2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hizli hizli yemeye o kadar alismisim ki tek amaç cocuk aglamadan evvel tabagindakini bitirmek

bizim de sutcu zir zir kornaya basiyor

esin nasil uyutuyor canim? Bizimki 2 kere beyaz gurultuyle uyuttu baska da uyutamadi. Memede uyuyor hep
Ben emzirdikten sonra pusete koyuyorum genelde onda yatiyor bizimki, beşikte 2 aydır yatmıyor eşim puseti hafif hafif sallayıp uyutuyor. Bir ara sadece fön makinesiyle uyuyordu.

Eşim 3 4 gün evde olmuyor haftanın bi kaç günü evdeyken sanada alışsın kokunu bilsin babası senide tanısın diye tavlıyorum oda zaten hevesli bebekle ilgilenmeye. doğum yaptğmda annemle abim bizdeydi bebeği bize vermediler hiç ben emzirmeden emzirmeye kucağıma alıyodum babası dokunamıyodu bile çok zoruna gidiyodu suratı hep asıktı şimdi doya doya sevsin ilgilensin istiyorum.

Allah kolaylık versin sanada . Gece uykusu iyidir inşallah canım

Maşallah karaböceğe :) erken doğdu ama güzel geliştirmiş annesi.

Yaa geçen sene gitmiştik Mevlana kelebekler vadisi ve 80binde devri alem parkı mı ne öyle bir yere gitmiştik. 42 katlı kulesi vs :) Çok güzel şehir. Yollarına bayıldım özellikle 4 şeritli olmasına. Yağ gibi akıyo tertemiz. Birde nişan var ona katılacağız. Salonda olacakmış. İyi bi oynarımda. Zaten arkadaş benim bebeği hasretle bekliyo o sever ilgilenir hep. Annem sürekli görüntülü arıyor memlekette de yine o ilgilenir ben yorulduğumda. Abinin düğünde ben evde olacağım çocuğa bakarım diyor. Anlayacağın yaşadım :)

3 gündür tuhaflasdı geceleri iyiydi ama mesela dün gece memeyi ağzından çektiğim anda yaygara kopartıyor şuanda yine aynı şekilde 1 saattir meme ağzında uyuyor hatta uyumuyor şekerleme yapıyor diyelim çekiyorum agliyor yeni başladı buda.

Bugün yüzüme işedi karaböcek. Hali koltuk ve telefondan sonra sıra oraya geldi sende oluyo mu böyle kazalar?

Ohoo bizee kaç defa babasının eline kaka yaptı, bi kere benim elime kaka yaptı, poposunu silerken çişini yaptı kendi yüzüne geldi :)) halı, koltuk saymıyorum bile :) ama artık anlıyoruz çişini yapacağını, hafiften büyüyor ya pipisi kapatıyoruz hemen :)

fatma_sibel sizin tahmini doğum tarihi neydi? Atakta olabilir bebek anlattığına gore.
Bizimki 12. hafta atağında. Cöktum üç gundur
Tahmini doğum tarihi 6 temmuzdu ne atakmış ya 3 gündür mafetti beni şuan bile memeyi çekince agliyor hanfendi. Atak haftalarını nereden takip ediyorsun cnm

Ya hiç dikkat etmedim önce büyüyor mu? Bakıcam bundan sonra hep alt açmalar bez gibi bir bir çöpe gidiyo

Tahmini doğum tarihi 6 temmuzdu ne atakmış ya 3 gündür mafetti beni şuan bile memeyi çekince agliyor hanfendi. Atak haftalarını nereden takip ediyorsun cnm
Canım seninki de atak sınırında birazcık erken girmiş sadece. Benimki 4 temmuzdu benle aynı say kendini. 12. hafta atağı bu. Sana foto atayım atakla ilgili

Aynı durum bizde de var canım.. bir tek orda huzurlu ve mutlu

Off hiç güven olmuyo bu bebişlere uzun yola gidecez inşallah rezillik çıkarmaz

Onlar birbirlerinden çıkmıyorlar ama ben annemi görmek için onlardan izin istemeliyim. Hamileyken geldiğimde de hep bozuldu eşime annene söyleme gittiğimi demiştim sana karışamaz diye sinirlenip özellikle annesine söylemişti
Faydadan çok zararları oluyor zaten canım. Gölge etmesinler başka bişey istemiyorum artık onlardan.
:) ay bu evlenme iyi de kv olayı olmasa...
Arkadaşım hep çöpsüz üzüm bulucam diyordu gerçekten annesi babası vefat eden biriyle evlendi çok rahat :)
Canım seni emer gibi düşün mama veriyor gibi değil 15 dkda 60 cc içiyor benimki kateteri kısmasam 10 dkda bitirir. Şırıngayla 2-3 kere su sıkıyorum canım ama en ucunda mama kalıyor oradan mama geçmiyor diye dert etmiyorum artık çünkü orda kalıntı kaldı çıkmadı.
Hâlâ kateterle devam mı emzirme ? Ay darısı başıma ♡♡♡♡♡
Beni emme süresi uzadı gaza gelip kademeli olarak mama azaltmaya mı başlasam diyorum :)) darısı başına canım 1-2 kere zorlansanda pes etme emzirmek o sırada gözlerinin içine bakması çok güzel bence.

Mervikkkk canım benim ucu böyle kapalı. Delikler yanda. Sanırım seninkinin ucu delik ben mi yanlış gördüm? Delinmiş dediğin yer kenarları mı?

Eklentiler

• Screenshot_2018-09-24-19-06-26.webp
    3 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…