2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gece uzun uyuyunca bebeğiniz sütünüzü sağıyor musunuz kızlar??

Sağmak gerek mi? Ben sağmadım hiç ama iyice şiştiğini görüyorum göğsümün. Gündüz yumuşak hep. Gece sert ve dolgun.
Gece bir ya da iki kere sağlarım bebeğim uyurken emmiyor, gece evet dolgunluk hissi oluyor hatta bu aralar sert oluyor, gündüz emziriyorum dolgunluk çok nadir oluyor,peki sende sertlik olukty mu

Gece uzun uyuyunca bebeğiniz sütünüzü sağıyor musunuz kızlar??

Sağmak gerek mi? Ben sağmadım hiç ama iyice şiştiğini görüyorum göğsümün. Gündüz yumuşak hep. Gece sert ve dolgun.
Mantıken sağmak gerekir sanırım ne kadar süt çıkarsa o kadar üretim oluyor diyorlar ama şahsen ben geceleri o kadar yorgun ve uykusuz oluyorum ki böyle bir işle uğraşamıyorum her şey mükemmel olmuyor

Kızlar ben de çay bisküvi bağımlısıyım çok seviyorum her öğün yiyorum ama kilolar aldı başını gitti olunca bu aralar etinin müsli barına taktım şeker oranı baya düşğk kuruyemişlisinde yulaf falan da var içinde sizlere de tavsiye edeyim aklınızda olsun tok tutuyor evde kimse falan yokken içimdekileri inceledim ne idüğü belirsiz madde olarak bi tek tam buğday patlağı gözüme ilişti umarım sağlıklısınız bir şey değildir tabi tadı bisküvi gibi değil ama nefis öldürmek için diyelim

Keşke şu çocuklar ilkokula başlayana kadar annelere yarım gün iş yarım maaş olayı yürürlüğe girse yarın gün de kreşe gider en azından

senin kv yurtdışına gitse kp der orada kalsa daha iyi okurmuş

Biz deoyleydik canım zamanla düzeldi Allah'a şükür. İnşallah sizin de düzelir bir an once

Ben niyeyse seni hala dogurmadi diye hatırlıyorum canim. Sen bi ben kalacagim galiba diyordun ya o yerlesmis kafama su kizcagiz da dogursaydi diyorum gece o uykusuz zamanlarda

Ben niyeyse seni hala dogurmadi diye hatırlıyorum canim. Sen bi ben kalacagim galiba diyordun ya o yerlesmis kafama su kizcagiz da dogursaydi diyorum gece o uykusuz zamanlarda
Ya o zamanlar öyleydi geç doğurdum ben baya 41+2 de suyum geldi. 13 temmuz doğumlu kızım. Ama doğdu yani :))) yapmadığım şey kalmamıştı doğsun diye hiç biri de ise yaramadi.. ben de anca anca fırsat bulup da girip okuyabiliyor um yazdiklarinizi

Canım benimki de gergin aynı saatte kaka yapardı geçen hafta bir basladi yapamamaya 4 gün sonunda Dr aradim sadece anne sutu alıyoruz ama bazen düzenli degil ama bir kez 60 CC mama alıyo.
Dr gliserin fitil yarim kullan dedi 4 gün geçtiği icin kullandim yaptı daha sonra bu hafta yine kaka yapmadi dr gittik muayene etti gayet normal dedi dupalac verdi ve 4 günü gecmesin yapmazsa yarım fitil at dedi zamanla düzene girer dedi 2gundur ilaci kullaniyorum rahatladik gibi bakalım ne olacak Dr takibinde yüz yani.4 gunu gecerse dr git bence geçmiş olsun simdiden @cigdemmm26

Son düzenleme:
Kızlar kızımı yıkayacağım ama korkuyorum hastalanır diye kombi açık ama ne bileyim.

76 gunluk, bir suredir 3 olcek veriyorum. 2 saatte bir verince, gunluk aldigi mama miktari fazla oluyor da, o yuzden takildi kafama.
Eğer aciktigindan eminsen yani başka sebeplerden ağlama değil de açlık ağlaması ise 4 ölçek ver mama aralığını uzatmaya çalış. 3 saate çıkar mama aralığıni hazmı zor çünkü böyle sık verirsen gaz yapar.

Kilosunu ikiye katlayinca da kilo alımı düşermiş... Öyle okumuştum da ne kadar doğru bilmiyorum. Mayıs annelerinde de 4-5. Aylarda alt sınır 500 gram diyolar

Keşke şu çocuklar ilkokula başlayana kadar annelere yarım gün iş yarım maaş olayı yürürlüğe girse yarın gün de kreşe gider en azından
Evet keşke öyle olsa... Memuriyetten vazgeçilmiyor o da çocuğum için sonuçta ama iki yıldan fazla da izin yok maalesef. Sen de memur muydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…