2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim burdada hergun pamuk şekerci mi dersin ? Domatescimi dersin hergun dk geçirmiyorlar. Az önce kanguruya koyup patka gittim belki acik havada uyur diye yok uyumadi eve geldim.

Bizimki de 4 gün öyle yaptı geceleri
Doktor öyle açıkladı. Radarları var anneyi istiyor illaki diyor siz yanından kalkınca kokunuzu arıyor diyor

Gündüz zaten uykumuz yok normalde de
Gece karanlıkta odadan çıktığm an ağlıyo bebeğim. Nasıl farkediyo gttiğmi diye anlam veremiyodum. Ondan mıymışkıyamammmmmmmmmmmmmmm

Bizim burdada hergun pamuk şekerci mi dersin ? Domatescimi dersin hergun dk geçirmiyorlar. Az önce kanguruya koyup patka gittim belki acik havada uyur diye yok uyumadi eve geldim.
Uyusalar bile kuş uykusu bildğn hemen açılıyo gozler. Gece uyuduğunda yapabiliyorum ne işim varsa. E uyku mu iş mi yani dün gece uykuyu seçtim şuan ev bildiğn çöp :/ şeytan diyor daya anasonu

Uyusalar bile kuş uykusu bildğn hemen açılıyo gozler. Gece uyuduğunda yapabiliyorum ne işim varsa. E uyku mu iş mi yani dün gece uykuyu seçtim şuan ev bildiğn çöp :/ şeytan diyor daya anasonu
Eşim dün izinliydi sen çocuğa bak ben evi temizleyeyim dedim kizim 10 dk durmadı babasında en son uyuttum öyle temizlik yaptım tam yemek yapayım dedim uyandı. Eşim oyaladı biraz bende yemek yaptım. Anason demisken gorumcem dogum yaptiginda full anason kullaniyordu.

Geçen okadar yorgun düşmüşüm ki gece 3te uyumuştum bebek beşiği yatağın hemen yanında sallayarak dalmışım. Saat 5te bebek uyanmış ağlıyo ama ben sallamaya devam etmişim. Eşim çocuk kendini yırtıyo sen uyuyosun ve sallıyosun hâlâ diyo :/ diğer tarafa heç dediğini hatrlıyorum sadece. Kendi hazrlamş mamayı beslemiş altını değştrmş gazını çıkarmış yatırmış. İyiki varlar hergün olmasada arada da olsa destekleri iyi oluyo 10 dakka 10 dakkadır eşimi aradm ne zaman gelcen diye yarım saate gelir hâlâ bebeği sallıyorum hiç niyeti yol beni denetliyo anca. Pış pış dinlemekten beynim sulandı öğlen beraber uyumuşuz benmde uykumu getiriyo Yarın izne ayrılıyoruz 1ay rahatım inşallahhhh♡♡

Anason anneye çok faydalı ben kimyon rezene anason birlikte demleyip içiyodum. Anason ve rezene verdm bebeğe 2 kaşık rahatlatmıştı biraz. Eşim, yengem 2 çocuğu da anasonla büyüttü diyordu. Ben bilmiyodm etkisini.

NasilYarDiyeyim canım senin oğlan senin sesine dönüp sana bakıyormu yada uzanıp bi şeyi tutabiliyor mu? Benimki yapmıyor da 3. Ay kontrolünde doktora dorucam
Evet ama ismini bilmiyor sese dönüyor sadece bı de her zaman değil ilgisi başka bişey üzerindeyse duymuyor gibi. Yimruguyla uzanıp sallama var. Bı de elimi tut deyip parmağımı yaklastirinca tutuyor doğrulmaya çalışıyor veya dönüyor. Birkaç kez oyun halısındaki oyuncakları tuttuğunu da gordum.
Bunlarda benim katkım var alıştırma yapıyorum tür oğlum aç elini şimdi kapa diye uygulamalı gosteriyorum. Parmağımı çok net bir şekilde tutuyor biberonu da ama tam koordinasyon yok

Son düzenleme:
Ay o kadar yolu eve tikilmak icin mi geleceksin .Tabii ki çıkın .Kutuplara dönmedi daha burasi
En azindan Sezen Aksu nun Yer ki Meram Bağidir ayy ayyy dedigi bağlari gör
Bir Kelebekler Vadisini gormeden gitme .
Mevlana zaten olmazsa olmaz

yok canim kaos halinde yasiyoruz gaz sorunu bitene kadar...

Eşim sağolsun benimde çok yardımcı oluyor sabaha karşı 5 gibi kiz çığlık çığlığa uyandı emzirdim eşim sen uyu ben bakarım dedi sağolsun uyuttu çocuğu bende uyudum. Bende akşamı zor ediyorum eşim gelsede yardımcı olsa diye ama bu hafta hep geç gelicek ne yazık ki.. şu saat oldu daha hiç uyumadı gözleri fal taşı gibi açık.

Biz haziran dogumluyuz. O yüzden duzen olabilecek ayda herhalde. Ama oturtamadim
Benimkide haziran doğumlu bundan 1 ay önce 12 4 arası uyuyordu deliksiz ama şimdi maşallah uyumuyor. Öğlen uyutmaya calisiyorum uyumuyor beni uyutur kendi uyumaz.

hizli hizli yemeye o kadar alismisim ki tek amaç cocuk aglamadan evvel tabagindakini bitirmek
bizim de sutcu zir zir kornaya basiyor
esin nasil uyutuyor canim? Bizimki 2 kere beyaz gurultuyle uyuttu baska da uyutamadi. Memede uyuyor hep

Kızlar az önce buzlukta ne kadar zamandır durduğunu bilmediğim bir parça balık yedim.. sanırım yüksek ihtimalle tarihi geçmiştir. Yedikten sonra aklıma geldi ne yazık ki.. emziriyorum, sizce bişey olur mu??

Bazen dayanamıyoruz napalım yardımcı olcaklar bende haftasonu bırakıyorum eşime :) anasonı hiç duymamıştım kimyonlu rezene aldım humananın başlarda içiyordumda şimdi vakiy bulamıyorum kızdan sürekli kucağımda suyu bile zor içiyorım bazen

Kızlar maalesef ki oğlum yalandan ağlamayı öğrendi. Tamamen numara şeklinde agliyor Kucağa alınmak için. Dönme çalışmalarına başladı başarır mı bilmiyorum.
C cigdemmm26
Lcwdan aldıklarım. Bı de dinazorlu bı takım aldım uzunkollu zıbın ve alt şeklinde.

Eklentiler

• Screenshot_2018-09-24-17-55-59.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2018-09-24-17-55-55.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…