2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar havalar soğudu artık ne giydircez bebişlere??Kışın ya da ne giydirilir??

Üstüne kat kat yapabiliriz. İçine zıbın üstüne uzun kol üstüne yelek gibi. Ama altına ne giydircez bilmiyorum. Şu an bi kaç alt üst penye takımı ve hastane çıkışlarını giyiyor oğlum. Ama küçük gelmeye başladılar Artık bi de inceler kalın değiller. Neler almalıyım yardımcı olabilecek var mı??

@Kizilcik123 sen geçen de lcw dan kışlık şeyler aldım demiştin fotosunu atar mısın ben ne alsam bilmiyorum da fikir olur bana da.

Kızlar benim k.p. yazlıktan geldi ve k.v. nin olan aklı da gitti maalesef kendini yeni gelin sanıyor. Adamın kahvaltısını bile tabağına o koyuyor ve dolayısıyla hafta sonu evine gitmişti halen gelmedi. Normalde pzt sabah gelirdi ama simdi adamın uyanmasını bekliyor sanırım. Burada kendine hizmet ettiriyordu ama eve gidince kendi hizmet edebiliyor. Allah biliyor ya çok saydırıyorum arkasından beter olsun diye.
Eşimde diyorki ben annemi arayayım sen bugün uyu o baksın diyo. Dedim kalsın bakar bakmasına ama 7 sülalem duyar uyuduğumu herkese anlatır sonrada ben kötülüğüne söylemedim konusu açıldı der.
Benimkilerde 5.30 dan beri ayaktalar simdi biri uyudu ama digeri hala uyanık. Kadın bu saatten sonra gelip ne yapacak onu merak ediyorum.
Sgk paramı yatırmış bende çıkıp onu çekeyim diyordum ama yürüyecek halim yok inanın bittim kadın gelince laf sokayım diyorum ama anlamaz bile, işin sinir bozucu yanı onların akrabalar falan hep k.v. bakıyo biliyor. Halbuki ben evdeyken kna iş bile kalmıyor arada kucakta piş piş ve uyutma dışında.

Yakınında h&m varsa kalitesi lcw den iyi ve fiyatları belki daha bile uygundur ben çok memnun kaldım uzun kollu bodylerden altları hep ebebekten almıştım penye eşofman alt gibi ama yumuşaktı penyeleri. Üstlerine şimdilerde kısa kol body ve uzun kol body üst üste giydiriyorum bide arada yelek oluyor havaya göre.

hamileyken zaten kiloluyum diye dikkat ettim 13 kilo aldim. Dogumdan sonra cogunu verdim ama o da nee. Suan gaz ve bebek aglamasi stresinden ayrica yemek yapamamaktan dolayi tartilmaya korkuyorum.
2 ay icinde, 9 ayda almadigim kiloyu aldim muhtemelen.

Tek basina gazli uyumayan emzik almayan bebek bakmak COK zor çokkkkkkkkkk

Bitsin artik şu 3 ay ya, emiyor gaz oluyor uyuyamiyor daha cok emiyor kusuyor 67 gundur.

Yarin da 2.ay asilari var cok gerginim cokk ya ates veya meme reddi yaparsa of zaten saglik ocagina gitmek de dert

Günaydın.
Umarım hepinizin günü cok iyi geciyordu. Ama benımkı hıc iyi değil: hastayım, uykusuz yorgun moral olarak tukenmış durumdayım. Evde bir işe bile dokunamadım daha camaşır bulaşık hepsi hepsi beni bekliyor evde bir temiz koşe yok. kızlarımda sagolsunlar bu gün cok huysuzlar. Sinirlerim o kadar bozuk kı aglamakdan ve yorgunlukdan gozlerim agrıyor.

Canım eşin annesiyle konuşsa o ev işlerine yönelse biraz yapmaz mı böyle hem çocuklar hem ev çok yoruluyorsun
Canım geçmiş olsun kayınvaliden çocuklarla ilgilensin sen hwr fırsatta uyu bugün ev işlerini de bigünlük boşver

Bende öyleyim işte canım ama tekrar sağmaya başlıycam sanırım böyle olmuyor kaç cc mama Veriyorsun?

Çok geçmiş olsun canım hepimizin evi aynı durumda sabahtan bir yemek yapayım dedim o anda uyandı. Üzülme her şey dört dörtlük olamaz şu anda. olduğu kadar... önemli olan sizin sağlığınız

Günaydın kızlar. Yataktan bir türlü kalkamıyorum kızımı emzirdim uyudu yanıma yatırdım ben kalkamıyorum. Ev darmadağınık makinada çamaşırlar asılmayı bekliyor mutfak toparlanmayı bekliyor ama benim kolumu kaldırcak halim yok :'(

3 ayda bir numara yok

Ben dün beline kadar yapınca gece banyo yaptırdım. Uzun kollu badi üzerine patikli tulum giydirdim. Yatarkende uyku tulumu giydirdim bir daha üzerini örtmeye gerek kalmıyor. Bizimki tekmeliyordu üzerinde kalmıyordu. Dün e bebek e gittim ama öyle kalın içime sinen bisey bulamadım. Hep 1 yaş kalın tulumlar normal aldım içini sıkı giydiririm

Biraz daha kalın alt üst takim ya da tulumlar olabilir,dışarı için mont ya da tulum şeklinde tulum olabilir bir de patik bakıcam

Günaydın kızlar uykusuz bir geceden sonra yine güne başladık. Kizim 3 gündür geceleri huysuz dün gecede sürekli agladi kucağımda uyumak istedi bıraktığım anda kıyameti kopardı.
Atak döneminde mi acaba bizde öyleyiz 2 gündür sabaha karşı uyuyor uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı oluyor yine de uyumuyor bizimki maşallah hiç bir atak dönemini kaçırmıyor

Günaydın kızlar uykusuz bir geceden sonra yine güne başladık. Kizim 3 gündür geceleri huysuz dün gecede sürekli agladi kucağımda uyumak istedi bıraktığım anda kıyameti kopardı.
Canım Doktor dedi ki şu an kaygı yaşıyorlarmış. yavaş yavaş anneden farklı bir birey olduklarını anlıyorlarmış.
Bu da onları korkutuyor O yüzden bize yapışıyorlar

chatlax

Boş ver canım sen de dinlen ev işlerimiz de birazcık Aksayıversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…