2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oinone27 canim ben alt acma sleepy ,baby me ve unibaby kullandim .En cok unibaby begendim aşırı buyuk degil .Sleepy ve baby me yi ortadan kesip kullaniyorum.Gereksiz buyuk bor kere pirt yapti mi kocaman örtü çöpe atiliyor .

Çok sayfa birikmiş okuyamıyorum hiç kızım anaokuluna gittiği için ilk haftadan grip olup geldı ve kardeşine yaklaşma öpme dedikçe sanki inadına yapar gibi üstüne kapanıp öpüp durdu kızsam oda incinir daha dört yaşında kıyamıyorum da sonuç oğlan da grip oldu burnu tıkalı ne emiyor doğru düzgün ne de uyuyo serum fizyolojik ve aspiratörle Bı parca rahatladı şu havalar bi soğursa inşallah daha iyi olucak varsa hasta olanlar şifa diliyorum geçmiş olsun

Bosver bu hırsızlığa giriyor zaten. Allah biliyor, hidayet versin ne diyelim.

Canim ben bir konu actim karar verebilmek icin esimle aramiza huzursuzluk girdi okul yuzunden.
Yarisi devam et yarisi bekle diyor.
Kafam cok karisti.
Beklesem 24 yasinda mezun olacagim.
Beklemesem 23 yasinda en erken.

Bu sene almasam sadece seneye tum dersleri alabilmek icin 2 ders i versem.
By sefer seneye cok yogun olacak staj
Uygulama ust uste binecek ekstra olarak
Belkide 2. Ogretimlerle bile derse girmek zorunsa kalcm

Kızlar malum hanileyken hepimiz elimizden geldiği kadar alışveriş yaptık bebeklerimize. Herkesten birsürü laf dinledik. Ama ben alma dedikleri şeyleri en çok kullandım hep. Mesela evde şuan en çok emzirme sandalyesi ve tiny love anakucağını kullanıyorum. Oğlum çok sevdi anakucağını yatırıyorum içine 45 dak bile durduğu oluyor ve bugün ben mutfaktaylen ilk defa içinde kendisi uyumuş maşallah. Onun dışında bezi 1 ve 2 numarayı değil 3ü 4ü depolamak lazımmış(ilk çocuk anca öğrendim) :) tırnak makası chicconun setini almıştım 60 lira para verip hiiiç gerek yokmuş tek makas yetermiş. Kıyafetlerini 0 3 ay almıştım yazın baya giydi ama epi topu 1.5 ay ve biraz iri bi bebek olunca kendi bedenini değil hep daha büyükleri giyiyor. Onun için bebek doğunca kıyafet almak daha mantıklı bence. Alt üst takımlarıda üst kısmı çıtçıtlı body olanlardan alsam iyiymiş. Şimdi yatağına dönence almak istiyorum ama hareketlenince bakmıyorlar bile bikaç aya bakmazlar falan diyenler var. Tiny love ı çok seviyor sizce yatağına dönence almalı mıyım?

Anladim canim insallah en doğru olani nasip eder Allah

Masallah oglusuna canim .Evet herkes bir tecrübe ediniyor ama bazi seyler elimizde patlıyor ne yazik ki .Ben dönence almayi dusunmuyorum .Besigine alıştıramadım henuz .Kiyafet konusunda cok pismanligim olmadi .Sadece kv ile alisverise gittigimizde almayalım var dediğim halde alınan seyler kullanilmadan kuculdu .Su an 3 6 lari giydiriyorum .Ama hic 6 9 almamışım neredeyse. Keske 6 9 da alsaydım ama fiyatlarin ucacagini bilemezdik .Bez konusunda cok haklisin .Hic stok yapmadim ama gecenlerde 135 tl ye aldigimiz prima 3 numara 204 lu 200 tl olmus .Sinir oldum

