2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım bence arttı bile gece 4 ten beri inliyor uyumadım hiç, sabah kakasını yaptıda uyudu şükür bende kahvaltı ediyorum
Ah yavrum ya Ne olacak böyle ne zaman geçecek
Peki Damla kullanıyor musunuz

Bizimki bugün aşırı kusuyor Sabahtan beri memede resmen Süt bitti. üst baş zaten makinede yıkanmayı bekliyor ne giydireceğimi şaşırdım

Atak döneminde mi acaba bizde öyleyiz 2 gündür sabaha karşı uyuyor uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı oluyor yine de uyumuyor bizimki maşallah hiç bir atak dönemini kaçırmıyor
Bilmiyorum ki cnm ya atak donemindemi gündüz bir saat bile uyumuyor gece uykuları çok iyidi ama 3 gündür benide kendinide perişan etti.

Benimkinin üzerinde su an 9 ay tulum var. Sürekli kustuğu ve beline kadar mıçtığı için kıyafet yetismiyor. Gece sermiştim kurumamış hala, nurse harvey maflor ve zinco kullanıyorum

Canım Doktor dedi ki şu an kaygı yaşıyorlarmış. yavaş yavaş anneden farklı bir birey olduklarını anlıyorlarmış.
Bu da onları korkutuyor O yüzden bize yapışıyorlar

chatlax
Evet sürekli memede kalmak istiyor az uzaklassam basıyor çığlığı beşikte yatıramıyorum uyumuyor, yanımda yatıyordu bi kaç gundur geceleri agliyor kendini uyandırıyor Yüzüne dokunarak, kundakta yapamıyorum.

Benimkinin üzerinde su an 9 ay tulum var. Sürekli kustuğu ve beline kadar mıçtığı için kıyafet yetismiyor. Gece sermiştim kurumamış hala, nurse harvey maflor ve zinco kullanıyorum
Biogaia yi da tavsiye ederim canım Bizimkini Tam düzelmedi ama sanki rahatlatıyor gibi

Bizimki de 4 gün öyle yaptı geceleri
Doktor öyle açıkladı. Radarları var anneyi istiyor illaki diyor siz yanından kalkınca kokunuzu arıyor diyor

Gündüz zaten uykumuz yok normalde de

Ben bugün becerebilirsem evden biraz uzaklaşıp is arkadaşlarıma sürpriz yapacağım. Direkt işyerine gitmemde havada kaparlar çünkü birkac kisiyi ogle arasında bir yere çağırmak istiyorum. Cesaretimi toplamaya çalışıyorum:)

Onların yuzunden hayatimiz bir turlu akışında gitmiyor .Illa comak sokacaklar .Avareler ne olacak...Ben de 55 le hamile kaldim 74 le doguma girdim. Simdi 54 kiloyum :)
Bebek yokken 10 gunde filan gorusurduk .Onceden ararlardi oyle gelirlerdi .Bizi cagirdiklarinda işimiz varsa gitmezdik .Bebek oldu her sey degisti.Kp y.disina gidecek .Onu bahane ediyorlar iste ozlicem de ozlicem .Tamam ozle de bu kadar cok bebek seviyorsaniz bi daha yapın .Yasiniz musait yani.
eşinin ailesine topluca bi uğramak lazım bence :)
Senin çocuğu da minciklarlar emin misin :))
Evet surekli her seye karismaya calisiyorlar .Ben aksam guvenli baglanmadan bahsediyorum .Cildiriyorlar .Eee ben o kadar okulu size susayim diye okumadim .Yanlis bir sey soyleyip ben duzeltince zorlarina gidiyor.
Yanlarında asla emzirmedim emzirmem de meraktan geberiyorlar .

Boş ver canım sen de dinlen ev işlerimiz de birazcık Aksayıversin
Öyle oldu canım valla uyuyup kalmışım :)
Bilmiyorum ki cnm ya atak donemindemi gündüz bir saat bile uyumuyor gece uykuları çok iyidi ama 3 gündür benide kendinide perişan etti.
Aynı durumdayız canım gündüz uykumuz bizde de kalmadı akşam emzirdim mıkırdanıyordu tshirtimü yanına koydum öyle uyudu biraz şimdide yanımda mıkırdanıyor elini tutuyorum öyle dalıyor uykuya

Sagol canım kv işi var bu gün musait değil coğu temizliği bitirdım. Ama camaiır makınem bozuldu bu gün dinlenmem imkansiz umarın yarın dinlenmem için biraz olsun zamanım olur.

