2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ya 2 günde 20 derece hava mı soğur? Ne giydireceğimizi şaşırdık. Dün üşütmüş oğlum yeşil kaka yaptı gazı oldu ağladı biraz. Sıcak tuttum sık emzirdim kaleidon verdim biraz iyi şimdi. Haftasonu da çanakkaleye gitcez. Hayırlısı

Kızlar acil yardım bana. Şimdi ben 2 yakın arkadaşımı tanıştırdım şimdi evleniyorlar. Benim düğünümde ikisi ayrı ayrı çeyrek takmıştı 5 yıl önce. Şimdi biz onlara 2 çeyrek mi takmalıyız? Eşimde şuan altın çok uçtu 1 çeyrek 1 100 lira takalım diyor. 2 çeyrek nerdeyse 1000 lira yapcak diyor. Bide yol paramız falan olcak. Sizce uygun olan ne olur?

Aptamilin tadı ve besin içeriği çok iyi anne sütü tadında o yüzden sevmiştir. Sevindim yemesine ve sizin rahat etmiş olmanıza.

Artık baska sey denemiyecem.Tattan dolayi degil sanirim boyle yapması. Çocuğa kac cesit gaz damlasi denedik.Onlarin da tadini alinca damak zevki bozuldu resmen.
C Cersei92

Emiyor ama yetmiyor maalesef.

Benimki dogdugu gunden beri Aptamil yiyordu .Ne zaman evolvia denedim cocuk mamayi reddetti .

Yetmiyor kuzum ya .Az once uyutmustum .Aranarak uyandi 20 dk sonra .
canim sadece ac olduklari icin emmek istemiyorlar biliyorsun. Ama kilo alimini ve bezleri takip ediyorsundur.
Buarada Ankaraya 1 gunde kis geldi. Ev sogudu diye Kombiyi yaktim sicak oldu. oldum olasi sevmiyorum bu geçişleri yaa

Geçmiş olsun cnm okudukça sinirleniyorum. Özellikle sabahları çok zor oluyor iki bebek, uyku sersemide oluyoruz en yardıma ihtiyacın olduğu zamanlar. Sen işe başlayınca gelecek olan yardımcıyı bulmuştun. Daha erken başlayamaz mı? Hem kadınıda iyice tanımış olursun bebeğine nasıl bakıyor falan. Gerçi işin ekonomik yönü çok ağır özellikle ikize biliyorum ama senin psikolojin hr şeyden önemli bebeklerin için. Mutlu anne, mutlu çocuklar.

Durumunun el verdiğini tak canım ama ben olsam yarım takardım

canim sadece ac olduklari icin emmek istemiyorlar biliyorsun. Ama kilo alimini ve bezleri takip ediyorsundur.
Buarada Ankaraya 1 gunde kis geldi. Ev sogudu diye Kombiyi yaktim sicak oldu. oldum olasi sevmiyorum bu geçişleri yaa

Yakınca da çok sıcak oluyo dimi cnm. Bende dünden önceki gün gece yaktım, sabah bi baktım oğlan isilik olmuş, ne yapacağımı bilemedim, anneannesinin örgü yeleğini giydirdim şimdilik bakalım yetmezse akşam bende yakıcam tüm evi

Kızlar alt açma bezi ne kullanıyorsunuz? Bide marketlerde bulabilirmiyim şok falan var yakınımda
Canın ben alt açma hiç kullanmıyorum bezini açmadan önce temiz bezi aynı şekilde altına koyuyorum bezini açıp tamizleyip çekiyorum altından kapatıyorum temiz bez altta oluyo sonra ğüzelce kapatıyorum hiç bi yerede gelmiyo yatağada geçmiyo hemde tasarruf ediyorum

aynen yaa, baktim ev baya soguk, yaktim, neyse ustunu incelttim. Ne yapacagimizi sasirdik ebebekten termometreli saat aldim kargoda hala, gelse en azindan dr 24 dereceyi gecmesin ev dedi, suan bir fikrim olamiyor

Ayy bizde bugün anneanne yeleklerine geçtik . Maşallah paşaya

Maşallah :) ben de günlerdir yelek giydiriyorum. Patik de giydiriyorum ama hemen düşüyor ayağından oraya buraya surterek

Durumunun el verdiğini tak canım ama ben olsam yarım takardım
Aynen yarım takarım zaten 2 çeyrek dediğim. Bence de yarım takmak uygun sonuçta çeyrek herzaman çeyrek. Şimdi olsa yine onlar bana çeyrek takacaktı. Ama eşimi ikna edemiyorum ki buna. Yakışan yarım takmak bencede. Teşekkürler

Canım kelin ilacı olsa başına sürer ama ne yaparsan yap değişmez bence bir iki yapar gene sana kalır bütün iş banim eşimde hiç bişe yaptığı yok anca sevmesini biliyor Allahtan çok uslu bi bebek şükür olsun. Zaten bizde şuan kavğalıyız tüm iş bende, değişmezler bence huyy bu

oyy masallah cok yakismis kuzuya. Hepimiz bu sicaklik konusuna takilmisiz hakli olarak. İnsan ne yapacagini sasiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…