- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.561
Oradan elbise almıştım cnm 2-4 aylık lkurbsn bayramında giydirmiştim yani o zaman iki aylık tı biraz bol gelmişti ben de alıxam oradan 4-6 alırım diye düşünüyorum bebeğe de bağlı tabi, sanırımsonsuzzz hm den alışveriş yapmıştı biraz büyük kalıplı dediğini hatırlıyorum
Civilim e de bi bak cnm
Ah canım aynı benimkiler valla kv kişisi bir şey olduğunda alcaz alcaz diyo daha bende bir şeyini görmedim ama lafa gelince çok seviyorlar torunlarını torununu seven insan böyle mi yapar hamileyken doğum için para biriktiriyorduk eşimle borç istediler vercez dediler hala yok o para az da değil 500 tl çok sevdikleri torunlarının rızkından aldılar biz 3 5 kuruşun hesabını yapıyoruz ama onların umru değil birde millete kendi almış gibi anlatmıyor mu çıldırıyorumBide bu insan doğumdan hemen sonra 2.torun planları yapıyordu. Ben istemiyorum bu biraz büyüsün ikisine bakamayız maddi olarak deyince biz varız nolcak bi çocuğa mı yetemiycez bakarız ben size gönderirim diyordu. Daha borcunu ödemiyor bide torun bakcakmış yardım etcekmiş
Görümcemde yiğenimin bez paraları benden her ay para yatırıcam size diyordu hamileliğin 5.ayında zorla bana hesap açtırdı her ay para yatırıcakmış daha ben hamileyken hamilelik bitti çocuk 3 aylık oldu bi zıbın almadı.
Benim kiz hic yuz ustu yatmayi sevmiyor ben bazen emzirme yastiginin ustune yüz ustu koyuyorum onda bile kımıl kımıl durmuyor.Bebeklerinizi yüzüstü koyunca sinirleniyor mu? Benimki sinirlenip yüzünü yere sürtüyor hep.
ben arada kvye bırakıp spora falan gidiyorum yada işim oluyor yanındayken engellesem yokken her türlü mıncıklıyorlar o yüzden saldım gitti. alıştı heralde bizimkiOnların yuzunden hayatimiz bir turlu akışında gitmiyor .Illa comak sokacaklar .Avareler ne olacak...Ben de 55 le hamile kaldim 74 le doguma girdim. Simdi 54 kiloyum :)
Bebek yokken 10 gunde filan gorusurduk .Onceden ararlardi oyle gelirlerdi .Bizi cagirdiklarinda işimiz varsa gitmezdik .Bebek oldu her sey degisti.Kp y.disina gidecek .Onu bahane ediyorlar iste ozlicem de ozlicem .Tamam ozle de bu kadar cok bebek seviyorsaniz bi daha yapın .Yasiniz musait yani.
Senin çocuğu da minciklarlar emin misin :))
Evet surekli her seye karismaya calisiyorlar .Ben aksam guvenli baglanmadan bahsediyorum .Cildiriyorlar .Eee ben o kadar okulu size susayim diye okumadim .Yanlis bir sey soyleyip ben duzeltince zorlarina gidiyor.
Yanlarında asla emzirmedim emzirmem de meraktan geberiyorlar .
ben bazen yatırıyorum kaplumbağa gibi oluyor :)) uyurken rahat ediyor ama uyanıksa çok durmaz sıkılırBebeklerinizi yüzüstü koyunca sinirleniyor mu? Benimki sinirlenip yüzünü yere sürtüyor hep.
:) ay bu evlenme iyi de kv olayı olmasa...Vermezler artık canım geçiştirip duruyorlar bende bi daha lafını etmem ama bayram dışında da gitmem. Küçük altın 400 civarı yine bak bizimkine sadece 125 tl takmış oldu
Allaah sen yokken oper de hirpalayarak sever de .Hele Konyaliysaben arada kvye bırakıp spora falan gidiyorum yada işim oluyor yanındayken engellesem yokken her türlü mıncıklıyorlar o yüzden saldım gitti. alıştı heralde bizimki
ben bazen yatırıyorum kaplumbağa gibi oluyor :)) uyurken rahat ediyor ama uyanıksa çok durmaz sıkılır
Bizmde gündüzleri hergün birbirinden farklı. Bi düzen oturtmak şuan imkansız. Zamanı bar bence acele etmeGündüz belirli bir duzeniniz var mi hanimlar? Yani şu saatte uyusun, şu saatte kalkar, şu saatte soyle yapayim gibisine... Bizim maşallah her gün farkli geçiyor. Çocuğun da alisacagi bir düzen olsun istiyorum. Ama nasıl yaparim kien doğru nasıl olur?
Benmde siparişim bugun geldi6 gün oldu canım eds ile vereli. Bir de artık rahatsız oluyor kataterden acaba yanlış mı yerleştiriyorum. O da aklımı kurcalıyor. Çocuğun Çan’ını yakmaktan korkuyorum. 75 cc mama hazırlıyorum bazen 15 ini içiyor huysuzlanıyor bir saat sonra başlıyor açlıktan ağlamaya kafam çok karışık bu yüzden. Bir de kablonun ağzına giren ucu delinmiş. Fotoğraf atayım. Acaba neren öyle olmuş olabilir?
