- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.921
Biberonla veriyorsan eğer akım birden kesilince afallayıp ağlıyor olabilir yetmediğinden diye düşünme bence benimki öyle oluyordu.@oinone27 bizimki de dediğin gibi 150 versem çok kusuyor fakat anca doyuyor 120 versem gene kusuyor fakat tam doymuyor 90 versem kusmuyor fakat o zaman da nerde geri kalanı diye kıyamet kopuyo zaten. Dün onun üzerini de kendi üzerimi de üç defa değiştirdim kusmuktan
Burasi aşırı soğudu .Gunes bile yok .9 dereceymis su anda. Uyurken iyi de uyaninca usutmekten korkuyorum. Yelegi ve
Kilo alımından dolayi canim .1 haftadır yerinde sayiyor .canim sadece ac olduklari icin emmek istemiyorlar biliyorsun. Ama kilo alimini ve bezleri takip ediyorsundur.
Buarada Ankaraya 1 gunde kis geldi. Ev sogudu diye Kombiyi yaktim sicak oldu. oldum olasi sevmiyorum bu geçişleri yaa
Demek ki senin bebis cis yapma zamanini biliyor .Ben alt acma kullanmasam ne yatak kalir ne cekyat .Bazen alt acmadan bile disari cikartcak oluyor .Neyse ki reflekslerim guclu hemen kapatıyorum :)Canın ben alt açma hiç kullanmıyorum bezini açmadan önce temiz bezi aynı şekilde altına koyuyorum bezini açıp tamizleyip çekiyorum altından kapatıyorum temiz bez altta oluyo sonra ğüzelce kapatıyorum hiç bi yerede gelmiyo yatağada geçmiyo hemde tasarruf ediyorum
Su an zinco denemesindeyiz .Evet hem gaz damlalarını hem deviti duzenli veriyorum.Canım kaleidon denedin mi?birde sabah akşam aynı saatlerde düzenli veriyor musun damlayı?
Daha alamadim .Bu ay kyk borcumu da odemedik .Esimin maas almasini bekliyorum.Bence sesli ve ışıklı birşey olması daha mantıklı çünkü bebeler küçük olunca bir müddet sonra sıkılıyor ben de onu düşünerek piyanolu aldım
Aptamilde balik yagi var ve cocugun kakasi balik yagi kokuyor bildiğin. Bana kalsa ben de evolvia derdim ama meme reddinden sonra simdi de mama reddi yasiyoruz .Benim oglan her seye karsi .Uykuya mamaya :)Canım bende aptamil aldım iki ay iki kutu bitirdi toplamda bu ay evolvia aldım en iyisi hangisi bilmiyorum ama kadın bu iyi dedi aptamilde bi ara gdo şüphesi çıkmıytı dedi bende bi daha almak istemedim bi de şekerli mama bebekler alır onU dedi. Neyseki evolviayı da aldı kızım bide bu mamaların tadı aynı plastik gibi ya baktınız mı hiz tadına
Molfixte de var .Dolunca şişiyor zaten .Ben hic göstergeye bakmiyorum .Bildigin ağırlaşıyor cocuk.Kizlar ben dogdugundan beri premium care kullaniyorum, onda gosterge var islaninca saridan yesile donuyor. Diger bezlerde nasil anlayacagiz bezin dolu oldugunu?
Aynen canım ben de sana katılıyorum. Bebeğin emmesiyle sagarak gelen süt asla bir olamaz.. bebek öyle güzel çekiyor ki o an göğsün boş bile hissetsen o eme eme getiriyor sütü..Ben dün sabah sağ göğsümü sağdım 40 ml zar zor çıkarttım. Yarım saat sonra göğsüm hala boş gibi çok yumuşaktı ama kızı emzirince yine fışkırarak geldi. Sol göğsümden sağımda hiç çıkmıyo ama kızım sol tarafı da emiyo ve doyuyor. O yüzden sağım yapmayı pek önemsemeyin bence
Sleepy kaç numara sızdırdı? Sleepy 3 kullanıyorum ben şuan çok memnun kaldım. Sleepy 1 fena sizdiriyordu.Açıkçası Prima gibisi yok anlaşılan. Ben deneme amaçlı sleepy alıp anneme bıraktım geldikçe arada kullanıyorum. Hem boyut olarak primaya göre küçük. Hem de sızdırma yaptı bugün. Primada hiç olmamıştı. Bir de popoda hafif kızarıklık var. Şöyle ki Prima losyonlu bez ve sanıyorum ki losyonı pişiklere engel oluyor. Molfix canbebe sleepy de falan losyon yok. Onlar da pişik yapıyormuş. Goon u merak ediyorum ben de ona da sızdırıyor demişler yorumlRda ama. Eğer değiştirme kararı alırsam sleepy alırım sanırım en azından Türk malı diye düşündüğümden
Ya gerçekten evolvianır tadı kötü ben baktım plastik gibi bişe aptamil şekerli gibi en azından ama en iyisi evolvia dediler kızımda sevmeyerek içiyo. Aptamili daha lezzetli içiyoduBenim ikizlerden biri bu evolvia sayesinde memeye döndü, o derece sevmiyor mamayı.
