2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz patik örmeyi bilmiyoruz :)) anneannesi bol bol yelek hırka battaniye ördü :) siftahı bugün yaptık, Eskişehir o kadar soğudumu yav :))
Donuyoruz ya dışarıyı bilmiyorum gerçi çıkmadım da evde ben de patik giyiyorum artık. Kimse patiği bilmiyo herhalde bana da bı düzine yelek hediye geldi patik bı tane

Tahmin edebiliyorum yazanlari .Ama ben Canbebe,Molfix ve Sleepy denedim .Hem pisik yapti hem de her kakada te belinden cıktı .Hatta benim kiyafetime gececek kadar .Mecbur kaldim. Zaten cok pahali .Keske Sleepy iyi gelseydi .
Anladım ben de anneme bir paket sleepy aldım bıraktım gelince kullanmak için hem denemiş olurum dedim. Kardeşimin kucağındayken abla bir sıcaklık oldu dedi maalesef çişi dışarı kaçırdı gende şarıl şarıl

aynen yaa, baktim ev baya soguk, yaktim, neyse ustunu incelttim. Ne yapacagimizi sasirdik ebebekten termometreli saat aldim kargoda hala, gelse en azindan dr 24 dereceyi gecmesin ev dedi, suan bir fikrim olamiyor

Ben aldım, sürekli 24-25 gösteriyor sıcaklığı ama nem oranı değişiyor, ama bence soğuk yani :)

Canım bende aptamil aldım iki ay iki kutu bitirdi toplamda bu ay evolvia aldım en iyisi hangisi bilmiyorum ama kadın bu iyi dedi aptamilde bi ara gdo şüphesi çıkmıytı dedi bende bi daha almak istemedim bi de şekerli mama bebekler alır onU dedi. Neyseki evolviayı da aldı kızım bide bu mamaların tadı aynı plastik gibi ya baktınız mı hiz tadına

Ewt yaa bnde gördüm ve gttim bugün sleepy bebek bezi aldm nasl olcak blmyorm inşallah pişik falan olmaz bebeğim. Sen hangi bezi alcaksn canm
Açıkçası Prima gibisi yok anlaşılan. Ben deneme amaçlı sleepy alıp anneme bıraktım geldikçe arada kullanıyorum. Hem boyut olarak primaya göre küçük. Hem de sızdırma yaptı bugün. Primada hiç olmamıştı. Bir de popoda hafif kızarıklık var. Şöyle ki Prima losyonlu bez ve sanıyorum ki losyonı pişiklere engel oluyor. Molfix canbebe sleepy de falan losyon yok. Onlar da pişik yapıyormuş. Goon u merak ediyorum ben de ona da sızdırıyor demişler yorumlRda ama. Eğer değiştirme kararı alırsam sleepy alırım sanırım en azından Türk malı diye düşündüğümden

Amin canım :) bizede patik gelmedi hiç :)

Bende de prima da hep kakası çıkıyor şuan yine prima killanılorum ama ne alcam bilmiyorum. Ek gıdaya geçince ne kllandınız

Canım meme reddi aşıdan ne kadar süre sonra oldu? kaç gün sürdü? benimkide meme reddi. ne yapacağımı şaşırdım. çok zorlanıyorum
Benim beş gün sürdü daha fazla dayanamadım emzik ve biberon kullanmayı bıraktım öylemizle geri döndü

Gece 90 cc mama yaptım içirdim. Gazını çıkartmak için doğrulturken bi kustu onun üstü benim üstüm yatak heryer kusmuk çok fazla kusuyor 90 verince. 60 verincede doymuyor gibi geliyor napcm bilemedim
Bence kusuyorsa çok geliyordur 60 ver sen ve 3 saatten erken verme soymadığından eminsen 75 yap ben 75 yapıyorum 2 buçuk ölçü.

Kizlar ben dogdugundan beri premium care kullaniyorum, onda gosterge var islaninca saridan yesile donuyor. Diger bezlerde nasil anlayacagiz bezin dolu oldugunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…