- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.781
Kullanınca bana da yazar mısın canım ben de merak ediyorum onuKızlar goo.n bebek bezi kullanan var mı 66lısı 27tlydi aldım denemek için bakalım nasıl çıkacak dıştan yumuşak ama çiş kaka gelince nasıl olacak
oyun halisinda tepinmesi, oyuncaklara uzanmasi kavramasi, onlara değince sallanmalari, ses cikarmalari bebegin zihinsel ve fiziksel gelisimine yarar saglar. El goz koordinasyonunu gelistirir. Neden sonuc iliskisi kurmalarini ogretir.Kızlar oyuncak olarak bebeklerinize neler aldınız. Oyun halısı dönence gerekli mi sizce. Benim oğlan salıncağı da vakit geçirmeyi seviyor bütün gün, uyuyordu sallanırken. Oyun halısı gerekli olur mu ki, e Bi de kış üşütür müyüz acaba halının üstünde bebişleri
Dönenceler bana çok pahalı geldi. Cumartesi bir oyun halısı sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. Piyanosu var ayak kısmında on dakika oyalandı oyuncaklara baktı. Ayaklarıyla vurunca ses çıktı heyecanlandı falan :) rahat rahat biberonunu yıkayabildim o esnadaKızlar oyuncak olarak bebeklerinize neler aldınız. Oyun halısı dönence gerekli mi sizce. Benim oğlan salıncağı da vakit geçirmeyi seviyor bütün gün, uyuyordu sallanırken. Oyun halısı gerekli olur mu ki, e Bi de kış üşütür müyüz acaba halının üstünde bebişleri
Katılıyorum kesinlikle.oyun halisinda tepinmesi, oyuncaklara uzanmasi kavramasi, onlara değince sallanmalari, ses cikarmalari bebegin zihinsel ve fiziksel gelisimine yarar saglar. El goz koordinasyonunu gelistirir. Neden sonuc iliskisi kurmalarini ogretir.
Alin bence, altina battaniye serersiniz
Belki de öyledir, eşim hala o normal bir beyazlık bence geçer iki güne diyor :)Hmm anladm canm. Belki geçici biseydir. Geri normale döner.
Yok canım daha cuma olcaz bizde veremi. Bizim sağlık ocağı 2 haftada bir yapıyormuş. Geçenki sünnet olduğu haftaydı yaptırmadık.yok canim 2.ayi daha yeni oldu, sadece sali gunleri yapiliyormus verem aşisi, gecen hafta 19u carsambaya geldigi icin, bu saliya kaldi. Dogum gunu gecmeden yapmiyorlar. En sona kaldim herhalde topikte =)
Oyun halısı aldım hem Dönenceli hem ayaklarını vurma yeri var, hem kendini oyalıyor hem de göz el becerileri gelişiyor,halının üstünde üşür diye düşündüğümden kanepenin üstüne koyuyorumKızlar oyuncak olarak bebeklerinize neler aldınız. Oyun halısı dönence gerekli mi sizce. Benim oğlan salıncağı da vakit geçirmeyi seviyor bütün gün, uyuyordu sallanırken. Oyun halısı gerekli olur mu ki, e Bi de kış üşütür müyüz acaba halının üstünde bebişleri
Fisher price mı dediğiniz halıDönenceler bana çok pahalı geldi. Cumartesi bir oyun halısı sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. Piyanosu var ayak kısmında on dakika oyalandı oyuncaklara baktı. Ayaklarıyla vurunca ses çıktı heyecanlandı falan :) rahat rahat biberonunu yıkayabildim o esnada
Tahmin edebiliyorum yazanlari .Ama ben Canbebe,Molfix ve Sleepy denedim .Hem pisik yapti hem de her kakada te belinden cıktı .Hatta benim kiyafetime gececek kadar .Mecbur kaldim. Zaten cok pahali .Keske Sleepy iyi gelseydi .Ben de Prima kullanıyordum. İnstagramda muhendisinoglu diye bir sayfaya denk geldim. Ve bir daha almamaya katar verdim. Tüm bebek ürünleriyle ilgili araştırmalar yapıyor. Aklınızda olsun. Bez şampuan deterjan hepsini değiştireceğim ben.
Ben de e bebekten almistim .Hic fonksiyonel degil. Onu iade edip piyanolu alcam .Dönenceler bana çok pahalı geldi. Cumartesi bir oyun halısı sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. Piyanosu var ayak kısmında on dakika oyalandı oyuncaklara baktı. Ayaklarıyla vurunca ses çıktı heyecanlandı falan :) rahat rahat biberonunu yıkayabildim o esnada
iyi yapmissiniz canim, hepsi bir arada zor olurdu. Hepimiz kolayca atlatiriz insallah. İnsan stres oluyorYok canım daha cuma olcaz bizde veremi. Bizim sağlık ocağı 2 haftada bir yapıyormuş. Geçenki sünnet olduğu haftaydı yaptırmadık.
