2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hea geçen akşam 9 da misafir geldi kendi arkadaşlarım ama çocukları var kedi yavrusu gibi kızı sevme derdindeler bi ağla çığlık at gitsinler dimi sanki yapmadığı şey. Gık demedi ya kucağımda uyuyakaldı ki hiç yapmaz hamağına koydum tabi bebek uyudu diye evdekilerde coştu sohbet muhabbet gece 11 de gittiler onlar çıktı bizimki çığlık vallahi garezi bana

Aayyyhh foto atabilir misin vallahi çok merak ettim yuzunu kapatip damagni atabilr misin

Aayyyhh foto atabilir misin vallahi çok merak ettim yuzunu kapatip damagni atabilr misin
Dilini getiriyor sürekli :) denedim fotoğraf çekmeyi kaç kez ama durmuyor dili yaramazın :) eşim de diş değil bence o diyor ama o zaman ne var orda anlamadım. Şişlik de olmadı, hani şişip patlar diş, bunda öyle bir şey de olmadı ki

Sagol canım.

Aynı seyden muzdaribiz. Ben istemedigi bir pozisyonda tutsam yirtar kendini .Ama kv ler sekilden sekile sokuyor giki cikmiyor .Deli oluyorum.

Kızlar goo.n bebek bezi kullanan var mı 66lısı 27tlydi aldım denemek için bakalım nasıl çıkacak dıştan yumuşak ama çiş kaka gelince nasıl olacak

21 yaşındayım
Ekonomik ozguelugumu esimle ve ailesiyle olan sorunlardan dolayı hemen almak iatiyoeum
Evde bunaliyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım ama sonuçta bir yola çıkmışsın ve çocuğun olmuş.. böyle şeyler baştan düşünüp hesaplamak ve fedakarlık yapmak gerekir. Tabi ki sen evladın için en iyisini bilirsin. Bu sadece benim fikrim

cook sag ol canimm size de gecmis olsun. Cok halsizlik yapti oglana, arada uyaniyor yine daliyor. Gercekten ne oldugunu sasirdi garibim. Ay iyi olsunlar da insallah uykulari da duzelir
Amin canım inşallah Allah hepsine şifa versin.. gerçekten annelik çok zor bize de güç versin rabbim

Hmm anladm canm. Belki geçici biseydir. Geri normale döner.

Esimde 27 yasinda canim..
Belki bende calisiyo olsaydim oyle dusunurdum ama suan okul onumde engel..

Ya sorma neler diyorlardı anneler ben anne olmadığım için o zamanlar hep abarttiklarini düşünürdüm.. meğer hepsi gerçekmiş :)))
uyuyunca resimlerine bakmak bile gercekmis ilk dogdugu gune bakip duruyorum

Kızlar oyuncak olarak bebeklerinize neler aldınız. Oyun halısı dönence gerekli mi sizce. Benim oğlan salıncağı da vakit geçirmeyi seviyor bütün gün, uyuyordu sallanırken. Oyun halısı gerekli olur mu ki, e Bi de kış üşütür müyüz acaba halının üstünde bebişleri

Gündüz bu şekilde zaten. Her gün gündüz 3 ya da 4 sefer uyuyor. Gece de 9 gibi yatiriyorum sabaha kadar beslenmek için ağlayıp beslenirken gene uyuyakaliyor yatağına koyuyorum uyumaya devam ediyor. Sabah 7 buçukta kalkiyor. Uyumadan önce mama içiyor. Bir de ben yatmadan önce kucağıma alıp mama veriyorum. Sonra bı daha 4 saat sonra ağlıyor. Bazen daha geç.

Ben de Prima kullanıyordum. İnstagramda muhendisinoglu diye bir sayfaya denk geldim. Ve bir daha almamaya katar verdim. Tüm bebek ürünleriyle ilgili araştırmalar yapıyor. Aklınızda olsun. Bez şampuan deterjan hepsini değiştireceğim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…