- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.521
Yok canım bence arttı bile gece 4 ten beri inliyor uyumadım hiç, sabah kakasını yaptıda uyudu şükür bende kahvaltı ediyorumGaz problemi Geçmedi mi canım
Çocuk çok kıvranıyor uyuyamıyor gazdan e emdikçe de gaz oluyor.
Çay içmenin yolunu da buldum koyuyorum termosa tek elle olduğu kadar artıkAyy ben de öyle, Torku'nun yenş çıkardığı ruşeymli bisküvisini deniyorum :)
Ah yavrum ya Ne olacak böyle ne zaman geçecekYok canım bence arttı bile gece 4 ten beri inliyor uyumadım hiç, sabah kakasını yaptıda uyudu şükür bende kahvaltı ediyorum
onunla ne alakasi varmis canimÇay püsküüt keyfim süt alerjisi teşhisiyle son buldu peh
Bilmiyorum ki cnm ya atak donemindemi gündüz bir saat bile uyumuyor gece uykuları çok iyidi ama 3 gündür benide kendinide perişan etti.Atak döneminde mi acaba bizde öyleyiz 2 gündür sabaha karşı uyuyor uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı oluyor yine de uyumuyor bizimki maşallah hiç bir atak dönemini kaçırmıyor
Benimkinin üzerinde su an 9 ay tulum var. Sürekli kustuğu ve beline kadar mıçtığı için kıyafet yetismiyor. Gece sermiştim kurumamış hala, nurse harvey maflor ve zinco kullanıyorumAh yavrum ya Ne olacak böyle ne zaman geçecek
Peki Damla kullanıyor musunuz
Bizimki bugün aşırı kusuyor Sabahtan beri memede resmen Süt bitti. üst baş zaten makinede yıkanmayı bekliyor ne giydireceğimi şaşırdım
Süt tozu var icinde paketli gıda da yasak zeytin patates can yoldaşım olduonunla ne alakasi varmis canim
Evet sürekli memede kalmak istiyor az uzaklassam basıyor çığlığı beşikte yatıramıyorum uyumuyor, yanımda yatıyordu bi kaç gundur geceleri agliyor kendini uyandırıyor Yüzüne dokunarak, kundakta yapamıyorum.Canım Doktor dedi ki şu an kaygı yaşıyorlarmış. yavaş yavaş anneden farklı bir birey olduklarını anlıyorlarmış.
Bu da onları korkutuyor O yüzden bize yapışıyorlar
chatlax
Biogaia yi da tavsiye ederim canım Bizimkini Tam düzelmedi ama sanki rahatlatıyor gibiBenimkinin üzerinde su an 9 ay tulum var. Sürekli kustuğu ve beline kadar mıçtığı için kıyafet yetismiyor. Gece sermiştim kurumamış hala, nurse harvey maflor ve zinco kullanıyorum
Bizimki de 4 gün öyle yaptı geceleriEvet sürekli memede kalmak istiyor az uzaklassam basıyor çığlığı beşikte yatıramıyorum uyumuyor, yanımda yatıyordu bi kaç gundur geceleri agliyor kendini uyandırıyor Yüzüne dokunarak, kundakta yapamıyorum.
Onların yuzunden hayatimiz bir turlu akışında gitmiyor .Illa comak sokacaklar .Avareler ne olacak...Ben de 55 le hamile kaldim 74 le doguma girdim. Simdi 54 kiloyum :)Valla senin eşinin ailesi katledilmelik. Bizim hatun gece uyumadı ama gündüz bize izin verdi 4 saat gezdik. Uslu uslu uyudu arada gözünü açtı güldü geri daldı:) yemek bile yedik dışarda çok iyi geldi. Ama eve gelince başa döndük kakasını yaparken yine zorlanmaya başladı beline kadar yaptı banyo yaptırdım şimdide emerek uyuyor yatağa yatınca ağlıyor. Kilo konuşulmuş bende 85le hamile kaldım 88 le doğuma girdim şu an 79 um :)
Bebek yokken 10 gunde filan gorusurduk .Onceden ararlardi oyle gelirlerdi .Bizi cagirdiklarinda işimiz varsa gitmezdik .Bebek oldu her sey degisti.Kp y.disina gidecek .Onu bahane ediyorlar iste ozlicem de ozlicem .Tamam ozle de bu kadar cok bebek seviyorsaniz bi daha yapın .Yasiniz musait yani.Canım onunda alışma süreci öyle düşün. En azından bebekle ilgileniyor. Belki zamanla düzelir. Belkş farketmeden sende soğuk davranıyorsundur yorgunluktan bebekten vs.
