2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kv gelcekse bir sekilde katlancaksin .Her gun bir ders ise hemen biter .Ara filan yoksa. Ben 3 saat dersin 3 saat sürdüğünü cok gormedim .Genelde daha erken bitiyor.Simdi ertelersen sonra da baska seyleri bahane edip okulunu bitirmene engel olabilirler diye dusunuyorum.Evden ne götürüyor Allah askina yaa o kadar uzun mu eli ?
Ben buldumcuk anne olarak aşırı ilgili bir teyzeye ben sevilmesini sevmiyorum demiştim uzaklaşmıştı. Malesef kol bacak tutturuyorlar insanın içi gidiyor
Ben tutmadim baska hemsire tutsun dedim
Ilkinde safligima denk gelmisti .Onlar yaparken saclarini oksayip ,elini tuttum .
Ay cok seker .Gule gule kullan.
Milana firuze prenses in cok tatli masallah ona .

sagol teyzesi. Ayni ablasınin kucukluğu sankı. Sadıce milana cok zayıfdı. Bide bunun sacı kahve rengi onunki sari. Göz renkleri bile ayni.
ay masallah sever teyzeleri onun tatli yanaklarini. Bizim icin de mincir öp annesi

Bahsettiğim bu şüphelenmelimiyim

Eklentiler

• IMG_20180925_132559.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 83
meme reddi hemen ayni gun mu oldu canim? Hic mi kabul etmedi?
Yanlış hatırlamıyorsam ertesi gündü, memeye yaklsştırdığım an aglıyor kafasını geri ittiriyordu, tabi bu sende de olacak değil sadece bu olursa geçici olacağını düşün, umarım iyi atlatırsınız :)

Evet canım Sadece iki gün tam gün gibi Ama eşimi ikna etmek çok zor Evet bir ara ben evde yokken yani eşimle beni kavga ettirip Benim babamın evine bıraktıkları zaman evimden unu mu ve Salça mı almıştı
Bu sene hastanede yatarken yine unu almis
Bir paket cay bir kilo bastik var urfadan gelmisti onu almis..
Esime söyledim . Ihtiyacı varmis almış dedi.
Annesinin yaptığını ayip buldugu belliydi.

Sağol cnm kimse yok yakınımda keşke olsa
Eşinin evde olması iyi olmuş canım umarım hemen toparlarsın
Geçmiş olsun canım inşallah ateş falan yapmaz kuzuya kolay atlatırsınız.
Bende başta öyle düşünüyordum canım ama öyle sokmak daha zor geldi şimdi kenardan ittiriyorum zaten mama akarken kataterin renginden belli oluyor elimle bile tutmuyorum artık uzmanlaştım
Ben ucu kapalı diye kesmiştim ya benimki de böyleymiş :) allahtan yedek var hemen değiştiriyorum. O yüzden rahatsız oluyor demek ki benimki. Ve de lıkır lıkır içmiştir üç delikten :)
Ondan çok hızlı bitmiştir canım belki o ucu batıyordur kuzuya :) yedeğini kullan bakalım aynı tepkiyi vericekmi. Bide ben 3-5 yudum alınca kateteri elimle kıvırıyorum hepten yavaş akıyor ee benim memeden de yavaş akıyor hızlıya alışmasın yavrum :))
Bizimde yaklaşık 1:30 saat sonra mızırdanmaya başlıyor canım sonra uyutuyorum. Bende indirdim proğramı bakalım ne kadar düzenli gidiyor bi takip edeyim.
Aa kesmiş miydin sen. Bak bakalım diğerleri öyle değildir bence. Eşim sağolsun 4 5 6 7 8 numaralarını çifter çifter sipariş verdi napcaksam
Ayy napcanız o kadarı hele 7-8 kalındır :)) ben 4 numarayı merak ediyorum çok mu ince daha mı yavaş akıyor acaba çekmesi güçlendi diye ondanda mı alsam diyordum :))
Neblm çok duygulanıyorum :))
Bende onunla konuşurken o gülüyor o zaman gözlerim doluyor bana boncuk boncuk bakınca :)

Ben de öyle hissediyorum o yüzden kan alınırken ve aşıda da tutamadım anneme tutturdum şimdi korkulu rüyam sünnet anladığım kadarıyla onda da kollarını bacaklarını tutuyorlarmış bazı anne babalar içeri giriyormuş ama çok zor geldi bana sanırım hafif genel anestezi verilmesi bana daha kolay gelecek zaten lokal sınırını geçtik

Geçen senenin temmuz annelerine bakıyorum yeniden hamile olanlar var. Bana da şu an çok zor geliyor allah bunlara uzun ömür versin ama bebek büyütmek zor bir işmiş ve çok fedakarlık istiyor kimi işinden kimi okulundan ama hepimiz hayatlarımızdan veriyoruz

Aynen 4 çok ince :) sen iyice inceltip bırakacaksın oo hadi yine iyisin maşallah :))

Bizde hiçbir aşama yok canım. Dra ( çocuk cerrahi) muayene oldu ve hemen birkaç gün sonraya operasyon için randevu aldık . O gün sabah hastaneye yatış oldu. Kg falan sordular , emla sürdüler sonra ameliyathaneye alındı .orada lokal anestezi yapıldı ve klasik cerrahi yöntemle sünnet oldu .n öğlen gibi de hastaneden çıktık . Evde calpol verdik iki üç kez. Hala pipiye teramycin göz merhemi sürüyoruz. Bir hafta dolunca da kontrol var

Benimki yeni kataterde çok ağladı sanırım diğerine göre az geldiği için :) normalde 75 cc içiyordu inadından içmedi 35 cc içti. Bakalım yenisine alışmak için de biraz zaman geçecek hata bende ucu kapalı diye kesiverdim. Kenardan itmeyi denedim ama mama gelmedi yeri bulduramadımm sanırım bir kaç kez daha denerim olmazsa her zaman yaptığım gibi yaparım artık

Normalde ben de babasına tutturuyordum o sebeple ama son aşıda tek gittiğimden mecbur ben tuttum ve bana küstü gibi hissettim sakinleşince kaşlarını çatarak gözlerimin içine içine baktı. O günden sonra da emmedi beş gün. Aşıyla ilgisi var mıydı bilmiyorum ama. Lokal sınırı kaçmış ki? Eşim de bana yaptıralım diyor. Sınırı geçmediysek yaptıralım olmadı.

Ozel esyalarini almasin da.O götürünce sen de yuzune vur. Esini de ara undan kek yapcaktim annen götürmüş un getir de.

Bebeğim diş mi çıkarıyor diye düşünmeye başladım. Beyazlık var, önce kustu da o mu kaldı diye düşündüm ama gitmiyor, orada duruyor minicik bir beyazlık. Ama hiç şişme falan da olmadı diş etinde. Tükürük ve elleri yemeye başladı ama yani onu elini keşfetmesine bağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…