2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benimkiler çok ufak doğdu bu yüzden kilo alımları biraz daha farklı. daha 5 kg olmadılar düşünün yani. ama doğdukları kiloyu düşününce doktor iyi diyor. geçen ay biri 500 gr diğeri 800 almıştı. bu ay az alan daha çok aldı gibi. her ay değişiyor yani endişe etme bence. 800 ml gayet iyimiş ayrıca benimkiler az az sık içip beni delirtmeye devam ediyolar ama toplamda o kdr içmiyolardır.

1800+ sigorta olarak anlaştım ben. 2 haftadır beraberiz. büyük rahatlık oldu ama ne yalan söliim.

Gece uzun uyuyunca bebeğiniz sütünüzü sağıyor musunuz kızlar??

Sağmak gerek mi? Ben sağmadım hiç ama iyice şiştiğini görüyorum göğsümün. Gündüz yumuşak hep. Gece sert ve dolgun.
Gecenin köründe onla uğraşmak çok zor ben gece bir gibi uyutuyorum zaten 6,7 gibi kalkıyo o sürede baye dolmuş oluyo emiyo kızım. O he zaman uyanırsa emdiriyorum, sağım işi zor

Canım valla kızım doğduğundan beri sürekli düğün dernekler var on kişi evlenip nişanlanmıştır, gerçekten çok yardımcı oluyo akrabalar ve de bebek de mutlu oluyo gezmekten çocuk kısmı insan seviyo alışınca :)) bende deneyip gördüm

Kızlar 1 aydır kızımın gündüz uykuları bozulmuştu uyumuyordu, maşallah 2 gündür yine gündüzleri uyumaya başladı dün 3 saat kesintisiz uyudu, bugünde sabah 1 saat uyudu öğlen 1 gibi emerken uyudu bu saate kadar daha uyanmadı bende o esnada yemeğimi yaptım. Her ay huyları değişiyor bu bebislerin neyse ben şuan bu halinden memnunum uyumadiginda huzursuzluk yapıyor.

Kızlar oğlum annemi yabancilamis ya mamasını içmemiş sonra da uzun süre aç beklemiş sonra da 6 ölçek birden içmiş dayanamayıp annemin anlattığı bu şekilde henüz gitmedim yanina
Doktora giderken mama yaptım siz içirin dedim anneme ben içerde hazırlanırken içmiyor dediler. Geldim ben aldim 60 cc kadar içti devam edin gec kalıyorum dedim bırakıp çıktım. Benden sonra bir yudum içmemiş

Bizim bebelerin zor olmasinda bir de yabancılama faktörü var .

Anladım canım bebeğe bu sıkıntı vermediği sürece sorun değil o zaman :) senin kızın ne kadarlık oldu canım? Nasıl gaz durumu uykusu, kilosu/?
3ay 3gunluk canm. Pek gazlı kendi kendinede cok cikariyo gazini. Gece bazen pek hareketli sanrm gazdan. Kilosu en son 5400du yaklasik 18gun once. Benmki bebek arabasi haric uyumuyodu bir ara evede bebek arabasi aldk. Ama aldktan sonra baska yontemlerlede uyumaya basladı takık kızim. Cok sukur buaralar daha iyi aksam en geec 10.30da uyuyo ilk uyudugunda 4saat kadar uyanmio 2.uyanmada bazen 3 saat sonra oluo yoksa 2 saate bir kalkio. Dabah cok erken uyanio ama buara camlari karanlk yapiyorumki erkenden uyanmasn. 8, 8:30 gibi uyanio ama. Senin bebekte durumlar nasl cnm

Sen başlıyor musun işe? Anlasabildiniz mi bakiciyla
yok cnm ben daha başlamıyorum. iki bebeğe bir kişinin bakması zor şu anda. yani bakan bakıyor tabi ama gerçekten çok zor olur. ben daha uzun süre işe dönemem diye düşünüyordum. Ama bakıcı baya tecrübeli anlaşmaya devam edersek tahminimden önce başlarım.
yani evde bir yabancıyla olmak başta garip geldi. birde bebeklerle ilgilenmesi başta veremiyordum :) ama alışmaya başlıyorsun sonra büyük rahatlık oluyor.

Bende artık nasılsa oylede böylede bu gazı çekiyor diyip biraz esnek davranmaya başladım yemeklerde inanın ki şu anda daha iyi gibi tam manasıyla sorunsuz demiyorum ama duzeliyor yavaşça sanirim alıştıkça bünye pek rahatsız etmiyor Galiba gaz önleyici çayı da mutlaka içiyorum Afilim92 seninde mutlaka düzene girecek büyüdükçe canım benim

Insallah canim .Senin bebis kac gunluk ?

Benim arkadaşım da ikizlere bakici tuttu. Her yere birlikte gidiyorlar .Arkadasim birini emzirip oyun oynarken o digerini uyutuyor .Dengeyi kurduktan sonra ilerlemesi daha kolay canim .Biraz daha vakit gecsin daha da rahat olacaksin.

Kilosunu ikiye katlayinca da kilo alımı düşermiş... Öyle okumuştum da ne kadar doğru bilmiyorum. Mayıs annelerinde de 4-5. Aylarda alt sınır 500 gram diyolar

Biz daha katlayamadık 3,5 dogdu 1.ay 4.5 , 2 .ay 5200 dü şimdi ne kadar bilmiyorum ama kendimle bir tartıyorum pek almamış gibi ?

Ye gitsin seninde canın var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…