Canım biz de yeni atlattık. Cuma günü yapıldı ctesi akşama ateş falan kalmamıştı.. aynı korkular bende de vardı. Korkma alır memeyi Allah'ın izniyle. Zaten o kadar korkuyo canı acıyor ki sadece sende huzur bulucAk.. memede yani.. benimki çok ağladı yazık nereden geldiğini şaşırdı. Ben yurtdisindayim burda 2 bacaktan da yapıyorlar pat diye bir geçirdi doktor iğneyi ikisine de çocuk şok oldu.. orda bir kıyameti kopardı. Arabaya gittik orda sakinleşti emmeye başladı.. sonra 2 saat sonra falan başladı huzursuzluk 1 saat ağladı.. mecburen fitil verdim daha ateşi çıkmadan .Sonra gece çıktı ateşi 38,1 oldu en fazla.. bu fitil daha verdim 12 saat sonra. Ertesi gün de vardı biraz ateşi . Islak bezle sildim birkaç kez.. sonra akşamına geçti şükür keyfi de yerindeydi..bizim uyku düzeninin bozuldu sadece hala düzeltmeye calisiyotum.. inşallah kolay atlatırsınız csnim

Bizim park yatağın dönencesi var 10 dk oyalanıyor. Tiny love benimde elim kolum gündüz oyun alanı gece yatağı:)

bizde bir sefer oldu ya tekrar olursa diye ödüm kopuyor cok zor olmustu dondurmesi. Hani atesi ciksa ilac verirsin, bunun çaresi de yok

Canım dayanamadım ben de yorum yapmak istedim. Sanırım yaşın baya küçük.. neden bu kadar dert ediyorsun ki okulu kendine?? Elbet bitirirsin okulunu eninde sonunda.. evladın var ve onun anneye ihtiyacı var .. İnan bana kimse senin gibi bakamaz.. bence hiç düşünme derim tabi sen daha iyi bilirsin..

cok sag ol canim, insallah

21 yaşındayım
Ekonomik ozguelugumu esimle ve ailesiyle olan sorunlardan dolayı hemen almak iatiyoeum
Evde bunaliyorum

cook sag ol canimm size de gecmis olsun. Cok halsizlik yapti oglana, arada uyaniyor yine daliyor. Gercekten ne oldugunu sasirdi garibim. Ay iyi olsunlar da insallah uykulari da duzelir

Hayır. Göğsümü verdiğmde tutuyor ama bi kaç dk sonra bırakıyor. Süt biberondaki gibi gelmediği için. Ama eds ile kandıracağım.
Hmm anladm. Emmeyince sıkıntı yaa benm kizimda mamayi sigara gibi bağımlılık haline getirdi. Sütüm az yetmiyo mama veriyorum. Ama süt olsa bile sabah aksam mutlaka mama istyo.

Bu bebeler neden eve misafir gelince süt dökmüş kedi gibi oluyorlar.. sabah yıkadm yatrdm uyudu hazrlığımı yaptm misafrler gelince durmaz artk diyrdm bi ara uyandı emdi yine uyudu. Görende sürekli uyuyor sanır görülmüş şey değil.. evladm millet yokken uyusanda ananda biraz dinlense ya. Yok illa ev kalabalıkken uyuyacaklar..başında uyanmasını bekliyrlar sevmek için

21 yaşındayım
Ekonomik ozguelugumu esimle ve ailesiyle olan sorunlardan dolayı hemen almak iatiyoeum
Evde bunaliyorum
Çok erken evlenmişsin eşin kaç yaşında? Ben 30 yaşında evlenmeme rağmen biraz daha beklesemde olurmuş diyorum. Ki su an 32 yaşındayım bana bile zor geliyor bazı şeyler, bebeğinin sana ihtiyacı var evet ama eşinde bana bencil geldi o yüzden sanada hak veriyorum. Arada kaldım o yüzden soruna net bir cevabım yok kendi adıma işe dönme fikrinden nefret ediyorum tek bir saniyesini kaçırmak istemiyorum beni o kadar yormasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…