- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.601
Ben emzirdikten sonra pusete koyuyorum genelde onda yatiyor bizimki, beşikte 2 aydır yatmıyor eşim puseti hafif hafif sallayıp uyutuyor. Bir ara sadece fön makinesiyle uyuyordu.hizli hizli yemeye o kadar alismisim kitek amaç cocuk aglamadan evvel tabagindakini bitirmek
bizim de sutcu zir zir kornaya basiyor
esin nasil uyutuyor canim? Bizimki 2 kere beyaz gurultuyle uyuttu baska da uyutamadi. Memede uyuyor hep
Eşim 3 4 gün evde olmuyor haftanın bi kaç günü evdeyken sanada alışsın kokunu bilsin babası senide tanısın diye tavlıyorum oda zaten hevesli bebekle ilgilenmeye. doğum yaptğmda annemle abim bizdeydi bebeği bize vermediler hiç ben emzirmeden emzirmeye kucağıma alıyodum babası dokunamıyodu bile çok zoruna gidiyodu suratı hep asıktı şimdi doya doya sevsin ilgilensin istiyorum.Eşim sağolsun benimde çok yardımcı oluyor sabaha karşı 5 gibi kiz çığlık çığlığa uyandı emzirdim eşim sen uyu ben bakarım dedi sağolsun uyuttu çocuğu bende uyudum. Bende akşamı zor ediyorum eşim gelsede yardımcı olsa diye ama bu hafta hep geç gelicek ne yazık ki.. şu saat oldu daha hiç uyumadı gözleri fal taşı gibi açık.
Evet ama ismini bilmiyor sese dönüyor sadece bı de her zaman değil ilgisi başka bişey üzerindeyse duymuyor gibi. Yimruguyla uzanıp sallama var. Bı de elimi tut deyip parmağımı yaklastirinca tutuyor doğrulmaya çalışıyor veya dönüyor. Birkaç kez oyun halısındaki oyuncakları tuttuğunu da gordum.
Bunlarda benim katkım var alıştırma yapıyorum tür oğlum aç elini şimdi kapa diye uygulamalı gosteriyorum. Parmağımı çok net bir şekilde tutuyor biberonu da ama tam koordinasyon yok
Yaa geçen sene gitmiştik Mevlana kelebekler vadisi ve 80binde devri alem parkı mı ne öyle bir yere gitmiştik. 42 katlı kulesi vs :) Çok güzel şehir. Yollarına bayıldım özellikle 4 şeritli olmasına. Yağ gibi akıyo tertemiz. Birde nişan var ona katılacağız. Salonda olacakmış. İyi bi oynarımda. Zaten arkadaş benim bebeği hasretle bekliyo o sever ilgilenir hep. Annem sürekli görüntülü arıyor memlekette de yine o ilgilenir ben yorulduğumda. Abinin düğünde ben evde olacağım çocuğa bakarım diyor. Anlayacağın yaşadım :)Ay o kadar yolu eve tikilmak icin mi geleceksin .Tabii ki çıkın .Kutuplara dönmedi daha burasi
En azindan Sezen Aksu nun Yer ki Meram Bağidir ayy ayyy dedigi bağlari gör
Bir Kelebekler Vadisini gormeden gitme .
Mevlana zaten olmazsa olmaz
Bugün yüzüme işedi karaböcek. Hali koltuk ve telefondan sonra sıra oraya geldiMaşallah karaböceğe :) erken doğdu ama güzel geliştirmiş annesi.
3 gündür tuhaflasdı geceleri iyiydi ama mesela dün gece memeyi ağzından çektiğim anda yaygara kopartıyor şuanda yine aynı şekilde 1 saattir meme ağzında uyuyor hatta uyumuyor şekerleme yapıyor diyelim çekiyorum agliyor yeni başladı buda.Eşim 3 4 gün evde olmuyor haftanın bi kaç günü evdeyken sanada alışsın kokunu bilsin babası senide tanısın diye tavlıyorum oda zaten hevesli bebekle ilgilenmeye. doğum yaptğmda annemle abim bizdeydi bebeği bize vermediler hiç ben emzirmeden emzirmeye kucağıma alıyodum babası dokunamıyodu bile çok zoruna gidiyodu suratı hep asıktı şimdi doya doya sevsin ilgilensin istiyorum.
Allah kolaylık versin sanada . Gece uykusu iyidir inşallah canım
Bugün yüzüme işedi karaböcek. Hali koltuk ve telefondan sonra sıra oraya geldisende oluyo mu böyle kazalar?
Tahmini doğum tarihi 6 temmuzdu ne atakmış ya 3 gündür mafetti beni şuan bile memeyi çekince agliyor hanfendi. Atak haftalarını nereden takip ediyorsun cnmfatma_sibel sizin tahmini doğum tarihi neydi? Atakta olabilir bebek anlattığına gore.
Bizimki 12. hafta atağında. Cöktum üç gundur
fatma_sibel sizin tahmini doğum tarihi neydi? Atakta olabilir bebek anlattığına gore.
