- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.521
Bu gidisle yiyecem .Dolabi açtıkça gözüme çarpıyor. Ben tatliya düşkün bir insanim.Ye gitsin seninde canın var :)
Canım tabiki cokk zor iki bebek çok iyi yapmışsın.yok cnm ben daha başlamıyorum. iki bebeğe bir kişinin bakması zor şu anda. yani bakan bakıyor tabi ama gerçekten çok zor olur. ben daha uzun süre işe dönemem diye düşünüyordum. Ama bakıcı baya tecrübeli anlaşmaya devam edersek tahminimden önce başlarım.
yani evde bir yabancıyla olmak başta garip geldi. birde bebeklerle ilgilenmesi başta veremiyordum :) ama alışmaya başlıyorsun sonra büyük rahatlık oluyor.
Nolcak bunlar böyle yaDoktora giderken mama yaptım siz içirin dedim anneme ben içerde hazırlanırken içmiyor dediler. Geldim ben aldim 60 cc kadar içti devam edin gec kalıyorum dedim bırakıp çıktım. Benden sonra bir yudum içmemiş
Bence biliyorlar 1 saat yok oldum diye ağlamaktan heder olmuş, şimdi kucağımda emerek uyuyor aradada yan bakıp gülüyor:)Nolcak bunlar böyle yabugün yanından ayrıldım diye mi bilmiyorum yatağında uyutamadim ayağıma aldım 2 saattir uyuyo. Bu kadar küçük bebeler anne gider diye bilir mi ki yaa
Hayırlı olsun umarım yakında bende bulabilirim.1800+ sigorta olarak anlaştım ben. 2 haftadır beraberiz. büyük rahatlık oldu ama ne yalan söliim.
Doktora giderken mama yaptım siz içirin dedim anneme ben içerde hazırlanırken içmiyor dediler. Geldim ben aldim 60 cc kadar içti devam edin gec kalıyorum dedim bırakıp çıktım. Benden sonra bir yudum içmemiş
Benim ikizlerden biri şimdi biberon almak istemiyor deli gibi ağlayarak meme istiyor ve ben ev hapsindeyim çünkü yemesi ve uyuması memeye bağlı. Ocak ayında işe gideceğim ve bu iş nasıl olacak bilemiyorum.Bizim bebelerin zor olmasinda bir de yabancılama faktörü var .
Aynen canım bizde de arada tabiki rahatsız ediyor ama daha çok gündüzleri. Az uyuyor gündüz, önceden hiç uyumuyordu.. aynen canım katılıyorum yani istediğin kadar dikkat et gene oluyorBende artık nasılsa oylede böylede bu gazı çekiyor diyip biraz esnek davranmaya başladım yemeklerde inanın ki şu anda daha iyi gibi tam manasıyla sorunsuz demiyorum ama duzeliyor yavaşça sanirim alıştıkça bünye pek rahatsız etmiyor Galiba gaz önleyici çayı da mutlaka içiyorumAfilim92 seninde mutlaka düzene girecek büyüdükçe canım benim
Hadi ya her çocuk bı değişik işte. Benimki de bebek arabasını hiç sevmiyorum ağlıyordu. Şimdi biraz daha alıştı gibi. Bizim uyku düzenimiz de, akşamları bazen 12 yi bulabiliyor en erken 9-10 arası oluyor. Değişiyor o.. ama bı uyudu mu 6 saat uyannmıyor. Acıkmış oluyor kafasını sağa sola çeviriyor ama aglamiyor acıktım diye. Bazen hemen alıyorum bazen biraz bekliyorum ama yine de aglamiyor maşallah sadece meme arıyor :) sonra işte 10 dk falan emip devam uyuyor 1-2 saat arası. Sonra kakası geliyor o yüzden kıvranıp uyanıyor, yapıyor kakasını gene acıkmış oluyor. Doyuruyorum sonra uyanıyor artık. Öğlene doğru 1-2 saat civarı tekrar uyuyor ama o değişiyor bazen daha geç bazen daha erken keyfine ve sıkıntısına bağlı olarak. Öyle yani canım bu döngüde zaman nasıl geçiyor anlamiyorum3ay 3gunluk canm. Pek gazlı kendi kendinede cok cikariyo gazini. Gece bazen pek hareketli sanrm gazdan. Kilosu en son 5400du yaklasik 18gun once. Benmki bebek arabasi haric uyumuyodu bir ara evede bebek arabasi aldk. Ama aldktan sonra baska yontemlerlede uyumaya basladı takık kızim. Cok sukur buaralar daha iyi aksam en geec 10.30da uyuyo ilk uyudugunda 4saat kadar uyanmio 2.uyanmada bazen 3 saat sonra oluo yoksa 2 saate bir kalkio. Dabah cok erken uyanio ama buara camlari karanlk yapiyorumki erkenden uyanmasn. 