- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.721
Eşinmi hediye yaptırdı kendinmi yapdırdın.?Bnm de çok hoşuma gitti :) ♡♡♡ sağol canım
Canim kv gelcekse bir sekilde katlancaksin .Her gun bir ders ise hemen biter .Ara filan yoksa. Ben 3 saat dersin 3 saat sürdüğünü cok gormedim .Genelde daha erken bitiyor.Simdi ertelersen sonra da baska seyleri bahane edip okulunu bitirmene engel olabilirler diye dusunuyorum.Evden ne götürüyor Allah askina yaa o kadar uzun mu eli ?Of kizlaer.
Esim oglumuzu n saglik durumundan oturu surekli hastaneye gisip geliyoruz diye benim 1 sene okulumu dondurmami istiyor kimse sen gibi bakmaz diyor.
Senin derdin bu cocuga gelecek yapmak degil elime para gelsin ayaklarimin ustunde durayim diyor.
Kayit yapmistim.
Derslerim yogun degil...
Off siz ne dusunuyosunuz.
Ben tutmadim baska hemsire tutsun dedimBen buldumcuk anne olarak aşırı ilgili bir teyzeye ben sevilmesini sevmiyorum demiştim uzaklaşmıştı. Malesef kol bacak tutturuyorlar insanın içi gidiyor
Ay cok seker .Gule gule kullan.Kızlar kolyem nasıllllEki Görüntüle 2192228
cok anlamli olmus canimKızlar kolyem nasıllllEki Görüntüle 2192228
ay masallah sever teyzeleri onun tatli yanaklarini. Bizim icin de mincir öp annesisagol teyzesi. Ayni ablasınin kucukluğu sankı. Sadıce milana cok zayıfdı. Bide bunun sacı kahve rengi onunki sari. Göz renkleri bile ayni.
Kızlar kolyem nasıllllEki Görüntüle 2192228
Yanlış hatırlamıyorsam ertesi gündü, memeye yaklsştırdığım an aglıyor kafasını geri ittiriyordu, tabi bu sende de olacak değil sadece bu olursa geçici olacağını düşün, umarım iyi atlatırsınız :)meme reddi hemen ayni gun mu oldu canim? Hic mi kabul etmedi?
Canim kv gelcekse bir sekilde katlancaksin .Her gun bir ders ise hemen biter .Ara filan yoksa. Ben 3 saat dersin 3 saat sürdüğünü cok gormedim .Genelde daha erken bitiyor.Simdi ertelersen sonra da baska seyleri bahane edip okulunu bitirmene engel olabilirler diye dusunuyorum.Evden ne götürüyor Allah askina yaa o kadar uzun mu eli ?
Ben tutmadim baska hemsire tutsun dedim
Ilkinde safligima denk gelmisti .Onlar yaparken saclarini oksayip ,elini tuttum .
Ay cok seker .Gule gule kullan.
Milana firuze prenses in cok tatli masallah ona .
Eşinin evde olması iyi olmuş canım umarım hemen toparlarsınSağol cnm kimse yok yakınımda keşke olsa
Geçmiş olsun canım inşallah ateş falan yapmaz kuzuya kolay atlatırsınız.cok sag ol canim. Asiyi olup geldik neyse ki. Ama evden cikana kadar cok zor geldi. Bir de oglan uyumaz uyumaz sabah uyuyacagi tuttu, icine mi dogdu nedirben tuttum bizim hemsire yapti ama gozumu kapadim tabi, bir yandan da agliyorum oglanin gozunden yaslar geldikce.
Bir de diyor ki, aşisi cok guzel oldu, guzel nasil oluyor, tibbi bilgim olmadigi icin pek anlamadimteselli etmek icin demistir belki de.
Allah sifa versin butun yavrulara.
