- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.461
Biz deoyleydik canım zamanla düzeldi Allah'a şükür. İnşallah sizin de düzelir bir an once3. ayı doldurunca kilo alımı yavaşlarmış. Ne güzel, uykusu falan da artmış. Şanslı annelerdensiniz. Biz de gaz sancısından uyuyamayanlardanız
Devam ediyorum hala ama bence işe yaramadı:)Bende almayı düşünüyordum bu ara süt azaldı sanki, sonucta malt icecekler ise yarıyor bende ama her zaman içemiyorum denemesem mi? belki devam etsen yararı olurdu.
Gece bir ya da iki kere sağlarım bebeğim uyurken emmiyor, gece evet dolgunluk hissi oluyor hatta bu aralar sert oluyor, gündüz emziriyorum dolgunluk çok nadir oluyor,peki sende sertlik olukty muGece uzun uyuyunca bebeğiniz sütünüzü sağıyor musunuz kızlar??
Sağmak gerek mi? Ben sağmadım hiç ama iyice şiştiğini görüyorum göğsümün. Gündüz yumuşak hep. Gece sert ve dolgun.
Mantıken sağmak gerekir sanırım ne kadar süt çıkarsa o kadar üretim oluyor diyorlar ama şahsen ben geceleri o kadar yorgun ve uykusuz oluyorum ki böyle bir işle uğraşamıyorum her şey mükemmel olmuyorGece uzun uyuyunca bebeğiniz sütünüzü sağıyor musunuz kızlar??
Sağmak gerek mi? Ben sağmadım hiç ama iyice şiştiğini görüyorum göğsümün. Gündüz yumuşak hep. Gece sert ve dolgun.
Keşke şu çocuklar ilkokula başlayana kadar annelere yarım gün iş yarım maaş olayı yürürlüğe girse yarın gün de kreşe gider en azındanAyy 2000 çokmus gerçekten
Annem bundan 10 sene önce bir bebeğe 50 liraya bakıyordu
Biz de bakıcıyi yakınlarda istiyoruz çünkü geç kaldım otobüs gelmedi şöyleydi böyleydi bahaneleri asla kabul edemem. Ben işe geç kalınca uyarı yiyorum çünkü.
senin kv yurtdışına gitse kp der orada kalsa daha iyi okurmuşYaa sormayin kp kisisi yarin y.disina gidiyor da 9 10 ay yok inşşş ...
Onu ugurlama şeysiiii.
Karsilama töreni 15 gun uğurlama toreninde 15 gun .Ohh be diyemiyorum malum o gitse de oteki faktor devam
O degil de eve yeni girdik pertim cıktı.Cocuk uyutmaya calisiyorum .Orada 45 dk uyudu sadece .Zor bir gece bekliyor beni.Kocama da veremiyecem .Gecenin koru havalanina gitcek .Bizim eve 45 50 dk uzaklıkta .
Biz deoyleydik canım zamanla düzeldi Allah'a şükür. İnşallah sizin de düzelir bir an once
Ya o zamanlar öyleydi geç doğurdum ben baya 41+2 de suyum geldi. 13 temmuz doğumlu kızım. Ama doğdu yani :))) yapmadığım şey kalmamıştı doğsun diye hiç biri de ise yaramadi.. ben de anca anca fırsat bulup da girip okuyabiliyor um yazdiklariniziBen niyeyse seni hala dogurmadi diye hatırlıyorum canim. Sen bi ben kalacagim galiba diyordun ya o yerlesmis kafama su kizcagiz da dogursaydi diyorum gece o uykusuz zamanlarda
DeneyemedimZK_ASK canım beslenme kataterini denedin mi
Ben ordan sipariş verdim bekliyorum inşallah sever bizimkiKızlar bu piyanolu oyun halısından alsam mi ne dersiniz? Prego marka gittigidiyordan buldum 99tl. Sizce uygun mu?
Evet bence deesenin kv yurtdışına gitse kp der orada kalsa daha iyi okurmuş
Eğer aciktigindan eminsen yani başka sebeplerden ağlama değil de açlık ağlaması ise 4 ölçek ver mama aralığını uzatmaya çalış. 3 saate çıkar mama aralığıni hazmı zor çünkü böyle sık verirsen gaz yapar.76 gunluk, bir suredir 3 olcek veriyorum. 2 saatte bir verince, gunluk aldigi mama miktari fazla oluyor da, o yuzden takildi kafama.
Kilosunu ikiye katlayinca da kilo alımı düşermiş... Öyle okumuştum da ne kadar doğru bilmiyorum. Mayıs annelerinde de 4-5. Aylarda alt sınır 500 gram diyolarKilo alımı bizimde az neden böyle oluyor anlamıyorum ? Aşırı bi kusması yok sadece az yiyor onuda süresini kısaltıp verince dengeliyoruz ama yok almıyor !! İlk ay beni düzenli emerken 1 kilo almıştı şimdi emmesi yok denecek kadar azaldı 2.ay 700 gr almış bu ay sanki daha almadı ölçümde hata yoksa ...
Evet keşke öyle olsa... Memuriyetten vazgeçilmiyor o da çocuğum için sonuçta ama iki yıldan fazla da izin yok maalesef. Sen de memur muydun?Keşke şu çocuklar ilkokula başlayana kadar annelere yarım gün iş yarım maaş olayı yürürlüğe girse yarın gün de kreşe gider en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?