Iyi yapmışsın canım. Çok biliyorlar sahiplenmeyi ama gerçekten ihtiyaç olduğunda ortada yoklar nedense. İlk torunmu ve bu kadar sık görüşür müsünüz sürekli?
Bende öyle yapayım en iyisi canım
Bende hamileyken 12 kilo aldım 11 kilosu gitti doğumdab sonra ama şu son 1 ayda o kadar acıkıyorum ki kesin 4-5 kilo almışımdır :)
Benim eşim ilgilidir hoştur benle de ilgilenir bebeklede ama bizimde bu yıl yıldönümümüzde çok canımı sıktı kutlama falan zaten beklemiyordum ama içten 1-2 söz bekliyordum. Nice yıllarımız olsun dedi geçti. Her fırsatta lafını soktum ama umursamıyor artık sanırım. Belki onlarında alışma sürecidir bu durum canım sen çok sıkma canını.
Ayy inanamıorum. Hem suçlu hem güçlü olmuş eşin canım kıyamam sana. Çıkma odadan boşver. Zaten senin akraban benim akrabam olayını anlamıyorum. Bende kendi akrabalarımla daha yakınım eşiminkilerle de olmam gerektiği anlamına gelmiyor ki bu herkes herkesi yıllar sonra tanıyıp sevmek zorunda mı sanki. Eşimde bana diyor sen annemi benimseyemedin diye evet diyorum o beni benimsedi mi sanki kızı gibi davrandı mı da benden benimsememi bekliyorsun diye. Nedense erkekler böyle bi beklenti içine giriyor. Bide aranızda kan bağı yokken uzun süre sizde kalması hele ki emziriyorken çok saçma. Ben bazen memeler açık geziyorum evde, bazen kucağımda emzirirken mama yapıyorum, bazen tuvaletten çıkarken üstümü zor düzeltiyorum bebeğim ağlıyor diye. Nasıl rahat edebilirsin ki bu kadar stres altında.
Senin çocuğu da minciklarlar emin misin :))eşinin ailesine topluca bi uğramak lazım bence :)
Evet surekli her seye karismaya calisiyorlar .Ben aksam guvenli baglanmadan bahsediyorum .Cildiriyorlar .Eee ben o kadar okulu size susayim diye okumadim .Yanlis bir sey soyleyip ben duzeltince zorlarina gidiyor.Afilim92 off seninde eşinin ailesi zehir ediyor hayatı ya.. el kadar bebe uzaktan sevin kucakta sevilmezki daha bunlar yazık biyerleri ağrıyordur elden ele gezerken.. bizde haftasonunu kv de geçirdk aynı olmasada hemen hemen aynılar zar zor uyuttuğum çocuğun yanında aa uyudumu diye bağırıp uyandırdı kaç defa.. emzirirken üzerime eğilip oğlumm diye bağırıp çocuğu korkuttu gülsem mi ağlasam mı bilemedm. Hasta diye ses çıkarmadm ama sürekli sizinkiler gibi hayatımzda olsalar bende müdahale ederdm. Şimdilk hastalığından dolayı gelemiyor biz gittikçe görüyor
Öyle oldu canım valla uyuyup kalmışım :)Boş ver canım sen de dinlen ev işlerimiz de birazcık Aksayıversin
Aynı durumdayız canım gündüz uykumuz bizde de kalmadı akşam emzirdim mıkırdanıyordu tshirtimü yanına koydum öyle uyudu biraz şimdide yanımda mıkırdanıyor elini tutuyorum öyle dalıyor uykuyaBilmiyorum ki cnm ya atak donemindemi gündüz bir saat bile uyumuyor gece uykuları çok iyidi ama 3 gündür benide kendinide perişan etti.
