- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.961
Gözümde canlandirdim ve guldumEşlerinizle aranız nasıl ? Ben çok tahammülsüzüm dün kızı uyuttum bende yanında koltukta uyudum. Yorgunluktan uykuya zor dalıyorum. Zaten az uyuyor uyanacak diye strese girip uyuyamadıgım her dk bosa gidiyor diye yine uyuyamıyorum. Geldi uyandırdı zorla apartmanda gaz kokuyor diyo ya banane dedim kalk sen bak anlarsın diyo. Her haltı ben yaptığım için adamın gözünde nasıl bir mertebeye yükseldiysem onu bile anlarım yani. Sus uyuyacağım dedim kalk kalk diye diye uykumu açtı resmen öfke nöbeti geçirdim yastıkları fırlattım. Eşyalarımı aldım kızı bununla bırakıp yatak odasına gittim uyumaya pesimden gelemedi ama 1 saat dalamadım gitti güzelim uyku kızda zaten uyandı sabaha kadar nöbet. Ne zaman normale döneceğiz ya
Yine meme reddi
Dayanamiyorum daha fazla ya valla tek basina insanim ben. Zaten aç geziyorum sabahtan beri. Vercem mamayi da cok sevdigi emzigi de, olan o olacak... 2 ayda 2 kere red mi yapilir, her ay basi sil bastan bununla mi ugrasicam ben. Sanki reddetme sorunu yokken benim hic problemim yokmus gibi
evet canim. Gorsen avazi ciktigi kadar bagiriyor. yorgunum yemin ederim. Daha dun ates nobeti tuttum 2.ay asilarini oldu. Tek olmak cok zor. Hani dagina gore kar diyorlardi bana cocuk olmadan once...Uğraşmasını zaman kaybını ağlamasını geçtim insanın zoruna gidiyor sanki beni istemiyor , beni itekliyormuş gibi alınıyorum bazen , mama + meme gidiyoruz mecbur her zaman emmiyor.
Yine meme reddi
Dayanamiyorum daha fazla ya valla tek basina insanim ben. Zaten aç geziyorum sabahtan beri. Vercem mamayi da cok sevdigi emzigi de, olan o olacak... 2 ayda 2 kere red mi yapilir, her ay basi sil bastan bununla mi ugrasicam ben. Sanki reddetme sorunu yokken benim hic problemim yokmus gibi
Alet çantamı alıp apartmanın doğalgazını tamir falan edeceğim heralde bi anlasamGözümde canlandirdim ve guldumo nasıl bir uyandırma sebebi ve o nasıl bir kavga ben de dün avazim çıktığı kadar bağırdım eşime bı yarım saat falan sürdü bütün icimdekileri kusup rahatladım. Sabah kilo vermiş diyo ki senin bağırmanfan kaynaklk
Inşallah su park yatakta yattığını görürüm. Hatuna ankaradan getirttim park yatağın iç kısmını sırtını koymadı dahayaa düşenin halinden düşen anlıyor canım ayakta sallamak pişmanlık resmen hamak en güzeli. Sonra da sallanır beşiğe geçecek insallah
Cnm ben çok kalın giydirmiyorum atlet ve uzun kollu zıbın altına patiklii pijama benim ev sıcak çünkü bazen yelek giydiriyorum. Gecede tulumun içine koyup fermuarını çekip yatiriyorum kolları dışarda kaliyor.Istanbulda yaşayanlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz. Ev 23 24 derece gündüz ama ben üşüyorum. Gece uyku tulumu giyiyorda gündüz örme yeleklere başlayacağım bugün
Cidden değişik benimkide mama içtiği halde meme bağımlısıYine meme reddi
uyumayi, gezmeyi, yemek yapmayi hatta temizligi, banyo yapmayi, kafa rahatligini o kadar ozledim ki.Eşlerinizle aranız nasıl ? Ben çok tahammülsüzüm dün kızı uyuttum bende yanında koltukta uyudum. Yorgunluktan uykuya zor dalıyorum. Zaten az uyuyor uyanacak diye strese girip uyuyamadıgım her dk bosa gidiyor diye yine uyuyamıyorum. Geldi uyandırdı zorla apartmanda gaz kokuyor diyo ya banane dedim kalk sen bak anlarsın diyo. Her haltı ben yaptığım için adamın gözünde nasıl bir mertebeye yükseldiysem onu bile anlarım yani. Sus uyuyacağım dedim kalk kalk diye diye uykumu açtı resmen öfke nöbeti geçirdim yastıkları fırlattım. Eşyalarımı aldım kızı bununla bırakıp yatak odasına gittim uyumaya pesimden gelemedi ama 1 saat dalamadım gitti güzelim uyku kızda zaten uyandı sabaha kadar nöbet. Ne zaman normale döneceğiz ya
yani dun asi olduguna gore oyle diye dusunuyorum. Emzik biberon yok sonucta. Aile hekimine de sordum, ne alakasi var ikisinin dedi...Aşıdan dolayılı canım bu seferde?
