2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yarisma var kizlar oy kullanin kizlar yapanlarin emekleri bosa gitmesin iyi olan kazansin

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok mu ağladı canım? Bende yolculuk yaptım 1-2 kere ağladı ama dönüş için korkuyorum yine de

Maşallah kuzuya :)

Yaa tam sıpalar bazen ısırasım geliyor o öyle gülerken :)
Giderken çok agladi hatta kaptan mola vermek zorunda kaldı düşün dönerken fitil attim mecburen uyudu gelene kadar.

Ya evet bizimle iletişime geçtiklerinde insan unutuyor çok seviniyor :)

Kızlar selam, nasılsınız ?
Biz tatildeyiz. :) Gözü kararttık cuma günü yola çıktık İstanbul'dan Bodrum'a 10 saat yolculukla Kuşadası'nda bir gece mola verdik ve sabah tekrar 2.5 saatlik yolla Bodrum'a geldik

Yolculuk kolay değildi, oyuncaklarıyla çok oynattım çok sıkıldı oğlum. Güvenlik sebebiyle kucağıma alamadım bir kaç kez çok ağladı mecburi molalar verdik ama öyle böyle geldik şükür.

Tatil güzel geçiyor denebilir çok yoruluyoruz yine değişen bir şey yok , ama yemek yapmak yok arada dönüşümlü denize giriyoruz odamız toplanıyor filan eh iyi sayılır. İyi ki gelmişiz evde kafayı yemek üzereydik eşimle gerçekten çok sıkılmıştık bir yere çıkamadığımızdan dolayı. Bizim ufaklık 90 günü doldurur doldurmaz attık kendimizi dışarı...

Umarım hepiniz ve bebişlerimiz iyisinizdir

NasilYarDiyeyim uykusunu kaydedip takip ettiğin app’in ismi ne? Aklımda tutamıyorum ikisinin iyice karışmaya başladı yedikleri uyudukları. Ama sanırım artık biraz düzen olmaya başladı. Kendileri uykuya dalıyorlar saat 8-9 arası ama gece uykuları hala çok kısa 3 saatte bir uyanıyorlar. Hele aynı zamanda olmazsa saat başı kalkıyorum. O kısmı nasıl halledicem çözemedim daha.

Folik asitleri fazla mı kaçırdık naptık böyle bunlar atakları bizde tam yaşıyoruz hiç aksatmıyor kızım
Ne güzel, kasları daha çabuk gelişip emekleme daha hızlı olur belki :)
İnşallah mı desem bilemedim canım valla emekleme halini düşünemiyorum bile nasıl yaramaz olur :)

Uyuyo şuan. bugun hiç uyumadı cuma aşı olmuştu yıkamamıştım duş aldırıp yatırdım iyice rahatladı keltoşum:))
Oyy maşallah :) ben geceleri biberon veriyorum hala. Oda uyku sersemi bende. Zaten gece 15 dk emmiyor bile bende zorlayıp uykusu açılsın istemiyorum bi kere zorladım 2-3 saat uyutmaya çalıştım :)
Giderken çok agladi hatta kaptan mola vermek zorunda kaldı düşün dönerken fitil attim mecburen uyudu gelene kadar.
Kıyamam yaa. Arada sırada mecbur kalınca yapıcaz böyle şeyler. Bende yanıma almıştım ama gerek kalmadı. Uyandı ağladı emzirip mama verdim gazı çıktı o sırada bi ağladı uyudu. Sonra 1 saat sonra uyandı sıcaktan sanırım bunalmış baya mırıldandı çok ağlıycak sandım üstünü açtım ayakta pışpışladım zorla uyuttum yine.
Canım birisi için kalktığında diğerinide sen kaldır zaten kalkıcak en azından 2 kere uykun bölünmemiş olur.

Uyandırıyorum ama uykudayken çok az içiyorlar. Böyle 20-30. Acıkınca gene uyanıyorlar. Şöyle bir seferde çokça bir içebilseler.

Uyandırıyorum ama uykudayken çok az içiyorlar. Böyle 20-30. Acıkınca gene uyanıyorlar. Şöyle bir seferde çokça bir içebilseler.
Allah kolaylık versin canim zor ikiz bakmak. Biz bitanesinde uykusuz kalıyoruz seni düşünemiyorum. Yakında düzene girer umarım gece uykuları uzar yavaş yavaş. Benim kızım nasıl oluyorsa 6 saat uyuyor gece bazen ben uyandırıyorum 4 saati geçince.

Baby daybook uygulama çok güzel tavsiye ederim. Maşallah kendi kendilerine uykuya daliyorlarsa çok iyi canım.

Afilim92 canım sırt dikeni yazıp bi araştırsana (belki biliyorsundur bilmiyorum ama) gazlı bebeklere iyi geliyormuş sen geldin aklıma görünce. yeni doğana yapılıyormuş vakti geçmemiştir heralde inşallah doğrudur işe yarar

Of kizlaer.
Esim oglumuzu n saglik durumundan oturu surekli hastaneye gisip geliyoruz diye benim 1 sene okulumu dondurmami istiyor kimse sen gibi bakmaz diyor.
Senin derdin bu cocuga gelecek yapmak degil elime para gelsin ayaklarimin ustunde durayim diyor.

Kayit yapmistim.
Derslerim yogun degil...
Off siz ne dusunuyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…