yanında aa uyudumu diye bağırıp uyandırdı kaç defa.. emzirirken üzerime eğilip oğlumm diye bağırıp çocuğu korkuttu gülsem mi ağlasam mı bilemedm. Hasta diye ses çıkarmadm ama sürekli sizinkiler gibi hayatımzda olsalar bende müdahale ederdm. Şimdilk hastalığından dolayı gelemiyor biz gittikçe görüyor

Bende de durum şuan böyle, artik ne yapacagimi da bilmiyorum. Her beslenmeden sonra mama veriyorum. Bir de bu ara emmek istememeye basladi tekrar.
Hiç sagmayip sadece emzirince sutum azaldi. Neden olur sizce? Sagdigim zamanda, sutun az olmasindan emmiyordu. Bari emziriyim olan sutu dedim, bu seferde azaldi. Ne yapmaliyim?

Bende şimdi daha çok yiyorum , çocuk durmadıkça yorgunluktan yemeğe sardım hep abur cubur , ne olacak bakalım böyle

Ne işleri var yahu başka günler çuvalamı girdi ? Somurtursun tabi .

Bende 80 ile hamile kaldım 105 ile doğuma girdim şimdi 75 kiloyum sanırım dahada inerim bu gidişle yakında tüp bebek tedavileri öncesindeki halime dönebilirim.

Tedaviler çok kilo aldırdı banada , inşallah eski kilolarımıza döneriz

@Kizilcik123 canım senin oğlan senin sesine dönüp sana bakıyormu yada uzanıp bi şeyi tutabiliyor mu? Benimki yapmıyor da 3. Ay kontrolünde doktora dorucam

@Kizilcik123 canım senin oğlan senin sesine dönüp sana bakıyormu yada uzanıp bi şeyi tutabiliyor mu? Benimki yapmıyor da 3. Ay kontrolünde doktora dorucam
Benimkilerde yapmıyor henüz sadece gülüyorlar elleriyle ayaklarıyla hareketler ediyorlar ve dönenceye dikkatli bakıyorlar. Uzanıp birseyi tutmadılar hiç ve biz 3.5 ayı geçtik. 4 Ekimde 4. Ay kontrolü var bende orada sorarım bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…