2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım meme reddi aşıdan ne kadar süre sonra oldu? kaç gün sürdü? benimkide meme reddi. ne yapacağımı şaşırdım. çok zorlanıyorum
seninki asidan ne kadar sonra reddettl
Bir de biberon emzik veriyor musun

Uykulu mayisik oldugu zamanlarda ver, kolay alir

Son düzenleme:
Bu gece uyku yok. 10ar dk uyuyor uyaniyor. Aşi huzursuzluk yapti... Atesi de dalgali seyrediyor.

Sinirlenmekte çok haklısın , iş falan beklemiyorum da deme bence beklemelisin , ben her fırsatta küçük birşeyde olsa eşimden yardım isterim sırf oda ucundan tutsun diye , böyle durumlarda insanın yapısı çok önemli ve annenin yetiştirme şekli ama sana da çok şey düşüyor mesela 1 ay diyorsun 1 ay çok uzun bi süre tepkini keşke daha erken verseydin , erkekler rahata çabuk alışıyor çocuğun zor zamanlarında annenle birlikte bakmıştınız yanlış hatırlamıyorsam , olayın başından ortak olmadığı için şimdi de olamıyor , yol yakınken bir yöntemini bulup dahil etmeni öneririm aksi taktirde çok zorlanırsın arkadaşım.

Evet canım bezlerden anlaşılırmış , benim kızımda bi süre yemediğinde yada az yediğinde kuru oluyor .

Bizede dr geç kaka yapıyor diye evolia önerdi ama bulamadım hipp aldım sadece o vardı :) , tadı kötümü evolianın ? Hipp nasıl ki ?

Kızım mamasız doymuyor her emzirmeden sonra mama gerekiyor ama aç kalabilme süresi mi uzadı nedir gündüz veya gece mama veriyorum bir iki çekip bırakıyor ağzında oynuyor, yarım saat sonra tekrar deniyorum yine aynı derken dört saat oluyor anlayamıyorum

seninki asidan ne kadar sonra reddettl
Bir de biberon emzik veriyor musun

Uykulu mayisik oldugu zamanlarda ver, kolay alir
Aşıdan 4 gün sonra yaptı, aç olsada emmedi. Ağzını bile değdirmedi. Emzik biberon yok. Doktora sordum, olabilir dedi. O sıra hep ayakta emzirdim, çünkü ya ayaktayken emiyordu yada uykuluyken. Aşı olalı tam iki hafta oldu, biraz biraz düzeldi. Ama yinede eskisi gibi emmiyor.

Bizede dr geç kaka yapıyor diye evolia önerdi ama bulamadım hipp aldım sadece o vardı :) , tadı kötümü evolianın ? Hipp nasıl ki ?
Aptamil ya da Bebelac yiyen bir bebek icin evet tadi kotu .Ama icerigi daha iyi .Benim oglan sekersiz diye reddetti resmen .Babasi gibi yemek seciyor bu yasta

Boyle devam edeceğne emin ola bilirsin. Milanada humana anti colik veriyordum hiç sevmiyordu cok mecbur kaldığında 10-15 cc içiyordu. Dr önerisiyle hipp AR gecdik. Bu olayı yaşaya cok her bebek her mamayı sevmiyor.

Aptamil ya da Bebelac yiyen bir bebek icin evet tadi kotu .Ama icerigi daha iyi .Benim oglan sekersiz diye reddetti resmen .Babasi gibi yemek seciyor bu yasta
Benim ikizlerden biri bu evolvia sayesinde memeye döndü, o derece sevmiyor mamayı.

Boyle devam edeceğne emin ola bilirsin. Milanada humana anti colik veriyordum hiç sevmiyordu cok mecbur kaldığında 10-15 cc içiyordu. Dr önerisiyle hipp AR gecdik. Bu olayı yaşaya cok her bebek her mamayı sevmiyor.
Gunduz gorcez mamasini ozlemis mi yoksa saf anina mi denk gelmis .Merakla bekliyorum .Oglen veririm bir posta.
Benim ikizlerden biri bu evolvia sayesinde memeye döndü, o derece sevmiyor mamayı.
Bu bebekler cok ilginç gercekten .

Ben dün sabah sağ göğsümü sağdım 40 ml zar zor çıkarttım. Yarım saat sonra göğsüm hala boş gibi çok yumuşaktı ama kızı emzirince yine fışkırarak geldi. Sol göğsümden sağımda hiç çıkmıyo ama kızım sol tarafı da emiyo ve doyuyor. O yüzden sağım yapmayı pek önemsemeyin bence

Hayret bir sey ben oglumu anlamiyorum .Mama yaptim ve biberonu almadi .Kasikla verdim tükürdü. Yani aksam uyku esnasinda verdigim icin almis .Ben bu cocugu nasil besleyecegim.Eds ile ugrasamam gazdan dolayı kucağımdan hic inmiyor. Yine uyurken vereyim desem gun icinde uyumuyor .Fikri olan var mi?

Mamayı çok veriyorsan 4 saat tok tutması normal canım kaç cc veriyorsun

Gece 90 cc mama yaptım içirdim. Gazını çıkartmak için doğrulturken bi kustu onun üstü benim üstüm yatak heryer kusmuk çok fazla kusuyor 90 verince. 60 verincede doymuyor gibi geliyor napcm bilemedim

Ee sütün yetiyordur canım aç olsa içerdi sanırım enjektörle ağzına sık bakalım yine çıkartıyor mu

Ee sütün yetiyordur canım aç olsa içerdi sanırım enjektörle ağzına sık bakalım yine çıkartıyor mu
Enjektoru de deneyeyim .Canim gun icinde yetmiyor. Bos cekiyor bazen ve anlıyorum doymadigini .1 haftadir duzenli mama yemiyor ve hic kilo almadi .Oyle oldugu icin üzülüyorum. Degilse mama yemesin hic takmam kafama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…