2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bnde sleepy aldm hem sızdırdı hemde popoda kzarklk oldu braktm onu kaldı bezler elimde kullanmycam çokda naylonumsu geldi bna beğenemedm. Bugünde molfix aldm denycez bakalm bezler elimde patlyo valla

Kizlar ben dogdugundan beri premium care kullaniyorum, onda gosterge var islaninca saridan yesile donuyor. Diger bezlerde nasil anlayacagiz bezin dolu oldugunu?
bende prima aktif bebek kullanıyorum 2noda gösterge vardı ama 3e geçince yok gösterge o yüzden el atıyorum şişmiş oluyor zaten bide yandan bakıyorum :)

Goo.n merak edenler 2no almıştım biraz denedim güzel emiyor sadece çiş çok dolarsa dıştan hafif nemleniyor prima da da öyleydi kakasını yaptı goona gayet iyiydi prima da 2 defa iç zıbın atmak zorunda kalmıştım belinden çıktı prima 208li almıştım en son o bitince goona geçicem hem fiyatı daha uygun

Ben bakdım plastık gibi olsa iyi iğren acıyorum vala bebeklere. Nasıl içiyorlar anlamıyorum.

Erkeklerin çoğunlığu böyle maalesef ki biz idare etmesek evlilik yürümez zaten. Allah bizebol bol sabır versin

Senin bebek tam üç aylık mı oldu şimdi? Ben de ayın 10 u gibi falan 4. Ay kontrolüne gidicem bakalım bizimki ne diyecek

Çok geçmiş olsun canım keşkw yardım edebilecek başkası olsa böyle kayınvalidene hizmet ediyorsun resmen. Bide yarın bigün ben baktım büyüttüm falan der.

Eşim mesajıma sinirlenmemiş bile o derece doğru şeyler yazdım ki haklı bir çıkış benimki, kuzenim aradı az önce telefonda da bebekler gündüz çok rahat bir tem sabah kalkınca birde akşam yatarken çok zor oluyor diye özellikle belirttim k.v. duydu ama bisi demedi. Bende daha iyiyim şimdi ama gece kötü oluyorum.
Kadın şu an çalışıyor aralık 15 te falan başlayacak bende ocak başında işe başlıyorum, işin maddiyatı bir yana kadında işini bırakıp gelecek ve benim ev zaten küçük k.v., kadın ve ben burada deliririz.
Şimdi eşimin tarafı bebeklere onun baktığını sanıyor mesela bende buna sinir oluyorum.

Ne zaman gündüzleri tek başına uyuyacak acaba
Akşama yemek yok yine
Şükür pirinç pilavı yapabildim. Dışardan tavuk getirecek yanına eşim. NasilYarDiyeyim sen varya cansın hamak meselesini iyiki söyledin bana gündüz yarım saat bensiz uyumazdı. Ya emzirme yastığında ya sallanarak ayağımda böyle biraz serbest kalabiliyorum

Eşlerinizle aranız nasıl ? Ben çok tahammülsüzüm dün kızı uyuttum bende yanında koltukta uyudum. Yorgunluktan uykuya zor dalıyorum. Zaten az uyuyor uyanacak diye strese girip uyuyamadıgım her dk bosa gidiyor diye yine uyuyamıyorum. Geldi uyandırdı zorla apartmanda gaz kokuyor diyo ya banane dedim kalk sen bak anlarsın diyo. Her haltı ben yaptığım için adamın gözünde nasıl bir mertebeye yükseldiysem onu bile anlarım yani. Sus uyuyacağım dedim kalk kalk diye diye uykumu açtı resmen öfke nöbeti geçirdim yastıkları fırlattım. Eşyalarımı aldım kızı bununla bırakıp yatak odasına gittim uyumaya pesimden gelemedi ama 1 saat dalamadım gitti güzelim uyku kızda zaten uyandı sabaha kadar nöbet. Ne zaman normale döneceğiz ya

Istanbulda yaşayanlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz. Ev 23 24 derece gündüz ama ben üşüyorum. Gece uyku tulumu giyiyorda gündüz örme yeleklere başlayacağım bugün

Ben balıkesir de yaşıyorum canım istanbulla havamız aynı oluyor evin içide 24 derece dediğin gibi , ben uzun kollu üstüne örme yelek giydirdim ama elleri yüzleri buz gibi oluyor , kafasına da şapka taktım , şöyle güzel bi kışlık pijama olsa iyi olurdu aslında hem kat kat giydirmezdik.

Çok şey istemiyoruz aslında sadece biraz dinlenmek , dinlendirilmek istiyoruz , halden anlasa gelse dese sana sen git yatak odasına yat ben kızın başını beklerim dese , sende gönül rahatlığıyla uykuya dalarsın.İnsan böyle zamanlarda daha iyi anlıyor kimin gözünde ne kadar kıymeti olduğunu ..

yaa düşenin halinden düşen anlıyor canım ayakta sallamak pişmanlık resmen hamak en güzeli. Sonra da sallanır beşiğe geçecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…