2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy içermisin ki ben daha tadını bilmiyorum kokusu flan neblm ben içemem heralde. Eşimde diyordu kalanı biz içelim diye

Ben evime döndüğümde başlayacağm artk kilo verme çalışmalarına. Ama iştahım azalmıştı 2buçuk hafta kaldım evimde pek bişey yiyemedim 2kilo gitmişti şimdi sütekli yiyoruz geri mi aldım bilmiyorum emzirmek daha kolay yakıyo kaloriyi o yüzden abanın emzirmeye :) evet bana da 6ay diyolar iç bacaklarım çatlamaya devam ediyor sinir oluyorum baştan ayağa kadar çatladm ne biçim vucudum varmış kolları çatlar mı bi insanın kısa kollu bişey giyemiyorum ya

Yaa biz bir kez cok agladi diye götürdük oraya. Nasil cikacagimizi bilemedik .Her turden insan doluşmuş ve cok kalabalikti.Neyse ki konusmasa da yazdigi sey sifa olmus ogluna :)evet ne iyi olurdu demi hepimiz gorusebilsek.
Senin bugun misafirlerin mi var

O nasıl laf şimdi beceremiyorum flan her bebek aynı değil ama biliyosn niye kendni suçluyosn kendinde kusur arama sen çok güzel bi annesin

Ama bana 2.ay aşısı için gttiğm sağlık ocağındaki hemşire bu ay kilo alımı yavaş olacak korkma demişti canım sende takma bence bunu her ayı farklı çünkü

Allah iyilik şifa versin canım �nşallah gerek kalmaz

Verdigi sprey serum fizyolojik miydi?Bebegimde de hirilti var, serum fiz. sıkıyorum ancak geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…