Bizimki 12. hafta atağında. Cöktum üç gundur
Ya hiç dikkat etmedim önce büyüyor mu? Bakıcam bundan sonra hep alt açmalar bez gibi bir bir çöpe gidiyoOhoo bizee kaç defa babasının eline kaka yaptı, bi kere benim elime kaka yaptı, poposunu silerken çişini yaptı kendi yüzüne geldi :)) halı, koltuk saymıyorum bile :) ama artık anlıyoruz çişini yapacağını, hafiften büyüyor ya pipisi kapatıyoruz hemen :)
Ya hiç dikkat etmedim önce büyüyor mu? Bakıcam bundan sonra hep alt açmalar bez gibi bir bir çöpe gidiyo
Canım seninki de atak sınırında birazcık erken girmiş sadece. Benimki 4 temmuzdu benle aynı say kendini. 12. hafta atağı bu. Sana foto atayım atakla ilgiliTahmini doğum tarihi 6 temmuzdu ne atakmış ya 3 gündür mafetti beni şuan bile memeyi çekince agliyor hanfendi. Atak haftalarını nereden takip ediyorsun cnm
Aynı durum bizde de var canım.. bir tek orda huzurlu ve mutlu3 gündür tuhaflasdı geceleri iyiydi ama mesela dün gece memeyi ağzından çektiğim anda yaygara kopartıyor şuanda yine aynı şekilde 1 saattir meme ağzında uyuyor hatta uyumuyor şekerleme yapıyor diyelim çekiyorum agliyor yeni başladı buda.
Off hiç güven olmuyo bu bebişlere uzun yola gidecez inşallah rezillik çıkarmaz3 gündür tuhaflasdı geceleri iyiydi ama mesela dün gece memeyi ağzından çektiğim anda yaygara kopartıyor şuanda yine aynı şekilde 1 saattir meme ağzında uyuyor hatta uyumuyor şekerleme yapıyor diyelim çekiyorum agliyor yeni başladı buda.
Beni de etiketler misin ?Canım seninki de atak sınırında birazcık erken girmiş sadece. Benimki 4 temmuzdu benle aynı say kendini. 12. hafta atağı bu. Sana foto atayım atakla ilgili
Onlar birbirlerinden çıkmıyorlar ama ben annemi görmek için onlardan izin istemeliyim. Hamileyken geldiğimde de hep bozuldu eşime annene söyleme gittiğimi demiştim sana karışamaz diye sinirlenip özellikle annesine söylemiştiFesatlık işte görümcen hiç kayınvalidenin evine gitmiyor muymuş?
ne seni takip ediyor sanki
Benim de Kayınvalidem bir sefer ailemin yanına gittiğimde aramıştı 20 gün oldu sen bu kadar kalmazdın Yoksa kavga mı ettiniz demişti
Halbuki o sırada görümcem de kendi annesini ziyarete gelmişti onun dönmesini bekliyordum görmemek için
Tabii şimdi ne oldu Görümcem Eşinden ayrıldı Temelli buraya geldi
Faydadan çok zararları oluyor zaten canım. Gölge etmesinler başka bişey istemiyorum artık onlardan.Ah canım aynı benimkiler valla kv kişisi bir şey olduğunda alcaz alcaz diyo daha bende bir şeyini görmedim ama lafa gelince çok seviyorlar torunlarını torununu seven insan böyle mi yapar hamileyken doğum için para biriktiriyorduk eşimle borç istediler vercez dediler hala yok o para az da değil 500 tl çok sevdikleri torunlarının rızkından aldılar biz 3 5 kuruşun hesabını yapıyoruz ama onların umru değil birde millete kendi almış gibi anlatmıyor mu çıldırıyorum
Arkadaşım hep çöpsüz üzüm bulucam diyordu gerçekten annesi babası vefat eden biriyle evlendi çok rahat :):) ay bu evlenme iyi de kv olayı olmasa...
Canım seni emer gibi düşün mama veriyor gibi değil 15 dkda 60 cc içiyor benimki kateteri kısmasam 10 dkda bitirir. Şırıngayla 2-3 kere su sıkıyorum canım ama en ucunda mama kalıyor oradan mama geçmiyor diye dert etmiyorum artık çünkü orda kalıntı kaldı çıkmadı.Benmde siparişim bugun geldioinone27 :) akşama başlıyorum inşallah. Videoda şırıngayla temizleyin içini diyodu siz nasıl yaptınız ?
Mervikkkk pes etme canım devam inşallah yolunda gider. Ben kateterin ucu delik sanıyodum yanlardan delikmiş bende korkuyodum bebege zararı olur diye ama yumuşakmış oinone'nin dediği gibi.
Ayrıca bende oturdum onu düşünüyordum iki saat em em nasıl bitirecek bu çocuk yorulur valla biberonla 5dk bile sürmüyor ama bununla bende biraz uğraşacağım gibi.
Beni emme süresi uzadı gaza gelip kademeli olarak mama azaltmaya mı başlasam diyorum :)) darısı başına canım 1-2 kere zorlansanda pes etme emzirmek o sırada gözlerinin içine bakması çok güzel bence.Hâlâ kateterle devam mı emzirme ? Ay darısı başıma ♡♡♡♡♡
Anladim cnm tmm fotoyu bekliyorum.Canım seninki de atak sınırında birazcık erken girmiş sadece. Benimki 4 temmuzdu benle aynı say kendini. 12. hafta atağı bu. Sana foto atayım atakla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?