2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu gün 51 günük oldu kızım dün ve bugun cok zor gecdı hiç durmadan agladı. Atak zamanımı acaba bilen varmi? Varsa soylesin lutfen ne yapa bilirim?.

iyi yapmissiniz canim, hepsi bir arada zor olurdu. Hepimiz kolayca atlatiriz insallah. İnsan stres oluyor 3.ayda rota var, bununla arasi 28 gun olmaliymis en az
Ben bilmiyordum 28 gün olayını iyi oldu. Bizim 3. Ay kontrolümüz 10 ekim ama daha ileri atmamız gerekecek o zaman

Ewt yaa bnde gördüm ve gttim bugün sleepy bebek bezi aldm nasl olcak blmyorm inşallah pişik falan olmaz bebeğim. Sen hangi bezi alcaksn canm

Kızlar günde kaç kez bez değiştiriyorsunuz ve dolu dolu mu oluyor yani tek işemede alıyor musunuz tek işemede baya yapıyor mu?
Benim kızım çok az çiş yapmaya başladı acaba aç mı kalıyor. Mamadan sonra öyle çok ağlamıyor ama 60 cc bazen 90 cc veriyorum emzirdikten sonra. Bugün açıp açıp baktım sabahtan beri 3 kere bez değiştirdim. Yani 3 kere işedi sadece. Şimdi bağladım bakalım gecede bakıcam ama çok aklıma takıldı. 12 günde 250 gr almış bugün kafama takılınca tartıya götürdüm.
Ama mesela dün gece 12de bağladığım bez sabah 8de baya doluydu 2-3 kez işemiş gibiydi. Gündüz yapmadı. Bebeğin doyduğu çişinden belli olur diyorlar

Çözümü de benim xanax kullanmammis. Kendisi bir saatlik ilgilenmiyor çocukla ben xanax kullanırsam sabrım artar ve onun ilgilenmesine gerek kalmazmis
O nasıl çözmmüş öyle, biz de ona bi ilaç bulalım bebeğin babasının da sevgisine ilgisine ihtiyacı var buradan konuya girip anlatmayı dene bir de cnm

Aynen benimde oyle kafam karmancorman..
Napsam bilmiyorum
Canım ben senin yerinde olsam dondururdum 1-2 yıl geç bitsin nolucak bebeğimden önemli değil diye düşünüyorum. Okul bittikten sonra ayaklarımın üstünde durmak istiyorsun tamam ama bu hemen çalışman demek yani yine bebekten ayrı kalıcaksın. En azından ilk yılı birlikte geçirirsiniz.Ki böyle düşünmemde kayınvalidemi hiç sevmememin etkisi de büyük belkide bilemedim . Bide temel ihtiyaçda desek şu an kokumuza bile muhtaçlar gibi geliyor bana. Ama sen dondurmak istiyorsan eşini ikna et sırf o istiyor diye hayatını onun istediği şekilde yönlendirme. Kendi isteğinle karar ver.

Ben dönemce aldım ve memnunum. İlgilerini çekiyor arada koyuyorum projektörünü açıp. Asıl uyurken kullanıyorum müziğine alıştılar. Kendiliğinden kapanıyor bir süre sonra.

Bizimki 10 saatte bezde hiç kuru yer kalmayacak şekilde dolduruyor gece. Prima 2 numara fazlalıktan sizdiriyordu. Sleepy 3 biraz büyük olduğu için çekici alanları anca yetiyor. Ama kilo alımı nasıl bilmiyorum 3 haftadır gitmedim. Bence çok almadi
Şimdi baktım sabahtan beri 4 kere degistirmisim hepsi de cisliydi.

Ben hic saymadim ama bir gece bir gunduzde 10-15 arasi bez atiyorum .Benimki az az kaka yapiyor surekli.Oyle olunca bekletemiyorum bezi .
Evet cisli bez kriter diyorlar ama bilemedim.Mamayi bir tik fazla versen .

Kizlar bebegimin mamayi begenmedigini söylemiştim .Bugun tekrar aptamil aldik .Uykusunda verdim 60 cc .Allah im nasil icti esimle hayret ettik.Ilk aldi evolvia sandı öğüdü .Sonra hemen fark etti degisik oldugunu hemen kapti.Oh dedim mamayi yedi uyur guzel guzel .Ben de 3.kez Ayla filmini izleyeyim.Tam elime cayimi aldim arkama yaslandım uyandi .Ama mamayi fena ozlemis.Insallah uyku sersemliginden kaynakli degildir .Gunduz de oyle devam eder.

Ben hic saymadim ama bir gece bir gunduzde 10-15 arasi bez atiyorum .Benimki az az kaka yapiyor surekli.Oyle olunca bekletemiyorum bezi .
Evet cisli bez kriter diyorlar ama bilemedim.Mamayi bir tik fazla versen .
O kadar çok kaka yapıyor mu? Çok fazla değil mi canım? 7 den fazlasi ishal diye biliyorum

Benimkilerde evolvianın tadını sevmiyor bir tanesi aç kalma pahasına yemiyor, çığlık çığlığa bağırıyor. Bende inatla 800gr. Aldım, bazen neyi neden yaptığını bilemiyor insan

Kızımda da öyle oluyo sanırım sen de gece uyurken değiştirmiyorsun neyseki şimdiki bezler çok emici

Ben hç mama değiştirmedim çok şaşırdım mamaların da tadını biliyorlar demek ki :) i ben ilk kez ayla'yı izleyecektşm ama çok dokunaklı geldi ağlarım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…