- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.601
Ayyy içermisin ki ben daha tadını bilmiyorum kokusu flan neblm ben içemem heralde. Eşimde diyordu kalanı biz içelim diyeKızımın mama istaf ettiği çok oluyor içmezse hemen dolaba koyuyorum ama bazen 2.ye de içmiyor , hop çöp oluyordu üzülüyordum .Bunu ben içsem nasıl olur diye düşünüyordum bugün yine olunca arastırdım biraz ve bir sakıncası olmadığını öğrendim kü zaten masum bir bebek içebiliyorsa bizde içebiliriz ,tadını seversem arada israf ettiklerini içsem diyorum hep vitamin takviyesi almış olurum nedersiniz olurmu ki ?
Ben evime döndüğümde başlayacağm artk kilo verme çalışmalarına. Ama iştahım azalmıştı 2buçuk hafta kaldım evimde pek bişey yiyemedim 2kilo gitmişti şimdi sütekli yiyoruz geri mi aldım bilmiyorum emzirmek daha kolay yakıyo kaloriyi o yüzden abanın emzirmeye :) evet bana da 6ay diyolar iç bacaklarım çatlamaya devam ediyor sinir oluyorum baştan ayağa kadar çatladm ne biçim vucudum varmış kolları çatlar mı bi insanın kısa kollu bişey giyemiyorum yaGünaydın kızlar sizlere sormak istediğim şey kilo vermeye çalışanlar var mı aranızda ben bi türlü kilo veremiyorum vücut korumaya mı aldı kendini noldu anlamıyorum eskiden çok hızlı verirdim dikkat ettikçe. Hamile kalmadan önceki bedenimden şu an tam 4 beden daha büyüdüm resmen. Etraftakiler bu kadar kilo aldığımı düşünmüyor eskisi gibisin diyor ama tartı ve pantolonlarımdan belli eskiden her göbekten alırdım şimdi basenlerim şiş vaziyette annem sezeryan ameliyatından sonra vücudun şiştiğini 6 Aydan sonra düzeleceğini söylüyor sizler ne düşünüyorsunuz tavsiyeniz var mı
Bizmki çok terliyo babası kılıklı çok ateşliKizlar sizinde bebeklerinizin başi terliyomu. Yastik kullaniyoruz bi incecik yastik islaniyo gece her emzirmede tesini ceviriyorum. Kizim 82 gunluk
Senin bugun misafirlerin mi varYaa biz bir kez cok agladi diye götürdük oraya. Nasil cikacagimizi bilemedik .Her turden insan doluşmuş ve cok kalabalikti.Neyse ki konusmasa da yazdigi sey sifa olmus ogluna :)evet ne iyi olurdu demi hepimiz gorusebilsek.
mrb canım, 2 hafta önce 5400dü :) ♡Merhaba :) sizin minikleriniz kaç kilo oldular :)
O nasıl laf şimdi beceremiyorum flanyok canim niye korkayim. 3te bitmezse 6, hatta esimin kuzeni 9 ay çekti bu gaz sancilarini. Dr bana kendi sagligin icin sut yogurt vs yememezlik yapma dedi. Bakliyat yemiyorum ama fark eden bir sey de yok... yemekler bitsin de patlaticam bir mercimek corbasi
Afilim92 gibi ben de yeter ki uyusun diye hep kendimden fedakarlik yaptim. Emdikce agrisi hafifledigi icin hep emerek uykuya dalabildi. Hala yapisigiz falan filan.
Bilmiyorum. Bazen diyorum ki belki de ben bebek bakmayi beceremiyorum. Uyutan uyutuyor işte
Merhaba :) 81 günlük 6900 olmuş masallahh dün doktordaydik. Senin yavrun ne kadar canimMerhaba :) sizin minikleriniz kaç kilo oldular :)
Maşallah minik prensese :)Kızım 3 aylık. 6020 gram boyu 59,5 cm
Ama bana 2.ay aşısı için gttiğm sağlık ocağındaki hemşire bu ay kilo alımı yavaş olacak korkma demişti canım sende takma bence bunu her ayı farklı çünkü3 aylık olduk 2 kilo aldı canım. Evet mamaya rağmen az alıyor. Aslında ayda 600 grama normal diyorlar ama kızım ilk ay 480 gram aldı mesela. Diğer aylarda biraz toparladı. Benim yine de aklımda hep az alıyor olarak kaldı kontrole götürdüm.
