2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim aldığım modellere göre tulumlar büyük kesim, zıbınlar dar kesimdi canım

Ah canım aynı benimkiler valla kv kişisi bir şey olduğunda alcaz alcaz diyo daha bende bir şeyini görmedim ama lafa gelince çok seviyorlar torunlarını torununu seven insan böyle mi yapar hamileyken doğum için para biriktiriyorduk eşimle borç istediler vercez dediler hala yok o para az da değil 500 tl çok sevdikleri torunlarının rızkından aldılar biz 3 5 kuruşun hesabını yapıyoruz ama onların umru değil birde millete kendi almış gibi anlatmıyor mu çıldırıyorum

Bebeklerinizi yüzüstü koyunca sinirleniyor mu? Benimki sinirlenip yüzünü yere sürtüyor hep.

ben arada kvye bırakıp spora falan gidiyorum yada işim oluyor yanındayken engellesem yokken her türlü mıncıklıyorlar o yüzden saldım gitti. alıştı heralde bizimki

Bebeklerinizi yüzüstü koyunca sinirleniyor mu? Benimki sinirlenip yüzünü yere sürtüyor hep.
ben bazen yatırıyorum kaplumbağa gibi oluyor :)) uyurken rahat ediyor ama uyanıksa çok durmaz sıkılır

Gündüz belirli bir duzeniniz var mi hanimlar? Yani şu saatte uyusun, şu saatte kalkar, şu saatte soyle yapayim gibisine... Bizim maşallah her gün farkli geçiyor. Çocuğun da alisacagi bir düzen olsun istiyorum. Ama nasıl yaparim ki en doğru nasıl olur?

Allaah sen yokken oper de hirpalayarak sever de .Hele Konyaliysa

Bizmde gündüzleri hergün birbirinden farklı. Bi düzen oturtmak şuan imkansız. Zamanı bar bence acele etme

Gece uyumayan koalami 1 saat once zor uyuttum .Uyumasi icin 2 saat caba harcamisim saka gibi. Emerken uyumaktan vazgecireyim dedim .En zor vazgecilen aliskanlik diye .Emdi uyudu dalmasi icin omzuma aldim pispisladim .Çıldırdı. Iyi dedim emerek uyu .Tekrar uyudu besige koyarken uyandi .Yarim saat besigini salladim besigin ustunu kapatıp. Ben pispiss dedikce o icerden oyun yapiyor agggg guuu filan.En son aglama krizine girdi cikardim .Yanina yattım .Emerek uyudu hemen olay mahallinden uzaklastim
Yemek yaptim ve buzdolabi sildim .Onceden yarim saatte sadece yemek yerdim

Benmde siparişim bugun geldi oinone27 :) akşama başlıyorum inşallah. Videoda şırıngayla temizleyin içini diyodu siz nasıl yaptınız ?

Mervikkkk pes etme canım devam inşallah yolunda gider. Ben kateterin ucu delik sanıyodum yanlardan delikmiş bende korkuyodum bebege zararı olur diye ama yumuşakmış oinone'nin dediği gibi.

Ayrıca bende oturdum onu düşünüyordum iki saat em em nasıl bitirecek bu çocuk yorulur valla biberonla 5dk bile sürmüyor ama bununla bende biraz uğraşacağım gibi.

Hâlâ kateterle devam mı emzirme ? Ay darısı başıma ♡♡♡♡♡

Artık hızlanıyorsun demek ki. O yarım saate daha neler sığdıracaksın :)

Konya çok soğudu mu ? 2güne yola çıkacağız Allah nasip ederse. Adam akıllı kışlık bişy bulamadm bebeğe.

Artık hızlanıyorsun demek ki. O yarım saate daha neler sığdıracaksın :)

Konya çok soğudu mu ? 2güne yola çıkacağız Allah nasip ederse. Adam akıllı kışlık bişy bulamadm bebeğe.
Sabahları cok soguk oluyor.Su an 30 dereceymis.Uzun kollu giydiriyorum ben evde. Kapali alanda bulunacaksan cok bastirma kat kat .Disarida ruzgar oluyor hafif.

Bizmde aynen biberon ve emzikle mutlu bebek çok rahat. Eds ye başlayacağım bskalım bizmki ne yapacak gözüm korkmadı değil. Ama geçici bi durum bence. Sabret düzelir inşallah. Biz elimizden geleni yapıyoruz.

Sabahları cok soguk oluyor.Su an 30 dereceymis.Uzun kollu giydiriyorum ben evde. Kapali alanda bulunacaksan cok bastirma kat kat .Disarida ruzgar oluyor hafif.
Arkadaslar hamileliğimden beri ısrar edip duruyor gelin diye. Geçen sene onlar gelmişti sıra sizde deyip duruyorlar. Gideceğiz yanlarına kısmetse. Dışarı çok çıkmayız diyorlar ama eve tıkılmakta istemem. Gündüz gezilir akşam da artık battaniye üstümüzde olur çıkarsak. Sağol canım.

Bebeği uyuttum cam açıktı az havalansın 5 dkya kapatırım deyip çıktm odadan. Satıcı adam salçalık biber geldi diye evin önünden geçiyor hay ebenin dedim odaya koştum ama bizmki uyanmış bile off gunduzleri zor uyuyor az uyuyor bi iş yapamıyorum kaldım oyle4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…