2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oinone27
Canim bende kv yi sevmiyorm
Bu sene dondursam 24 yasinda en erken mezunum.
E bundan sonra atanmak icin ugrasicam.
Belki 30 uma gelicem ama atanamicam
Napcam o zaman 24 ten sonra h8c is tecrubesi yok.

Bizimde dün gece 8 saatte öyle yapmıştı işte hiç kuru yer yoktu. Ama bugün 3 kere yaptı tek seferlik çişlerdi sanırım çünkü az doluydu. Gece 12de değiştirip sabah 8e kadar hesaplıycam bakalım. 12ye kadar 1 kere yapsa, 12den sabaha kadarda 3 kere yapsa gündüzde 3 kere yaptı 7 kere yapıyor aslında az değil gibi ama emin de olamadım. 6-8 arası normal diyorlar ben gündüz az olmasına taktım.
Ben hic saymadim ama bir gece bir gunduzde 10-15 arasi bez atiyorum .Benimki az az kaka yapiyor surekli.Oyle olunca bekletemiyorum bezi .
Evet cisli bez kriter diyorlar ama bilemedim.Mamayi bir tik fazla versen .
Canım kakayı çok yapıyormuşsunuz yavaş yavaş azalması lazımdı sanırım. Doktor normal mi diyor?
Mamayı çok verince kusuyor canım 60da da kusuyor ama 1 kere. 90 verdiğimde ağız dolusu 2-3 kere kusuyor. Bide 60 veriyorum ağlamıyor kenara koyunca hatta gülüyor aguluyor. Aç olsa yapmaz ağlar diyorum ama insan eminde olamıyor. Zaten ağladığında 30 daha yapıp veriyorum. Yarın tüm gün 90 vermeyi deniyim bakalım çok kusmazsa öyle devam ederim.

oinone27
Canim bende kv yi sevmiyorm
Bu sene dondursam 24 yasinda en erken mezunum.
E bundan sonra atanmak icin ugrasicam.
Belki 30 uma gelicem ama atanamicam
Napcam o zaman 24 ten sonra h8c is tecrubesi yok.
Canım 23-24 pek farketmiyor ki iş tecrübesi isteyenler 18de olsan kabul etmiyor. Anlayışlı olan yer 28de olsan kabul ediyor. Geçen yıl işe girdim insan kaynakları departmanı olarak. Hiç tecrübem yok dedim olsun öğrenirsin dediler ve 28 yaşındaydım. Yine dediğim gibi sen bilirsin. Ama bu yıl okulu bitirsen seneye iş yüzünden yine bebeğinden ayrı kalıcaksın çünkü bu sefer dediğin gibi tecrübe edinmek istiyceksin. Kayınvaliden düzgün bi şekilde büyütürse eğer yarım gün gider gelirsin okula. Ama öyle bişey olucaksa evinde baktır derim kışın hasta olur bebeğin.

Biz gunluk 4 bez degistiriyoruz kizlar kilo alimi iyi cok sukur. Bezlerin bazisi tamamen dolmus oluyo en azi yarim oluyo. Takibinde kilo alimina normal diyolarsa normaldir. Kucuk cis sayisini saymak pek mumkun degil saniyorum

Bez konusundada 3. Pakette canbebeye gectim. Buyuk kizimdada kullanmistim memnunum ben. Bildigim icin aldim. Fiyatida uygun 86 li paket 36 tl ydi 3 paket aldim. Asiri kaka yapinca primada sizdiriyo . Hatta yenidogan kakasini prima cok sizdirmisti buyuk kizimda yenidogani molfix almistim.Ek gidaya gecene kadar gayet guvenli. Primayi mecbur kalmadikca kullanmak istemiyorum. Soylentiler cok yuksek. Ama ek gidaya gecince canbebede pisik olmustu kizim. Simdide insallah ek gidaya kadar canbebe kullanicam. Hepinize iyi aksamlar

Benimkiler dönüyor hatta neredeyse takla atacaklar ama çıngırak yada hiçbir oyuncak ilgisini çekmiyor acaba bizdemi bir terslik var. Bir tek yakama yapışıp tutuyor baska birseyi tutmuyor bile.

Bizimkide oyuncaklara bayılıyor. Hepsi farklı gelişim gösteriyor canım.