8, 8:30 gibi uyanio ama. Senin bebekte durumlar nasl cnm
Tabi ki bilir canım, ben 2 dk birakip bı elimi yikayim tuvalete gideyim diyorum basıyor cigligiNolcak bunlar böyle yabugün yanından ayrıldım diye mi bilmiyorum yatağında uyutamadim ayağıma aldım 2 saattir uyuyo. Bu kadar küçük bebeler anne gider diye bilir mi ki yaa
Cnm bunların huyları her gün değişiyor o zamana gene değişir endişe etme hiç bence daha vaktin var nasıl olsa. Şimdilerde benimkilerden biri sadece anne sütü diğeri mama istiyor ama olmaz tabiki eşit dağıtıyorum bir savaş halindeyiz :) haftaya başka neler olur kim bilirBenim ikizlerden biri şimdi biberon almak istemiyor deli gibi ağlayarak meme istiyor ve ben ev hapsindeyim çünkü yemesi ve uyuması memeye bağlı. Ocak ayında işe gideceğim ve bu iş nasıl olacak bilemiyorum.
Biberonu ben bile veremiyorum daha bunun ek gıdası var.
Tulum terletmıor muKendinden bir kat fazla giydirmen öneriliyor canım .
Benim ev 22 derece civarında. Gece hareketsiz üşür diye bir ince tulum üzerine ince Woombie kundak, onun üzerine de tek kat pike örtüyorum ..bu hazır kundak yokken pikeyi çift kat yapıp yarım kundak yapıyordum.
Sen hep sağarak mı besliyorsun yoksa emiyorlar mi?Cnm bunların huyları her gün değişiyor o zamana gene değişir endişe etme hiç bence daha vaktin var nasıl olsa. Şimdilerde benimkilerden biri sadece anne sütü diğeri mama istiyor ama olmaz tabiki eşit dağıtıyorum bir savaş halindeyiz :) haftaya başka neler olur kim bilir
Bence biliyorlar 1 saat yok oldum diye ağlamaktan heder olmuş, şimdi kucağımda emerek uyuyor aradada yan bakıp gülüyor:)
90 cc veriyorum, 500 küsür cc civarinda oluyor gunluk sanirim genelde. Ama az oluyor mudur bilmiyorumKızlar bebeklerini 1öğünde kaç cc içiyor, veya toplam günde kaç cc içiyor süt veya mamalarını. Benim ki iyice cozuttu, hiç vermesen açım diye ağlamak. Günde zorla 500cc yi zor buluyoruz, ayın 5in
de 3ay dolacak
82 günlük cnm az kaldı 3 aya geçen hafta ortasından itibaren daha daha duzelmeler var gibi tabi hâlâ uzun uykumuz yok gündüzleri ama en azından artık çevreyi keşfetmeye başladığı için daha uzun sure aglamadan durabiliyo abileri varsa tabiki piyanolu oyun halısı aldım bugün geldi 20 dk falan durdu mesela buyuyup anlamaya baslayinca bu süre uzayacaktır mutlaka şimdilik bizim durumlar böyleInsallah canim .Senin bebis kac gunluk ?
Kaç günlüksünüz ve sadece biberon mu veriyorsun, yoksa emzirme+biberon mu? Bebeğin kaç kilo90 cc veriyorum, 500 küsür cc civarinda oluyor gunluk sanirim genelde. Ama az oluyor mudur bilmiyorum
Artık hiç emmiyorlar ne yazık ki. Sağıyorum ama ikisine yetmiyor mama ile takviye ediyorum.Sen hep sağarak mı besliyorsun yoksa emiyorlar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?