2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım tabiki cokk zor iki bebek çok iyi yapmışsın.

Nolcak bunlar böyle ya bugün yanından ayrıldım diye mi bilmiyorum yatağında uyutamadim ayağıma aldım 2 saattir uyuyo. Bu kadar küçük bebeler anne gider diye bilir mi ki yaa

Nolcak bunlar böyle ya bugün yanından ayrıldım diye mi bilmiyorum yatağında uyutamadim ayağıma aldım 2 saattir uyuyo. Bu kadar küçük bebeler anne gider diye bilir mi ki yaa
Bence biliyorlar 1 saat yok oldum diye ağlamaktan heder olmuş, şimdi kucağımda emerek uyuyor aradada yan bakıp gülüyor:)

Bizim bebelerin zor olmasinda bir de yabancılama faktörü var .
Benim ikizlerden biri şimdi biberon almak istemiyor deli gibi ağlayarak meme istiyor ve ben ev hapsindeyim çünkü yemesi ve uyuması memeye bağlı. Ocak ayında işe gideceğim ve bu iş nasıl olacak bilemiyorum.
Biberonu ben bile veremiyorum daha bunun ek gıdası var.

Aynen canım bizde de arada tabiki rahatsız ediyor ama daha çok gündüzleri. Az uyuyor gündüz, önceden hiç uyumuyordu.. aynen canım katılıyorum yani istediğin kadar dikkat et gene oluyor

Hadi ya her çocuk bı değişik işte. Benimki de bebek arabasını hiç sevmiyorum ağlıyordu. Şimdi biraz daha alıştı gibi. Bizim uyku düzenimiz de, akşamları bazen 12 yi bulabiliyor en erken 9-10 arası oluyor. Değişiyor o.. ama bı uyudu mu 6 saat uyannmıyor. Acıkmış oluyor kafasını sağa sola çeviriyor ama aglamiyor acıktım diye. Bazen hemen alıyorum bazen biraz bekliyorum ama yine de aglamiyor maşallah sadece meme arıyor :) sonra işte 10 dk falan emip devam uyuyor 1-2 saat arası. Sonra kakası geliyor o yüzden kıvranıp uyanıyor, yapıyor kakasını gene acıkmış oluyor. Doyuruyorum sonra uyanıyor artık. Öğlene doğru 1-2 saat civarı tekrar uyuyor ama o değişiyor bazen daha geç bazen daha erken keyfine ve sıkıntısına bağlı olarak. Öyle yani canım bu döngüde zaman nasıl geçiyor anlamiyorum

Tabi ki bilir canım, ben 2 dk birakip bı elimi yikayim tuvalete gideyim diyorum basıyor cigligi

Cnm bunların huyları her gün değişiyor o zamana gene değişir endişe etme hiç bence daha vaktin var nasıl olsa. Şimdilerde benimkilerden biri sadece anne sütü diğeri mama istiyor ama olmaz tabiki eşit dağıtıyorum bir savaş halindeyiz :) haftaya başka neler olur kim bilir

Tulum terletmıor mu

Kızlar bebeklerini 1öğünde kaç cc içiyor, veya toplam günde kaç cc içiyor süt veya mamalarını. Benim ki iyice cozuttu, hiç vermesen açım diye ağlamak. Günde zorla 500cc yi zor buluyoruz, ayın 5inde 3ay dolacak

Sen hep sağarak mı besliyorsun yoksa emiyorlar mi?

90 cc veriyorum, 500 küsür cc civarinda oluyor gunluk sanirim genelde. Ama az oluyor mudur bilmiyorum

İyi akşamlar kızlar, hem emziriyorum hem mama veriyorum ama şunu fark ettim emzirdikten sonra biberonu kolay kolay almıyor ya da biberon alınca memeyi bir süre reddediyor sanki ya meme olmalı y da mama olmalı gibi hissettim sizde bunu yaşadınız mı

Insallah canim .Senin bebis kac gunluk ?
82 günlük cnm az kaldı 3 aya geçen hafta ortasından itibaren daha daha duzelmeler var gibi tabi hâlâ uzun uykumuz yok gündüzleri ama en azından artık çevreyi keşfetmeye başladığı için daha uzun sure aglamadan durabiliyo abileri varsa tabiki piyanolu oyun halısı aldım bugün geldi 20 dk falan durdu mesela buyuyup anlamaya baslayinca bu süre uzayacaktır mutlaka şimdilik bizim durumlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…