2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biberonla veriyorsan eğer akım birden kesilince afallayıp ağlıyor olabilir yetmediğinden diye düşünme bence benimki öyle oluyordu.

Kızlar bebeginde
Aynen canım ben de sana katılıyorum. Bebeğin emmesiyle sagarak gelen süt asla bir olamaz.. bebek öyle güzel çekiyor ki o an göğsün boş bile hissetsen o eme eme getiriyor sütü..

Sleepy kaç numara sızdırdı? Sleepy 3 kullanıyorum ben şuan çok memnun kaldım. Sleepy 1 fena sizdiriyordu.

Benim ikizlerden biri bu evolvia sayesinde memeye döndü, o derece sevmiyor mamayı.
Ya gerçekten evolvianır tadı kötü ben baktım plastik gibi bişe aptamil şekerli gibi en azından ama en iyisi evolvia dediler kızımda sevmeyerek içiyo. Aptamili daha lezzetli içiyodu

Biberonla veriyorsan eğer akım birden kesilince afallayıp ağlıyor olabilir yetmediğinden diye düşünme bence benimki öyle oluyordu.
Yok canım 90 kesinlikle yetmiyor çünkü 2 saat bile tutmuyor çocuğu. Ben doyup doymadigini 3 veya 3 buçuk saat tok tutmasından anlıyorum.

Yok canım 90 kesinlikle yetmiyor çünkü 2 saat bile tutmuyor çocuğu. Ben doyup doymadigini 3 veya 3 buçuk saat tok tutmasından anlıyorum.
Benimki de bazen üç saati zor ediyor 75le ama ben fazla vermek istemiyorum beni emmede sıkıntısı var diye çok doyunca bana yanaşmıyor

Kızımda bi dönem öyle yapıyordu çok az yiyordu yada yemiyordu , idrarda iltihap çıktı iğne kullanıyoruz düzelme var gibi , yemesiyle ne kadar bağlantılı bilmiyorum , sadece aynı zamana denk geldi belkide

Canım bence gram gram takın oda 500₺ yapıyo hem ikinizde altın takmış olursunuz

Ya hırıltılı nefes alıyor. Arada öksürüyor gibi mama kalıntısı gıcık gibi biseymi yapıyor yoksa Allah korusun üşüttümü anlayamıyorum

Burnu tıkalıdır canım genizine inmiştir , solüsyon sık bol bol

Son düzenleme:
Kız bebek olduğu için sanırım yapsada sağa sola gitmiyo çişi kakası zaten açtığımda bezde oluyo bu yöntami gösterdi ablam çok memnunum çekyatta bile bez açıyorum örtüsüz :)

Bizim burda ne takıldıysa o gider canım , şuanda 2 küçük altın çok zorlar fiyatlar acayip yüksek.

Maşallah oğluna pek tatlı olmuş cicileriyle :) bizde yelek giyiyoruz artık . İsmi ne oldu oğlunun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…