2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar uyku konusunda mutlaka günlük tutun. Sabah su saat su dakikada kalktı bı daha su saat su dakikada uyudu bir sonraki uyku su saat su dakika falan diye. Henüz düzenli değiller fakat siz yavaş yavaş düzenlemeye yardım edersiniz bu şekilde. Mesela benim oğlum uyandıktan sonra 1;35. Dakikada uyuya kalıyor gerekli ortamı saglarsam. Bunu iki haftalık takipten sonra anlayabildim. Birkaç dakika oynuyor tabiki fakat genel olarak boyle

Bir iki ay alıyormuş aşının tutması, biz de ateş olmadı ama huysuzluk ve meme reddi oldu sonra yavaş yavaş düzeldi, şifa olsun bizds böyle böyle alışıcaz:)

Bir iki ay alıyormuş aşının tutması, biz de ateş olmadı ama huysuzluk ve meme reddi oldu sonra yavaş yavaş düzeldi, şifa olsun bizds böyle böyle alılıcaz
Gündüz de mi o şekilde, her gün gündüz uyuyor mu bir de şunu sorucam gece beslenmesini kaçar saat arayla yapıyorsun

Bir iki ay alıyormuş aşının tutması, biz de ateş olmadı ama huysuzluk ve meme reddi oldu sonra yavaş yavaş düzeldi, şifa olsun bizds böyle böyle alışıcaz:)
meme reddi hemen ayni gun mu oldu canim? Hic mi kabul etmedi?

Sagol canim cok haklısın temizlik biti sayılır. Ama kendimi iyi his etmiyorum. Ama olsun kızlarım iyi olsunda. Normalde iş güc umrumda değil kızlarım ne zaman uyusa o zaman yapıyordum nedense bu gün doldum.

Maşallah ne tatlı yavrun :)

Tek derdimiz bu olsun Rabbm sağlık sıhhat versin yeter ki ♡

Yok bilmiyorum arastirayim kuzum sagol

İkinci ay aşısı sanırım bizde döküntü yapıyor küçük kızarıklıklıklar çıktı idrarda da lökosit çıktı bir hafta hastanede yattık böbreklerden şüphelendiler şimdi tekrar yatış falan derlerse aklım çıkıyor tekrar idrar göndericem birde akla takılan bisey kızlar hani üşüdüğümüzde vücudumuzda cizgi çizgi morarıklar yada kızarıklıklar olur ya bizim kızda oluyor sizlerdede var mı bacak ya da kollarda

yatis falan olmus bence direkt doktora goturun yavruyu... en kotu ihtimalle aile hekimi gorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…