Ben yazın deıchman dan almıştım ayakkabı gibi patiklerden yaz dıye 19 liradan ıkı liraya beş liraya düşmüştü aldım hepsini :)Amin canım :) bizede patik gelmedi hiç :)
2 numara aldım benSleepy kaç numara sızdırdı? Sleepy 3 kullanıyorum ben şuan çok memnun kaldım. Sleepy 1 fena sizdiriyordu.
Yok canım 90 kesinlikle yetmiyor çünkü 2 saat bile tutmuyor çocuğu. Ben doyup doymadigini 3 veya 3 buçuk saat tok tutmasından anlıyorum.Biberonla veriyorsan eğer akım birden kesilince afallayıp ağlıyor olabilir yetmediğinden diye düşünme bence benimki öyle oluyordu.
Benimki de bazen üç saati zor ediyor 75le ama ben fazla vermek istemiyorum beni emmede sıkıntısı var diye çok doyunca bana yanaşmıyorYok canım 90 kesinlikle yetmiyor çünkü 2 saat bile tutmuyor çocuğu. Ben doyup doymadigini 3 veya 3 buçuk saat tok tutmasından anlıyorum.
Kaç kilo bebeğin? Üzerinde yazan kg lara bakma sen. Mesela 3-6 kg diyosa bebeğin 5 kg olduktan sonra kullanma onu artık. Bı üst numaraya gec2 numara aldım ben
Kızımda bi dönem öyle yapıyordu çok az yiyordu yada yemiyordu , idrarda iltihap çıktı iğne kullanıyoruz düzelme var gibi , yemesiyle ne kadar bağlantılı bilmiyorum , sadece aynı zamana denk geldi belkideHayret bir sey ben oglumu anlamiyorum .Mama yaptim ve biberonu almadi .Kasikla verdim tükürdü. Yani aksam uyku esnasinda verdigim icin almis .Ben bu cocugu nasil besleyecegim.Eds ile ugrasamam gazdan dolayı kucağımdan hic inmiyor. Yine uyurken vereyim desem gun icinde uyumuyor .Fikri olan var mi?
Canım bence gram gram takın oda 500₺ yapıyo hem ikinizde altın takmış olursunuzKızlar acil yardım bana. Şimdi ben 2 yakın arkadaşımı tanıştırdım şimdi evleniyorlar. Benim düğünümde ikisi ayrı ayrı çeyrek takmıştı 5 yıl önce. Şimdi biz onlara 2 çeyrek mi takmalıyız? Eşimde şuan altın çok uçtu 1 çeyrek 1 100 lira takalım diyor. 2 çeyrek nerdeyse 1000 lira yapcak diyor. Bide yol paramız falan olcak. Sizce uygun olan ne olur?
Ya hırıltılı nefes alıyor. Arada öksürüyor gibi mama kalıntısı gıcık gibi biseymi yapıyor yoksa Allah korusun üşüttümü anlayamıyorum
Evet annemle bakmistim. Bana yine yardımcı olmayıp kahrolmakla meşgul olduğu için gitmiştim anneme. Babalar bu kadar yapabilir diyo
Kızlar acil yardım bana. Şimdi ben 2 yakın arkadaşımı tanıştırdım şimdi evleniyorlar. Benim düğünümde ikisi ayrı ayrı çeyrek takmıştı 5 yıl önce. Şimdi biz onlara 2 çeyrek mi takmalıyız? Eşimde şuan altın çok uçtu 1 çeyrek 1 100 lira takalım diyor. 2 çeyrek nerdeyse 1000 lira yapcak diyor. Bide yol paramız falan olcak. Sizce uygun olan ne olur?
Eki Görüntüle 2192652
Geçen yıl hamileliğimi öğrendiğimde anneannesiyle bekleyemeyip daha cinsiyeti öğrenmeden örgülere başlamıştık :) bu da efe yeleğimiz. Doğdu, büyüdü de giymeye başladı güzel oğlum :)
Ben yazın deıchman dan almıştım ayakkabı gibi patiklerden yaz dıye 19 liradan ıkı liraya beş liraya düşmüştü aldım hepsini :)
Maşallah oğluna pek tatlı olmuş cicileriyle :) bizde yelek giyiyoruz artık . İsmi ne oldu oğlunun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?