- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.861
bende hamile olduğumu görmüştüm yine erkekti ve oğluma uygun olsun diye ismini efehan koyuyorum. Allahım hayırlara getirsinKızlar bugün sabaha karşı bi rüya gördüm hayır olsun.. hamile olduğumu gördüm ama inanılmaz üzgündüm. Eşim yanımda değildi ona msj attım hamileym diye o nasıl mutlu msjlar yazdı sonra 2. Oğlum Alptuğum geliyor dedi.. yaa inanılmaz etkilendm gerçek gibiydi oğlum için çok üzüldüm hayır daha çok küçük diyorum. Şimdi yıkadımm bakıyorum da gerçekten çok küçük Allahım hayırlı zamanda ama biraz oğlum büyüyünce nasip etsin inşallahh
Canım emmiyor mu yanlış hatırlamıyorsam emiyorduHayret bir sey ben oglumu anlamiyorum .Mama yaptim ve biberonu almadi .Kasikla verdim tükürdü. Yani aksam uyku esnasinda verdigim icin almis .Ben bu cocugu nasil besleyecegim.Eds ile ugrasamam gazdan dolayı kucağımdan hic inmiyor. Yine uyurken vereyim desem gun icinde uyumuyor .Fikri olan var mi?
Yaa zaten bu bebekleri anlamak mümkün değil canım sen emzikte meme reddi yaşa biberondan süt geldiği halde almasın. Bizimkide emzik almıyor inatla. Biberon görünce bile heyecanlanıyor emzik görünce ağlıyorEnjektoru de deneyeyim .Canim gun icinde yetmiyor. Bos cekiyor bazen ve anlıyorum doymadigini .1 haftadir duzenli mama yemiyor ve hic kilo almadi .Oyle oldugu icin üzülüyorum. Degilse mama yemesin hic takmam kafama .
Benim bebeğim de mama sevmiyor. Üç mama değiştim üçünü de sevmedi. Gece uykusunda maksimum 45 cc içiyor. Sürekli emdiği için doyuyor olabilir belki bilemiyorum.Aptamil ya da Bebelac yiyen bir bebek icin evet tadi kotu .Ama icerigi daha iyi .Benim oglan sekersiz diye reddetti resmen .Babasi gibi yemek seciyor bu yasta
sadece emse yetmiyor mu canim?Hayret bir sey ben oglumu anlamiyorum .Mama yaptim ve biberonu almadi .Kasikla verdim tükürdü. Yani aksam uyku esnasinda verdigim icin almis .Ben bu cocugu nasil besleyecegim.Eds ile ugrasamam gazdan dolayı kucağımdan hic inmiyor. Yine uyurken vereyim desem gun icinde uyumuyor .Fikri olan var mi?
Evet annemle bakmistim. Bana yine yardımcı olmayıp kahrolmakla meşgul olduğu için gitmiştim anneme. Babalar bu kadar yapabilir diyoSinirlenmekte çok haklısın , iş falan beklemiyorum da deme bence beklemelisin , ben her fırsatta küçük birşeyde olsa eşimden yardım isterim sırf oda ucundan tutsun diye , böyle durumlarda insanın yapısı çok önemli ve annenin yetiştirme şekli ama sana da çok şey düşüyor mesela 1 ay diyorsun 1 ay çok uzun bi süre tepkini keşke daha erken verseydin , erkekler rahata çabuk alışıyor çocuğun zor zamanlarında annenle birlikte bakmıştınız yanlış hatırlamıyorsam , olayın başından ortak olmadığı için şimdi de olamıyor , yol yakınken bir yöntemini bulup dahil etmeni öneririm aksi taktirde çok zorlanırsın arkadaşım.
Emiyor ama yetmiyor maalesef.bende hamile olduğumu görmüştüm yine erkekti ve oğluma uygun olsun diye ismini efehan koyuyorum. Allahım hayırlara getirsin
Canım emmiyor mu yanlış hatırlamıyorsam emiyordu
Benimki dogdugu gunden beri Aptamil yiyordu .Ne zaman evolvia denedim cocuk mamayi reddetti .Benim bebeğim de mama sevmiyor. Üç mama değiştim üçünü de sevmedi. Gece uykusunda maksimum 45 cc içiyor. Sürekli emdiği için doyuyor olabilir belki bilemiyorum.
Yetmiyor kuzum ya .Az once uyutmustum .Aranarak uyandi 20 dk sonra .sadece emse yetmiyor mu canim?
canım içinde askılı zıbın üstünde uzun kollu altında patikli alt var içinde çorap uyanınca yelek giydiriyorum ısıtıcı var odanın derecesine göre soğursa açacağım.Burasi aşırı soğudu .Gunes bile yok .9 dereceymis su anda. Uyurken iyi de uyaninca usutmekten korkuyorum. Yelegi ve isiticiyi hazırladım bekliyorum.
