2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aşinin ertesi gununde oldu canim. Emzik biberon kullanmiyorum biliyorsunuz. Huysuzluk var herhalde iyi hissetmiyor kendisini. İnsallah geçer. Ben de dun gece atesi icin pek uyumadim, ben de tahammulsuzlestim iyice

aşinin ertesi gununde oldu canim. Emzik biberon kullanmiyorum biliyorsunuz. Huysuzluk var herhalde iyi hissetmiyor kendisini. İnsallah geçer. Ben de dun gece atesi icin pek uyumadim, ben de tahammulsuzlestim iyice
Canım sakin ol gecicek. Benim bebeğim de seninki gibi emzik biberon kesinlikle almıyor. Ama memeyi devam almıştı asi olduğunda. Stres yapmamaya sakin kalmaya çalış sabırlı ol, bebeğin hissediyor senin duygularini

Su an vücudu mikroplarla savasiyor .Doymayi 2.plana aldi maalesef.Ama geçecek. Sakin ol.Sen negatif oldukca daha cok zorlanirsin .

cok sag ol canim. Ay kabusum oldu meme reddi ruyamda bile goruyorum

cok sag ol canim. Ay kabusum oldu meme reddi ruyamda bile goruyorum
Çok zordur tahmin edebiliyorum.. anne çocuk arasındaki en güzel bağ obcunku. Ama inan bak stres çok önemli ve pozitif olmak. Etrafında da varsa öyle seni sıkan sana negatiflik veren insanlar uzak durmanı tavsiye ederim kotu etkiliyor

İnşallah ya memlekette soğumuş iyice gelmeden önce soğumuştu şimdi daha da sert olmuştur dün kışlık bi kaç parça şeyler aldık bakalım dikkat edcm

Benim beşikler sallanmiyor bende çok merak ediyorum odalarına geçirince nasıl uyuyacağım, şu an ana kucağında duruyorlar ve sallayarak uyutuyorum bende ilerde ayağımda sallarım diye düşünüyordum.
Biraz bebeğe göre değişir canım. Ayağında sallayıp uyuttugunda bı daha sabaha kadar uyanmiyorlarsa problem olmaz ama her uyanışlarinda sallanmak isterlerse olacak iş değil. Bir ara ayağımda sallıyordum ben. Çakıli kalıyorsun olduğun yerde ne yemek yiyebilirsin ne kumandaya uzanabilirsin çok fena

Öğlen 2de yola çıktık beynim hoşafa döndü huysuzum kabız olacak günü buldu acaip yoruldum kulaklarım ağrıyo . Bu yüzden gece yolculuğu istedm ama bilet yoktu. Neyseki uyuyo artık... gece 1de anca varırız bi.biteydi ya :/

Zor olur belki ama ne getirdiyse goturmek gerekiyo

Mamayı değiştirirken nasıl yapıyorsun? Bir anda mı değiştiriyorsun yoksa yavaş yavaş diğerinden tattırarak mı? Biizm doktor ara ara diğerinden ver öyle değiştir dedi ama kızım zorla içiyor.

Mama da veriyor muydun canım? Bizde sık sık aynı sorunu yaşıyoruz .şu mamadan bir kurtulsaydık. Mecbur biberonla veriyorum. 90cc damlalıkla bir saat sürer yavrum dayanamıyor o kadar .

Mamayı değiştirirken nasıl yapıyorsun? Bir anda mı değiştiriyorsun yoksa yavaş yavaş diğerinden tattırarak mı? Biizm doktor ara ara diğerinden ver öyle değiştir dedi ama kızım zorla içiyor.

Yok diperi bitti bunu açtık şimdilik içiyor , hippin tadı bebelaca çok benZiyor belkide ondan

Mamayı çok veriyorsan 4 saat tok tutması normal canım kaç cc veriyorsun
90-120 arası, bugun 9,30 da 120 cciçti bir sonraki beslenmesi 2,30 da emzirerek oldu çok az geliyor sütüm arkasından mamayı verdim bir iki çekti bıraktı iki saat sonra içti o da yarı uykulu halde, bir de bu huyu çıktı uykuluyken biberon içme

Kızımın huyu suyu değişmiş gibi hissediyorum. 40 çıktıktan sonra düzenli gündüz uykusuna yatan kızım bu aralar uyumuyor sürekli ağlıyor. Uyuyunca 40 dkda uyanıyor tekrar uyumuyor gözleri açmış kocaman bakınıyor. Gece uyanmaları sıklaştı. Ev yabancı geldi desem alışmıştır 8 gün oldu. Atak haftası da değil. Zaten ben anlamıyorum atak haftası çok sakindi ondan sonraki yani bu hafta çok huysuz sürekli emmek istiyor memede uyuyor memeden alınca uyanıyor. Artık çözdüm açlık ağlaması gaz ağlamadı uykusuzluk diye düşünürken bu hafta allak bullak oldum. Bugün sinirlerim bozuldu en son yeter ne istiyorsun diye sinirlendim. Sonra kocaman gözlerle baktı bana bi an susup içim gitti. Anında vicdan azabına büründüm. Eski düzenine gelir umarım

Canım anne sütünün hazmı kolay 2 saatte bi acıkabilir. Bebeğin doyup o yüzden mama almıyor olabilir 2 saat sonrada yeniden acıkıp mamayı içiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…