Sagol canım kv işi var bu gün musait değil coğu temizliği bitirdım. Ama camaiır makınem bozuldu bu gün dinlenmem imkansiz umarın yarın dinlenmem için biraz olsun zamanım olur.Canım eşin annesiyle konuşsa o ev işlerine yönelse biraz yapmaz mı böyle hem çocuklar hem ev çok yoruluyorsun
Canım geçmiş olsun kayınvaliden çocuklarla ilgilensin sen hwr fırsatta uyu bugün ev işlerini de bigünlük boşver
Sagol canim cok haklısın temizlik biti sayılır. Ama kendimi iyi his etmiyorum. Ama olsun kızlarım iyi olsunda. Normalde iş güc umrumda değil kızlarım ne zaman uyusa o zaman yapıyordum nedense bu gün doldum.Çok geçmiş olsun canım hepimizin evi aynı durumda sabahtan bir yemek yapayım dedim o anda uyandı. Üzülme her şey dört dörtlük olamaz şu anda. olduğu kadar... önemli olan sizin sağlığınız
Canim benim 2 bebegin var .Kendini niye kasiyorsun .Oldugu kadar olsun bosver .Kv laf soylerse de iki bebekle yapamiyorum dersin .Onlardan kiymetli mi ?Benim eve gelsen bebeğini koysan bu kargasada kaybolur .O kadar dağınık.Günaydın.
Umarım hepinizin günü cok iyi geciyordu. Ama benımkı hıc iyi değil: hastayım, uykusuz yorgun moral olarak tukenmış durumdayım. Evde bir işe bile dokunamadım daha camaşır bulaşık hepsi hepsi beni bekliyor evde bir temiz koşe yok. kızlarımda sagolsunlar bu gün cok huysuzlar. Sinirlerim o kadar bozuk kı aglamakdan ve yorgunlukdan gozlerim agrıyor.
Cok guzel demi ?Normalde cay icmeye zamanim olmuyor .Acikinca cay bisküvi ye sardim bu ara.Ayy ben de öyle, Torku'nun yenş çıkardığı ruşeymli bisküvisini deniyorum :)
Bence basarili olacak sin kizin seni sasirtacak .Git kafan dagilsin .Gozun gonlun acilsin .Ben bugün becerebilirsem evden biraz uzaklaşıp is arkadaşlarıma sürpriz yapacağım. Direkt işyerine gitmemde havada kaparlar çünkü birkac kisiyi ogle arasında bir yere çağırmak istiyorum. Cesaretimi toplamaya çalışıyorum:)
Yok kalabalığa asla sokmam bende yarı açık bi mekana en fazla yarim saat için 2 3 kişi çağıracağım:)Canim benim 2 bebegin var .Kendini niye kasiyorsun .Oldugu kadar olsun bosver .Kv laf soylerse de iki bebekle yapamiyorum dersin .Onlardan kiymetli mi ?Benim eve gelsen bebeğini koysan bu kargasada kaybolur .O kadar dağınık.
Cok guzel demi ?Normalde cay icmeye zamanim olmuyor .Acikinca cay bisküvi ye sardim bu ara.
Bence basarili olacak sin kizin seni sasirtacak .Git kafan dagilsin .Gozun gonlun acilsin .
Arkadaşlarım da beni davet etti okula .Bebegim durmaz gelemem dedim. Dursa da gitmem. Okulda grip olani var falan filan .Bir de benim ogrencilerimden biri bebegimi dogmadan kıskanıyordu. (Ozel egitim öğrencisi)Simdi gidip cocugun psikolojisini alt ust edemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?