2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar
Bugun 2.ay asilarini olmaya gidecegiz. Cok endiseliyim, meme reddi yaparsa, atesi cikarsa tek basima ne yapacagim

Asi olurken size de elini ayagini tutturuyorlar mi? Ona da uzuluyorum, sanki annesi cocuguna eziyet yaptiriyor gibi hissediyorum. Ben mi cok duygusalim ki

Bir de saglik ocaginda cok bekletiyorlar, zaten kalabalik oluyor, bebek durmuyor agliyor, e etraf hasta insan dolu, gicik oluyorum herkes bizi izliyor, sevmeye calisanlar falan, kedi mi bu anlamadim

Gecen gun de ruyamda birisi cocugun agzina emzik vermis o da yine red yapiyordu, anne kabusu boyle bir sey herhalde

Nasıl bir ders programın var günde kaç saat

Evet canım 2. Ay asilarinda bana tutturmuslardi elini kolunu. Sakin kipirdatmasin falan diye baya bı bastırmıştık bı de koldan yapılan iğneyi sok cikar olmuyor deri altına yapmaya çalışıyor ama nihayetinde birkaç saniye

Ben goturcem sanirim onla daha konusmadik
KV sizin eve gelecekse dersine git. Ama yok çocuğu her gün dışarı çıkarıp kvye götüreceksen okulunu dondur. Küçük bebek soğukta hasta olur kışın her gün dışarı çıkarılmaz ve bir uyku düzeni oturacaksa bile böyle karışık bir düzende aşırı zorlanacak

Bize gelemsi daha iyi olur ama
Ev duzenini herseyi cok kurcaliyoe.
Evine esya goturuyor sozde bozuldu attim siyerek.

Bize gelemsi daha iyi olur ama
Ev duzenini herseyi cok kurcaliyoe.
Evine esya goturuyor sozde bozuldu attim siyerek.
Anlıyorum canım ama bebeğin için ya buna katlanacaksin ya da okulu donduracaksin. Evden her gün çıkmak için hem çok küçük hem bir miktar hassas senin bebişin. Yani benim düşüncem bu. Maaş alıyorsun çok önemli desem öyle de değil seneye de devam edebilecegin bir şey bu. onumuz kış

Canim dogru diyosun
Da benimde kurtulusum daha dik durusum oglusimun gelecegi meslegime bagli.
Buyusede goturup getirmek zor olacka ve esim yine bahane bulacak diye koeluyorum

Canim dogru diyosun
Da benimde kurtulusum daha dik durusum oglusimun gelecegi meslegime bagli.
Buyusede goturup getirmek zor olacka ve esim yine bahane bulacak diye koeluyorum
En azından şu hassas seneyi bı atlat. 1 yaşındaki bebek her gün evden çıkabilir ve çok sik uyuması beslenmesi gerekmez. Sana ihtiyacı epey bı azalmış olacak. Hem de hastalığı geride kalmış olur inşallah. Okulun elinde kaçırmiyorsun. Aslında bence kvyi size gelmeye ikna edin. O zaman hiçbir sorun kalmıyor senin sabrın dışında

Bu sefer buyudu siz getirin denilir.
Canim seneye alirsam 4. Ve 3. Sinifin tamamini almam gerekicek.
Bunun icnde en az 2 dersi bu sene vermem lazim ki senm uzamasin ve derslerimcok yogunn olacak..
Bu sene iki gun gitsem o bile kar..

Geçmiş olsun cnm, bir süre aglayabilir huzursuzluk çıkarabilir ama bilki geçici. Evet ayaklarını tutturuyorlar o işlemi genelde eşim yapıyor bakamıyorum bile :)

Geçmiş olsun cnm, bir süre aglayabilir huzursuzluk çıkarabilir ama bilki geçici. Evet ayaklarını tutturuyorlar o işlemi genelde eşim yapıyor bakamıyorum bile :)
uyuyor garibim, daha gidemedik. Uykusunu bile alamadan offf zaten geç uyumustu
Esim işte yaa

uyuyor garibim, daha gidemedik. Uykusunu bile alamadan offf zaten geç uyumustu
Esim işte yaa
Bizimki de uyuyordu,üstünü çıkarırken uyandırmaya çalıştım şok etkisi olmasın diye önce kilosunu ölçtüler sadece bezle, o zaman uyanmıştı, ama koluna yapılan aşıyı sıkı tutmak gerekyor, eşin geliyor mu seninle iki kişi gitmek iyi olur

Ben buldumcuk anne olarak aşırı ilgili bir teyzeye ben sevilmesini sevmiyorum demiştim uzaklaşmıştı. Malesef kol bacak tutturuyorlar insanın içi gidiyor

demlicaykeyfi canım ateşi çıkarsa ılık suyla silersin geçiyor, geçmezse calpol var, endişelenme. Zaten baya bi sersemliyolar ilk gün uykuda geçer, eşin gelene kadar uykuda atlatırsın günü. Önemli olan gece. Ateş nöbeti tutmak gerekiyor, hoş bizimki ateşi yükselince mızırdanmıştı, belli etmişti kendini.. şimdiden geçmiş olsun minik kuzuya :)

Günaydın kızlar gece kızımla hiç ilgilenemedim kolum bacaklarım her yerim agriyor kafamı kaldıramadım. Istahim yok bişey yemek istemiyorum. Bugün nasıl geçicek bilmiyorum kollarim tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…