Hâlâ kateterle devam mı emzirme ? Ay darısı başıma ♡♡♡♡♡Canım pes etme derim ben biz onlara ayak uyduruyoruz ama onlarında bize ayak uydurması alışması lazım sanmıyorum ki bebek biberon almadı diye huysuz olsun elbet alışır sadece anne sütü alan bebekler de yeri geliyor huysuz oluyor ağlıyor
Benim kataterim uç kısmı daha farklı sanırım ucunda delik yok o yanlarda senin delinmiş dediğin yerlerde 2 tane delik var. Kızım emiyor şimdi bitsin fotoğraf atayım bende. Ben kızım emerken iki dudağının birleşim yerinden yavaşca sokuyorum sütü görünce kataterde ittirmiyorum daha fazla hiç zor olmuyor artık alıştık sanırım. Bi yerine batsa anlardım heralde ağlardı.
Artık hızlanıyorsun demek ki. O yarım saate daha neler sığdıracaksın :)Gece uyumayan koalami 1 saat once zor uyuttum .Uyumasi icin 2 saat caba harcamisim saka gibi. Emerken uyumaktan vazgecireyim dedim .En zor vazgecilen aliskanlik diye .Emdi uyudu dalmasi icin omzuma aldim pispisladim .Çıldırdı. Iyi dedim emerek uyu .Tekrar uyudu besige koyarken uyandi .Yarim saat besigini salladim besigin ustunu kapatıp. Ben pispiss dedikce o icerden oyun yapiyor agggg guuu filan.En son aglama krizine girdi cikardim .Yanina yattım .Emerek uyudu hemen olay mahallinden uzaklastim
Yemek yaptim ve buzdolabi sildim .Onceden yarim saatte sadece yemek yerdim
Benimki de elini kolunu yalıyor, kafasını sürtüyor, ağlıyor. Nasıl gelişecek bu kol, sırt kasları bilmiyorum artıkBenim kiz hic yuz ustu yatmayi sevmiyor ben bazen emzirme yastiginin ustune yüz ustu koyuyorum onda bile kımıl kımıl durmuyor.
Benimki sıkılmaktan çok emip uyumak istiyor öyle koyunca, sinirlenip elini kolunu yemeye çalışıyorben bazen yatırıyorum kaplumbağa gibi oluyor :)) uyurken rahat ediyor ama uyanıksa çok durmaz sıkılır
Sabahları cok soguk oluyor.Su an 30 dereceymis.Uzun kollu giydiriyorum ben evde. Kapali alanda bulunacaksan cok bastirma kat kat .Disarida ruzgar oluyor hafif.Artık hızlanıyorsun demek ki. O yarım saate daha neler sığdıracaksın :)
Konya çok soğudu mu ? 2güne yola çıkacağız Allah nasip ederse. Adam akıllı kışlık bişy bulamadm bebeğe.
çok aşırı yapmıyor kendide kıyamıyor çünkü arada kaçıyor olabilirAllaah sen yokken oper de hirpalayarak sever de .Hele Konyaliysa
Bizmde aynen biberon ve emzikle mutlu bebek çok rahat. Eds ye başlayacağım bskalım bizmki ne yapacak gözüm korkmadı değil. Ama geçici bi durum bence. Sabret düzelir inşallah. Biz elimizden geleni yapıyoruz.Kızlar merhaba, bir kaç gündür bakamadım hiç. Size danışmak istediğim birşey var
Ben mama ve meme beraber veriyordum önceleri, mama öncesi üç beş dakika emiyordu. Sonra araya emzik de soktum. Beni hiçbir şekilde almadı. Beş gün emmedi. Bazen zorladım olmadı bazen ten tene temas denedim olmadı. En sonunda çıldırdım ve biberon ve emziği çıkardım aradan. İlk gün berbat geçti sürekli ağladı. Uykusunda bile ağlıyordumamayı eds ile veriyorum şu an memeye döndü. Ama çok huysuz bir bebek oldu. Uyurken ağlıyor uyanırken ağlıyor. Acıkıyor ağlıyor vs.
Annem şöyle bir yorum yaptı. Çocuğu ağlata ağlata huysuz yapacaksın, emmek istemiyorsa sütünü sağ ver verebildiğin kadar.
Ama emzirmek çok özel bence.
Biberon ve emzik varken hayat inanılmaz rahat ağlıyor mu emzik, uykusu mu geldi emzik, acıktı mı mama. İşin rahatlığında değilim kesinlikle. Ama bebek çok rahat. Gülüyor, agulanıyor vs.
Şimdi bunlar yok denecek kadar az.
Size sorum şu
Sizce de çocuğu göz göre göre huysuzlaştırıyor muyum? Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Çok vicdan azabı çekiyorum.
Arkadaslar hamileliğimden beri ısrar edip duruyor gelin diye. Geçen sene onlar gelmişti sıra sizde deyip duruyorlar. Gideceğiz yanlarına kısmetse. Dışarı çok çıkmayız diyorlar ama eve tıkılmakta istemem. Gündüz gezilir akşam da artık battaniye üstümüzde olur çıkarsak. Sağol canım.Sabahları cok soguk oluyor.Su an 30 dereceymis.Uzun kollu giydiriyorum ben evde. Kapali alanda bulunacaksan cok bastirma kat kat .Disarida ruzgar oluyor hafif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?