O kadar çok kaka yapıyor mu? Çok fazla değil mi canım? 7 den fazlasi ishal diye biliyorum
Canim cok degil .Mesela ceviz büyüklüğünde. Ben gazını rahat cikarmasi icin de cok fazla açıyorum. Bazen masaj yaparken pirtliyor.Gunde bir kez meshur kakamiz var. Gece ikinip duruyor sabaha ancak tamamliyor.O zaman rahatliyor.
Benimkilerde evolvianın tadını sevmiyor bir tanesi aç kalma pahasına yemiyor, çığlık çığlığa bağırıyor. Bende inatla 800gr. Aldım, bazen neyi neden yaptığını bilemiyor insan
3 /1 i duruyordu .1 haftasi kalmisti ..Artik icim aciyarak çöpe attim .Biberonu itiyor diliyle .Kaşıkla veriyorum tükürüyor. O mu yiyor benim suratim mi belli degil .Hele 2 3 defadir püskürtmeyi kesfetti .Esim sagolsun ilk yaptığında gülmüştü. Resmen pekistirdi .
Ben hç mama değiştirmedim çok şaşırdım mamaların da tadını biliyorlar demek ki :) i ben ilk kez ayla'yı izleyecektşm ama çok dokunaklı geldi ağlarım hemen
Evet o tadi nasil unutmadi hayret ettim .Insallah unutmamistir yani Oglen 2 de uyanmisti en son 8 de baygin düştü. Ben o esnada verdim mamayi .Ayy oglum izletmedi ama sahneler aklima geldikce gözüm doluyor. Aglasan da izlemeye deger .Ilkini sinemada izledim .Yeni hamile oldugum donemdi.Salondakiler 1 agladiysa ben hickira hickira aglamistim.Donup bakanlar olmustu :))
Off insan ne yapacagini bilemiyor .Her seyi deneyerek öğrenmek cok zor.

Canim oyle tabi ama mezun olursam kafam rahat olue..
Ders programimda bu. Yogun degil unidd ogretmenler ders programindaki kadar ders yapmiyor
Seneyede diger dersleri veirirsem biter
Sonra ucretli ogretmenlige veya evimin dibimdd olan yarim gunluk islere basvururum
Pirlanta merkezi kuran kursuna bagli krres gibi.
Kv ye evim az uzak gelir mi gelmez mi bilmiyorum canim

Eklentiler

• Screenshot_20180925-225907.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 71
Arkadaşlar,özellik sütü az olanlar hiç gün içinde süt sağdığınızda sütünüzün yok denecek kadar az çıktığı oluyor mu ben de oluyor, tamam az çıkıyor ama bazen de günün herhangi bir saati yok gibi çıkıyor

Aynen öyle canım deneye deneye çözmeye çalışıyorum işte bende
Ayy bunu bana gösterme
2-3 gün önce emzirme sanatında denk geldi o gün bugündür çiş sayar oldum bu takıntı o zaman başladı

İslam peygamberlerinin adının yazılı olduğu haberleri mi yoksa?
Mühendisbaba die bi instagram hesabı var canım bezleri incelemişler primada alkol ve cilt hasarına sebep olan bi madde varmış. Bende takip ediyorum şampuanı bile değiştirmeye karar verdim
Canım eşini ikna et o zaman çocuğumuzun geleceği için para lazım falan de bi şekilde kabul ettir.
Benimde öyleydi canım pek sağmıyorum artık emziriyorum emdiği kadar

Bir iki ay alıyormuş aşının tutması, biz de ateş olmadı ama huysuzluk ve meme reddi oldu sonra yavaş yavaş düzeldi, şifa olsun bizds böyle böyle alışıcaz:)
Canım meme reddi aşıdan ne kadar süre sonra oldu? kaç gün sürdü? benimkide meme reddi. ne yapacağımı şaşırdım. çok zorlanıyorum

Canım meme reddi aşıdan ne kadar süre sonra oldu? kaç gün sürdü? benimkide meme reddi. ne yapacağımı şaşırdım. çok zorlanıyorum
Sanıyorum ertesi gün başladı dört beş gün devam etti yavaş yavaş almaya başladı, endişelenme memeyi teklif et yine de

oinone27 kaçar saat arayla emziriyorsun, gece de mi aynı şekilde emziriyorsun sonra hemen mama mı veriyorsun yoksa doymazsa mı
Gündüz hep memede canım saat tutmuyorum artık. Acıkınca anlıyorum ağlıyor zaten mama veriyorum emmeye devam ediyor. Gece 1 yada 2 kere kalkıyor ben uyandırmiyorum artık. Valla daha emzirmeye başlarken memedeyken mutfağa koşup mama yapıyorum bi elimle gece gece ağlamasın uykusu açılmasın diye emzirip mama veriyorum mamasız uyumuyor son zamanlarda. Sen nasıl Yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…