2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Memeyi almamazlık etmiyor arada biberona direniyor

Canım takip ettiğim kadarıyla anladığım oğlunun durumunun senin yediklerinle bağlantısı yok bu yüzden ye aşureyi. Canın çeker daha kötü olur. İnan üzüldüm sen öyle yazınca Gaz sorunun yiyip içmeyle çok ilgisi olmadığını söyleyenler çoğunlukla. Kendimden örnek vermem gerekirse ikisinde de aynı şeyleri yiyorum, ilk oğlumun hiç gazı olmadı ama küçüğün var.

Artık hiç emmiyorlar ne yazık ki. Sağıyorum ama ikisine yetmiyor mama ile takviye ediyorum.
Sadece sagarak sut miktarini ayni duzeyde tutabiliyor msn? Bazilari sadece sagarsan sutun azalir diyorlar. Sende bir azalma oldu mu?
Bende sut surekli azalmaya gidiyor, ne yapacagimi bilemiyorum. Sağiyorum sut artmiyor, sagmiyorum azaliyor. Azaldikca da bebek emmek istemiyor

cqnim bence doyduğu için böyle bir sorin ortaya çıkıyor
Emzirdikten sonra mamayı daha az yap bence.
Ya da azcik mama ver. Sonra emzir.
Sana kalmış.

Ben 125 cc veriyorum oyalanmak için benide 3miyor. Gece ful meme.

Tulum terletmıor mu
Tulum dediğim inc penye tulum canım terletmiyor . Kalın uy tulumu aldım onu şu anda kullanamıyorum. Çok ince polar torba tulum var onu da giydirdim oluyor o zaman kundak niyetine tek kat pike ile kollarını üstten örtüp sabitliyorum sadece

Iyigeceler bizde gececiyiz hemen her gece 3.30 civari. Gunduzden aksam 7 ye kadar 2 saatt uyuyup uyaniyor
Sadece anne sutune devam.11 haftalik olduk Gaz sorunumuz bitmedi. Kaka sayimizda gunde 1 e dustu Asiri ikinmadan gobek fitigi cikti. Dr. 9. Ay gecer dedi. Surekli ellerini yakalayip emme cabasinda tabi yakalayamayinca sinirlenip bagiriyor. Emme gudusu cok yuksek ama emzik almiyor?? Acaba dis mi cikaracak

Benim azalma olmadı hep biraz arttı ama artık hep aynı gibi. Tabiki bebeğin emmesi gibi olamaz ama 2 sene sağan insanlar bile var. Moralini yüksek tutman önemli. 3 saatte bir Mümkünse ikisini aynı anda sağman lazım. Yani emzirmek gibi disiplinli olmak gerekiyor şu anda sırf sağmak için kalktım bebekler uyuyor mesela

Kızımın mama istaf ettiği çok oluyor içmezse hemen dolaba koyuyorum ama bazen 2.ye de içmiyor , hop çöp oluyordu üzülüyordum .Bunu ben içsem nasıl olur diye düşünüyordum bugün yine olunca arastırdım biraz ve bir sakıncası olmadığını öğrendim kü zaten masum bir bebek içebiliyorsa bizde içebiliriz ,tadını seversem arada israf ettiklerini içsem diyorum hep vitamin takviyesi almış olurum nedersiniz olurmu ki ?

Bizden 3 gun büyüksunuz masallah Allah saglik sihhat uyku huzur versin

cqnim bence doyduğu için böyle bir sorin ortaya çıkıyor
Emzirdikten sonra mamayı daha az yap bence.
Ya da azcik mama ver. Sonra emzir.
Sana kalmış.

Ben 125 cc veriyorum oyalanmak için benide 3miyor. Gece ful meme.
Ben de 120 cc veriyorum ama gün içinde de veriyorum çünkü sağdığımda sütüm 20cc çıkıyor

Bisküvi çaya ben de takıntılıyım dediğine de bakayım, ben de eti burçakla, Torku'nun yenş bisküvisini çok tüketiyorum :)

Ben de bebeğim gece uyurken sağıyorum ama pek neticeye ulaşamadım senin ne kadar arttı mesela, her sağdığında aynı miktar çıkıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…