Çok geçmiş olsun canım hepimizin evi aynı durumda sabahtan bir yemek yapayım dedim o anda uyandı. Üzülme her şey dört dörtlük olamaz şu anda. olduğu kadar... önemli olan sizin sağlığınız
Sagol canim cok haklısın temizlik biti sayılır. Ama kendimi iyi his etmiyorum. Ama olsun kızlarım iyi olsunda. Normalde iş güc umrumda değil kızlarım ne zaman uyusa o zaman yapıyordum nedense bu gün doldum.

Canim benim 2 bebegin var .Kendini niye kasiyorsun .Oldugu kadar olsun bosver .Kv laf soylerse de iki bebekle yapamiyorum dersin .Onlardan kiymetli mi ?Benim eve gelsen bebeğini koysan bu kargasada kaybolur .O kadar dağınık.
Ayy ben de öyle, Torku'nun yenş çıkardığı ruşeymli bisküvisini deniyorum :)
Cok guzel demi ?Normalde cay icmeye zamanim olmuyor .Acikinca cay bisküvi ye sardim bu ara.
Bence basarili olacak sin kizin seni sasirtacak .Git kafan dagilsin .Gozun gonlun acilsin .
Arkadaşlarım da beni davet etti okula .Bebegim durmaz gelemem dedim. Dursa da gitmem. Okulda grip olani var falan filan .Bir de benim ogrencilerimden biri bebegimi dogmadan kıskanıyordu. (Ozel egitim öğrencisi)Simdi gidip cocugun psikolojisini alt ust edemem.

Yok kalabalığa asla sokmam bende yarı açık bi mekana en fazla yarim saat için 2 3 kişi çağıracağım:)

Kayınvalideme sinir oluyorum sinir.. Bu bebek arabasını biz alıcaz demişti belki hatırlarsınız sonra yok gereksiz kullanılmıyor ihtiyaç olursa alırsınız falan demişti. Neyse eşim kızdı almıycaksan ben alırım diye buda olur mu oğlum siz alın taksitle ben öderim dedi. 500 tlyi geçmesin dedi. Biz eşimle istediğimiz arabayı aldık 500ünü o versin diye. 4 aya bölün dedi öyle de yaptık. Son taksidi ödedim bugün ve kayınvalidem daha 125 tl verdi. Her ay bi işi çıkıyor para denkleşmiyor. En son 22sinde yatırıcam hepsini demişti. Şimdi eşime sordum para yok yatırmamış. Bide ee aşkım parası olunca yatırır demiyor mu deli oluyorum. Mama olmuş dünya para bez desen öyle ee kış geldi alışveriş yapıcam ama bunu düşünen yok ben idare etmek yetirmek zorundayım ama kayınvalidem ankaraya akrabalarını ziyarete gitsin ordan memlekete geçsin haftasonu kızlarıyla restorantlarda yemek yesin whatsappdan fotoğraf atsın toplanıp denize gitsinler pikniğe gitsinler ama ayda 125 tl borcunu ödeyemesin. Adalet mi bu ya? Tamam 125 tl çok değil gibi duruyor ama bebeğimin hakkı o. Bu ay 375 tl yatırsaydı rahat rahat alışverişe çıkıcaktım. Ben 3 kuruşun hesabını yapayım onlar gezip tozsunlar. Almıycam deseydinde bende bütçeme göre alsaydım arabayı.

Bide bu insan doğumdan hemen sonra 2.torun planları yapıyordu. Ben istemiyorum bu biraz büyüsün ikisine bakamayız maddi olarak deyince biz varız nolcak bi çocuğa mı yetemiycez bakarız ben size gönderirim diyordu. Daha borcunu ödemiyor bide torun bakcakmış yardım etcekmiş
Görümcemde yiğenimin bez paraları benden her ay para yatırıcam size diyordu hamileliğin 5.ayında zorla bana hesap açtırdı her ay para yatırıcakmış daha ben hamileyken hamilelik bitti çocuk 3 aylık oldu bi zıbın almadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…