Eşime çok sinirliyim kızlar. İşten geliyor ben sabahtan beri hiç bişey yememis oluyorum bir yumurta kırıyor bana sağolsun ama sonrası sıfır! Ya insan çocuğunu 10 dk kucağında gezdirmez mi? Biberonla besleniyor zaten belki bir aydır bir kere beslemedi su çocuğu! Bir kere uyutmadi! Çıldırcam artık 8 saat çalışıyorum diyor ben 24 saat. Para kazanıyim gerisi sende diyo resmen. Annemden dem vuruyor bı de niye gelmiyor ki diye. Bu çocuk annemin mi? Zorunda mı kadın bizle yasamaya
Yok artik..Bu bebegi dogmadan istemiyor muydu .Yani korunurken filan mi hamile kaldin da sacma sapan cümleler kurabiliyor. Ben 8 saat calisiyorum nedir ya .Valla cok sinirlendim .Senim adina da uzuldum .Hic bir sey yapmiyorsa bari biberonu temizlesin ,mutfagi toplasin .Çözümü de benim xanax kullanmammis. Kendisi bir saatlik ilgilenmiyor çocukla ben xanax kullanırsam sabrım artar ve onun ilgilenmesine gerek kalmazmis
Çok ilginç oluyor bazı erkekler gerçekten. Babasısın niye almıyorsun çocuğunu, al sev dolaş, vakit geçir ki sana da alışsın bebeğin dimi? Bebekler para değil ilgi bekliyor. Tamam para da lazım ama ilgi vermeyince o bebek çok mu mutlu olacak? Anne dinlemeyince mutsuzluğu, yorgunluğu yansıyor bebeğine de ister istemez. Bir de biberonla besleniyormuş, çok mu zor iki biberonu tutmak?! Ben bile sinirlendim burdan senin adına ya.Eşime çok sinirliyim kızlar. İşten geliyor ben sabahtan beri hiç bişey yememis oluyorum bir yumurta kırıyor bana sağolsun ama sonrası sıfır! Ya insan çocuğunu 10 dk kucağında gezdirmez mi? Biberonla besleniyor zaten belki bir aydır bir kere beslemedi su çocuğu! Bir kere uyutmadi! Çıldırcam artık 8 saat çalışıyorum diyor ben 24 saat. Para kazanıyim gerisi sende diyo resmen. Annemden dem vuruyor bı de niye gelmiyor ki diye. Bu çocuk annemin mi? Zorunda mı kadın bizle yasamaya
Pardon ama manyak mı ? Eşim gelsin direkt atıyorum kucağına uyuyana kadar onda kalıyor. Dün atam tutam ben seni diye kıza ninni söylüyorum. Hatun ihaleyi bana yıkmak için ninni bile uydurmuş diyoÇözümü de benim xanax kullanmammis. Kendisi bir saatlik ilgilenmiyor çocukla ben xanax kullanırsam sabrım artar ve onun ilgilenmesine gerek kalmazmis
Mutfağı şöyle bir topluyor ama yaptığı iş 5 dklik bişey yani. Bir hafta yalvardım evi supur çocuk hasta olcak artık tozdan kirden diye.once surat asiyor sonra erteliyor sürekli ve en sonunda ben yapıyorum hapsirmaya başlayınca. İş falan beklemiyorum ama şu çocukla eve gelince 1 saatçik ilgilensin istiyorum. Çocuk babayı tanimiyo nerdeyseYok artik..Bu bebegi dogmadan istemiyor muydu .Yani korunurken filan mi hamile kaldin da sacma sapan cümleler kurabiliyor. Ben 8 saat calisiyorum nedir ya .Valla cok sinirlendim .Senim adina da uzuldum .Hic bir sey yapmiyorsa bari biberonu temizlesin ,mutfagi toplasin .
Hic taviz verme .Surekli bir is yaptırmayi dene. Yapmiyor mu 3 gun konusma belki vicdan yapar .
Ya sen o bebekle daha iyi ilgilenmek icin ise gitmiyorsun su an .Bu bir fedakarlik nasil gormezden gelir .
Evet kimsenin esi 4 4 luk yardim etmiyordur ama bir isin ucundan tutuyordur soyleyince.
Bilmiyorum hareketleri aşırı batıyor bana bu aralar. Çocuk da atakta zaten biberonu yanlışlıkla ağzından çıkardım diye yarım saat gözyaşları eşliğinde sinir krizi geçirdi.Pardon ama manyak mı ? Eşim gelsin direkt atıyorum kucağına uyuyana kadar onda kalıyor. Dün atam tutam ben seni diye kıza ninni söylüyorum. Hatun ihaleyi bana yıkmak için ninni bile uydurmuş diyo
Soyle sen de oglum buyudugunde hic katkın olmadığını ,senle hic ilgilenmedigini anlatacagim de .Belki agir gelir bunu duymak.Mutfağı şöyle bir topluyor ama yaptığı iş 5 dklik bişey yani. Bir hafta yalvardım evi supur çocuk hasta olcak artık tozdan kirden diye.once surat asiyor sonra erteliyor sürekli ve en sonunda ben yapıyorum hapsirmaya başlayınca. İş falan beklemiyorum ama şu çocukla eve gelince 1 saatçik ilgilensin istiyorum. Çocuk babayı tanimiyo nerdeyse
Burdakı en genc anne biz ikimiziz hata ben baya gencim.Esimde 27 yasinda canim..
Belki bende calisiyo olsaydim oyle dusunurdum ama suan okul onumde engel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?