- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.001
Benim 5 kg bebeğim primada 2 numara güzel oluyor tombul bir bebek değil ama sleepy sıkıyorKaç kilo bebeğin? Üzerinde yazan kg lara bakma sen. Mesela 3-6 kg diyosa bebeğin 5 kg olduktan sonra kullanma onu artık. Bı üst numaraya gec
Gelir inşallah canım gerçekten sabır tukeniyor bazen zor zamanlar ama geçecek. Büyüdükçe bakım kolaylaşıp başka şeyler zorlaşacakKızımın huyu suyu değişmiş gibi hissediyorum. 40 çıktıktan sonra düzenli gündüz uykusuna yatan kızım bu aralar uyumuyor sürekli ağlıyor. Uyuyunca 40 dkda uyanıyor tekrar uyumuyor gözleri açmış kocaman bakınıyor. Gece uyanmaları sıklaştı. Ev yabancı geldi desem alışmıştır 8 gün oldu. Atak haftası da değil. Zaten ben anlamıyorum atak haftası çok sakindi ondan sonraki yani bu hafta çok huysuz sürekli emmek istiyor memede uyuyor memeden alınca uyanıyor. Artık çözdüm açlık ağlaması gaz ağlamadı uykusuzluk diye düşünürken bu hafta allak bullak oldum. Bugün sinirlerim bozuldu en son yeter ne istiyorsun diye sinirlendim. Sonra kocaman gözlerle baktı bana bi an susup içim gitti. Anında vicdan azabına büründüm. Eski düzenine gelir umarım
Dün bana Kargo geldi inanamadım adam kapıyı yavaşça çaldı hatta kapımı çaldı ki bir delikten bakayım dedim. Oyun halısını getirmiş. Yüksek ihtimal bebek olduğunu anlayıp zile basmadı. Vay be insan gibi insanlar varmış dedimEvet emmek istiyor ememiyor .Memeyi cekip çığlıkla bırakıyor. Resmen baygın düştü. Benim de tansiyonum düştü .Yemek söyleyeceğim ama zile basarlar diye korkuyorum.Ustune resmen levha yaptim zilin basmayin diye.Ama dengesizler basiyor.
sonsuzzz canım aşı ile ilgili birşey yazmıştın yazdığını bulamadım tekrar. Nedir bir özet geçer misin rica etsem
Biliyorum canım geçicek ama dediğin gibi yenileri çıkıcak diş sancısı ateşler hastalıklar mama derdi vs. Ama insan derdini bilmeden dermanda olamıyor o kötü. Şöyle bi dile gelse sanki daha kolay olacak gibi.Gelir inşallah canım gerçekten sabır tukeniyor bazen zor zamanlar ama geçecek. Büyüdükçe bakım kolaylaşıp başka şeyler zorlaşacak
Ben herşeyi internetten aldığım için kurye beni tanıdı arıyıp kapıyı açar mısınız diyor çok ince bi davranış aslında :)Dün bana Kargo geldi inanamadım adam kapıyı yavaşça çaldı hatta kapımı çaldı ki bir delikten bakayım dedim. Oyun halısını getirmiş. Yüksek ihtimal bebek olduğunu anlayıp zile basmadı. Vay be insan gibi insanlar varmış dedim
etrafimda suan icin iyi kotu kimse yok canim.Çok zordur tahmin edebiliyorum.. anne çocuk arasındaki en güzel bağ obcunku. Ama inan bak stres çok önemli ve pozitif olmak. Etrafında da varsa öyle seni sıkan sana negatiflik veren insanlar uzak durmanı tavsiye ederim kotu etkiliyor
70 gunluk. Daha 2 haftalikken dr gazli oldugunu soylemisti maalesef.Ne kadarlık canım senin bebegin
canim 1 sefer emzik vermistim onun disinda emzik veya biberon vermedim. Mama duzenli vermedim, gerektiginde siringayla verdim. 2.ay asisi ile atak el ele verdi maalesefMama da veriyor muydun canım? Bizde sık sık aynı sorunu yaşıyoruz .şu mamadan bir kurtulsaydık. Mecbur biberonla veriyorum. 90cc damlalıkla bir saat sürer yavrum dayanamıyor o kadar .
canim benimki 70 gunluk. H.sonu dr.daydik. En zor zamandasiniz, uyumaz, surekli meme ister, yanindan ayrilamazsin radar var gibi kokunu alir, yanindan gittigini anlar dedi. 1 ay daha sabret dedi.Kızımın huyu suyu değişmiş gibi hissediyorum. 40 çıktıktan sonra düzenli gündüz uykusuna yatan kızım bu aralar uyumuyor sürekli ağlıyor. Uyuyunca 40 dkda uyanıyor tekrar uyumuyor gözleri açmış kocaman bakınıyor. Gece uyanmaları sıklaştı. Ev yabancı geldi desem alışmıştır 8 gün oldu. Atak haftası da değil. Zaten ben anlamıyorum atak haftası çok sakindi ondan sonraki yani bu hafta çok huysuz sürekli emmek istiyor memede uyuyor memeden alınca uyanıyor. Artık çözdüm açlık ağlaması gaz ağlamadı uykusuzluk diye düşünürken bu hafta allak bullak oldum. Bugün sinirlerim bozuldu en son yeter ne istiyorsun diye sinirlendim. Sonra kocaman gözlerle baktı bana bi an susup içim gitti. Anında vicdan azabına büründüm. Eski düzenine gelir umarım
Keşke benim annemde hayatta olsaydida yardımcı olabilseydi ama maalesef.. şu saat oldu daha gözümü kapatamadım uyuyamadım göz kapaklarım agriyor uykusuzluktan delircem nerdeyse Allah yardımcımız olsun.canim benimki 70 gunluk. H.sonu dr.daydik. En zor zamandasiniz, uyumaz, surekli meme ister, yanindan ayrilamazsin radar var gibi kokunu alir, yanindan gittigini anlar dedi. 1 ay daha sabret dedi.
