2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hipp marka mamaya başladık bugün daha önce bebelac kullanıyorduk o köpürüyordu ve koyu kıyamlıydı hipp daha akışkan ve köpürmüyor ( hangisi iyi bilmiyorum tabi ) tadına gelirsek ikiside hafif şekerli gibi ama hipp kokusu daha hafif , bebelac yoğun kokuyordu. Merak eden olursa bilgilendirmek istedim.

Gözümde canlandirdim ve guldum o nasıl bir uyandırma sebebi ve o nasıl bir kavga ben de dün avazim çıktığı kadar bağırdım eşime bı yarım saat falan sürdü bütün icimdekileri kusup rahatladım. Sabah kilo vermiş diyo ki senin bağırmanfan kaynaklk

Yine meme reddi
Dayanamiyorum daha fazla ya valla tek basina insanim ben. Zaten aç geziyorum sabahtan beri. Vercem mamayi da cok sevdigi emzigi de, olan o olacak... 2 ayda 2 kere red mi yapilir, her ay basi sil bastan bununla mi ugrasicam ben. Sanki reddetme sorunu yokken benim hic problemim yokmus gibi

Uğraşmasını zaman kaybını ağlamasını geçtim insanın zoruna gidiyor sanki beni istemiyor , beni itekliyormuş gibi alınıyorum bazen , mama + meme gidiyoruz mecbur her zaman emmiyor.

Uğraşmasını zaman kaybını ağlamasını geçtim insanın zoruna gidiyor sanki beni istemiyor , beni itekliyormuş gibi alınıyorum bazen , mama + meme gidiyoruz mecbur her zaman emmiyor.
evet canim. Gorsen avazi ciktigi kadar bagiriyor. yorgunum yemin ederim. Daha dun ates nobeti tuttum 2.ay asilarini oldu. Tek olmak cok zor. Hani dagina gore kar diyorlardi bana cocuk olmadan once...

Aşıdan dolayılı canım bu seferde?

Alet çantamı alıp apartmanın doğalgazını tamir falan edeceğim heralde bi anlasam elle tutulur bi neden olsa zaten kızmam ama her seferinde aynı geçende mesela uyandırdı baksana gözümmü kanlanmış diyo, ya dedim sen kör müsün git bak bi çarparım kanlanma nasıl olur görürsün. Sanada bisey sorulmuyo diyo la sor ama az akıl ya

Istanbulda yaşayanlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz. Ev 23 24 derece gündüz ama ben üşüyorum. Gece uyku tulumu giyiyorda gündüz örme yeleklere başlayacağım bugün
Cnm ben çok kalın giydirmiyorum atlet ve uzun kollu zıbın altına patiklii pijama benim ev sıcak çünkü bazen yelek giydiriyorum. Gecede tulumun içine koyup fermuarını çekip yatiriyorum kolları dışarda kaliyor.

Cidden değişik benimkide mama içtiği halde meme bağımlısı

uyumayi, gezmeyi, yemek yapmayi hatta temizligi, banyo yapmayi, kafa rahatligini o kadar ozledim ki.
Ne zaman alisir bunye bu kaosa hic bilmiyorum...

yaa düşenin halinden düşen anlıyor canım ayakta sallamak pişmanlık resmen hamak en güzeli. Sonra da sallanır beşiğe geçecek insallah
Benim beşikler sallanmiyor bende çok merak ediyorum odalarına geçirince nasıl uyuyacağım, şu an ana kucağında duruyorlar ve sallayarak uyutuyorum bende ilerde ayağımda sallarım diye düşünüyordum.

Birde d vit gaz yapıyormuş canım. Bıraksan bikaç gün ben çok düzenli vermiyorum d vitaminini.
Onu da denedim. 2 gun vermedim.Hic bir değişim olmadi.
Yakin zamanda verdik tahlil .Sorun yok sukur canim .

iyi akşamlar :) biz ikinci ay aşılarımızı olduk bugün. bebişin braz ateşi çıktı calpol verdim inşallah daha da yükselmez. bi de 5,860 olmuşuz. nerdeyse iki buçuk kilo almış fıstığım iki ayda. bu aralar çok sık kusuyodu o yüzden kilo alamaz diye endişeleniyodum ama sorun çıkmadı çok şükür :)

Canım bende evde öyle yapıyorum alt açma örtüsü var kumaş içi süngerli ayıcıklı bişey onda açıyorum batmıyo hiç. Ama çantasına koyuyorum tek kullanımlık avmde hastanede falan iyi oluyor bi yere temas etmemiş oluyor
Ayy bizim hiç çişimiz taşmadı bezlerden ama 2dir kaka taşıyor. Oysa 2 aydır aynı bezi kullanıyorum.
Bence kusuyorsa çok geliyordur 60 ver sen ve 3 saatten erken verme soymadığından eminsen 75 yap ben 75 yapıyorum 2 buçuk ölçü.
Canım o buçuk ölçüyü nasıl ayarlıyorsun?
Kizlar ben dogdugundan beri premium care kullaniyorum, onda gosterge var islaninca saridan yesile donuyor. Diger bezlerde nasil anlayacagiz bezin dolu oldugunu?
Molfix ve sleepyde var canım
Sende her fırsatta bakmadığını anlat canım o geç geliyor mama veriyor ben evi süpürüp yemek yapıp çocuklara bakıyorum diye
Canım neden oldu bu sefer?

Bizimde 1 saattir ağlıyor derdi ne anlamadım da. Meme istemiyor gazı var sanırım.
Evet emmek istiyor ememiyor .Memeyi cekip çığlıkla bırakıyor. Resmen baygın düştü. Benim de tansiyonum düştü .Yemek söyleyeceğim ama zile basarlar diye korkuyorum.Ustune resmen levha yaptim zilin basmayin diye.Ama dengesizler basiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…