2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

demlicaykeyfi canım bende tek gitmiştim ebeler tuttu biride iğne yaptı. Hatta başka bi ebede benimle o sıra konuşuyordu nasıl oldu ağlıyor mu hala falan diye o sırada yaptılar bi kızıma bi ebeye baktım kaldım. Sanırım panik yapmıyım diye konuşmaya çalıştı tek olduğum için. Ateşte yapmadı bizde. Inşallah sorunsuz atlatırsın.

@Pembegomlek canım ya kayınvaliden size gelsin yada okulunu dondur kışın hasta olurlar bağışıklıkları çok zayıf daha. Yada derslerini azalt her gün çok zor olur gibi geldi.

fatma_sibel canım geçmiş olsun ıhlamur falan iç toparlamaya çalış. Sana yardım edecek birisi varsa yakınlarda çağır en azından bebekle ilgilenir sen sadece emzirirsin.

Sağol cnm kimse yok yakınımda keşke olsa

yok canim tek gittim. Aynen kilosuna falan bakarken uyandi. Asidan once aile hekimi muayene de etti iyice uykusu acildi. Tuttum mecburen ama icim gitti. Allahim butun yavrulara acilll sifalar versin.
Ben buldumcuk anne olarak aşırı ilgili bir teyzeye ben sevilmesini sevmiyorum demiştim uzaklaşmıştı. Malesef kol bacak tutturuyorlar insanın içi gidiyor
sevmek gibi bir haklari oldugunu dusunmeleri ya da bebeklerin kamu mali falan oldugunu sanmalari cok enteresan degil mi =))
tuttum maalesef canim, icim gitti resmen. Hemsire diyor ki bugun takip ettigimiz ikiz ve ucuz bebekler gelecek, Allah bana yardim etsin strese girdim, ailelerini dusunemiyorum diyor =)
sag ol canim. Uyusun diye gozunun icine bakiyordum dogdugundan beri, simdi baygin baygin yatiyor =( doktora sordum bu asilarin hepsini 1 gune niye koymuslar ki yap yap bitmiyor diye, hepsi birarada yapilinca en iyi sekilde etki ediyormus bagisiklik sistemine.
Günaydın kızlar gece kızımla hiç ilgilenemedim kolum bacaklarım her yerim agriyor kafamı kaldıramadım. Istahim yok bişey yemek istemiyorum. Bugün nasıl geçicek bilmiyorum kollarim tutmuyor.
gecmis olsun canim, tek misin peki, bugunluk bir corba yapanin olsaydi?

Aynı dertten muzdaribim inan. Bi gorseniiizz. Askiimm bitaneem kizimmm kevserim benmm her lafi böyle eskiden aşkım derdi şimdi ayse den başka bisey cikmio agzindan eskiden eve gelince hergun sarılırdı simdi gelio selamun aleykum deyip bebeye yapışıyor sinirlerim bozuluyor. Sonra kendi kendime korkuyorum insan kendi bebeğini kocasından kıskanır mi diye kendi kendimi kınıyorum artk.

cok sag ol canim. Asiyi olup geldik neyse ki. Ama evden cikana kadar cok zor geldi. Bir de oglan uyumaz uyumaz sabah uyuyacagi tuttu, icine mi dogdu nedir ben tuttum bizim hemsire yapti ama gozumu kapadim tabi, bir yandan da agliyorum oglanin gozunden yaslar geldikce.
Bir de diyor ki, aşisi cok guzel oldu, guzel nasil oluyor, tibbi bilgim olmadigi icin pek anlamadim teselli etmek icin demistir belki de.
Allah sifa versin butun yavrulara.

Bu sefer buyudu siz getirin denilir.
Canim seneye alirsam 4. Ve 3. Sinifin tamamini almam gerekicek.
Bunun icnde en az 2 dersi bu sene vermem lazim ki senm uzamasin ve derslerimcok yogunn olacak..
Bu sene iki gun gitsem o bile kar..
Tabii okul durumunu en iyi sen bilirsin canım. Kvyi ikna et mutlaka. Bebek küçük hasta falan diyin.

Tesekkurler cnm kimse yok cnm kv köyde yaşıyor yakınımda kimsem yok, kendi kendime biseyler yapmaya calisicam.

Senin bebeğin artk hiç emmiyor mu

Kızlar bugün sabaha karşı bi rüya gördüm hayır olsun.. hamile olduğumu gördüm ama inanılmaz üzgündüm. Eşim yanımda değildi ona msj attım hamileym diye o nasıl mutlu msjlar yazdı sonra 2. Oğlum Alptuğum geliyor dedi.. yaa inanılmaz etkilendm gerçek gibiydi oğlum için çok üzüldüm hayır daha çok küçük diyorum. Şimdi yıkadımm bakıyorum da gerçekten çok küçük Allahım hayırlı zamanda ama biraz oğlum büyüyünce nasip etsin inşallahh

Benim katterin ucu kapalıydı ben kestim açmak için. Öyle delikler yoktu. O delikler beni şüpheye düşürdü bebeğin ağzında oluşmuş acaba nasıl oluştu diye düşünüyorum. Ben memeyle birlikte ağzına veriyprum sonradan sokmayı beceremedim. Sanki diline takılacakmış damağına batacakmış gibi geliyor

Hayır olsun canım :) benim de içime farketmeden hamile kalacakmışım gibi his geliyor ya hanile kalırsam korkusu sebebiyle sanıyorum ki.

Aaa belki benimki de yandan delikti ve ben onu farketmeden ucunu kestim. Aldığım yedeğe bakıp kontrol edeyim hemen

Bizmde aynen biberon ve emzikle mutlu bebek çok rahat. Eds ye başlayacağım bskalım bizmki ne yapacak gözüm korkmadı değil. Ama geçici bi durum bence. Sabret düzelir inşallah. Biz elimizden geleni yapıyoruz.
Kolay gelsin canım sana da evet elimden geleni yapıyorum ben de sizler gibi. Temizlik derdi sıkıntı işte. Biberon ayrı katater ayrı temizlik istiyor ve bebek uyumuyorsa bir sonraki mama vaktinden önce halletmek gerekiyor ama insan alışıyor bir şekilde.

Mervikkkk canım benim ucu böyle kapalı. Delikler yanda. Sanırım seninkinin ucu delik ben mi yanlış gördüm? Delinmiş dediğin yer kenarları mı?
Ben ucu kapalı diye kesmiştim ya benimki de böyleymiş :) allahtan yedek var hemen değiştiriyorum. O yüzden rahatsız oluyor demek ki benimki. Ve de lıkır lıkır içmiştir üç delikten :)

Evet canım tutturuyorlar kolunu ve bacaklarını. Biz 3 tane olduk. Çok canı yanıyor çok ağlıyor gitmediysen henüz hazırlıklı git. Bir arkadaşım bana demişti ki aşı olurken annenin bebeği tutması bebeği çaresiz bırakanın annesi olması sebebiyle olumsuz bir duygu oluşturuyormuş bebekte

Gittik geldik canım bakalım nasıl bir gün bizi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…