Maşallah :) 6 kilo olmuştur çoktan :)mrb canım, 2 hafta önce 5400dü :) ♡
Olmuştur ağırlaştı tosunum 3 hafta önce evime gitmştm dün yine annemlere geldik çok değişmiş diyo annem çok seviyolar :)Maşallah :) 6 kilo olmuştur çoktan :)
Benimki de 104 günlük, 7300 olmuş :)Merhaba :) 81 günlük 6900 olmuş masallahh dün doktordaydik. Senin yavrun ne kadar canim
Gerçekten çok çabuk büyüyorlar :) çok ağırlaştılar bence de ya, taşımak artık zor :)Olmuştur ağırlaştı tosunum 3 hafta önce evime gitmştm dün yine annemlere geldik çok değişmiş diyo annem çok seviyolar :)
Kanguru aldık ona başlayacağız artk :) kanguruyla kucağıma alıp squat yapmayı düşünüyorumGerçekten çok çabuk büyüyorlar :) çok ağırlaştılar bence de ya, taşımak artık zor :)
Maşallah canımBenimki de 104 günlük, 7300 olmuş :)
Evet birazdan gelcekler .Oglumu uyutmaya calisiyorum insallah uyur .Senin bugun misafirlerin mi var
Ben evde hoplaya zıplaya dolaşıyorum, dün sling aldık artık onunla hoplayıp zıplarım kollarım rahat eder en azından :)Kanguru aldık ona başlayacağız artk :) kanguruyla kucağıma alıp squat yapmayı düşünüyorum
Allah iyilik şifa versin canım �nşallah gerek kalmazKızım az kilo alıyor diye tekrar doktora götürdüm. Doktor kilosunu ideal buldu. Bebekler çok kilo alıyor diye sana az geliyordur ama normal kilosu dedi. Ultrasonla baktılar heryerine. Böbreğinin birinde büyüme varmış. 1 yaşına kadar küçülebilirmiş küçülmezse ilaç tedavisi yada ameliyat dedi doktorKusmaları çok dedim ilaç verdi. Bide idrar yolu iltihapı varmış oda sürekli ağlamasını ve düşük kiloya sebep olabilir dedi. Inşallah bi an önce iyileşir ameliyata falan ihtiyaç kalmaz
Sağ ol canım benim Sen de çok tatlı dillisinO nasıl laf şimdi beceremiyorum flanher bebek aynı değil ama biliyosn niye kendni suçluyosn kendinde kusur arama sen çok güzel bi annesin
Verdigi sprey serum fizyolojik miydi?Bebegimde de hirilti var, serum fiz. sıkıyorum ancak geçmedi.Konya maceramız dün sona erdi memlekete geldik bizz :) hergün bir yere gittik her gece sabahladık günler nasıl geçti anlamadımAfilim92 yağmur yağdığı gün pikniğe gidiyoduk yağmura yakalandık bizde silledeki kapanan kafeye gittik ısıtıcıyı açıp bebekle önünde durdum arkadaslar sofrayı hazrladı kurdu yedik içtik kimse bi işe elimi sürdürmedi çok rahattım valla
Lunapark bana en iyi gelen şey oldu deşarj oldum dün sabah 9da otobus kalkacaktı biz malesef 5e doğru uyuduk 8de kalk hazırlan derken 9a 10kala otogarda olduk bavullar yerleşti kahvaltı yapamadık diye arkadaslar hemen simit alıp gelelim dediler biz onları beklerken otobus yola çıkmış bizi beklemeden hemen ona koştuk beklemedi adam bizmkilerle vedalaşamadık kocası eşime kızda bana ağladı tlfnda bi vedalaşamadık diye bizden çok bebeği sevdiler öpüp koklayacaktım enesimle vedalaşamadm diye çok ağladı akşama kadar kendine gelememiş vedaları sevmiyorum aslında iyi oldu dedim ama bidaha nasipse seneye görüşebilecez uzaklık gurbet üzüyo ister istemez. Yinede herşey çok güzeldi valla o gece geç yatmamızın sebebi oğlumu hastaneye götürdük burnu hırıl hırıl ediyordu gerçi doğduğundan beri öyle doktorlar birşeyi yok diyordu konyadaki dr enfeksiyon dedi bi kaç ilaç yazdı spreyi burnuna sıkınca hırıltı geçti şuan iyi çok şükür. Akşam 9da bindik 6da burdaydık eşimle oğlum erkenden uyuyup dinlendiler memleket okadar soğuk değil burda da kurbanımızı kesip mevlit yaptktan sonra başka bi işimiz kalmayacak Allahın izniyle. ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?