2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Her ay farkli seylerle karşılaşıyoruz.
Canim tek duze gitmiyor .Gelişim col yönlü. Hem hem zihinsel hem fiziksel hem duygusal boyutu var .Bebeklerimiz su anda farkli bir gezegende gibi .Karsilarina çıkan her değişimde huzursuzluk yasiyorlar.
Ben suna benzetiyorum .Baska bir ülkeye gitmisiz ve dil bilmiyoruz .Isaretleri kullaniyoruz .Insanlar anlamayınca sinirleniyoruz .Ve anlatamadigimiz derdimizi tekrarlarken yoruluyoruz...
Onlarin da bildiği tek dil aglamak .Sığındıkları tek liman biziz .Sakinligimizi koruyup gelişimlerini keyife cevirebilmeliyiz .
Yipranip tukeniyoruz .Hepimiz farkli bir konuda sınaniyoruz .Uyku sorunu ,meme reddetme,gaz,kilo almama vs.Ama gececek insallah ve biz burda ilk adimlarini ,ilk hecelerini filan sevinçle paylasacagiz.

Bu ataklari anneme söyledim. Kaldi ki bende yeni duymustum. Gülüp "amannn biz ne atak ne matak bildik valla" dedi. keske ben de bilmeyeydim. Ama bizzat yasayarak öğreniyorum. Biz ne güzel kolayca büyümüşüz. Koydu mu uyuyormusuz. Simdiki bebelerde mi var bir sey bilmiyorum

Ins cnm o günleri bende sabırsızlıkla bekliyorum

Ne güzel anlatmışsın

kronik_unutkan oinone27 benimkş de anneee diyor, babası kıskanıyor :)
Benimki de ağlarken anne der gibi ağlıyor, şöyle ağlama be yavrum içim gidiyor diyorum ama o aynen devam :) bi de bugün yeni bir ses keşfetti, o sesi duyunca gülmeye başladım diye ben güldükçe o sesi çıkardı :) beni güldürmeye çalışıyor :) canına okuyorum annecim ama bak nasıl da tatlıyım ama dimi diyor resmen :)

Valla ben bayramda 5 saatlik yol gidip geldim otobüsle o zaman tövbe ettim 1 yaşına kadar hiç bir yere gitmem. Gidersem eğer araç olması lazım.
Memleketten gelirken iyiydi geceydi ama şmdi gündüz gidecez ve akşama kadar uğraşıp dururum artık. Aracımız var memlekette ama. Gelirkeb getireceğiz.

Arada emziriyorum 2 dk flan tutuyor o bile başka :) inşallah başarırım. İzindeyken nekadar yapabilirsem artık. Kötü denk geldi.

Valla ben bayramda 5 saatlik yol gidip geldim otobüsle o zaman tövbe ettim 1 yaşına kadar hiç bir yere gitmem. Gidersem eğer araç olması lazım.
Çok mu ağladı canım? Bende yolculuk yaptım 1-2 kere ağladı ama dönüş için korkuyorum yine de
kronik_unutkan oinone27 benimkş de anneee diyor, babası kıskanıyor :)
Maşallah kuzuya :)
Yaa tam sıpalar bazen ısırasım geliyor o öyle gülerken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…