Suan anneden farkli bir benlikleri oldugunu anlamaya baslamislar, kaygi duyuyorlarmis. Ben de ayni durumdayim. 365 kere uyuttum. 366 kere uyandi. Yanimda yatirmak da yetMiyor illllla kucak istiyor. Kucakta bebeyle uyunabilse neyse. Gecen hafta 4 gun boyleydi. Tam 3 gun duzeldi, bu sefer asi oldu duzen bozuldu.
Artik uykusuzluktan basim donuyor, dikislerim hala sizliyor, epidural yeri sizliyor sirtimda. Biz de etten kemikteniz. Anneysek ihtiyaclarimiz yok degil ki. Cok zor valla.
Keske annem hayatta olsaydi. 6 cocuk 2 torun buyuttu. En azindan soru bile sorabilsem yeterdi...
Gerzek kocam uykusunda bağırıp kızı uyandırdı şimdide uyuyor. Katil olacağımKeşke benim annemde hayatta olsaydida yardımcı olabilseydi ama maalesef.. şu saat oldu daha gözümü kapatamadım uyuyamadım göz kapaklarım agriyor uykusuzluktan delircem nerdeyse Allah yardımcımız olsun.
Bu erkek milletide acaip ya.. benim kiz kıpır kıpır uyuyor ama bi yandanda agliyor. En son dayanamadım pusete koydum bu saatten sonra uyusam ne uyumasam ne görümcenin lafını dinleyip onda kaldim yerimi yadırgadım akılsız kafam.Gerzek kocam uykusunda bağırıp kızı uyandırdı şimdide uyuyor. Katil olacağım
Uyumadı bizimki bi dahaBu erkek milletide acaip ya.. benim kiz kıpır kıpır uyuyor ama bi yandanda agliyor. En son dayanamadım pusete koydum bu saatten sonra uyusam ne uyumasam ne görümcenin lafını dinleyip onda kaldim yerimi yadırgadım akılsız kafam.
bizimki de neredeyse 15 dk.da bir uyandi. Buarada dr mevsim geçişinden bizim gibi bebekler de etkilenir dedi. Atak, aşi, mevsim geçişi her sey bir arada anlayacaginizUyumadı bizimki bi daha
amin canim. İnsanin en cok annesini aradigi zaman kendi cocugu oldugu zamanmis. Hele ki kv seviyor ya bebegi, iki kat sinirime dokunuyor, ananesine nasip olamadigi icinKeşke benim annemde hayatta olsaydida yardımcı olabilseydi ama maalesef.. şu saat oldu daha gözümü kapatamadım uyuyamadım göz kapaklarım agriyor uykusuzluktan delircem nerdeyse Allah yardımcımız olsun.
Hiç sorma cnm geçen ben rüyamda annemi gordum bana diyor ki kizim bayramda mezarimi ziyarete gelmedin torunumu bana niye getirmedin diye icerleniyordu.. bende annecim çocuk durmuyor sürekli agliyor yola çıkamıyorum fln diyordum. Bide onun üzüntüsünü yasiyorum.amin canim. İnsanin en cok annesini aradigi zaman kendi cocugu oldugu zamanmis. Hele ki kv seviyor ya bebegi, iki kat sinirime dokunuyor, ananesine nasip olamadigi icin
GAZ hemen hemen her bebekte oluyormus canım.. özellikle ilk 3 ay. Benimki de öyle gazlı çok. Ama 2 ayı dolana kadar her gece saat 3ten sabah 7ye kadar kıvranır sancı çeker inlerdi hep.. ama normal bir sürecmis doktor öyle demişti.. bebeklerimiz büyüyor uyum sağlamaya çalışıyor. Gazını gidermek için ne kullanıyorsun canım sab damlayi kullandım ben en iyi o geldi. Kaç çeşit damla denemiştim. Bir de yediklerime çok dikkat ediyorum gerçi ne kadar etsem de oluyor. Yine de dikkat etmek de fayda var, bol kimyon tüketiyorum yemeklerle.. sabah haşladığım yumurtaya bile kimyon döküyorum. Benim bebeğim de 76 günlük, son 2 haftadır daha iyiyiz Allah'a sukuretrafimda suan icin iyi kotu kimse yok canim.
70 gunluk. Daha 2 haftalikken dr gazli oldugunu soylemisti maalesef.
canim 1 sefer emzik vermistim onun disinda emzik veya biberon vermedim. Mama duzenli vermedim, gerektiginde siringayla verdim. 2.ay asisi ile atak el ele verdi maalesef
Bizmki dün otobuste yarım saate bir 120cc devirdi ve o yarım saatlerde açlık ağlamasıyla geçtiCanım anne sütünün hazmı kolay 2 saatte bi acıkabilir. Bebeğin doyup o yüzden mama almıyor olabilir 2 saat sonrada yeniden acıkıp mamayı içiyordur.
Bizmki dün otobuste yarım saate bir 120cc devirdi ve o yarım saatlerde açlık ağlamasıyla geçtifeleğim şaştı dün şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?