2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gelir inşallah canım gerçekten sabır tukeniyor bazen zor zamanlar ama geçecek. Büyüdükçe bakım kolaylaşıp başka şeyler zorlaşacak

Dün bana Kargo geldi inanamadım adam kapıyı yavaşça çaldı hatta kapımı çaldı ki bir delikten bakayım dedim. Oyun halısını getirmiş. Yüksek ihtimal bebek olduğunu anlayıp zile basmadı. Vay be insan gibi insanlar varmış dedim

Gelir inşallah canım gerçekten sabır tukeniyor bazen zor zamanlar ama geçecek. Büyüdükçe bakım kolaylaşıp başka şeyler zorlaşacak
Biliyorum canım geçicek ama dediğin gibi yenileri çıkıcak diş sancısı ateşler hastalıklar mama derdi vs. Ama insan derdini bilmeden dermanda olamıyor o kötü. Şöyle bi dile gelse sanki daha kolay olacak gibi.

Ben herşeyi internetten aldığım için kurye beni tanıdı arıyıp kapıyı açar mısınız diyor çok ince bi davranış aslında :)

Bu saat oldu uyku tulumu bakıyorum iyice soğuklar gelmeden almak istiyorum
Baska kullanmak isteyen varsa fıkır almak isterim

etrafimda suan icin iyi kotu kimse yok canim.
Ne kadarlık canım senin bebegin
70 gunluk. Daha 2 haftalikken dr gazli oldugunu soylemisti maalesef.
Mama da veriyor muydun canım? Bizde sık sık aynı sorunu yaşıyoruz .şu mamadan bir kurtulsaydık. Mecbur biberonla veriyorum. 90cc damlalıkla bir saat sürer yavrum dayanamıyor o kadar .
canim 1 sefer emzik vermistim onun disinda emzik veya biberon vermedim. Mama duzenli vermedim, gerektiginde siringayla verdim. 2.ay asisi ile atak el ele verdi maalesef

canim benimki 70 gunluk. H.sonu dr.daydik. En zor zamandasiniz, uyumaz, surekli meme ister, yanindan ayrilamazsin radar var gibi kokunu alir, yanindan gittigini anlar dedi. 1 ay daha sabret dedi.

Suan anneden farkli bir benlikleri oldugunu anlamaya baslamislar, kaygi duyuyorlarmis. Ben de ayni durumdayim. 365 kere uyuttum. 366 kere uyandi. Yanimda yatirmak da yetMiyor illllla kucak istiyor. Kucakta bebeyle uyunabilse neyse. Gecen hafta 4 gun boyleydi. Tam 3 gun duzeldi, bu sefer asi oldu duzen bozuldu.

Artik uykusuzluktan basim donuyor, dikislerim hala sizliyor, epidural yeri sizliyor sirtimda. Biz de etten kemikteniz. Anneysek ihtiyaclarimiz yok degil ki. Cok zor valla.

Keske annem hayatta olsaydi. 6 cocuk 2 torun buyuttu. En azindan soru bile sorabilsem yeterdi...

Keşke benim annemde hayatta olsaydida yardımcı olabilseydi ama maalesef.. şu saat oldu daha gözümü kapatamadım uyuyamadım göz kapaklarım agriyor uykusuzluktan delircem nerdeyse Allah yardımcımız olsun.

Keşke benim annemde hayatta olsaydida yardımcı olabilseydi ama maalesef.. şu saat oldu daha gözümü kapatamadım uyuyamadım göz kapaklarım agriyor uykusuzluktan delircem nerdeyse Allah yardımcımız olsun.
Gerzek kocam uykusunda bağırıp kızı uyandırdı şimdide uyuyor. Katil olacağım

Gerzek kocam uykusunda bağırıp kızı uyandırdı şimdide uyuyor. Katil olacağım
Bu erkek milletide acaip ya.. benim kiz kıpır kıpır uyuyor ama bi yandanda agliyor. En son dayanamadım pusete koydum bu saatten sonra uyusam ne uyumasam ne görümcenin lafını dinleyip onda kaldim yerimi yadırgadım akılsız kafam.

amin canim. İnsanin en cok annesini aradigi zaman kendi cocugu oldugu zamanmis. Hele ki kv seviyor ya bebegi, iki kat sinirime dokunuyor, ananesine nasip olamadigi icin

amin canim. İnsanin en cok annesini aradigi zaman kendi cocugu oldugu zamanmis. Hele ki kv seviyor ya bebegi, iki kat sinirime dokunuyor, ananesine nasip olamadigi icin
Hiç sorma cnm geçen ben rüyamda annemi gordum bana diyor ki kizim bayramda mezarimi ziyarete gelmedin torunumu bana niye getirmedin diye icerleniyordu.. bende annecim çocuk durmuyor sürekli agliyor yola çıkamıyorum fln diyordum. Bide onun üzüntüsünü yasiyorum.

GAZ hemen hemen her bebekte oluyormus canım.. özellikle ilk 3 ay. Benimki de öyle gazlı çok. Ama 2 ayı dolana kadar her gece saat 3ten sabah 7ye kadar kıvranır sancı çeker inlerdi hep.. ama normal bir sürecmis doktor öyle demişti.. bebeklerimiz büyüyor uyum sağlamaya çalışıyor. Gazını gidermek için ne kullanıyorsun canım sab damlayi kullandım ben en iyi o geldi. Kaç çeşit damla denemiştim. Bir de yediklerime çok dikkat ediyorum gerçi ne kadar etsem de oluyor. Yine de dikkat etmek de fayda var, bol kimyon tüketiyorum yemeklerle.. sabah haşladığım yumurtaya bile kimyon döküyorum. Benim bebeğim de 76 günlük, son 2 haftadır daha iyiyiz Allah'a sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…