2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar oğlum annemi yabancilamis ya mamasını içmemiş sonra da uzun süre aç beklemiş sonra da 6 ölçek birden içmiş dayanamayıp annemin anlattığı bu şekilde henüz gitmedim yanina

Canm benmki bazen hergun bazen gunde bikac defa bazen 2gune bir hatta bidefasnda 4.5gunun sonunda yapmsti korkmustum ama normalmis olabilirms.

Bugun aglama seanslarımız erken basladi.3 saattir ağlıyor. 5 kere filan uyuttum .Gazdan uyandi .Gazini cikardim ama hala var .Artik masaji da kabul etmiyor .Ortam değiştirsin rahatlasin diye kat kat giydirip 3 5 dk balkonda tuttum. En son sesi gitti hıçkırmaya basladi .Emzik verdim o kadar caresizdi ki 5 dk da olsa emdi ve atti .
Yaa ben gaz yapiyor diye ugruna öldüğüm asureyi bile yemedim dun ,bugun .Niye boyle oluyor hic mi duzelme olmaz yaa

Canm benmki bazen hergun bazen gunde bikac defa bazen 2gune bir hatta bidefasnda 4.5gunun sonunda yapmsti korkmustum ama normalmis olabilirms.
Anladım canım bebeğe bu sıkıntı vermediği sürece sorun değil o zaman :) senin kızın ne kadarlık oldu canım? Nasıl gaz durumu uykusu, kilosu/?

Canim yemeklerinde bolca kimyon yiyor musun? İçtiğin yediğin süt ürünlerini laktozsuz tüketmeye çalış. Asure gaz mi yapyapiyormus hiç duymadım? Sebzeleri çiğ tüketme. Soğan gaz yapıyor ama süt de yapıyor mesela. Onu pişirip öyle ye.. bir sürü şey var evet dikkat etmemiz gereken insan şaşıriyor. Gaz sorunu olduğundan eminsen canım elbet gecicek. Ne kadarlık oldunuz? Bi de hangi gaz damlasını kullanıyorsun? Sab Simplex bence en iyisi ben bir sürü denedim

Evet canim kullaniyorum.Ayrica kimyon ,rezeneyi cay olarak da yapiyorum. Sut icmem ,peynir bile yemiyorum belki sut alerjisi vardir diye .Sogan yemeyeli aylar oldu.Her seye dikkat ediyorum .Asureyi gecen gun yemistim .Ekstra bir gaz sancisi cekti oglum .Tesadüftür ben asureyi seviyorum dedim .Biraz daha yedim ertesi gun .O zaman anladim gaz yaptığını. Om x ,zinco s.simplex kullandim.Hic aman su fayda etti diyemedim .Ama S.simplex i kullanmaya devam ediyorum.
75 gunluk oglum .Gece cok kivrandi zaten .Sabaha karsi 1 bucuk saat uyudu .Hala uyanik .Bugun erkenden yoruldum .Yemek de yiyemiyorum felaket agliyor.

Kıyamam canım ya.. ama bu şekilde senin de yavruna bir faydan olmaz ki. Sakın aç kalma senin güzel beslenmen lazım bulduğun her fırsatta birşeyler atıştır. Havuç hurma ye en azından onlar uğraş gerektirmez. İstersen bir de herşeyi yemeyi dene canım. Belki ters etki yapar ne dersin? Belki alışır bağırsakları .baksana dikkat ettiğiniz halde oluyorsa.. bizim de öyleydi en son artık dedim başlarım yicem herşeyi . Soğan yemezdim kesinlikle. Artık herşeyi yiyorum. Ama gaz önleyici şeyler de tüketiyorum . İnşallah düzelir canım ya

2,5 saattir zavalli yavrum emip uyumaya calisiyor, matkap calistikca sicrayip geri kusuyor. Cildircam ya valla kafayi yicem artik. Yapayalnizim bebek arabasini indirebilsem cikacam ama 5 kat tasimam mumkun degil.
Allahim yalnizlik cok zor ya

Ben de asure yedigim gunun gecesi 1 saat susturamadik agladi, ustelik uykudan uyanip agladi. Ben de yemiyorum. Bugday, nohut, fasulye yok yok icinde yani yapmistir gaz =/

Kızlar merhaba, biz haftasonu çanakkalede düğüne gittik 6 saatlik yol. Çok yakın arkadaşlarım evleniyordu. Cesaret ettik gittik c.tesi kuzenimde kaldık pazarda düğün evine geçtik düğünde de 9 gibi uyudu oğlum 12 ye kadar bende lise üni arkadaşlarımla çok güzel eğlendim pistin tozunu attırdım valla ayaklarım su toplamış vaziyette dönüş yolundayız şimdi ve oğluşum uyuyor şükür ki. Eve varınca oğluma teşekkür edeceğim:) birde lorkmayın gidin gezin insanlar yardım ediyor. Gazı oldu biraz herkes aldı kucağına masaj yaptılar baktılar yorulurum derken dinlendim vallahi:)

Şu meşhur inceleme sonrası minies kullanan varmı
Ben kullandım. Denemek için almıştım şimdilik memnun gibiyim. Pampers kullanıyordum çok kimyasal varmış içinde hem de aşırı pahalı. Minies resmen yarı fiyatı. Losyonsuz bez iyi pişik kremi daha mantıklı geldi tabi ek gıdaya geçince pişik artıyormuş diyorlar bilemiyorum o zamanlar gelirse inşallah bakarız

Insallah .Gercekten cok bunaldim .1 gun uyumayinca bile yoruluyor herkes .Biz her gun boyleyiz.Yarim saat once yatarak emzirdim. Artik baygin düştü. Hareket edemiyorum uyanacak diye .O kadar uykusuzluga keske uykusu agir olsaydi .Cit ciksa uyaniyor .
Ben de asure yedigim gunun gecesi 1 saat susturamadik agladi, ustelik uykudan uyanip agladi. Ben de yemiyorum. Bugday, nohut, fasulye yok yok icinde yani yapmistir gaz =/
Ben de kendim yapcaktim. Dedim yaparsam dayanamam yerim .Sirf o yuzden yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…