Bende başta öyle düşünüyordum canım ama öyle sokmak daha zor geldi şimdi kenardan ittiriyorum zaten mama akarken kataterin renginden belli oluyor elimle bile tutmuyorum artık uzmanlaştımBenim katterin ucu kapalıydı ben kestim açmak için. Öyle delikler yoktu. O delikler beni şüpheye düşürdü bebeğin ağzında oluşmuş acaba nasıl oluştu diye düşünüyorum. Ben memeyle birlikte ağzına veriyprum sonradan sokmayı beceremedim. Sanki diline takılacakmış damağına batacakmış gibi geliyor
Ondan çok hızlı bitmiştir canım belki o ucu batıyordur kuzuya :) yedeğini kullan bakalım aynı tepkiyi vericekmi. Bide ben 3-5 yudum alınca kateteri elimle kıvırıyorum hepten yavaş akıyor ee benim memeden de yavaş akıyor hızlıya alışmasın yavrum :))Ben ucu kapalı diye kesmiştim ya benimki de böyleymiş :) allahtan yedek var hemen değiştiriyorum. O yüzden rahatsız oluyor demek ki benimki. Ve de lıkır lıkır içmiştir üç delikten :)
Bizimde yaklaşık 1:30 saat sonra mızırdanmaya başlıyor canım sonra uyutuyorum. Bende indirdim proğramı bakalım ne kadar düzenli gidiyor bi takip edeyim.Kızlar uyku konusunda mutlaka günlük tutun. Sabah su saat su dakikada kalktı bı daha su saat su dakikada uyudu bir sonraki uyku su saat su dakika falan diye. Henüz düzenli değiller fakat siz yavaş yavaş düzenlemeye yardım edersiniz bu şekilde. Mesela benim oğlum uyandıktan sonra 1;35. Dakikada uyuya kalıyor gerekli ortamı saglarsam. Bunu iki haftalık takipten sonra anlayabildim. Birkaç dakika oynuyor tabiki fakat genel olarak boyle
Ayy napcanız o kadarı hele 7-8 kalındır :)) ben 4 numarayı merak ediyorum çok mu ince daha mı yavaş akıyor acaba çekmesi güçlendi diye ondanda mı alsam diyordum :))Aa kesmiş miydin sen. Bak bakalım diğerleri öyle değildir bence. Eşim sağolsun 4 5 6 7 8 numaralarını çifter çifter sipariş verdi napcaksam
Bende onunla konuşurken o gülüyor o zaman gözlerim doluyor bana boncuk boncuk bakınca :)Neblm çok duygulanıyorum :))
Mermer görünümü diyor dr.lar cnm normal hele usuyunce biraz morarik gibi görünüyorBahsettiğim bu şüphelenmelimiyim
Ben de öyle hissediyorum o yüzden kan alınırken ve aşıda da tutamadım anneme tutturdum şimdi korkulu rüyam sünnet anladığım kadarıyla onda da kollarını bacaklarını tutuyorlarmış bazı anne babalar içeri giriyormuş ama çok zor geldi bana sanırım hafif genel anestezi verilmesi bana daha kolay gelecek zaten lokal sınırını geçtikEvet canım tutturuyorlar kolunu ve bacaklarını. Biz 3 tane olduk. Çok canı yanıyor çok ağlıyorgitmediysen henüz hazırlıklı git. Bir arkadaşım bana demişti ki aşı olurken annenin bebeği tutması bebeği çaresiz bırakanın annesi olması sebebiyle olumsuz bir duygu oluşturuyormuş bebekte
Geçen senenin temmuz annelerine bakıyorum yeniden hamile olanlar var. Bana da şu an çok zor geliyor allah bunlara uzun ömür versin ama bebek büyütmek zor bir işmiş ve çok fedakarlık istiyor kimi işinden kimi okulundan ama hepimiz hayatlarımızdan veriyoruzKızlar bugün sabaha karşı bi rüya gördüm hayır olsun.. hamile olduğumu gördüm ama inanılmaz üzgündüm. Eşim yanımda değildi ona msj attım hamileym diye o nasıl mutlu msjlar yazdı sonra 2. Oğlum Alptuğum geliyor dedi.. yaa inanılmaz etkilendm gerçek gibiydi oğlum için çok üzüldüm hayır daha çok küçük diyorum. Şimdi yıkadımm bakıyorum da gerçekten çok küçük Allahım hayırlı zamanda ama biraz oğlum büyüyünce nasip etsin inşallahh
Aynen 4 çok ince :) sen iyice inceltip bırakacaksın oo hadi yine iyisin maşallah :))Eşinin evde olması iyi olmuş canım umarım hemen toparlarsın
Geçmiş olsun canım inşallah ateş falan yapmaz kuzuya kolay atlatırsınız.
Bende başta öyle düşünüyordum canım ama öyle sokmak daha zor geldi şimdi kenardan ittiriyorum zaten mama akarken kataterin renginden belli oluyor elimle bile tutmuyorum artık uzmanlaştım
Ondan çok hızlı bitmiştir canım belki o ucu batıyordur kuzuya :) yedeğini kullan bakalım aynı tepkiyi vericekmi. Bide ben 3-5 yudum alınca kateteri elimle kıvırıyorum hepten yavaş akıyor ee benim memeden de yavaş akıyor hızlıya alışmasın yavrum :))
Bizimde yaklaşık 1:30 saat sonra mızırdanmaya başlıyor canım sonra uyutuyorum. Bende indirdim proğramı bakalım ne kadar düzenli gidiyor bi takip edeyim.