aynen canim bir cins bu cocuk. Konussa da ne alip veremedigini ogrensemCidden değişik benimkide mama içtiği halde meme bağımlısı
Benim beşikler sallanmiyor bende çok merak ediyorum odalarına geçirince nasıl uyuyacağım, şu an ana kucağında duruyorlar ve sallayarak uyutuyorum bende ilerde ayağımda sallarım diye düşünüyordum.yaa düşenin halinden düşen anlıyor canım ayakta sallamak pişmanlık resmen hamak en güzeli. Sonra da sallanır beşiğe geçecek insallah
Onu da denedim. 2 gun vermedim.Hic bir değişim olmadi.Birde d vit gaz yapıyormuş canım. Bıraksan bikaç gün ben çok düzenli vermiyorum d vitaminini.
Yakin zamanda verdik tahlil .Sorun yok sukur canim .Kızımda bi dönem öyle yapıyordu çok az yiyordu yada yemiyordu , idrarda iltihap çıktı iğne kullanıyoruz düzelme var gibi , yemesiyle ne kadar bağlantılı bilmiyorum , sadece aynı zamana denk geldi belkide
Canım bende evde öyle yapıyorum alt açma örtüsü var kumaş içi süngerli ayıcıklı bişey onda açıyorum batmıyo hiç. Ama çantasına koyuyorum tek kullanımlık avmde hastanede falan iyi oluyor bi yere temas etmemiş oluyorCanın ben alt açma hiç kullanmıyorum bezini açmadan önce temiz bezi aynı şekilde altına koyuyorum bezini açıp tamizleyip çekiyorum altından kapatıyorum temiz bez altta oluyo sonra ğüzelce kapatıyorum hiç bi yerede gelmiyo yatağada geçmiyo hemde tasarruf ediyorum
Ayy bizim hiç çişimiz taşmadı bezlerden ama 2dir kaka taşıyor. Oysa 2 aydır aynı bezi kullanıyorum.Anladımben de anneme bir paket sleepy aldım bıraktım gelince kullanmak için hem denemiş olurum dedim. Kardeşimin kucağındayken abla bir sıcaklık oldu dedi maalesef çişi dışarı kaçırdı gende şarıl şarıl
Canım o buçuk ölçüyü nasıl ayarlıyorsun?Bence kusuyorsa çok geliyordur 60 ver sen ve 3 saatten erken verme soymadığından eminsen 75 yap ben 75 yapıyorum 2 buçuk ölçü.
Molfix ve sleepyde var canımKizlar ben dogdugundan beri premium care kullaniyorum, onda gosterge var islaninca saridan yesile donuyor. Diger bezlerde nasil anlayacagiz bezin dolu oldugunu?
Sende her fırsatta bakmadığını anlat canım o geç geliyor mama veriyor ben evi süpürüp yemek yapıp çocuklara bakıyorum diyeEşim mesajıma sinirlenmemiş bile o derece doğru şeyler yazdım ki haklı bir çıkış benimki, kuzenim aradı az önce telefonda da bebekler gündüz çok rahat bir tem sabah kalkınca birde akşam yatarken çok zor oluyor diye özellikle belirttim k.v. duydu ama bisi demedi. Bende daha iyiyim şimdi ama gece kötü oluyorum.
Kadın şu an çalışıyor aralık 15 te falan başlayacak bende ocak başında işe başlıyorum, işin maddiyatı bir yana kadında işini bırakıp gelecek ve benim ev zaten küçük k.v., kadın ve ben burada deliririz.
Şimdi eşimin tarafı bebeklere onun baktığını sanıyor mesela bende buna sinir oluyorum.
Canım neden oldu bu sefer?Yine meme reddi
Bizimde 1 saattir ağlıyor derdi ne anlamadım da. Meme istemiyor gazı var sanırım.1 saat kesintisiz agladi oglum .O aglayinca ben de dayanamadim .
Simdi de ac ac uyudu .Ama sancisi var .15 dk sonra kalkacak biliyorum. Ustelik bu aksam yalnizim.
Evet emmek istiyor ememiyor .Memeyi cekip çığlıkla bırakıyor. Resmen baygın düştü. Benim de tansiyonum düştü .Yemek söyleyeceğim ama zile basarlar diye korkuyorum.Ustune resmen levha yaptim zilin basmayin diye.Ama dengesizler basiyor.Bizimde 1 saattir ağlıyor derdi ne anlamadım da. Meme istemiyor gazı var sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?