- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.541
Memeyi almamazlık etmiyor arada biberona direniyorİyi akşamlar kızlar, hem emziriyorum hem mama veriyorum ama şunu fark ettim emzirdikten sonra biberonu kolay kolay almıyor ya da biberon alınca memeyi bir süre reddediyor sanki ya meme olmalı y da mama olmalı gibi hissettim sizde bunu yaşadınız mı
Bunun beni yorduğunu fark ettim emmesi biberonu aldı almadı hadi yarım saat daha bekleyeyim derken zaman geçiyor yoruluyorum başka birşey yapmaya gücüm kalmıyor beslenme bu kadar zor olmamalıMemeyi almamazlık etmiyor arada biberona direniyor
Canım takip ettiğim kadarıyla anladığım oğlunun durumunun senin yediklerinle bağlantısı yok bu yüzden ye aşureyi. Canın çeker daha kötü olur. İnan üzüldüm sen öyle yazınca Gaz sorunun yiyip içmeyle çok ilgisi olmadığını söyleyenler çoğunlukla. Kendimden örnek vermem gerekirse ikisinde de aynı şeyleri yiyorum, ilk oğlumun hiç gazı olmadı ama küçüğün var.Bugun aglama seanslarımız erken basladi.3 saattir ağlıyor. 5 kere filan uyuttum .Gazdan uyandi .Gazini cikardim ama hala var .Artik masaji da kabul etmiyor .Ortam değiştirsin rahatlasin diye kat kat giydirip 3 5 dk balkonda tuttum. En son sesi gitti hıçkırmaya basladi .Emzik verdim o kadar caresizdi ki 5 dk da olsa emdi ve atti .
Yaa ben gaz yapiyor diye ugruna öldüğüm asureyi bile yemedim dun ,bugun .Niye boyle oluyor hic mi duzelme olmaz yaa
Valla beslenme olayına kadar başka şeylerle beni o kadar yoruyorki ona çok takılmıyorumBunun beni yorduğunu fark ettim emmesi biberonu aldı almadı hadi yarım saat daha bekleyeyim derken zaman geçiyor yoruluyorum başka birşey yapmaya gücüm kalmıyor beslenme bu kadar zor olmamalı
Sadece sagarak sut miktarini ayni duzeyde tutabiliyor msn? Bazilari sadece sagarsan sutun azalir diyorlar. Sende bir azalma oldu mu?Artık hiç emmiyorlar ne yazık ki. Sağıyorum ama ikisine yetmiyor mama ile takviye ediyorum.
İnşallah :)Biz deoyleydik canım zamanla düzeldi Allah'a şükür. İnşallah sizin de düzelir bir an once
cqnim bence doyduğu için böyle bir sorin ortaya çıkıyorİyi akşamlar kızlar, hem emziriyorum hem mama veriyorum ama şunu fark ettim emzirdikten sonra biberonu kolay kolay almıyor ya da biberon alınca memeyi bir süre reddediyor sanki ya meme olmalı y da mama olmalı gibi hissettim sizde bunu yaşadınız mı
Tulum dediğim inc penye tulum canım terletmiyor . Kalın uy tulumu aldım onu şu anda kullanamıyorum. Çok ince polar torba tulum var onu da giydirdim oluyor o zaman kundak niyetine tek kat pike ile kollarını üstten örtüp sabitliyorum sadeceTulum terletmıor mu
Benim azalma olmadı hep biraz arttı ama artık hep aynı gibi. Tabiki bebeğin emmesi gibi olamaz ama 2 sene sağan insanlar bile var. Moralini yüksek tutman önemli. 3 saatte bir Mümkünse ikisini aynı anda sağman lazım. Yani emzirmek gibi disiplinli olmak gerekiyor şu anda sırf sağmak için kalktım bebekler uyuyor meselaSadece sagarak sut miktarini ayni duzeyde tutabiliyor msn? Bazilari sadece sagarsan sutun azalir diyorlar. Sende bir azalma oldu mu?
Bende sut surekli azalmaya gidiyor, ne yapacagimi bilemiyorum. Sağiyorum sut artmiyor, sagmiyorum azaliyor. Azaldikca da bebek emmek istemiyor
Ya o zamanlar öyleydi geç doğurdum ben baya 41+2 de suyum geldi. 13 temmuz doğumlu kızım. Ama doğdu yani :))) yapmadığım şey kalmamıştı doğsun diye hiç biri de ise yaramadi.. ben de anca anca fırsat bulup da girip okuyabiliyor um yazdiklarinizi
Ben de 120 cc veriyorum ama gün içinde de veriyorum çünkü sağdığımda sütüm 20cc çıkıyorcqnim bence doyduğu için böyle bir sorin ortaya çıkıyor
Emzirdikten sonra mamayı daha az yap bence.
Ya da azcik mama ver. Sonra emzir.
Sana kalmış.
Ben 125 cc veriyorum oyalanmak için benide 3miyor. Gece ful meme.
Bisküvi çaya ben de takıntılıyım dediğine de bakayım, ben de eti burçakla, Torku'nun yenş bisküvisini çok tüketiyorum :)Kızlar ben de çay bisküvi bağımlısıyım çok seviyorum her öğün yiyorum ama kilolar aldı başını gitti olunca bu aralar etinin müsli barına taktım şeker oranı baya düşğk kuruyemişlisinde yulaf falan da var içinde sizlere de tavsiye edeyim aklınızda olsun tok tutuyor evde kimse falan yokken içimdekileri inceledim ne idüğü belirsiz madde olarak bi tek tam buğday patlağı gözüme ilişti umarım sağlıklısınız bir şey değildir tabi tadı bisküvi gibi değil ama nefis öldürmek için diyelim
Ben de bebeğim gece uyurken sağıyorum ama pek neticeye ulaşamadım senin ne kadar arttı mesela, her sağdığında aynı miktar çıkıyor muBenim azalma olmadı hep biraz arttı ama artık hep aynı gibi. Tabiki bebeğin emmesi gibi olamaz ama 2 sene sağan insanlar bile var. Moralini yüksek tutman önemli. 3 saatte bir Mümkünse ikisini aynı anda sağman lazım. Yani emzirmek gibi disiplinli olmak gerekiyor şu anda sırf sağmak için kalktım bebekler uyuyor mesela
Zor oluyor gerçekten, uykuda emmiyor sıpa ben de bu şekilde yapıyorum :)Gece uyurken asla süt sağamam ya masallah size, kız uyur ben uyurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?