Ayy napcanız o kadarı hele 7-8 kalındır :)) ben 4 numarayı merak ediyorum çok mu ince daha mı yavaş akıyor acaba çekmesi güçlendi diye ondanda mı alsam diyordum :))
Bende onunla konuşurken o gülüyor o zaman gözlerim doluyor bana boncuk boncuk bakınca :)
Bizde hiçbir aşama yok canım. Dra ( çocuk cerrahi) muayene oldu ve hemen birkaç gün sonraya operasyon için randevu aldık . O gün sabah hastaneye yatış oldu. Kg falan sordular , emla sürdüler sonra ameliyathaneye alındı .orada lokal anestezi yapıldı ve klasik cerrahi yöntemle sünnet oldu .n öğlen gibi de hastaneden çıktık . Evde calpol verdik iki üç kez. Hala pipiye teramycin göz merhemi sürüyoruz. Bir hafta dolunca da kontrol varKızlar sünnet yaptıranlar tahlil falan oluyor mu , bir de nasıl yapıyorlar bildiğin bıçak gibi bir aletle kesiyorlar mi yoksa daha rahat bir yöntemi mi var , biz çocuk doktoruna sorduk bizim hastanede ürolog yapıyormuş ayrıca anestezi lokal mi oluyor diye sordum o da tam emin değilim ama galiba genel oluyor ama tam değil yarım narkoz dedi bebek kıpırdamasın diye yarı uykulu sersem gibi oluyor dedi ürolojiye daha randevu almadık ama bizi neler bekliyor acaba yaptıranlar hangi aşamaları hangi şekilde atlattınız zahmet olmazsa yazar mısınız
Eşime gösterdim sipariş verdik, o taktı . bu durumda hangimiz almış oluyoruz bilemedim fikir benden para ondan :))Eşinmi hediye yaptırdı kendinmi yapdırdın.?
Benimki yeni kataterde çok ağladı sanırım diğerine göre az geldiği için :) normalde 75 cc içiyordu inadından içmedi 35 cc içti. Bakalım yenisine alışmak için de biraz zaman geçecekEşinin evde olması iyi olmuş canım umarım hemen toparlarsın
Geçmiş olsun canım inşallah ateş falan yapmaz kuzuya kolay atlatırsınız.
Bende başta öyle düşünüyordum canım ama öyle sokmak daha zor geldi şimdi kenardan ittiriyorum zaten mama akarken kataterin renginden belli oluyor elimle bile tutmuyorum artık uzmanlaştım
Ondan çok hızlı bitmiştir canım belki o ucu batıyordur kuzuya :) yedeğini kullan bakalım aynı tepkiyi vericekmi. Bide ben 3-5 yudum alınca kateteri elimle kıvırıyorum hepten yavaş akıyor ee benim memeden de yavaş akıyor hızlıya alışmasın yavrum :))
Bizimde yaklaşık 1:30 saat sonra mızırdanmaya başlıyor canım sonra uyutuyorum. Bende indirdim proğramı bakalım ne kadar düzenli gidiyor bi takip edeyim.
Ayy napcanız o kadarı hele 7-8 kalındır :)) ben 4 numarayı merak ediyorum çok mu ince daha mı yavaş akıyor acaba çekmesi güçlendi diye ondanda mı alsam diyordum :))
Bende onunla konuşurken o gülüyor o zaman gözlerim doluyor bana boncuk boncuk bakınca :)
Normalde ben de babasına tutturuyordum o sebeple ama son aşıda tek gittiğimden mecbur ben tuttum ve bana küstü gibi hissettim sakinleşince kaşlarını çatarak gözlerimin içine içine baktı. O günden sonra da emmedi beş gün. Aşıyla ilgisi var mıydı bilmiyorum ama. Lokal sınırı kaçmış ki? Eşim de bana yaptıralım diyor. Sınırı geçmediysek yaptıralım olmadı.Ben de öyle hissediyorum o yüzden kan alınırken ve aşıda da tutamadım anneme tutturdum şimdi korkulu rüyam sünnet anladığım kadarıyla onda da kollarını bacaklarını tutuyorlarmış bazı anne babalar içeri giriyormuş ama çok zor geldi bana sanırım hafif genel anestezi verilmesi bana daha kolay gelecek zaten lokal sınırını geçtik
Ozel esyalarini almasin da.O götürünce sen de yuzune vur. Esini de ara undan kek yapcaktim annen götürmüş un getir de.Evet canım Sadece iki gün tam gün gibi Ama eşimi ikna etmek çok zor Evet bir ara ben evde yokken yani eşimle beni kavga ettirip Benim babamın evine bıraktıkları zaman evimden unu mu ve Salça mı almıştı
Bu sene hastanede yatarken yine unu almis
Bir paket cay bir kilo bastik var urfadan gelmisti onu almis..
Esime söyledim . Ihtiyacı varmis almış dedi.
Annesinin yaptığını ayip buldugu belliydi.
Uygun fiyatlı diye molfix . İnternette alıyorum canımKızlar alt açma bezi ne kullanıyorsunuz? Bide marketlerde bulabilirmiyim şok falan var yakınımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?