S Shezofren88 sen ne giydirdin bugun canim ?
@Zehra ungrms sansindan hava sogudu .Insallah bebisin hasta olmaz.
Bireysel olsa kesin açardım kombiyi .Bir anda 30 dereceden 9 a nasil düştü anlamadim.Simdi ısıtıcıyı açtım ama benle tum odalari geziyordu .Mutfakta yemek yiyorduk filan .Simdi odaya hapsolcaz.canım içinde askılı zıbın üstünde uzun kollu altında patikli alt var içinde çorap uyanınca yelek giydiriyorum ısıtıcı var odanın derecesine göre soğursa açacağım.
Gerçekten balkona bir çıktım kış gelmiş resmen
Istanbul da soğudu benim salon çok sıcak yatak odasını kullanmıyorum 3 aydır. Mutfağın petegini yaktım çünkü mutfakta yemek yerken yanımda duruyor. Benimde mutfak çok büyük zor ısınıyor.Bireysel olsa kesin açardım kombiyi .Bir anda 30 dereceden 9 a nasil düştü anlamadim.Simdi ısıtıcıyı açtım ama benle tum odalari geziyordu .Mutfakta yemek yiyorduk filan .Simdi odaya hapsolcaz.
Evet annemle bakmistim. Bana yine yardımcı olmayıp kahrolmakla meşgul olduğu için gitmiştim anneme. Babalar bu kadar yapabilir diyo
Emiyor ama yetmiyor maalesef.
Benimki dogdugu gunden beri Aptamil yiyordu .Ne zaman evolvia denedim cocuk mamayi reddetti .
İlk aptamil denedik beğenmedi. Daha sonra hipp nişastasız olanı kullandık. Bir süre severek içti. Şu an hipp nişastalı kullanıyorum onu da sevmiyor .
Yetmiyor kuzum ya .Az once uyutmustum .Aranarak uyandi 20 dk sonra .
Rapor aldım kısa bir süre ama haftaya pazartesi tekrar başlıyorum canım. Sadece 4 saat bakıyordu çocuğa çok uzun süre de bakmadı zaten. Ben evde olduğum her an ben bakmak zorundaymisim gibi davranıyor. Güzellikle çözmeye çalıştım ama kaçıyor resmen anlıyor hemen yapmak istediğimiSen sabahları işe gidiyodun bebeğe eşin bakıyordu sanırım ücretsize mi ayrıldın. Babalar anneler kadar sabırlı ve dayanıklı olamıyorlar maalesef. O baktığı süre eşine çok zor geldi demekki bıkkınlık oluşmuş olabilir. İnatlaşıp sert davranmak yerine biraz daha ılımlı olmaya çalışmalısın. Biliyorum pek mümkün olmuyor hele bebekle bu kadar yorulurken. Ama baba bebek bağı kurmalarına yardımcı olmalısın.
Canım bizimki 60dan sonra ağlamıyor ağlayınca 30 daha yapıyorum zaten ama hem az kilo alıyor hemde çişli bezleri az diye takmıştım kafaya. Ama neyseki gece bi çiş yapmış bi yapmış sadece gece yaptığıyla olması gerekeni tamamlar heralde :)) sen 150 ver ama hepsini bitirmesin canım çok kusmasıda iyi değil. Bizimki kusuyor bide onu yiyor bazen ağız şapırtısına kustuğunu anlıyorumoinone27 bizimki de dediğin gibi 150 versem çok kusuyor fakat anca doyuyor 120 versem gene kusuyor fakat tam doymuyor 90 versem kusmuyor fakat o zaman da nerde geri kalanı diye kıyamet kopuyo zaten. Dün onun üzerini de kendi üzerimi de üç defa değiştirdim kusmuktan
Çok geçmiş olsun canım keşkw yardım edebilecek başkası olsa böyle kayınvalidene hizmet ediyorsun resmen. Bide yarın bigün ben baktım büyüttüm falan der.Kızlar ben üşüttüm dünden beri hapşırıp burnumu siliyorum. Bu arada k.v. sabah 10 da geliyo akşam 5.30 en geç gidiyo yani misafirliğe geliyo bana. Zaten gündüz sakinler ne oluyorsa sabah ilk uyandıklarında ve akşam 5 ten uyuyana kadar zorluyorlar ve bunu en iyi o biliyor.
Sabah eşim annesini aramış nevesta hasta ona yardım et gibisinden bende sinirlendim uzunca bir mesaj attım eşime, benim adıma annenden yardım isteme bir daha diye zaten kafasını kullansa gündüz ne diye gidiyorum diye kendi düşünür yazdım, yalandan yere gelip gündüz oturuyo falan diye yazdım işte . Şuan kadın yattı resmen horluyor ve hasta olan benim. Eşim cvp vermedi bu sefer artık belkide evlendik evleneli ilk kez kavga edeceğiz gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?